Ципрас призова да се гласува с ”не”

Алексис Ципрас призова избирателите да гласуват с "не" на референдума в неделя - за "по-добро" споразумение с кредиторите.

Обратно в новината

Коментари - Ципрас призова да се гласува с ”не” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брюкселският синдром е психосоматичен феномен, в който вярващият роб е доведен до такива нива на битов идиотизъм, социален кретенизъм и саможертвен мазохизъм , в които заплаща на робовладелците си не само за да бъде заробен, но и за да бъдат обучени в роби и заробени и неговите потомци, които създава в служба на цивилизационното, ценностно, хуманно и спасително Робовладелство невидимо с простото око на вярата" в Някого или в Нещо и невиждащо безбройните форми на неподозирани робства, и извън фокусното разстояние на ДИоптРИТЕ на робовладелските закони с техните оковни правила, отровни норми, илюзорни морали и конформистки истини.

ЗАЩО МИ МАХНАХТЕ РЕПЛИКАТА, ЧЕ ЗАЕМ СЕ ВРЪЩА И АКО ГО ВЗЕМЕШ ОТ ЛИХВАР НЯМА КАК ДА ГО ЛЪЖЕШ 5 ГОДИНИ? ДРАГИ МОДЕРАТОРЕ, НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВАШ ДОГОВОРА, ЗА КОЙТО СИ НАЗНАЧЕН НА РАБОТА!! Публикувай написаната реплика, защото няма договор за заем, за който поначало да няма намерение да не се връща, защото това е измама.

Един и същ пост е публикуван по две теми и моята реплика е публикувана по другата тема, по която съм я пуснал и съм сгрешил като погрешно обвинявам модератора .Извинявам се.

След така проведената "кадрова политика" МВР се състои от 10 % корумпирани "началници" 80 % дебили и 10 % хора имащи нужда от работа, които са били достатъчно умни, за да успеят да убедят назначаващата комисия, че са достатъчно тъпи, за да станат полицаи. - Целта на мероприятието е да се наемат най-послушните и сляпо изпълняващи заповедите хора.

Ако си мислите че критерият за постъпване на служба е мотивираност и психична годност, то горчиво се лъжете. Критерият е ПОСЛУШАНИЕ, РОБСКА ДУШЕВНОСТ И НИСЪК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Същият критерий се използва и когато се наемат хора незавършили Симеоновската школа. Ето защо кадрите се търсят сред бивши спористи: гюлетласкачи ,борци, щангисти и други признати светли умове.

Пачаврите от ДАНС се занимават с Профилиране и Разработване неудобните за Незаконната 70 годишна Юдо Комунистическа Власт БЪЛГАРИ, като събират информация за тях от "Приятели", познати, роднини, съседи, колеги в службата, лекуващи лекари, преподаватели в училище или университет.... Целта на събрана от Проститутките от ДАНС информация е изработване на Компромати, които да послужат за бъдеща Зависимост, Репресия, Възпрепятстване служебното развитие на Неудобните включително и Уволнението им от Работа или невъзможност да си намерят такава. Все приоми разработени от КГБ, усърдно приложени от нейния филиал в Задунайска Губерния ДС и неговите наследници НСС и ДАНС.

следвайки досегашните "препоръки" на МВФ, почти всички европейски държави са с дългове над 100% от БВП. Браво на гърците, че се опитват да се свободят от подлия капан на МВФ. Досега който се е хванал с тия мошенници от МВФ, винаги е губил. Дано успеят гърците.

Надявам се да гласуват с "НЕ". Един воденичен камък на шията на ЕС по-малко.

Охи, твърдо нет! Айде сега да ви видим какво ще ядете.

Този пич не страда ли от раздвоение на съзнанието. Пише писмо до кредиторите, че е готов да приеме условията с три корекции! А призовава да се гласува с не на предложенията на кредиторите! Как се връзват тези два факта, при това в един ден!

Тук си прав, ама дали той е виновен? Никъде не видях кой е източникът за писмото. И вече се чудя имало ли е писмо. Защото ако е имало, западните медии щяха да го дъвчат яко поне до референдума и да има официално становище по и за писмото.

Комунисти ! Бедни и нагли. Все едно не те, а Европа им дължи милиарди. Обещават светло бъдеще и привилегии -/ без покритие / на хората , за да спечелят изборите, сега изнудват европейските институции и се гънат като мекотело. Държат се предизвикателно и оскърбително, за да не признаят провала си.

Еййййй АМА как пасва за наще управляващи!!!! БРАВУС!!!!

По темата за референдума тука дали човек може да си каже мнението, а? Като гледам дираджията е взел голямата баденарка и трие ли трие....

е... минават само "удобните" коментари....

Другари евродемократични идиоти, още едно разсъждение. По долу разбрах че сте разбрали че комунизъм идва от еврейската дума комуна, общност от хора които живеят в кибуците. Думата демокрация е пак еврейска измишльотина. А сега идва най важното. Тсион, ние го казваме Цион е раждан в Киев и на първия конгрес изрича. Ние ще използваме масоните и когато влязат във властта ние ще ги избиеме и ще насочим финансовите потоци в наша полза. Та това беше при комунизма и сега палачинката се обърна. А за тях сте без значение, дали сте на пържоли или на кайма. Вече във Франция си правят селфита с отрязани глави, а в Африка вече е изпитано климатичното оръжие. Та купувайте си сандъците.

