Москва: НАТО премина от партньорство към сдържане на Русия

С последните си решения НАТО премина от политика на партньорство към политика на сдържане на Русия, заяви руският постоянен представител в алианса.

Обратно в новината

Коментари - Москва: НАТО премина от партньорство към сдържане на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО, та НАТО. Къде го видяхто това НАТО бе? Щото май НАТО никой не го пита за нищо. Като гледам само САЩ има.

Тези дето пишат , че руснаците все са пияни, да почетат малко по темата и за американското пиянство! А ето и още едно дребничко, незначително цитатче, което би трябвало да поразбуди заспалите Ви мозъци: Една ''културна особеност'' на САЩ Близо 300 млн. огнестрелни оръжия държат американците в домовете си и ги използват често - през 2013 г. са загинали над 33 000 души от огнестрелни рани. Край на цитата аууууууууууууууууууууууу каква стана тя??????????

Тоше, на Вожда ли си кръстен, между другото? Пак си най-миролюбивия агресор гледам :)

Какво партньорство след всичката наглост с "вежливи" зелени човечета, военни "отпускари", открита подкрепа на действия срещу суверени страни, враждебни и провокативни действия срещу НАТО в международни води и въздушно пространство и всичката реторика срещу НАТО?!?!

Майоре ... Провокативни действия в международни води е само факта не черноморски военни кораби да влизат в черно море. България и Румъния практически нямат флот(с настъпателни възможности) но всеки влезнал в ЧМоре Американски кораб прави "Учения" с нашите и румънските ВМС. Колега Провокативи действия са дори само грубото потъпкване на договора за нормалните въоръжения в Европа. НАТО в момента има превес Х към 1 спрямо "независимите" страни и РФ. На всичкото отгоре и този превес се увеличава с идването на нови американски бронемашини и обслужващи машини включително и в България. (за твое сведение РФ излезе ОФИЦИАЛНО от договора но всички останали дори не си направиха този труд включително и България) В последно време доста се тиражираха новини от типа Руски изтребители са прелетели близо до НАТО самолети. А ако се случи обратното - Защо руските самолети са в международно пространство близо до НАТО? Лицемерие и ти се хващаш на това. По отношение на действия срещу суверенни страни само да спомена всичките "Цветни революции" организирани от САЩ и да добава военните кампании без ООН лиценз колко са и с колко хиляди жертви? Последно кой създаде Ал-Кайда и ИДИЛ?

Ние сме част от НАТО... Май го забравяш това. НАТО не е нещо самостоятелно.

С това си изказване, своевременно реагират на лицемерните съобщения на САЩ и оценките им за НАТО и руската позиция. Лъжите в политиката на НАТО и САЩ са изчерпани.

Когато една империя като руската тръгне на запад - трудно се спира.

Дано !!!

По същия начин САЩ "сдържаха"Ирак,докато се подготвят да го нападнат.Но Русия не е Ирак!!!

Запада с една Гърция не може да се оправи, а тръгнали с Русия да се заяждат.

Е, да ги окупират ли? :) Гейците са меки китки, толерасти, но също така мръсни, жестоки капиталисти-империалисти и ястреби... Така покривате всички възможности и винаги може да мрънкате :)

руски шпиони нали сте много сигурни в ПУТИН !Имайте куража да си напишете имената и адресите ,че другаря Вова да знае на кого да разчита в България .Той е много разтроен НЕ го нервирайте ,Че може да се гръмне

Той ги знае,дори и вашите,ще има съд!!!

някои другари коментират руската агресия ,както дявола чете ЕВАНГИЕЛИТО.ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ НЕВЕЖЕСТВОТО НЯМА ГРАНИЦИ!

ПУТЛЕР Злобното човече се изнерви вече но дано успее да не полудее и от лакомия света да затрие!

Ами бесните трябва да бъдат озаптявани а в Русия има в изобилие бесни военни с високи чинове, огромни фуражки и малко мозък!

Браво за агитацията. Дано получиш поне 30 цента бонус:)))

Спирайте им газта и да се оправят!

Спираш газта и ... затваряш бензиностанцията! И после като настрадинходжовото магаре.

