Евакуираха 20 000 души в Кьолн заради бомба от войната

На около 20 000 жители на западногерманския град Кьолн бе наредено да напуснат домовете си, след като бе открита 200-килограмова бомба от Втората световна война

Обратно в новината

Коментари - Евакуираха 20 000 души в Кьолн заради бомба от войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гитлер е бок, тои е устафил бимбата аз ад отепъ торците!

и затова умишлено пропускат да отбележат, че на бомбата има надпис "Сделано в СССР". Ха-ха-ха...бомба със закъснител - 70 годишен!

Кьолн не е бил атакуван от руснаците. Много е на Запад.

Колко ли трябва да си тъп, за да не знаеш кой извършва стратегиеските бомбардировки над Германия през войната и че СССР по това време просто няма стратегически бомбардировачи (залагал е на съвсем друг вид война) и въпреки това да си позволяваш да коментираш...

Полиран от промиване краварски моз.. пардон - вакуум!

ПО ГОЛЯМА БОМБА ОТ ТОВА ДА НЯМА РАЖДАЕМОСТ А ИМИГРАНТИТЕ ДА ПРИИЖДАТ КАТО КОШЕРИ В ТЕХНИТЕ СТРАНИ НЯМА НО НАЛИ ПАРИТЕ СА НАЙ ВАЖНИ МИЛИАРДИИИ ЖИЛИЩААААААА ЧУЖДИ ЖЕНИ НАКРАЯ ВИЕ ЩЕ ИМ СТАНЕТЕ ЖЕНИ Г---- ТАКИВА!!!!!??????????

Бегай в Раша, да се обичате по братски. ;)

Добра идея - защото руснаците си пазят границите и не допускат всякаква емигрантска измет в държавата си. А с тези темпове на имиграция след 15-20 години половин Африка ще е в Европа, и ще трябва да ходиш с тенеке в гащите, за да не те "изненада" някой от вапцаните "европейци"!