Еврогрупата няма да преговаря с Атина преди референдума

Еврозоната реши да изчака резултата от референдума преди нови дискусии по уреждането на гръцката криза.

Обратно в новината

Коментари - Еврогрупата няма да преговаря с Атина преди референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но той да бъде направен във всяка страна от ез като въпроса към данъкоплатците да е : искате ли с вашите пари да бъде спасена гърция ? според мен не повече от 15 -20 % от европейците биха искали с техни пари да се издържат гърците, ЗАЩО ципарис не настоява за такъв референдум в цяла европа щом смята , че има подкрепа от цяла европа която иска да промени системата .

подкрепа, освен от няколко дебили ?

но по скоро поради егоизма и мързела на хората във всяка страна ще се намерят хора искащи някой друг да плаща сметката , дори и това да са техните съграждани. особено крайнолевите партии биха гласували за .

Кратка финансова история на Гърция, която оставям на вас да коментирате + факти за нивото на корупция в Гърция и как то допринася за липса на растеж на БВП. Гърция обявява фалит по външния си дълг 5 пъти: 1826 г. - По време на Гръцката война за независимост от Османската империя. 1843 г. - През тази година на Гърция, вече в качеството й на суверенна държава, е даден заем от френското, руското и британското правителства. Парите са предвидени за подпомагане развитието на гръцката икономика и изграждане на функциониращо държавно управление. През 1843 година Гърция спира плащанията по този дълг. 1860 г. - След този фалит Гърция е изолирана от международните пазари до 1878 година. 1894 г. - Световните пазари отново се отварят за Гърция, която натрупва огромни заеми. Правителството спира да ги плаща през 1893 година. 1932 г. - По време на Голямата депресия много държави, сред които Гърция, изпадат във фалит. Гърция е прекарала 90 години почти половината от независимите си години, във финансова криза Гърция извоюва независимостта си от Османската империя през 1830 година, благодарение на интервенцията на Русия, Великобритания и Франция. От тогава до сега са изминали 196 години. През 90 от тях Гърция е във финансова криза. Интересен факт е, че първият фалит на Гърция е бил още през 4 век пр. Хр. Тогава 13 гръцки града са взели заеми от Храма на Делос. По-голямата част от тях така и не са изплатени и Делос претърпява огромна загуби от около 80% от главницата на заема. Това е било още по времето на Платон и Аристотел.

Забравяш план Маршал. Също забравяш че ние някак си успяваме да се докараме по-зле от една страна, която фалира средно на 20-30 години по веднъж.

плана маршал е бил 17 млрд или 170 млрд по сегашен курс, бил е за цяла европа .на дърците им наляха 300 млрд като им опростиха 100млрд.. защо троловете винаги сравнявате България с гърция ? тук става въпрос за гърция и ез която плаща сметката а ние не сме в ез.

за "Брюкселския синдром". Той е по-тежък случай от Стокхолсмкия явно. Ще трябва вие психолозите да го изследвате детайлно. Дали не се основава на дълбок комплекс за малоценност, вменено чувство на вина и интелектуален недоимък?

Според мен Гърция трябва да бъде извадена най-малко от Езоната за назидание на потенциални страни-членки, които биха се опитали да не спазват правилата на ЕС. Въпреки, че откровено измами ръководството на ЕС и с подправени отчети успя да влезе в Езоната през 2001 възползвайки се от неотшумялата още еуфория покрай въвеждането на новата валута ЕВРО през 2000 г, ЕС прояви солидарност и помогна на Гърция да изплати заемите с които се беше загробила сама. Това се случи 2010 г. Какво става 5 години по-късно - Гърция отказва отново да плаща, иска отново да и бъде реструктуриран т.е. опростен част от спасителният заем и няма никакъв резерв от свободни средства да плати дори пенсиите на гражданите си за 1 месец. Това поведение е симптоматично. То, както и цялата история на Гърция като независима държава показва, че ЕС си има работа с неизряден длъжник рецидивист - за 196 г. Гърция е фалирала 5 пъти и е на път да го направи за 6-ти път. Трудно е да проявяваш солидарност към такава държава - хроничен длъжник - рецидивист. Най-вероятно са я приели в ЕС по чисто гео-политически съображения, но това не означава, че ще я търпят вечно само да взема от ЕС, а нищо да не дава като принос.

