Ясна е самоличността на убиеца от АМ ”Струма”

Потвърдиха самоличността на мъжа, който уби с камък работник на автомагистрала "Струма". Полицията продължава издирването му.

Обратно в новината

Коментари - Ясна е самоличността на убиеца от АМ ”Струма” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пича е с дълго криминално досие, деянието е станало пред множество свидетели, а адвокатчето пледира, че не обичал да му казват какво да прави. Тоя явно е от "наще" и милицията очевидно не ИСКА (ако иска естествено може) да го намери.

Как за пореден път криминално проявен не е в затвора ,а на улицата.Ако не е бил този човек ще бъде друг .как така се разкарват необезпокоени от полиция прокоратура .Сигурно е ром ,ако не е е някои с солиден гръб защото него го издирват ,а вече има адвокат.Дано го намерят колегите му преди полицията и да отиде където му е мястото.

Давам 50 лева на този който убие Ембака (Чачев) и забучи отрязаната му глава в центъра на Сандански !

укрилият се че го намерят аверите на Николай така че споко и при тях съдят бързо и ефективно)))))

че смъртта на Николай може и да е нещастен случай, при боя да е паднал и да е наранил главата си. - таз версия ще да е на някоя шипченска пръчка.....

в буферната зона на мафията наречена българия,такива свине като тоя ембака са популярни личности и са пазени от закона,те са и прототип за мъж,обожаван от българските жени

ахааа...веднага започнаха да му дават идеи за версията! ако и при този случай,при наличието на свидетели,адвокатът успее да лансира злополука,то нищо друго не остава за роднините,освен по злополучен начин да решат проблема!!!

КОЙ крие Ембака, ало ПОЛИЦИЯТА??? Адвоката да престане с манипулациите - или легионерите да запретнат ръкави.БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА :)

Адвокатът изтъкнал, че Чачев не обичал да му казват, какво да прави и да се подчинява. Това явно е добра защитна теза! В смисъл, че когато съдията го осъди, Чачев ще е в правото си да убие и него? Най-логичното е убиецът да се крие в Сандански, явно там го пазят най-добре.

Последно не разбрах останалите четирима запо ичезнаха от картинката? И тях ако не за убийство, няма ли да ги съдят за хулиганство и нарушаване на закона за движение по пътищата? Или обвиненията в хулиганство са запазени само за тези, които бият цигани в България?

Далече не съм специалист, но стъклата на автомобилите не бяха ли обесопасени по начин, който предотвратява възможността да режат, в случай на катастрофа?

тоя рамбо е преследвал семеиството, извадил бухалка и счупил стуклата на колата, жената в колата е била цялата в кръв, и месният пич му е показал мястото. тва не е като да тепаш черни в африка

Ако рамбото се беше правил на рамбо, убиецът щеше да е вече само мрачен спомен.

рамбото а еничар (наемник) , а не български воиник!!!! а наемниците воюват за пари не за чест . когато честа взима връх те нямат шанс

Даааа... и после местният мутрак се укрил.Защо ли?Ти ако действаш при самозащита ще се укриеш ли? Адвокатчето както и 90% от колегите си го научило какво да лъже!Това е то адвокатурата!

Май нещата отиват към избистряне, великият легионер май е решил да покаже кой бие и чупи стъкла, но май тоя път си го е получил. Стига сте величали някаква си сбирщина от... някакви си там, не са толкова специални, просто са били много и с автомати, големите легионери. А и френската армия май вече има мн лош опит с български селяци.

И сто пъти да го напишеш и с различни никове да го пишеш все тая. Няма кой да ти върже на версията. Мутрата ако е мислил за жена си и детето си няма да кара там където е забранено. И е убил човек вършещ си работата, но за да има справедливост дано го прибарат колегите на убития от легиона преди полицията. Иначе всички знаем колко чини човешки живот в нашите съдилища.

краино време е да се разреши смартното наказание чрез публична екзекузя!

От сега съм сигурен как ако се стигне до съд , защитата ще обясни как загиналия сам се е ударил по главата. Иска ми се зъдията изрод дето го е пуснал тоя изрод да го вкарат малко в панделата да го опънат няколко пъти и после пак да пуска изродите.

Самоличността на убиеца от АМ "Струма" е ясна ... Не е ясно на журналистите, обаче - при все многото свидетели, какво точно се е случило - подробно, защо онзи е налетял с камъка си, що за забележка са му отправили. Кога ли ще проимаме свястна журналистика, пълно информираща, незаблуждаваща ... "Във четвъртък!" - отговаряше на подобни въпроси една позната майтапчийка.

