Топлата вода и парното поевтиняват от юли

За всички топлофикации Комисията за енергийно и водно регулиране определи по-ниски цени от 1 юли 2015 год. Най-малко е понижението за София - 6%.

Обратно в новината

Коментари - Топлата вода и парното поевтиняват от юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди един месец Иван Костов по телевизията попита, защо след като цените на суровия петрол в целия свят паднаха значително, у нас цените на бензина и дизела се покачват.Той намекна, че между рафинеа в Бургас-Лукойл и Държавата /имай предвид правителстовото/ е сключено престъпно споразумение в ущърб на народа да не се намаляват цените, тъй като основните приходи в бюджета са от акцизи и ДДС на горивата.Така на наш гръб и за наша сметка Лукойл трупа незаконни печалби, а правителството, ограбвайки ни пълни хазната без да си е направила и елементарно усилие.Това може да се нарече най-просто пладнешки обир. И утре на изборите гласувайте отново за тези мародери.

А ако няма споразумение, каква ще е разликата? Защо си мислиш, че правителството може да диктува цените в една частна фирма?

Няма угодия за червените тролове. Има намаление- недоволни. Има увеличение- пак недоволни.

а надуй си парното през лятото и се отоплявай на аванта... И се запаси и за зимата, че за тогава цените ще са други и ще е ,"грамфон свири, майка плаче"...

Предполагам,че всички софиянци вече са получили сметки за дялово разпределение, въпреки че то все още не е извършено. За партида за имот ни искат по `13.60 лв. Някой знае ли какво включва тази услуга? За сезон 2013-2014 тази усуга ни е фактурирана по 2,04лв, т.е. увеличението е 666,667%. Трябва да отбележа, че сумата която ни искат за уреди и водомер е намалена с 36,27%. Да са ни честити новите цени!

Кампанията за изборите почна.А колко дължи софийската топлофикация?

Е чак сега ще забогатеем.

редакция - от 01.07.2015 год. токът и парното поевтиняват за да има повод през зимните месеци да се утроят

От юли поевтинява, а от октомври - след изборите ще се вдигне поне двойно. Стига "шменти-капели"!

По дебилни коментари отдавна не ми се беше случвало да чета.

ПО СЛУЧАЙ ИЗБОРИТЕ! СОФИЯ СВОБОДНА ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ СВИНЕ!!!!!!!!!

Фалит, одит, съд !!!

Топлата вода и парното поевтиняват от юли, а от ноември ще поскъпнат.

Ой, завалията!

"Топлата вода и парното поевтиняват от юли" И поскъпват поне двойно от ноември (след изборите).

Топлата вода и парното поевтиняват от юли. Намалението ще е в сила до края на септември месец};-))))

Не, разбрах до края на м.август ли е промоцията?

"Новина" за ненормалници!!!

Браво! Точно на време.

Ще помоля редактора да ми разясни какво всъщност е поевтиняло, при положение, че топлофикационните дружества сами определят цените си с крайните потребители, както и как КЕВР е намалила тези цени! Да не би нещо друго да е поевтиняло, което влияе на формирането на цената с потребителя?!?

затова пък тока ще скочи поне с 15% , да има баланс,де

Пак щеси миягз със студена вода ! Имам хемороиди, а Мърморски и той, като, Цара, обещва да дойди, но никакъф го нема ! Тина Търнърката от АМ "Тракиата"

Звучи примамливо! Тази вечер ще убедя жената да се включим. Ама да не си помислите, че онова, което написах е истина? Българската топлофикация и българското море съм ги изключил до края на живота си. Ще ги ползвам, само ако от това зависи живота на мен или на член от семейството ми.

Лятото ще намалят цените с една стотинка ,и опищяха целия свят ,...А НАЕСЕН ---ЩЕ ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ ''САМО'' СЪС 2 ЛЕВА .... Нито искам намаление ,нито искам увеличение... Как мислите ,''те'' ще работят на загуба ли? Бг-ЧЕНГЕДЖИЙНИЦА.

Браво на Цв.Цв. Започва предизборната кампания за маймуни.

Пишете поне само за топлата вода, че има смисъл да е по-евтина през лятото, макар, че пък точно тогава се извършва профилактика. А за парното направо е като виц! Кой ползва парно през лятото?

Късно е чадо и без пари да ги направите не ви щем нито парното нито топлата вода.

Тоя вещер до кога ще го търпи народа? Сектант-десебист, виден радетел на корупцията и кражбата.