И задължително - бой с пръчка, робе. Така са наказвали хората с твоя статут. Те са свикнали с това и ако господаря не ги побийва, губят уважение.

Това със заробването чрез дългове вече се изтърка доста, не мислиш ли? 5 фалита за 196 години и да си на прага на 6-ти - това не е робски статут, това е диагноза - държава на готованци и мошеници. Щом смятат, че са роби да излязат и от Езоната и от ЕС и да се оправят сами. Но нещо не виждам такива нагласи - те искат хем да са вътре в ЕС, хем някой да продължи да издържа със заеми. Това не е робско поведение, това е поведение на паразит.

Ха добро утро тролове на пожарникаря наш. След като ме обявихте за "комунде", заради логичния въпрос "Може ли страна която има спад на БВП хем да намали задълженията си, хем да се върне към растежа?", ето ви цитат от чичо Сам: "Не можете да продължавате да изтистквате държави, които са в рецесия" - ваш Б. Обама, Президент.

ЕС ДЕЙСТВАТ ТОЧНО КАТО АЛ КАЙДА И ИСЛЯМИСТИТЕ :)))) ... ВСЯВАТ ПАНИКА СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО НА ПОРОБЕНИТЕ ДЪРЖАВИ :))))

Вчера питах трола на сайта, "Коя банкова система няма да изпадне в ликвидна криза, ако всички вложители решат да си изтеглят парите?". ВМесто да отговори кратко и ясно -"никоя", то се нахвърли да ме обвинява във всевъзможни грехове :)))))))))

Брюкселският синдром е психосоматичен феномен, в който вярващият роб е доведен до такива нива на битов идиотизъм, социален кретенизъм и саможертвен мазохизъм , в които заплаща на робовладелците си не само за да бъде заробен, но и за да бъдат обучени в роби и заробени и неговите потомци, които създава в служба на цивилизационното, ценностно, хуманно и спасително Робовладелство невидимо с простото око на вярата" в Някого или в Нещо и невиждащо безбройните форми на неподозирани робства, и извън фокусното разстояние на ДИоптРИТЕ на робовладелските закони с техните оковни правила, отровни норми, илюзорни морали и конформистки истини.

1 евро има стойност 1,9558 лева 1 евро си е 1 евро. Никой насила не го дава и никой не е виновен, че друг го взима на заем. В твоето твърдение липсва осъзнаване какво е договор за заем, по който се дължи връщане с лихва на получения заем. Липсва съзнание, че е почтено да си искаш дадените пари на заем или е почтено да върнеш получените пари на заем. Може да наричаш робовладелец ЕС, но защо си съгласен да се вземе огромна сума пари на заем и да не се върне в срока, който е обещан? Всичко хубаво, но сключиш ли сделка, ти я изпълняваш и не се оплакваш- как си я мислиш тази работа? Я си помисли какво е да вземеш пари от "лихвар" и кой ще те остави и какво ще ти се е случило 5 години да го лъжеш? Това не е детска игра. ЕС са прекалено търпеливи с гръцките измамници.

ВИЕ МАЙ ИМАХТЕ ВАЛУТЕН БОРД ? ... КВО Е ТВА ? ХА ДА НИ ОБЯСНИШ :))

Пак счупи глупомера.

Нещо си в грешка - това не е брюкселски синдром. Същото се случва, но в по-малък мащаб на национално ниво във всички развити държави. Има го най-вече в САЩ. Но по принцип е трайна тенденция проявяваща се при развитието на съвременната цивилизация т.е. искам да кажа изобщо не е патент на Брюксел.

След така проведената "кадрова политика" МВР се състои от 10 % корумпирани "началници" 80 % дебили и 10 % хора имащи нужда от работа, които са били достатъчно умни, за да успеят да убедят назначаващата комисия, че са достатъчно тъпи, за да станат полицаи. - Целта на мероприятието е да се наемат най-послушните и сляпо изпълняващи заповедите хора.

