30 000 в Атина в подкрепа на исканията на кредиторите

Над 30 000 души, по данни на атинската полиция, се събраха в центъра на гръцката столица, за да подкрепят "да"-то на референдума на 5 юли.

Обратно в новината

Коментари - 30 000 в Атина в подкрепа на исканията на кредиторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Само" 30 хиляди са за ЕС, но пък "ЦЕЛИ" 13 хиляди са против, нали?! В цялата статия има две числа - да беше ги запомнил поне тях!

....ЗСАТВОРИХА БАНКИТЕ, ЗА ДА ПЛАТЯТ НА ПРОТЕСТЪРИТЕ- СОРОСОИДИ

Това влечуго Сорос остана без пари покрай организирането на демонстрации и помпането на неправителствените организации.

Май,че на плазмодия путин му изтъня джоба покрай войната в Украйна и санкциите.

Според проучванията гърците са за условията на ЕС и се оказа, че Ципрас върви не само против ЕС, но и против народа си. Сбърканяк! Комунист ли е, сбърканяк е, няма изключения в досегашната история на света.

И аз това им казвам. Този вече над 20г кара Гърция към пропастта и краде от фондовете и помощите. И е време да му кажем НЕ. Как така няма да иска да раздаде Гърция на най-демократичните хора от САЩ и ЕС? А и като най-отявлен тиранин и антидемократ трябва да му се спретне един GR Майдан

Обикновеният грък си помисли, че го питат какво предпочита: да играе сиртаки, или да виси на опашка пред банкоматите... И естествено, ще гласуват с "да". Заема обаче си е заем и рано или късно трябва да се върне. Просто сега гърците си живеят добре за сметка на следващите поколения, които ще плащат техните сметки.

Правите ли някаква връзка между Майдана в Киев, неуспелия Майдан в София и сега зараждащия се Майдан в Атина. Човека по принцип е глупаво същество. Той затова е и създаден от онези горе като комбинация между маймунски гени и на онези, за да изпълнява робски задължения, да им копае златото от Африка. И съвсем навременен е този естествен подбор за намаляване популацията на населението. Ми то да ровиш в кофите за боклук е първосигнален инстинкт за прехрана, както онази работа за задоволяване на нагона.

Никога не съм мислил, че ще се възхищавам на гърци и румънци, но при тази българска простотия и лакомия и това стана.

Простотията в България членува в атака и бсп-е.Другарю

Другите не са могли да се включат, защото са били на опашка на банкомати... Путин е обещал да прати контрапротестиращи от Атака.

А Волен го попитал: Ама и двамата ли да отидем?

Базуките имат друго предназначение и не дай Боже еврогейците да го изпитат на дупетата си...!!! :::))) А най-близкия еврогейец, който "страхува" гърците и може да го отнесе е на север от Гърция и пасе овцИ в Банкя...!!! :::)))

Кройно време е да се научите да наричате нещата с истинските им имена. ,,Участниците в демонстрацията се обявиха в подкрепа на бюджетните мерки и на реформите, поискани от Гърция от кредиторите,, , а истината е, че демонстрантие са се обявили за намаляне на заплатите и пенсийте, орязване на социалните разходи, и за още по-голяма безработица.

Почна се с пропагандата!Не, било да за ЕВРОПА, но въпросът какъв е....... има ли значение!Америка за Гърция, работи качествено!

Има и здрав разум в Гърция! Дано да кажат ДА на референдума повече гърци! Иначе - напред към руския свят :)

От такива соц правителства са на този хал! Сега и този цапрас им го занити отзад!

не драги ПАСОК И НОВА ДЕМКРАИЯ/ТВОЙТЕПРАВИТЕЛСТВА/доведоха Гърия до това дередже и сега "демократите "от ббрюксел чакат те отново да се завърнат и да я разпарчосат окончателно и да им вземат най вече морският транспорт и да стане както с нашите ЕРПета /шефът Джон... Стон или еди кой си със 120 000 евро заплата например/.та пасок и нова демокраия а не този ГОЛЯМ ЦИПРАС доведоха нещата до тукккккккккккк

ти прочете ли коментара, който отричаш?!

робовладелеца на България,БОРИСОВ заплати за "плана Юнкер" 700 000 000 евра !!най-тъпата и за това бедна държава в ЕС купи "благоволението" на Юнкер и ПОХВАЛАТА "БРАВО БОЙКО"с нашите пари от кредита 16 милиарда !!Но на никой не му направи впечатление,всички говорят за Гъция !!