ни топла вода ползвам. Плащам им загубите. Тогава? Кой кого подпомага??

kirchevo

А от ОКТОМВРИ 2015г. поскъпват с процента на поевтиняване от ЮЛИ 2015г., плюс още 5.93%. Благодаря на КЕВР за засиления контрол.Така трябва да работят всички институции в България.

Забавното е, че наесен ще ги вдигнат отново :)))

Новите технологии икономични и практични,до живот не искам да ги храня и да съм им роб

ГЛУПОСТИ!!!ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! Поевтинял в София спрямо мин година.........ама в някой друг живот!!Ползвам само топла вода и плащам доста солени суми, които растат от месец на месец,та и изравнителни ми пращат!!!

гьотверени си правят майтап с хората. Защо не намалят парното със 100 процента, а не само с 6? То като няма парно е все едно с колко ще го намалят. Важното е колко ще го увеличат наесен, ако са още живи.

Интересно, юли, кой ползва парно?

А защо не ,....в Бг и юни ,и юли ,и август , се смятат за ''АКТИВЕН''сезон ,от ТОПЛОФИКАЦИЯ!

Супер.Супер.Сега няма да мръзна и ще си пусна парното,щото е евтинко.Супер.Е октомври ще го увеличат с 20% ема това си е нормално и кво ми пречи,като зимата парно не ти трябва.

Топлата вода и парното поевтиняват от юли Не знам защо, но винаги след такива "намаления" съм се чудел защо плащам повече! Може би за да ми се повиши стандарта на живот.

Вчера получих сметка от фирмата за топлинно счетоводство за нейното изчисление, която сметка от 12лв е станала 18лв или точно 50%увеличение за една година...Фирмата е Директ ООД.

ТОЗИ КОЙ Е ОТ ВСИЧКИТЕ???АКТЬОРА/ТЪРСИХ ГО В УИКИПЕДИЯ/ ИЛИ ПОРЕДНИЯ СЕЛЯНИН, СМЕШНИК, КОЙТО НЕ СЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ СЕ Е ПРЕКНАЛ, НО ДОШЪЛ В СТОЛИЦАТА И НА ЦЕНАТА НА ВСИЧКО, Е СПОСОБЕН ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ПОЛ. ПАРТИИ, РАЗЛИЧНИ МАФИИ, КАТО ЕНЕРГИЙНАТА/ТОПЛОФИКАЦИЯ/, НО АКО ИМА "ГРЕШКИ", ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА МАЛЦИНСТВАТА И ЕМИГРАНТИТЕ/НЕУТОЧНЕНИ КОИ И ПРЕЗ КОЯ ЕПОХА ЗАСЕЛЕНИ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИИ/

Само ти ли не разбра? Иван Иванов е метлата, която трябва да измете от съзнанието ни кражбите на другия Иван, Костовия от т.нар. американски "инвестиции" в централи, които не произвеждат и за това да им се плаща!

ТОВА Е ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ- ПОЕВТИНЯВАНЕ И.......ОТ ОКТОМВРИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ-ТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЛИНЧУВАТ!!!!!!

От ноември, колега. Все пак изборите са в края на октомври.

да пукнат дано

Ще изравнят цените на парното с тези на Кипър Там евтино върви

Сега другият Месец,Мутрьо като ви вдигне тока със 50% ще има да виете на умряло,но нищо няма да можете да направите,защото всички Българи сте ,тук Във България,дори Бежанците живеят по добре от вас,а за циганите няма какво да говорим,то се видя кой ги защитава,докато вие бачкате здраво като роби,и ви изсмукват паричките под формата на данъци,и стига учители тук по Български,кой бил грамотен и кой не,на който не му харесва поста ми,да не го чете,толкова ли е трудно!!!

Откриване на летния сезон.

Cтава въпрос и за топлата вода. или това е важно само за тези, които се къпят редовно?

Винаги парното е било по-евтино през лятото.

и скачат от септември

ОТНОВО НАДПИСАНИ ПРОГНОЗНИ СМЕТКИ ОТ ЧЕЗ дойдоха този месец за Няма да го бъде

От Юли до Септември. После поскъпват през зимата

от един път: къде е най-ниският процент и къде е най-големият брой абонати? Сакън да не намалеят кражбите и печалбите на енергийната мафия - къде? В София разбира се. Това е КЕВР- защитник на енергийната МАФИЯ! Бравос и пак бравос. Дремете софиянци и всички българи, дремете докато ви оскубят съвсем.