- Ако си мислите че критерият за постъпване на служба е мотивираност и психична годност, то горчиво се лъжете. Критерият е ПОСЛУШАНИЕ, РОБСКА ДУШЕВНОСТ И НИСЪК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Същият критерий се използва и когато се наемат хора незавършили Симеоновската школа. Ето защо кадрите се търсят сред бивши спористи: гюлетласкачи ,борци, щангисти и други признати светли умове.

при така исканото от Ципрас ОХИ, отварянето на банките ще стане химера, ще има само ено мощно гръчко ОХ, ОХ ИЙЙЙЙЙЙ БОЛИИИИ

РАСТЕЖА В ЕВРОЗОНАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ БЕШЕ САМО ! И БЛАГОДАРЕНИЕ! НА ПАЗАРИТЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА, СССР И АЗИЯ ..... ЕВРО-АМЕРИКАНСКИЯ ПАЗАР ОТДАВНА Е НАСИТЕН ЗА ДА ГЕНЕРИРА РАСТЕЖ :)) ....... ХУБАБО , ОБАЧЕ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА САЩ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СЕ СКАРАХА С РУСИЯ И ТОВА ГИ УДАРЯ ПО ПАЗАРИТЕ В БИВШИЯ СССР :))) .... ВЪПРОСА Е КАК ЩЕ РАСТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЕВРОЗОНАТА ???

В ОЧИТЕ НА ИНВЕСТИТОРИТЕ ОТ АЗИЯ И АМЕРИКА , ЕВРОТО СТАНА ЕГАТИ СМЕШНАТА ВАЛУТА .... ... ВСЕКИ ВЛИЗА И ИЗЛИЗА ОТ НЕЯ КОГАТО МУ ПАДНЕ ..... ..... ТОВА ХИЧ НЕ Е ДОБРЕ ЗА ЕВРОПАТА - НО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТАКА ДОКАТО ЕВРОМУТРИТЕ ГО ЛАПАТ НА ЧЕРНИЯ ОТ БЕЛИЯ ДОМ :)))

К'ви забавни времена ще настанат, ако гърчолята гласуват "НЕ". Колкото и да са ми антипатични по-принцип, ако го направят, където и да видя грък ще му се поклоня! То сега ситуацията е цайтнот, пък представям си ако на власт не дойде някоя марионетка, а си остане Ципрас.

ципрас навива гърчолята гласуват "НЕ ама нямало да излизат от еврогеиския съюз ...е малаки , как хем душата хем курец искате

НЕ НА БАНКСТЕРСКИЯ ГЕНОЦИД!!!! НЕ НА ЕВРЕЙО-ГЕЙСКИЯ КОМУНИЗЪМ!!!! СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ!!!!! ПРОЕКТЪТ НА ФАШИНГТОН ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА!!!! ТЪМНАТА СТРАНА-САТАНИНСКАТА ЦИОНИСТКА КЛИКА СИ ГРИЗЕ НОКТИТЕ!!!!

ПИЯН СИ, ЛЯГАЙ СИ.

Сорос е унгарски евреин спекулант пристигнал в ню иорк с $20 в джоба а вашите червени евреи ленин и троцки са пристигнали в москва с влак натоварен от ротшилд пълен с пари за да финансира разрухата на русия..

Алооооооооооо ЕврейОгейовете..... Последния да затвори вратата.....

Само ви се привижда Сорос,а той дори не е от 20-те най-богати хора на планетата.Отделно че вече е сигрно на 90 години.

Много тъпо!

Соросоидите от Данс Соросоидите от Данс ни се привиждат , а те дори не са от 20-те най-богати от Данс ! Соросоиди от Данс , отделно че вече сигурно сте на 90 години , само това ли можете , там ли ви е силата да ни се привиждате?

Братя гърци , понаведете се малко! По-лесно ще го поемете заема и няма да ви боли толкова от лихвата! Вземете пример от нас!

И аз и аз...а!? Кво и аз то вече влязъл с 16 млрд...

Франс прес предаде, цитирана от БТА, като се позовават на изказване на словашкия външен министър в ТУИТЪР, който говори от името на не знам си кой си ...... що за информация, аз приключих с дир бг:)

Бре, в Гърция били организирали пенсионерски гладиаторски боеве! Бре това дори римляните не са се сетили!

Това е нормално. Гръцките пенсионери са охранени и в добра кондиция. В България това няма как да се случи, след 25 годишната диета на която са подложени всички и най-вече пенсионерите.

