Белгия затвори небето си - остана без радари (обновена)

Белгийското въздушно пространство бе закрито от около 9.20 ч. местно време (10.20 ч. българско) за няколко часа заради срив в електрозахранването.

Обратно в новината

Коментари - Белгия затвори небето си - остана без радари (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

The Bible : "...And thusands HARPERS will HARPING on their HARPS" . i.e. HAARP не е случайно съкращение , а е заемка от Библията, а евангелието където се помещава това изречение много ясно дава представа за какво става въпрос. --------------------------------------- Само знаещите ще оцелеят.

Кога толкова бързо Бай МангаУ от Гърмен пристигна в Белгия и "бра" всичката мед и желЕзо...!!! :::)))

Продължавайте да си играете на война.

За разбирача по ЕМИ, опонирал Детройта: EMP Threats Force NORAD Back Into Cheyenne Mountain. Да поясня: 600 метра скала е "екранировката" там. Явно те знаят нещо за новите възможности на ЕМИ,което ти и аз не знаем,не мислиш ли? Ти прецени с какво трябва да си облицоваш "айфоня" /дрона,самолета,кафеварката/,за да е съпоставимо.

Ще ти кажа с какво. Една тенджера в която готвиш си е фарадеев кафез. Ако си сложиш телефона вътре, няма и да разбере че е имало ЕМИ. Точно така се и екранират.

Стига да ти стигне времето да грабнеш тенджерата с бобеца и да я нахлупиш на каквото там трябва да се нахлупи :). Абе не е лошо човек да си държи една тенджера под ръка, всичко става :). А за по-големки нещица, може казан (да не се бърка с онзи за пърцуцата) :)

може на военните да се е сринала системата и да не разпознават "чужд - свой" и да няма сакътлък са затворили въздуха

Да не би да идват танковете на Рогозин !

Браво на Белгийци те затвориха си небето и шапка на тояга , нас тука ни издави бе няма ли кой да я дръпне тая тента най-накрая

НЯКОЙ ЯДРЕН ФИЗИК ДА ОБЯСНИ НА ПО-ПРОСТИТЕ КАКВО Е ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН ИМПУЛС И КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ЕЛЕКТРОНИКАТА В ЕВРОПА АКО СЕ ВЗРИВИ ЕДНА ЯДРЕНА РАКЕТА 1 МЕГАТОН В НЕБЕТО НА ВИСОЧИНА 20 -30 КМ :)))

Ех да можеше да ти гръмне до главата, дървен философе .....

И това може да стане скоро... У Фашингтон, Нов Йорк, а може и у Детройта...!!! :::)))

ще стане лог оф

1 MT нищо няма да стане - повечето електроника е екранирана по презумпция а Ел магн импулс се разпространява по пряка видимост грубо казано. засегнатата зона грубо няма да е повече от 50 км радиус от взрива и то зависи от релефа. Много по-зле е 4-5 ракети по 1 кТ заряд да поразят основните енергоизточници-централите. Просто няма да имаш ток.

ЕМП се разпространява каскадно по пряка видимост, ако се взриви бомбата на 20-30 км височина, всичко до линията на хоризонта ще отиде по дяволите, ако не е екранирано както трябва. Нали се сещаш каква е линията на хоризонта от височина 20 км? Сигурно половината континент, ако не и повече.

Когато стане въпрос за демократичните държави-техниката там винаги има предел.Де да се бе случило същото в една страна на изток от нас.Леле, Фондацията щеше да се задави и да ни залее със слюнка и сопол.Да,ама сега хрантутниците никакви ги няма.И защо да се хабят, като тук не се плаща за писание.

Безсилието на Всемогъщите.

Май че са ги хакнали а?

не бе, нямат идея как се рестартира сървара

ТЕХНИКАТА ИМА НЯКЪКЪВ КАПАЦИТЕТ ПРАВИ ГРЕШКИ МОЖЕ И 1 НА 1 000 000 НО ЗНАЕ ЛИ СЕ И АКО СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ СЪС ПРОТИВНИКА ОЧИ В ОЧИЛА КВО ПРАЙМ!?

Ти заложи на 1 на 1 000 000, аз бих заложил на 999 999 на 1 000 000. ;) Късмет. Надявам се и тогава да си толкова печен, колкото сега. ;)

Аз залагам на един електромагнитен импулс и после всички пуфльовци ще разберат,че в условията на среда без комуникация,авиационна и артилерийска поддръжка след изчерпването на боеприпаса имало такова нещо и като щикове,сапьорски лопатки и т.н. Ще е забавно.

Ако `противник`е този за когото предполагам намекваш,при него грешката няма да е 1:1млн.,а много по- голяма.Така че крайният резултат ще бъде 1:много за страни като Белгия и Холандия.

На футбол ли?