Явно започват да се появяват версии на защитниците на убиеца. Важно е да се отбележи обаче, че на загиналия ми е влизало в служебните задължения да охранява ремонтните работи. На убиеца не му е влизало в задълженията да удря хора с камък или да минава по затворен участък. Силно се съмнявам, че в честен двубой убиецът би успял да нарани ветеран от чуждестранния легион.

Защо Ембака е на свобода,като е толкова опасен?Който решава съдбите на престъпниците,да си ги прибира У ТЯХ.

България е заплаха за цивилизацията!

тоя легионер превърнал пътя в бащиния, ако човек е нарушил правилата на движение маи трябва да уведоми полицията и те да го голбят за това, а не да се занимава със саморазправа, човека е деиствал напълно адекватно като е защитил семеиството си

Познавам убитият. Много ведър, и добър човек. Написал си 4 реда думи равни на малоумие.

ако и убитият реагира като тебе маи ми става ясно защо това, е станало произшествието. охраната няма право да раздава правосъдие, просто си е намерил маистора

Този сайт ми става странен- винаги има хора които на бялото казват черно. ПРАВИЛАТА СА ЗА ВСИЧКИ -МУТРИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПривилегированИ- А ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ ПОКРОВИТЕЛСТВА....

гледаи реално на нещата, ако си с жена и дете и някои започне да ти троши колата как би реагирал ? а и това не влиза в правомощията на охраната да бие нарушителите

Тука някои се опитват да обяснят, че убитият е служил в чуждестранният легион, извадил е пистолет и някакъв изперкал кльощав тъп ахмак го е убил с камък?

Някои биха му коленичали, други биха го ликвидирали.

абе знае ли някой къде дават уроци по китара в Младост... ЕЗОП

значи ако един от двамата е задал въпроса, къв си ти бе, а другия е отговорил, ей ся шъ видиш кой съм, работата е ясна

Бих добавил, че в този район е било достатъчно единият да се прави на софиянец, а другият да е местен бабаит.

Oхранителите винаги са едни и същи бабаити, особено като са по много срещу един. Както по дискотеките - 5-6 анаболни олигофрени изкарват един и го ритат на почивки, сам самичък охранител никога не тръгва да се бие. Обърнете внимание, елементарна животинска психология, стадният принцип.. Нещо SMS-и да пращаме няма ли, DMS OHRANITEL-MUTRA 800123 ?!

българин бие българин, българин краде българин, българин убива на българин, българин не плаща на българин, българин краде на 10 години спестяванията на българина. после путин лош, ЕС мафия, световна конспирация.

после българина се смее на руско видео в ютюб и русия били диваци. случеят е типична селска класика. за една псувня или огъната броня и утиде

вижте как изкривиха информацията по телевизиите -първо бил работник-строител после шеф на охраната , първо го нападнали четирима после само един с един камък -чудят се от МВР как да оттърват тяхната мутра и да мине по-тъпко -мафията полиция няма почивен ден

охранителят много си е повЕрвал.. едно е да си с 10 човека в легиона, друго си е да ти играят селско карате насред пътя. Всички охранители са с един и същи манталитет - този специално го настигнал с колата, засякъл го, слязъл първи от колата, счупил с палка прозорците въпреки че вътрше били жена му и детето - а като го изгърбили сега дай цяла България да рони крокодилски сълзи. Нещо не ми се реве, не знам защо...

Има вероятност пак да се вързваме форумно на журналистическа недостатъчност ли?!

колко ти плащат от полицията да ръсиш подобни нечистоплътни мисли -помни чеима господ и един ден ще те настигне

Те общо взето дебилчетата вече ореваха форума и се поизходиха по въпроса неподготвени.

кога най-после б.б. ще реши да си прибере вересиите или те са му безплатната армия ?

А бе нали съобщиха,че 4 -ма мутри слезли от колата и го пребили? Сега пък бил един с жена си? Нещо много завоняха полицейските сводки-първо едно,после друго,по натам трето...... А тоя има да го търсят - кой знае къде се е скатал в гръцко! Полицията, вместо да се напъва напразно,да обяви една награда за залавянето му и за 2-3 дни ще им го доставят ,надлежно опакован!

Лесно ще го хванат, трудно ще го осъдят !!!

"... едва ли ще премине ПРЕЗ граничен пункт" - но, виж, ПОКРАЙ граничен пункт или НЯКЪДЕ МЕЖДУ граничните пунктове по-бива ... "... в момента на престъплението е бил със съпругата си" - а къде е сега съпругата му?

МВР е мафия , този е на свобода защото е плащал рушвети -цялата държава е мафия няма държава няма полиция всички се продават

мутри окървавиха и тая магистрала

До Дир.Бг. защо публикувате във форума откровените лъжи на бандит, скрит под ника "От мястото на събитието"?