Слава России,а на Путин само можете да му лъснете шпагина.Тепърва Русия ще определя нещата в Европа.

Джуджето уж има кой да му лъска шпагина но вие нали сте воайори само това си можете

по никакъв начин не може да се свърже с посредствеността на кагебейския подполковник!

И що? Не им ли стига мизерията дето си отглеждат в Русия, а искат и да изнасят? :)

Явно в този форум има хора ,които си мислят, че Русия иска война и НАТО има сили да я "сдържи". Европа загуби досега от санкциите срещу Русия повече от 80 млрд. евро и няколкостотин хиляди работни места.Подобни са загубите и за руската икономика.И то само защото украинските граждани от Донецк и Луганск искат да говорят и на руски , а тези от Крим,със законен референдум гласуваха да станат отделна република.Превратът в Киев , признат автоматично от Америка и Европа ,но абсолютно незаконен искаше да предостави Крим за американска военна база.Смешници !!! Който иска ред трябва да е готов да го спазва и да си плаща за това.Аре нека Америка и Европа си преброят стотинките и си измият трътките , щото они сакат пари или дупе.А пари вече нямааааа !!!Щото днеска Украйна и Гърция - а утре и в други градове...

На Запад усилено върви кампания за представяне на Русия като агресор, а Путин го приравняват на Хитлер и искат да го изкарат едва ли не луд. Това се прави с помощта на Украйна и част от руската опозиция - т. нар. неправителствени организации, и бившите "братски" страни. Това е една от целите и на цветните революции - да се поставят на власт послушни правителства, които да изпълняват инструкциите от САЩ.

За съжаление, паралелите между сегашна Русия и Хитлерова Германия са твърде много и се набиват на очи, и за това не е нужна кой знае каква пропаганда.

виковете на крадеца? Какво бълва руската пропаганда за САЩ и НАТО от няколко години вече??? "Артилерийската" подготовка за интервенцията в Украйна в информационна одежда!

Ами нормално е. След като Русия се държи като Третия Райх през 1938, налага се някой да я сдържа.

Интересно как стигнаха до този извод?! Дали пък не са прочели какво са казали от НАТО?! Явно, обаче, част от казаното не са го прочели! А именно: че това се прави в отговор на агресивността на водената от Путин политика

Летят две ракети с ядрени бойни глави - едната руска към Вашингтон, а другата американска към Москва. Срещат се над Атлантика и се заговарят. Вземат, че и се запиват, все пак идва краят на света. Напили се здраво и американската казала: - Леле, много ми е лошо! Не мога да държа правата линия. Руската отговорила: - Искаш ли да те изпратя до вас?

явно няма нови опорни точки и започнаха стари руски вицове да поместват......наздраве русофилистици...чакайте си новите пенсии от москва

пияната ракета да не е руската! Нещо си разменил местата.

Пак ще припомня старата мъдрост: По-лошо от враждата със Запада е дружбата със Запада. До 1990г. се градеше и имаше някаква социална справедливост. Да не говорим за евтини газ, нефт които реекспортирахме. След 1990г. след дружба със Запада имаме в изобилие заводи разрязани за скрап, просяци, 2 млн емигранти, мутри, бентлита, олигарси, безработни, чалгаджии, пустеещи земи, наркомани и т.н. Е от какво ни пази САЩ=НАТО.

Лъжеш!Само благодарение на Запада и парите които получаваме по програми и от хораъа които работят там България все още съществува.Заводите ги нарязаха за скраб тиквениците от дс.Също така фалираха и обраха банките и спестяванията на хората.Лъжеш като комунист.