Когато комунистите заграбят властта с лъжи и манипулаци под диктовката на Москва в някоя държава, както стана в Гърция, съдбата на хората е предопределена да се бият пред банките за петачета, а гаврата с тях да бъде безкрайна! Българите да си "опичат" акъла, защото руските мръсници са ни "нагласили" и нас! Атаката срещу ЕС е пълномащабна и свирепа!

Глупако !! Най-големият страх на гърците е, че ако приемат условията на слугите на капитала, тения стандарт ще падне до този на българите. Гърците имат огромен исторически шанс, че в този момент са избрали за ръководители на държавата хора които се борят за националният интерес, а не са дупедавци. Ние вече 25 години нямаме такъв шанс.

Ти това ли измисли по темата бе? Пещерен антикомунизъм и бляяяя повръщни... Ама толкова си можете кво да ви правим?!?!?!

Мутрите от Евроданс Мутрите от Евроданс отказаха да преговарят с Атина преди референдума ! Там ли ви е силата , да отказвате да преговаряте преди референдума , да запалвате на хората автомобилите ?

не трябва да се забравя, че туи наречените "мутри от евроданс" представят интересите на всички данакопладци в европа, туи като парите, които гурците в момента крят под дюшеците и не искат да врустат под предтекста, че са горд народ и не могат да будат униявани с пенсии по ш00-700 евро, не са на банки, фондове или частни групи, а на 3 институции, които се финансират ехклузивно от дурявни пари, субрани от дануци или заеми. не може сиртакито, узото и салата да продулява охолно до безкраи и някои да плаща сметката накрая. искам такива като теб да будат попитани дали са готови да отделят 200 евро солидарно, че да не се мучат "горките" гурци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гледам соросоидните въшльовци по ербап от господарите си! Да се смееш ли да плачеш ли...и те ошашавени горките.

кажи нещо по темата бе, стига с този безмислен комунделски спам, неглижиране на противника и цитиране на откровени лъжи и скълъпени стъКмистики ;)) Къде сте се скрили тази вечер всички ватенки, не мога да ви видя да възхвалявате в един глас Ципрас колко е велик, как Гърция няма да клекне.. Няма да клекне, ама се бият като цигани за последните Евро пенсийки от банкомата, другото в натурална размяна от утре !

натурална размяна - спасение от лихвите

наи-добре ще е за малаките да гласуват така както ги съветва ципрас а после ще направят купонна система и ще влязат да живеят в кибуци и колхози както беше при жидовете ленин и троцки

Нали крайният срок беше 30 юни!Какъв референдум чакат,какви нови преговори???

С тия темпове на обедняване на юга, немците скоро ще се окажат в обстановка на свиващ се за стоките им пазар и тогава ще видим на кого ще изнасят. Подозирам, че ще контрират негативните последици с увеличаване на бюджетните разходи, нещо, което с всички сили сега се борят да предотвратят в Гърция.

то бива да си прост ама твоито е клиничен случаи другарю ....немците освен заводи и пазар в америка имат също и в китаи и при твоя любим путкин , така че не ги мисли тях

и все на други места..., не е ли малко глупаво?

сега испания, италия, португалия и.т.н, доволно потриват ръчички и с трепет следят събитията в очакване и те да запретнат шортите на алчните хиени..хахахаха..

но не и ганю! тои си е събул шортичките и прилежно се е навел!;))

Евроатлантическите ценности са такова порно, че ако решат да кандидатстват за книгата на Гинес, ще ударят в земята и най- первезния порно филм ,създаван някога . Неотдавна в България беше фалирана четвъртата по големина банка. В типичния евроатлантически стил за това беше обвинена единствено БНБ. При Гръцката криза нещата стоят по същия начин. Някой да търси отговорност на кредиторите които са отпускали тези необезпечени с нищо кредити? Някой да търси отговорност на тези , които не са контролирали своевременното издължаването на вноските от страна на Гърция ? За колко време се трупат тези милиарди задължения ?За месеци, година или повече ? Няма да намерите отговори на тези въпроси от съответните световни и европейски финансови институции, защото те са създадени с основната цел да държат в подчинение своите кредитополучатели и се активират не под въздейтвието на икономическата логика, а когато кукловодите им дръпнат конците.