съгласен съм с колегите тук, че този ципрас е по-голям глупак и от путин

макар, че по принцип няма как някои да е по-глупав от путин

Трябваше да правят референдум преди да вземат заемитевсе едно да вземеш заем и после с женати да гласувате дали да го връщатате

Тоя е егати смешната комунистическа проститутка. Горда обаче била, видите ли.

Тихо че видяхме че ти е ампутиран мозъка и с песен отиваш на заколение.

Карлуково е далеч от Русия, но нявярно и там имате подобни институции при нивото на очевидни умствени заболявания у вашия народ. Обадете им се за помощ.

Горда и разкрачена едновременно - това завидно малко партии го умеят - и все комунистически :) Сега ще ревнат на умряло :)

То аз че не разбирам нищо от икономика е ясно, ама само допреди три години, точно вие не се ли възхищавахте на Исландия , че постъпи също като Ципрас или ви хвана амнезия? Какво става с Исландия между другото. Успешен ли се оказа модела и ?

исландия е забранена тема за зомбитата, нарушаваш им хипнозата

чичо ви Пейо ( нерегистриран ) 01.07.2015 20:16 Голем проблем- вместо 2800 евро,чиновника ще зима 1500 евро.Така им се пада.

Ще намалят двойно пенсии и заплати и пак ще са по високи от нашите.Тва е хавата!

Абе "Не" си е "Не" . Балканските номера не вървят на нормалните европейци. Там има правила...Може да сте важни, ама като дърпате надолу, по-добре без вас..

Бе то от тези точно правила и европейски политци сте най-бедни и намалявате найбързо по-зле сте от държави от третия свят и ако и това не сте разбрали още нищо добро не ви чака

Да гласуват с не, за да не спират побоищата пред банкоматите

Изказването на Ципрас за подновяване на преговорите добави 30 млрд евро към стойността на европейските акции само за няколко часа. Много плебейски рев, много нещо :)))

този всъщност се изказа доста обосновано в обръщението си, независимо какво си подбират за цитат "независимите" медии.. а меркел цял ден срича някакви глупости от някакъв лист и освен, че всички в райхстага заспаха, някрая започна да забравя какво е прочела и изпадна в такова противоречие, че обърка и собствената си меркеландска меркелмедия

едно нещо което липсва е "... тесен, консервативен кръг се погрижи да отмъсти на гърците за това, че си позволиха да правят референдум..."

???

райхстага хахаха...

извади го по навътре !

Алоо дира, защо само 4 страници коментари се отварят?

Ма напиши още 60 поста и ще станат 6...

Гласувайте с НЕ братя гърци и еврогейовете ще си свалят гащите окончателно и ще ви носят на ръце.

Аз пък мислех гърчолята за по-умни,а те се оказаха много прост народ щом за избрали тоя палячо за премиер,най-лошото е и ,че му вървят по гайдата.Защо ли тоя шапшал много ми прилича на нашия Бареков.

Защото, колкото и невероятно да ти звучи, имат едни и същи наставници.

На ципурата му го нацепиха,бахти и тъпото парче тоя.

най-тъпите парчета живеят в българия най-бедни са в европа радват се на "умните" си политици и плюят гърците в нета

Крайно време е да заведат ЦипрУс там, където ме е мястото....

Той вече е заврян там. Това са лафове за да си пази реномето пред гърците.

То и референдум нямаше да има!

Гърците настъпиха здраво мотиката като си избраха комуниста Ципрас и години наред ще плащат за тази си глупост.

Ципрас, бъдещ Московчанин.

Станишев да не е в Москва?! Той е в Брюксел на службичка в ЕС...

Тел Авив , харесва ли ти?

Ципрас страда от раздвоение на личността, той изпада в противоречие със себе си, като първо призовава да се гласува против споразумението, след което се съгласява със споразумението, след което пак призовава да се гласува с не! Луд, луд за връзване и хоспитализация!

А ти от деменция или алхаймер!

Днес "психолог" ли сте? Щото вчера бяхте Цезар. Помните ли?

Ципрас никога няма да предаде властта на бандитите от МВФ, както я предаде ИК при въвеждането на валутен борвд.България е робиня от момент. Тъпи еврокретени пишат че сме изплатили дълга към МВФ? Кой определя заплати, пенсии и пр. разходи? Не и България ! Еврозоната е антидемократична организация на колониалните държави. Всяка държава предава монетарния си суверинитет на ЕЦБ. Така или иначе кочините ЕС и НАТО се качиха на ТИТАНИК......Гърция ги засили към айсберга...

Раздвоението се дължи на двете му различни имена - Ципрас и Ципра, както и на неговото семейство, спечелило множество строителни поръчки още от 70 години до днес, ако това наистина е вярно, но изглежда че наистина е така. Може би от същото раздвоение на личността е страдал и К.Маркс.