Всичко което изброяваш наследихме от прогнилия соц/комунистически режим. По онова време ВСИЧКИ бяхме еднакво бедни. Само някои бяха несравнимо богати и системата им пречеше да притежават собствени яхти, самолети и пр. екстри - те ползваха държавните, но се оказа, че желаещите са изключително много. И милицията (мимикрирала после в полиция), и съдебна власт (бандити от всички нива на юриспруденцията - адвокати, нотариуси, съдии, следователи и пр.), и безхаберните нагли управляващи администратори (кметове, областни управители, министри и цялата тази помия от крадци, корумпирани служители и пр.)!! Държавата БЕШЕ абдикирала още преди преврата през 1989 г. Това позволи на комунистите от службите безнаказано да откраднат външнотъговски организации, заводи и други недвижимост базирани в Западна Европа, да получат куфарчетата с пари, да ги изнесат на Запад и после да приемат закони за привличане на чужди (всъщност откраднати български капитали) "инвеститори"!!! Това наследихме от Тато, наред с неконкурентната бълваща САМО брак икономика, изостанало селско стопанство, сбъркана търговия, неориентирано към производството образование и пр. и т.н.

Абсолютно сте прав в изводите и наблюденията си! Само,че това всичкото,което сте написал е благодарение на другарите комунисти и тяхни олигарси! Типично по руски модел!

Заглавието е пълна ЛЪЖА. Русия казва, че НАТО води ВРАЖДЕБНА политика, за никакво сдържане не става и дума. Аман от ЛЪЖИ в българските медии !!!

Те да внимават управниците на Русия NATO от сдържане на Русия да не премине към ритници и шамари.Щото първи ще го отнесат именно те.Путин и банда безскрупулни приятели!

Ами вие кво очаквахте бе москали. Да ви остават като през 44, да освободите Европа и да се гаврите с нея после? Не сдържане, а още санкции, вие само от бой по каската разбирате!

Дотук бой ще изядеш ти. Защото ще се наложи солидарно с Франция да изплатиш Мистралите, да посвиеш още туристически бизнес и производство ,както и селско стопанство. Така че ,драги, производители и просто умни хора не са на твое мнение

всички рускинчета които са успели по някакъв начин да се отскубнат от путинувия рай мило и драго дават да не се върнат но са шовнисти в мозъка на костите си....точно империалистически маниер та не се пъни моме да не ти издадем обратен билет и да заживееш в империята си

Рускинята , целия свят ви се смее на глупостта и изостаналото ви мислене!От крепостни сте се превърнали в болшевики ,но никога не сте били свободни!За вас свободата е абстрактно понятие ,обичате си камшика и това е...

на господаря си, че е поръчал мистралите за да осигури повече работни места за французите, инак не му трябвали... Та чак толкова глупост може ли? Даже възхвалявана?!?

Абе щом толкова хиляди твои сънародници се заселват в България значи сме добре.И във цяла Европа руснаци купуват имоти и се заселват там.Далече от Путиновата и на шайката му благодат. Иди да цивриш на друго място и да заплашваш с увяхнала бойна слава!

Глупости! Добра ни е природата, а не държавата! Не бъркай едното с другото! А руснаците имат пари, колкото целия свят да изкупуват и ще си ходут , където си искат! Добре, че те плъзнаха из Запада, та да се налеят малко свежи парици в обезкръвената икономика на прехваления ви Запад. Жалко, че решенията на запад се взимат от безпомощни изкуфели старчето, на които им е все тая, че с целия свят ще затрият и себе си. Та нали и без това са с крак и половина в гроба

не трийте историческите факти и данни. Това няма да ви вдигне заплатите.

Напротив, тия там са на процент...Има дежурен гербераст, който следи за чистотата на сайта, от икономислещи и противници на ГЕРБ и размахва баданарката....Жалки сте....

Когато човек привежда исторически факти и данни някои подскачате като палета. Няма да промените историята другарю.

Две години противоборство във военно отношение при тази цена на нефта и руската икономика фалира, а Путин отива в миналото . Евентуална война би разбъркала картите ,но може да е за последно.На кого ще му издържат нервите?

сега Китай се подготвя да освобождава Сибир и ще го освободи "модата" да се окупират територии в 21 век я наложиха путлер и ислямска държава договорите му путлеристите и комунистите са надеждни както Рибентроп-Молотов на полскокитайската граница ....

мога да ти кажа само едно: от това ще загубят всички в Европа. В по-дълъг план, ще загуби и САЩ (30-40 години след като това евентуално се случи). не ви разбирам, американските тролове. не сте българи, направо.