според теб има ли дурявни обезпечени дулгове :-))) с какво се обезпечават дурявни бондове, господин ехперт? всичко което е на пазара е необезпечено, защото ако една дурява фалира, това е пагубно за хора и системно релевантно за други дуряви, та ако и ивземеш собствеността, не само че сте е фалирала ами и няма да сустествува. това не е мандрата на село, да се конфискува в полза на дурявата ако няма мляко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Древна Гърция е родината на демокрацията. Гръцката култура е в основата на европейската цивилизация. 184 милиарда евро Гърция дължи на Европейския фонд за финансова стабилност ,131 милиарда евро дължи на правителствата от еврозоната, в това число Германия,Франция,Словакия,Естония.Гърция дължи 27 милиарда евро на ЕЦБ , и 21 милиарда евро на МВФ. При гласуване с НЕ ,Гърция може да разчита на финансова подръжка на гигантите от БРИКС, при гласуване с ДА, Гърция се превърща във зависима финаносва колония ,каквато е България и други страни от т.н. ЕС. Това е.Гръцкия народ се бори за своята икономическа независимост и гражданска свобода.За правото да бъде свободен и независим народ,каквито гърците винаги са били. Разбира се Гърция ще върне своите дългове ,но не при заробващите смазващи условия,на т.н. еврогрупа !

Да, освен на ДРИСК, може със същият успех да чака от умрял писмо.

С толкова много дългове не могат да бъдат свободни. Ще са свободни след като се изплатят. Дотогава ще са роби на кредиторите си под една или друга форма. Като са искали свобода, да са си построили държавата без заеми!

Това, че вместо БРИКС , си написал ДРИСК не е проблем защото не си първия когото това обединение на държави докарва до състояние на дрисък. Проблемът е, че в това състояние изпадат и държавните ръководители от Г-7, по известна като гейдружинката.

но Еврогрупата няма нищо общо с Далговете на Гърция към подпомагащите Финансови Фондове като ЕЦБ , МВФ , ЕФФС към който има Страхотни дългове

но парите ги изядоха и изпиха иначе, ама сега като трябва да се вруста са големите борци за демокраця, свобода и се надигат сами сресту големите лоши тирани, които на сила са ги крали едва ли не да вземат тези з50 мрд... каква демагогя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Комунделите си живеят в утопията, че може да не работиш и да получаваш пари отнякъде. Извинете - да се правиш че работиш по цял ден и да плямпаш идеологични приказки..

Бил Гейтс по цял ден работи, нал'тъй

Ма ти искаш да сравняваш комундета с Бил Гейтс ? Все едно да сравняваш луната със слънце.

влязал в ресторанта и поръчвал ,поръчвал а накрая казал ами няма да плащам ама няма и да си ходя защото нямате процедура как да ме изгоните а ако имате още нещо да ми дадете на аванта няма проблеми ние сме свободни от предразсъдаци хора а не като германците да пискат за някакви си пари ...

Нивото на грамотност на писанията ти е малко по-високо от нивото на анализ на сегашната ситуация.

такава е аудиторята вълняга ...по-разбираемо е за стадото от червени панелени бантускотове като тебе

малака ти е главата . Първо не се произнася така,,,,,малака :О

малааака

Летят две ракети с ядрени бойни глави - едната руска към Вашингтон, а другата американска към Москва. Срещат се над Атлантика и се заговарят. Вземат, че и се запиват, все пак идва краят на света. Напили се здраво и американската казала: - Леле, много ми е лошо! Не мога да държа правата линия. Руската отговорила: - Искаш ли да те изпратя до вас?