Наистина мислиш като същински Роб!

" Социалните" крадливи милионери от бсп ще те "освободят" от последната ти риза.

Не седне Тиквата с тези пари да направи и изпълни един план за съживяване на икономиката, а ги връща на кредиторите.

Каквото и да драскате журналяги ще бъде НЕ на изедниците.

"Америка за Гърция" само толкова ли е успяла да събере? Ех, стиснати станаха нещо тези кравари, ще вземат и на нашенските простестъри да им свалят и така мижавия надник :))))

А не, недей сега така. Това със събирането на протестиращи си е комунистически приом. Винаги на подобни митинги в БГ в подкрепа на комунисти и ДПС има хиляди рейсове. Или викаш от любов и с последни стинки са ги наели а?

Простестна мрежа комунистическа организация ли е?

атина е над 4.000.000 какво са з0.000 ? на това му се вика медиина манипулаця ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е манипулация. Явно си впечатлен от размера на протеста, но търсиш успокоение някакво. Но няма да мога да те успокоя, защото две различни агенции показват проучвания за двойно повече привърженици на условията на ЕС, отколкото противници на горепосочените. Очевидно е, че комунизмът не е актуален и в Гърция, въпреки тежкото поожение и въпреки небивалата спекула и срамния цирк на комуниста Ципрас. Комунизмът си остава уродлив, успокоителното е, че гърците разбраха грешката си, избирайки комунист след 100 години доказателства до какво довежда това. Извини ме, че не мога да оставя спокойно зомбираното ти съзнание, но си получовек, полуидиот и няма как реалността да не те плаши. Виждаш много неща, които не съвпадат с видиотените ти представи и това вероятно е страшничко.

Така погледнато митинга в подкрепа на Ципрас изглежда още по-жалък! 13 хиляди от 4 милиона! Това прави около три хилядни! Докато другото (30 хиляди според полицията, които вероятно са над 40 000 реално) си е към един процент!

Такива съобщения са опити за обидно елементарни манипулации. И отново си задавам въпроса - авторите им ли са на такова ниво или смятат аудиторията за толкова елементарна? А колко наброява населението само на Атина? В крайна сметка ще има референдум и там ще се разбере истината.

Напълно съм съгласен с последното ти изречение! От друга страна, когато на единия митинг има два пъти и половина повече демонстранти, отколкото на проправителствения - можем да си направим предварителни изводи какво да очакваме, нали?!

що се не делнат - на 3 острова да пратят ципурката и другите смешници от сириза да излизат от ес а останалите да си се договорят. така ще се пресее свестното от плявата. а плявата да си ходи някъде другаде - кеф и евразийски, кеф и идил.

11 307 000 човека проетесирали 30 000. Да ама НЕ. ВГърция няма да мине номера с шепа платени лумпени по улиците.

е то в неделя ще стане ясно колко са шепата и колко са ципурите и шараните.

zeddd

Логиката ти е мега тъпа. Какво искаш цяла Гърция да се изсипе на протест ли? Айде свали си розовите очила, че изпускаш живота.

протестираща мрежа дали е ударила едно рамо????

СЛЕД КОМУНЯГИТЕ ОСТАВА МИЗЕРИЯ И РАЗРУХА.

точно пък в Гърция комунизъмникога не еимало. Не ,че е имало някъд епо светнао,.но тук там е правен опит да се строи. Как пък най-простите кавали са се концентрирали по българските земи. Т като си върл антикомунист по добре ли си от една баба пенсионерка в Гърция в дефолт?

zeddd

Но имаше "Режим на полковниците", което на практика си е все едно същото хахаха

Наистина не е имало комунизъм в Гърция. Той сега напъва да дойде!

Ало, ганковото кафене, каква ви е прогнозата за бъдещето на българския вилает на Е С след 25 годишната политическа истерия?

Събрали ги от цяла Европа, както тук карат турците и циганите по митинги с автобуси, и гледайте колко много били. Гърция не е 30 хил. нали се сещате, имаше митинги по цялата страна с "не" на заробващите предложения на мвф. Ципрас никога не е казвал, че иска да излиза от ес или евро зоната, даже напротив, но не приема идиотските условия за дълга, които набутват на Гърция. Все пак до това положение докараха страната така прехвалените "десни" партии там и надали Ципрас ще е виновен за нещо, даже напротив, той сега се води спасител, човекът защитаващ гърците!