Приятел, Не си заслужава да пишеш на трол. Вярно че и мен от време на време ме обхваща възмущение, но не си заслужава.

Русия с дела/анексията на Крим/показа,че на комунисти -чекисти не може да се вярва!!!! Трябва да се ОБУЗДАЕ агресията руска-не на Сталинските стратегии!!Повече никога руски ботуш!

на Русия е да "присъединява" десетки съседни територии и народи. Това обаче силно бие по имперския и имидж. Ако вземем пример - историята на Турция няма да бъдем далеч от историческото развитие на Русия.

Да не би Москва да иска ,НАТО да я гали по дупето за извратените и изпълнения в Украйна!Не,няма да стане-продължи ли с курв...ските номера ще заиграе и тояжката!

Единственото извратено изпълнение в Украйна беше превратът, организиран от страни от НАТО, който доведе на власт фашистки режим, разруши икономиката, една автономна област се отцепи и вкара страната в гражданска война ! Посмали с лъжите, манго !

След всяка революция следва разруха.

Не ви ли омръзна да пишете глупости? Какво е фашизъм? Научете най-после! И вижте в днешното управление на Украйна колко представители на Десен сектор има?! И има ли изобщо? А си и отговорете защо сред тези управляващи най-непририми срещу Русия са рускоезични (етнически руснаци)!?! А с преврат ("тих") силовиците в Русия взеха властта като най-напред принудиха Елцин да назначи техния "избранник" (марионетка) за министър-председател, а след това да абдикира и да остави "избранника" да изпълнява длъжността президент. За да придобие някаква известност (до тогава въобще не беше популярен!) и да има шанс на президентските избори взривиха няколко жилищни блока, приписаха го на чеченците и започнаха втората чеченска война. А подполковникът главоломно си вдигна рейтинга с "култовата" фраза: "Да ги издавим в нужника!". И успяха - за нещастие на руския народ, пък и на останалия (нормален) свят.

Той Путин финансира националистите в Европа, Асад в Сирия, продава газ на различни цени в Европа и после се оплаква че не му харесвали попитиката.

Путин е доказана политичрска мутра,полупиян мужик,с глупаво грандоманско чуство за реалноста,от което страдат най-много руснаците!Партньорство с Путин е невъзможно,а натискът в/у него е полезен и изтрезняващ!

Ами ДОБЪР ДЕН. Не знам защо някой хора (Грушко) говорят ОЧЕВИДНИ неща с апломб на откриватели. Разбира се че политиката ще е на СДЪРЖАНЕ и това е най малката и най предпазливата промяна към един АГРЕСОР-другото бибило ответна (симетрична) въоръжена операция с откъсване от Русия на парче голямо колкото Крим и замразен въоръжен конфликт някъде в Ростов на Дон-каквато за сега няма. Имало антируска риторика -има си хас да няма. Дребния КГБ-ст в Кремъл пръв поведе информационна война в Европа включително в България чрез родните протежета и маргинали, а сега хленчи.

Някои налудничави руснаци поставили под въпрос легалността на трите прибалтийски държави относно независимостта им. Тези могат да поставят под въпрос въобще статуса на европейските държави след ВСВ. Явно следвоенните години не са ги научили на нищо.

И защо да не го поставят ? Важно е да се знае кой какви закони е нарушавал сега и в миналото. Ти да не би да искаш да се крият миналите престъпления ???

Ясно се знае кога кои народи и държави са били "присъединени" от Русия. Нищо не искам освен истината, която модераторите изтриват за удобство на рускоговорящите.

Руснаците плачат, че никой не ги иска. Значи всичко е наред!

де да беше всичко наред с мозъка ти...

наред - не си е сложил снимка на международен престъпник и посредствен кагебейски подполковник, както и да се гордее с това.

Русия никой никога не е побеждавал. С този факт се изчерпва всяка тема срещу Русия.

е къде ви е сссрския съюз? днешна русия има половината територия и по малко населеное от царска русия :) на тва ли му викаш победа?