то всяка проститутка го обяснява като тебе: "не че съм чак толкова ... но --- за пари го правя"

Дълбоко вярвам, че Ципрас ще си изпълни всички предизборни обещания и заплатите и пенсиите ще се увеличат двойно.

Пенсиите и заплатите в Гърция ще се увеличат двойна, ама в драхми

Дед Мароз, е може ли да има такива слепи хора. Шегуваш се нали!

И аз искам . Искам да имам всичко. Куче , котка и пингвин.

плащат за НЕ и колко за ДА? кат им гледам заплатите и пенсиите нищо чудно че премълчават такива подробности нашите медии..

Тези които се подиграват и обвиняват Ципрас, да ми отговорят: Ако след 4-5 години ние изпаднем във същото положение на гърция и не можем да си връщаме дълга, и дойде нов политик (Иван Иванов) от нова партия и се опита да реши проблема, ТОЙ ЛИ ЩЕ Е ВИНОВЕН, ИЛИ ГЕРБ-БОЙКО, КОЙТО ВЗЕ ДЪЛГ 16 МЛРД., станишев, орешарски, пеевски, доган-местан и останалите, които крадоха 25 години? На Иван Иванов ли ще трябва да се подиграваме и от него ли да търсим сметка или от бълг.народ който търпи своите продани политици, които му хвърлят трохи и вземат заеми от наше име без да изградят нищо като производство....?

"Ако след 4-5 години ние изпаднем във същото положение на гърция" ахахахахахахаха, ако сме в положението на Гърция, значи ще са ни дали 400 милиарда долара и ще са ни опростили 100 милиарда - ами тя България ще е не Швейцария на Балканите, ами 3 Швейцарии едновременно бе

Паисий

явно си песимист и смяташ, че нашите политици не могат да откраднат 400 милиарда долара Аз съм оптимист....

референдум за връщане на милярдите.. ша гласуват с ДА и ЕС ще им налее ще пари. а те ще обещаят и ще ни се присмиват на мизерията. и ще плащат по малко на жените ви там. криза е..

По добре гласувайте с не че за нас да остане повече.писна ми да наливат милиарди в гърция а у нас нищо.и не е вярно че ако гласуват с не ще останат в зоната.гърция вече фалира снощи а на 20 ще е затънала до ушите ако не избухнат безредици.те вече запичнаха а това е първия ден от фалита,а на дваистия какво ще бъде?ципрас почна да се улива.а ако гласуват с да?дотогава няма да разговарят с тях щото е безмислено.едно не на референдума ги праща 30 -40 години назад.те да му мислят.

Ципрас стана по - известен от Азис и Путин взети заедно.

Няма лоша реклама. Ти също имаш принос за популяризирането му.

За популярността на негрите няма да говорим нали?

Когато паричното предлагане не отговаря на изискванията на икономиката, то монетарната политика е лоша. А какво правим в ЕЗ, след като за една страна е добра една политика, за друга - друга, за трета - трета? Не сме ли осъдени на перманентно лоша монетарна политика? И как се излиза от тази ситуация?

Като се изравни нивото в скачените съдове! Иначе има постоянно налягане без хабене на енергия от страна на флуида и постоянен разход за вас да го поддържате!

Ама като има съпротива срещу изравняването ?

Ципрас, като Любиц. Приземяваме се...

Има държави в ЕС, в които хората живеят далеч по-бедно от гърците, но спазват правилата и си плащата заемите. Само гърците не могат да живеят по-скромно ?!? Претенции до небето, без нищо в замяна. Да ги изхнърлят от ЕС и толкова.

Много ми се иска Гърците да гласуват с "НЕ". Така ще могат пълно всеобхватно да се запознаят със сладостите на комунизма.

А... Ти откъде знаеш какво е в Комунизма? Апропо - Кога България е била в Комунизма?

Ами България беше в комунизма, когато управляваше Българската Комунистическа Партия и по магазините нямаше ама нииищичко, с ченгел да завъртиш, нямаше какво да закачиш, та хората се налагаше да чакат по 2-3-4 часа на опашка, белки докопат нещичко за ядене. Те така ще бъде и в Гърция след време, като толкова много искат.

А кога не е била вече толкова години От 1944 че до миналата година.

Мани го тоя. Този е рядък самоповярвал си тъпак.

че комуни е имало само в Израел, комунизъм означава група хора, кои си имат ред и правила за тях, различни от околните, и непротиворечащи на държавни. когато комуна управлява държава, дупе да ви е яко. заго нямат и религия, да ги възпира.

Гласувайте с ДА и скоро въобще няма да има нужда да ходите до банката. Там няма да има нищо за вас!

Търся работа за висене по опашки в Гърция с отличен опит по луканово и виденово време в България - гарантирано все първо място.

не спал съм зарад телевизор цветен още от бай тошево време. дори не беше за мен.

ш вие ли на Младост РУМа се редихте? ма как ви преварихме а?! с малко рушвет.. тогава му не викаха корупция..

Гласувайте с "НЕ" и нама да се биете пред банки и банкомати щото всички ще са празни!