Имаше - но 13 хиляди! Нали се сещаш, че 13 хиляди не просто е по-малко от 30 хилади! Ами е в пъти по-малко!

Пак подкараха троловете на манифестация. е, какво толкова, ще изкарат някоя драхма завалийте. Тук нашичките кой ли не ги изкарва на протести, че и за по една пица ходеха. Ами то си е вид веселба бе, навремето и на манифестациите беше забавно...

Тъп си бил при комунистите, тъп си останал и при демократите!

а ти си тъп по рождение

Ти ходи ли да боядисваш паметника на Съветската армия? Май за там визи даваха, ама ги накараха да се върнат....

Обърнете внимание на плакатите,как са професионално серийно производство в някоя печатница. Дългата рака на Сорос, ЦРУ, ЕС опитва Майдан и в Гърция, до неделя може и снайперите да извадят.

ПАК СОРОС ВИ Е ВИНОВЕН, ХАХАХА

не бе, Путин е виновен, ХАХАХА

ти си следващиа каде ше ко бълбуркаш немож разбра че и в момента го дуаш поради заблуда радваите се на мечкара у комшите

Много хитра игра на Ципрас да зароби още повече гърците. Използването на страха е най-великата манипулация и пропаганда от както свят съществува :))) Гърци, кажете -ДА за да направите още една класа политици отвратително богати за ваша сметка. Ползвайте нашия пример :))))

Само 30хил.?! Станишката и Местан бяха изкарали 70хил. Ама пък то сеирът тогава беше за да ги видят как се целуват. Е, ако бяха ги извикали за организатори...

Къде ги видя тези 70 хиляди на Местан?! 70 автобуса бяха (даже не съм сигурен дали не бяха и по-малко), а не 70 хиляди! Един автобус не събира хиляда човека!

На референдума 80% ЗА оставане в ЕЗ, 20% за фалит. И ЦиПрасчо бегом в Москве да лапа на олигарсите

Сега се сетиха.. Едва сега издигат тези лозунги и никой преди това не излизаше да говори, че дългове не трябва да се взимат. Вече всичко, което се каже е закъсняло. Каква еврозона като Гърция е напълно разорена и икономическите последици са по-лоши от онези у нас? Каквото и да продадат на търг, то няма да е достатъчно, за да върнат заемите. Сега просто трябва да им мине кризата. Трябва да въведат драхмата и да се върнат 20 години назад във финансово положение.

Чак ми звучи странно тази новина. Аз си мислех, че всички гърци дружно искат СИРИЗА да ги вкара в пропаста.

30 000 гръцки предатели, платени с пари от САЩ ,се събраха в центъра на Атина, за да искат Гърция да бъде роб!

Никой не ги кара да са роби - да не бяха играли циркове, да бяха отказали заема от началото и да си бяха стегнали задниците да събират данъците и да работят, щото заплати не се раздават с маслини - или пари се събират с данъци, или се взимат заеми.

Ципрас беше избран защото в прогарамата си призоваваше за излизане от ЕС и НАТО !Така, че както пише колегата с американските пари ЦРУ изкарва цветни гръцки роби на площата

240 млрд. отидоха в дупката. Кредиторите квичат неистово......

Никой заем не се отписва - ние нашия не го отписахме през кризата 97-ма. Освен гърците и ти не виждам друг да квичи.

Има нещо, което се пропуска от медиите, че Ципрас беше избран точно заради обещанията си, че ако кредиторите не изпълнят условията им, ще напуснат евро зоната, така че, нищо фрапиращо няма в поведението на Сириза.

Комунистите имат едно умение - да лъжат и подмамват, а във всяко друго отношение са бездарни. За това като видя комунист, го подминавам, не ми е интересен. Не всички хора имат такъв рефлекс, а някои са и лековерни. Те в България все им обещават рай, а поличават вече три пъти икономически спад от БСП, но пак им анавити да гласуват за уродите.

Алооооооо...... ЕвроГейския съюз..... последния да гаси лампата ........

Много си неосведомен. Ама много.

"Над 30 000 души, по данни на атинската полиция" тая полиция брои като МВР на Орешарски! Митинга беше ОГРОМЕН поне 150 000!

да лъжеш като ционистки еврейОгей.....?????

аре бе към 1 500 000 като митига на СДС!!!!

Ти броиш така, 3,5,10,20,100,1000 ееееееееее поне 100 хиляди сме :)))) Толкова много хора можеш да видиш само на Маракана, а уверявам те, на митинга беше само половин трибуна от средната му част.