Псакчо, с простестърските 30 цента няма как да си купиш географска карта... ако искаш да ти подаря? :)))))

Моля? ХА ХА ХА Нещастен Ленинградски путински бклук. Само миналия век: Япония 1905; Първа Световна 1917; Полша 1920; Финландия 1940; Афганистан 1989; Първа Студена 1991; Чечня 1994

америка винаги се включва във воините последна и ги довършва, да го знаете тоя факт руснаци! за разлика от мужиките, където путин го е страх от революции всички американци имат лично оръжие и огромна част от тях могат да сърелят и го правят цял живот, а не като в красна армия само няколко месеца в казармата. русия с допотопната си техника и с жалката си военна подготовка, която е само на хартия няма никакъв шанс. а ме съмнява че и при ядрена воина ракетите им ще излетят от силозите. те туи в кремл си го знаят и затуи така пищят на умряло, ама нищо не могат да направят.

ЩЕ НАПРАВИ ТОВА КЪДЕТО РУСНАЦИТЕ И ДА ИСКАТ ДА СЕ САМОПРЕЕБАТ НЯМА ДА МОГАТ

Запада си съчинява много добри оправдания, но реални факт е, че Русия никой не застрашава и никой не е нападнала. Вече и малките деца са наясно, че Русия нападне ли някой то за по-малко от 24 часа руската мечка ще се разхожда в Лондон, а американските самолетоносачи ще потъват като камък в океана.

Е то бива дебелоочие, ам чак пък толкова вече е за освидетелсване! А Украйна кой я нападна бе москалски .... Кой си присвои Крим!? Кой води военни действия в източна Украйна и отрича като малоумен! Мръсната фашистка москалска сган!

Явно си бил кашик в казармата за да се кръстиш така и повечко си бил под моста когато господ е раздавал акъла та те е пропуснал но не се надявай,че сега ще ти даде.......родения тъп си остава такъв а зомбирания като теб няма шанс дори да разбере колко е тъп

На това му казвам признание . Ще застанем срещу действията на Русия и опитите й да възстанови сфера на влияние от съветско време....

по-преди - от Рогозин. "Налага се да събираме парчетата на СССР..."

Летят две ракети с ядрени бойни глави - едната руска към Вашингтон, а другата американска към Москва. Срещат се над Атлантика и се заговарят. Вземат, че и се запиват, все пак идва краят на света. Напили се здраво и американската казала: - Леле, много ми е лошо! Не мога да държа правата линия. Руската отговорила: - Искаш ли да те изпратя до вас?

Да ви пикам на пакта!И серем също!:-)

СРЕД НАШИТЕ ХАЙДУТИ КОИТО СА ТРЕПАЛИ ТУРЦИТЕ НЯМА НИТО ЕДИН РУСНАК :)))) ТАКА ЧЕ НАТО ДА СИ МИСЛИ КОЙ ИМ Е ВРАГА :))))

Русия, Европейските страни( Всичките Християни) , а и САЩ( ако това което са писали, два реда по- надолу за "Президент идиот", НЕ е вярно и е Лъжа), трябва да се ОБЕДИНЯТ и да Прикючат с МЮСЮЛМАНСКИТЕ Терористи и Нашественици от Азия- Ислямска Държава, а и Турция, които са сАБСОЛЮТНО еднаква религия. Турция е като ТРОЯНСКИ КОН на Мюсюлманите в НАТО. Трябва да бъдат ПРЕВЗЕТИ и ХРИСТИЯНИЗИРАНИ всички държави в Близия Изток. Нека Фрянцузи, Испанци, Австрийци, Унгарци, Поляци, Англичани, Италианци, Руснаци, Германци си спомнят как са били ЕДИННИ срещу Османските Турци, и да приккючат с тия Мюсюлмански Терористи и техните помагачи в Близкия Изток- Турция, Иран, Ирак, Саудитска Арабия... В противен случай, както и сега се вижда, тия Мюсюлмански Теористи( яввече завзели големи части от Азия, а в МОМЕНТА- и от Африка), могат да превземат Европа, както Османските Турци... Няма какво да чакат Русия, Европейските страни и САЩ, а трябва да действат.