Очевидно фактите не Ви изнасят, но те ще бъдат взети под внимание от компетентните власти. А Вие тук можете да си разтягате лукумите и да обиждате без причина. Аз не съм бандит. Що за наглост и некомпетентност от Ваша страна? На мен Ембака нито ми е брат, нито ми е сестра и въобще не го познавам и защитавам или обвинявам. Нито пък обвинявам или защитавам убития. Случаят е заплетен и очевидно вините на Ембака и убития трябва тепърва да се конкретизират и доказват.

ти явно си платена подлога на тоя убиец или някой полицай който го е прикривал

Познавах, Николай, малкото му дете, беше в една група с моето за една година.Разказвал е, че е бил много време във легиона.Много лъчезарен и позитивен човек....жалко за семейството му.Мир на душата му.

ivo10

Тоя урод вече може да е при Избегалевите.

Легионерите- то братството едва ли ще прости-по скоро ще въздава справедливост.

като гледам този легионер как са го пукнали от бой, представям си другите какви са 'битки'. Кой ще скочи в гроба заради друг - и то вече мъртъв ?! Не ставай смешен, запази си легендите за масата като пиеш 3 ракии...

да речем ,че този го хванат ,осъдят и затворят.какво следва от това,ще полежи максимум 10 години и ще го пуснат.дали държавата ще си вземе поука, от поредния случай на невъзможна агресия -едва ли.ще има ли, поне 1 държавен служител, който да проведе сериозен анализ на всичко, което поражда такива тежки престъпления.този случай ще отшуми,но ние, максимум след месец пак ще се вайкаме за поредния удър с камък,нож или бокс.но, никой от сегашни те ,бъдещите или миналите тапанари - "управляващи", няма да се досети, че ударът с камък,нож или бокс,го нанася той-НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ТЪПАНАРА.как искам да му обясня защо,но няма смисъл.Той ако искаше да разбере ,такива изроди като ермака ,отдавна нямаше да съществуват

Лошите езици разправят, че истинската причина за Баташката трагедия са няколко левента като Ембата. Били са с богато криминално минало, упражнявано върху пътуващи помаци търговци, но са ударили на камък. Сега бандюгите разчитат на продажни ушевци-боклуци като тях, но тогава е имало башибозук. И после олеле малеле каква стана тя..

ivo10

Много тъпо. Жалко, че прабаба ти и прадядо ти не са сред жертвите от Батак.

Публикувайте снимката на тоя боклук, след като самоличността му е известна, какво го криете?!? С това богато криминално досие сигурно бая е позирал в полицията. По този начин ще улесните и издирването бе дее.а и шматките!!!!!!

Като е криминално проявен,защо не е в затвора ,а сега сигурно ще избяга навън?!

Те полицаи, те протестират, няма време за мислене богато криминално досие. чичко милиционер колко струва тва богато криминално досие и да съм с жена си и да си джиткам

link Има и в други сайтове.

Сайта на бтв и блиц и други вече има снимки.

дадоха го по новините Нова ТV, запис от преди 2 години, сниман от близо. Не го крият. виж го на запис

В някои сайтове излезе информация, че убитият е служил 17 години в Чуждестранния легион на Франция. Някой ще потвърди ли??? Ето и част от написаното: "Добре е хората, които убиха Николай Чивиев да знаят нещо много важно, където и да се крият, не могат да избягат. Това заяви собственикът на Агромах, Методи Бачев пред struma*com. Николай 17 години е служил във Френския легион, заедно с още 15 мъже на честта, заедно са попадали в плен, заедно са воювали и клетва са дали, ако някой пострада, другите да отмъстят за него. Колкото и да бягат, където и да се крият екзекуторите на Николай трябва да знаят, че ако полицията не ги хване, то легионерите няма да спрат да ги преследват, докато ги заловят", казва още Бачев.

Потърсете в още сайтове и ще видите снимките от легеона- какво друго потвърждение...

Няма да е лошо собственикът на Агромах да каже и още нещо. Например, че убитият е засякъл амтомобила на формалния нарушител, предизвикал е скарване и меле, нападнал е пръв, потрошил е с палка прозорците на колата на нарушителя и на всичко отгоре е извадил пистолет. В тази ситуация няма как да очаква да му подарят цветя или орден, а директно е бил проснат на земята и неутрализиран. Разбира се, няма как да се оправдае убийството на нападателя, но то очевидно е било предизвикано твърде нелепо и безразсъдно. Убитият нападател и друг път се е държал нагло и е превишавал правомощията си по охраната на обекта. Очевидно легионерската закалка, въоръжението му и чувството за безнаказаност този път са му изиграли фатално лоша шега.