Гърците поне ги хрантутиха 50 години че да не станат комунистическа държава.. Ама ние ще ги "стигнем" ама с бългрските пенсии! Те поне си поживяха, а Бойко ще ни докара до тяхното дередже ама със сегашните пенсии!

... ГЕРБЕРАСТИ ПРИБЕРЕТЕ СИ ПСИХИЧНО БОЛНИЯ ТРОЛ ОТ ДАНС :))

Журналистът от сайта Медиапул Борис Митов беше привикан в Софийска градска прокуратура (СГП) само два часа след излизането на статията му Българският Уотъргейт: А кой ще проверява проверяващия?. В нея се доказва с документи, че проверяващият прокурор Роман Василев и самият главен прокурор Цацаров са замесени в незаконно подслушване.

Агентът под прикритие Станислав Георгиев: ДАНС е машина на мафията На 27 август миналата година се провежда акция Дедесарите,, насочена срещу източване на ДДС с фиктивни фактури, по време на която са арестувани трима души организаторът на схемата, неговата съпруга и един от хората, които са издавали фалшивите фактури. С тях всеки месец се е взимало ДДС в размер на 200 000300 000 лева. Над 5 млн. лв. задължения към държавния бюджет били натрупали фирмите, управлявани от задържаните при операцията. Съобщава се, че лидерът на групата е Р.Д. на 47 години, криминално проявен. При задържането у основния организатор са намерени над 50 000 лева "джобни пари".

"Петров е едно от лицата на прехода - уверява министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. -" Октопод" представлява симбиоза между предишните структури на властта и организираната престъпност, подкрепена от медийно присъствие."

И да се съдереш да спамиш, еврогейците ще се ръпнат отзад и ще преглътнат голям залък. От тях си зависи, дали ще им приседне, т.е. налага се да бъдат достатъчно отстъпчиви. Като начало 7-8 млрд какво са - бълха ги ухапала.

Преди година и половина агент на ДАНС разказа как зам.-шеф и директор от ДАНС редовно се срещали с Гущера в офиса му, за да получават пари срещу покровителство. Днес и двамата не са на работа в системата, но схемата на Гущера продължава научихме от източници в родното ФБР. Той и съпругата му усилено работят по международни превози на стоки и имат тесни връзки с министерствата въпреки показния арест през 2010 г.

Чета световните медии "десетки хиляди протестираха срещу ограниченията, предложени от кредиторите". Отварям българска медия "десетки хиляди в подкрепа на кредиторите."

НЕ НА БАНКСТЕРСКИЯ ГЕНОЦИД!!!! НЕ НА ЕВРЕЙО-ГЕЙСКИЯ КОМУНИЗЪМ!!!! СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ!!!!! ПРОЕКТЪТ НА ФАШИНГТОН ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА!!!! ТЪМНАТА СТРАНА-САТАНИНСКАТА ЦИОНИСТКА КЛИКА СИ ГРИЗЕ НОКТИТЕ!!!!!

Гърците се оказа, че са по-мъже от нас. Ама така е, нямат "гротескна мрежа", НПО-та. Оказа се, че имат мислещи хора. Ще се оправят, ама заради такива като соросоидите, ние ще правим като вятъра

Отряд па заповедите на предишният премиер, чистел вреден дивеч твръди скандално известният политик.... В ДАНС предстоят още сериозни уволнения, като на мерника са двама, имената на които няма да съобщя. Това каза в изявление за провинциална медия бившият депутат от ДСБ и някогашен ръководител на контраразузнаването Атанас Атанасов. Повод за коментара му послужиха последните скандали и разкрития на бивши служители на ДАНС, които след освобождаването си от длъжност се оплакаха от репресии първо на медиите, а след това на антикорупционната комисия в парламента, ръководена от лидера на РЗС Яне Янев."Защо този или онзи от ДАНС търси контакти с партията на Яне Янев? Публично известно е, че водещи фигури на РЗС са креатури на ДАНС", заяви Атанасов, повтаряйки публично тиражираната теза, че партията на Янев е проект на служители от спецслужбите около бившия вече съветник в агенцията Алексей Петров. Той заяви че бившето управление е превърнало службата в ядро на злото, сподели че там има такива разтърсващи тайни , които ако излязат на бял свят могат да разпалят война.

има нещо ново по отношение на ктб(30юни), econ.bg

Бившето ръководство на КТБ разкрива скандални факти за фалита на банката - отворено писмо до българското общество.