Отдоворът на Дейселблум на писмото с условията на Ципрас: " Относно вашето писмо, бихме искали да ви напомним, че на 20 февруари гръцките власти поеха задължението да спазват финансовите си задължения към всичките си кредитори напълно и и в срок. Второ, ще разгледаме вашето искане за поддръжка на финансовата стабилност от ESM едва след и въз основа на изхода от референдума "

Aбе, защо в последно време и Kамерън, много често споменава за референдум в Aнглия, за членството и в EC??.. и тои ли е "комунист" или е прозрял, че е голяма боза в този съюз??;)) A, да ви видя сега с минусите, как ще си счупите клавиатурата от бързане..;)))

ха напъни се да се сетиш де! Нимои само да питаш, пробваи да я ползваш тая тиква, дето са ти дарували макя ти и татка ти. Кои ще плаща сметките на Ципрас? Камеран да не е левак кат тебе?

milenanerva@abv.bg

Абе я се пръждосай. Добре го е казал и написал

Tе, излязоха и по хитри от гърците! Bъобще не въведоха, и не искат да чуят за евро! хихихихихи....Mалко двоен стандарт пак,... ама нищо! излязоха прави, че ако се сговняса еврото те са си те...хахаха..;)))

Оста срещу ционизма, масоните и сатанистите от ФАЩ и Евро-ГЕЙ-ския съюз трябва да бъде изградена от Гърция, България, Македония, Украйна, но-НЕЗАВИСИМА от САЩ, Русия, Беларус, Румъния!!!! Да живее общността на православните държави!

докато не свършат парите Днес Гърция раздава пенсиите с парите от осигурителните фондове на трудовите хора. Ще дават докато има, защото парите не стигат за всички пенсии за този месец.

Парите никога не свършват, парите са шарени вестници, които се печатат от ЕЦБ. ЕЦБ има монопол и само тя печата евро. Не дава на друг да печата безполезни книги, хвърчащи листове, непокрити с никакви активи. Един прекрасен ден, като се събудим, с еврото и доларите ще можем само да си изтрием задниците или да си запалим чудото. Иначе и баба на село може да ги направи с преса, оризова хартия и акрилно мастило.

Това много комуноидно ми звучи ...някак си?!

Драги сънародници,Най-важното днес е че: Настъпи време да ЦЕПИМ тиквите...!...!...!...!...!...!...!...!...!...!

Дай му, че тоа па реве.

сус бре! как да му давам кат не му работи инструмента...

НЕ НА БАНКСТЕРСКИЯ ГЕНОЦИД!!!! НЕ НА ЕВРЕЙО-ГЕЙСКИЯ КОМУНИЗЪМ!!!! СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ!!!!! ПРОЕКТЪТ НА ФАШИНГТОН ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА!!!! ТЪМНАТА СТРАНА-САТАНИНСКАТА ЦИОНИСТКА КЛИКА СИ ГРИЗЕ НОКТИТЕ!!!!!

Не на гръцки означава да. Вече те разбраха погрешно. Хихихи!

Гърците се оказа, че са по-мъже от нас. Ама така е, нямат "гротескна мрежа", НПО-та. Оказа се, че имат мислещи хора. Ще се оправят, ама заради такива като соросоидите, ние ще правим като вятъра

aбе къде са комунделските-атакистко-бесепарски тролове: багаин, бегеец, Schilo, ДЕТРОЙТА, САМЪЙ ВЕЖЛИВЪЙ ИЗ ЛЮДЕЙ и т.н. ?! Да ми обяснят колко е велика Гърция и как няма да я манипулират хахах - и как нямала да клекне.. не само ще клекне ами ще надуе кавала без ръце, като по филмите ;))

икономиста и гръцкия Вуте тоже

Охи,Охи...,а след това ще има само Ох,Ох,Ох.....

Проблемът с не връщането на заема е на кредитора! Именно затова по всички медии експерти и журналя вият като флексове че да ни втълпят в тъпите глави колко лошо и еретично е да не връщаш парите на този които е разпънал заема ти десеторно...

Гърция може да опита чий е проблемът. Кредиторът има още много пари. Но гърция няма. И пенсионероте се бият по опашки пред банките. Циганията на комуниста Ципрас. 2. Обясни по-подробно какво означва "разтяга", когато се отнася до заем. Че нещо си неясен, явно имаш някакви свои представи за нещата, но ми стана любопитно колко прост може да е човек, който може да пише на компютър при това.

Пусни си в тубата икономически убиец налей от домашняра и глей!

Питай гръцките баби, дали нямат проблеми!

сега гърците ще са профил за "лошият човек" отговорен за проблемите в системата. нищо, че гърците бяха допуснати в еврозоната без въобще да са за нея и сега същите идиоти, които взеха това решение, пак взимат решения и отново възоснова на 2+2=50