Това не оправдава убийството...

говориш пълни глупости! щом загиналя е имал пистолет и дори го е извадил защо не го е използвал? ако толкова зверски е нападнал колата и семеиството, защо те не са повикали полиця и не са избягали с автомобила, а са слязли да се бят?

Ne opravdavaite ubietha !Tozi mag e izpalnaval zadalgeniata ci toi polutsava zaplata za tova.Patia e zatrovren pravilata za vsitski v Balgaria razberete hora radvam se tse givee i rabotia v tsugbina ne moga da povarvam tse zatsitavate ubietsa!

Да бе...А защо т.н. Ембака е избягал и се укрива?Ако легионера е бил с пистолет дали сега нямаше да четем една друга новина -Ембака в болницата с куршум в гърдите?Факт е,че т.н. Енмака - този "кротък и хрисим" гражданин отдавна трябваше да е в панделата,имайки предвид досието му,а тези дето не са му осигурили тази екстра - уволнени!Така се самопочиства обществото.Другият начин е вендетата!

Срамота е да се измислят адвокатско тарикатски оправдания , че бил паднал и се ударил- е как е паднал доброволно ли?До като не се реформира съд система и не се о.б.е.с.и поне един адвокат, съдия, прокурор няма да се оправиме!!!

Напълно е възможно да го " изпуснат". Наскоро получих конкретни сведения как от НСлС са уведомили издирван за престъпления, че ще бъде обявен за национално издирване и той се е измъкнал в чужбина безнаказано. После се е върнал също със знанието на вътрешни високопаставени лица и никой не го е задържал. Сега го защитават мастити адвокати- знете и кои са те, все са по медиите да ни убеждават как трябва да се прилага законът....Сам човек трябва да си свърши работата и да въздаде справедливост, друг начин няма.

Tри дни установяват самоличността,пет дни гледат на изток дано им просветне ,а тои се е изпарил на запад..

Наистина, както пише един, нашите меверейци са тотални некадърници. Ако това беше в Австрия, Румъния, Русия до сега десет пъти щяха да го изловят. А нашите гордо съобщават, че самоличността му е установена и смятат, че с това са си свършили работата и чакат даже награда.

в момента на престъплението е бил със съпругата си- е, вече няма да бъде с нея, други ще бъдат.....на воля

Е какво като е ясна самоличността на копелето? Какво? Българският народ плаче за доброволни граждански наказателни отряди, които да изземат функциите на паразитните организации-Полиция, Съд и Прокуратура, които са платени подлоги и лакеи на мутри, цигани и проститутки. параполицейските граждански формирования на доброволни начала трябва да бъдат въоръжени, да имат право да преследват, проверяват, арестуват мутри, престъпници, рецидивисти, сводници, наркопласьори и копеленца като това, както и да извършват бърз съд и да издават моментална присъда на място. Гарантирам намаляване на битовата и циганска престъпност с 80% само за месц-два. Това е известно на управляващите, но нямат интерес. Другото условие е промяна в закона за носене, притежаване и употреба на огнестрелно оръжие и облекчаване на условията за носене и употреба!!!!

Знаем, че знаете кой пише и защо, но Тъпите ви агентчета ви лъжат както си искат и вие се питате сега какво става и работата се усира яко. Свържете се с нас за да ви разкажем истината ! Имам и доказателства за някой неща ! Пък и с медиите няма да е изгодно за вас !

"Предвид богатото криминално минало на издирвания, едва ли ще премине през граничен пункт" - Ами те и талибаните които постоянно прииждат в страната ни май не минават през гр. пунктове. То в този разграден двот е по лесно, май, да влезеш-излезеш не през КПП-то а отстрани да заобиколиш, защото там не се чака толкова. Така или иначе минаваш.

Знаем, че знаете кой пише и защо, но Тъпите ви агентчета ви лъжат както си искат и вие се питате сега какво става и работата се усира яко. Свържете се с нас за да ви разкажем истината ! Имам и доказателства за някой неща ! Пък и с медиите няма да е изгодно за вас !

Четете следната новина = Става страшно!Линч за убиеца на магистрала "Струма" Гардовете на Коко Динев търсят убиеца с "Ембака" Убитият е служил във френскит легион.За по големи подробности четете на https://link

След като убиеца е с богато криминално минало,защо е на свобода?Защо полицията не му публикува снимката?Все пак така има по-голяма вероятност да го хванат,защото все някой ,ще го види,ако е в България и ще сигнализира в полицията за местонахождението му.