Рекламират България като дестинация за лов на мечка гризли

Министерството на туризма рекламира лов на мечка гризли и американски елени, както и риболов на сьомга, сигнализират от Сдружението за дива природа "Балкани".

Обратно в новината

Коментари - Рекламират България като дестинация за лов на мечка гризли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отворете този линк и ще разберете дали в България съществува лов на мечки и тур link

някой да помни че речта на президента бе илюстрирана с фотоси от американските планини затова и сега със същите . . . .

Аз щях да направя дизайна на брошурата за 1000 лева. За печата в зависимост от хартията и бройката нямаше да отидат повече от няколко хиляди лева. Ама къде са отишли другите 70-75 хиляди лева не знам. Интересното е тук, че това се случва с някакви прости брошури. А дали е така навсякъде и с всичко? Например, нещо, чиято цена е 1 милион, се пише, че струва 10 милиона.

E... явно е, че не е виновен тоя дето е платил на изпълнителя (най-вероятно роднина на заявителя по права линия) за изготвянето на брошурата, след което е наброил и още 86000 лв чужди пари (от джоба на уважаемите лапнишарани данъкоплатци) за печат. Виновен бил тоя, видиш ли, който бил изкарал брошурите от склада... и с това изпортил гафа... Е няма такова безочие! И да ви кажа, гаф е да пръднеш по време на среща. Това си е кражба и злоупотреба и лошо стопанисване... все неща, заради които си заслужаваш редовно хранене и по някога свиждания.

Партииците от ГЕРб и ОФ-то им РБ налазиха навсякъде и искат да Погълнат България Отведнъж !!! ... А парите потекаха като река в партиините джобове . Но ние сами сме ковачи , на собственото си Нещастие !

Ако рекламират България като поле за лов на корумпирани политици и депутати напливът на авджии ще бъде особено голям, пък и като поискаме такса, вече ще можем да запушим и някоя и друга дупка в мизерията в която живеят политиците ни..

Изроди. Така ли не се накрадоха, така ли не се наядоха... Цялата държава е едно голямо менте...

Някак си кофти се получава с тези брошурки, ако не ги беха гланцирали можеха поне да заредат кенефите с тех.

Докато има данъкоплатци, управата ни ще се справя.

Да де, ювиги, най-великите в класациите за всичко най-, най-, най-лошо. В една положителна класация не сме напред, ама то, ако няма такива мърлячи като нас да останат на опашката, останалите как ще разберат, че са първенци,а?

хората на Запад за 50 000 евро снимат цял док.филма за животни из Африка, нашите печатат една брошурка с фалшиви (крадени) снимки за 100 000 лева.

За 86 000 лв. ще построя офис, - скромен (работно помещение, кухненско боксче и клозет), ще го обзаведа криво ляво, ще купя поне 6-7 компютъра с поне OS. Даже за служебна таратайка ще има 3-4000 лева. Ще открия административно фирма. За заплати незнам колко време ще успея да давам, но не по-малко от 6 месеца. За това време ще работя с пълен капацитет . Проблема е че ги нямам тези 86 хил. лева, но за сметка на това виждам някаква полюция на цената на един стартов бизнес.

По-големия проблем е че по-голямата част от тези пари ще отидат в джобовете на чиновници. В най-лошия случай някоя кифла ще се обзаведе с нова кола. А най-големия проблем е че тези пари са излезли от нашите джобове - данъкоплатците в тази държава, - малкото останали на средна възраст хора. Ако поне половината биха отишли за лечението на някое болно дете или друг човек - няма да ме е яд.

при цена на 1 брошура 1 лев - значи ще правят 100 000 брошури. Има ли толкова ловци да идват в България?

Аз дося чужденец, дошъл тук на почивка (особено млад такъв) недоволен не съм видял. За тях е рай- евтиния, красиви жени, море, планина, храна, евтин алкохол и много съмишленици в пиенето :) а за по- възрастните си има и курортчета на по- тихи места.

Няма какво да разследват, тези които правят рекламите по правило са хора с ниска обща култура, но с добре развити връзки и нахалство.

Хайде Бойко намери кой е виновен и го дай на съд. Това си е престъпление.

От книгата за рекорди Гинес ми се обадиха, искат повече инфо и веднага ще сме печеливши , нямало по малоумна реклама.

Типичен пример за крадене на пари по програми, финансирани от еврофондове. В програмата има един "кух" бюджет за визуализация. По него се прави нещо абсолютно безсмислено и безполезно. Фактурира се от правилно избрана фирма, на безбожна цена и 70% от горницата се връща. От тази "връщанка" има и за еврочиновниците, които си затварят очите широко. Естествено, кешът се връща при тях под форма, различна от обикновен подкуп, за да не би някой да си помисли, че са корумпирани.

По-интересното в случая е колко струва управлението на този проект и съответно встъпителната и заключителната пресконференции и КОЙ е присъствал на тях и защо не е алармирал навреме? Аз имам предположение 85 хилки за тези неща и понеже управителите са широко скроени и тех да мине цели хиляда лева за печатницата.

Всичката ни работа е такава - през куп за грош. Чудно ли е, че сме най-бедни, най-неграмотни, най-некомпетентни, най-неконкурентоспособни и сме все на опашката по всички показатели. Мърляч до мърляча, калинка до калинката. Пфу!

Това е точно като с колорадските планини на президента. В интернет такива картинки се правят така от събрани снимки от някъде си. Иначе трябваше да искат материали от поръчителя.

Калинки, калинки, крадливи калинки, които "народът" избра.

"Не знам кой ги е извадил от там и защо, но виновникът ще бъде намерен", предупреди министърът. И какво като бъде намерен, важното е парите да се върнат в бюджета. Значи се е знаело че брошурите са в склада, важното е да се знае КОЙ им е дал публичност.

На Нова година презът рекламира Гранд каньон, та една краварска мечка ли няма да домъкнат у нас?! Нали сме не знам кой си щат!

Тука има едни европейски пари за усвояване... А можеха да направят нещо, от което да има полза, макар и да е по-скъпо и да изкярат пак някой лев. Българина не е проблема, че краде, а че краде като за последно и без да му пука... Без грам мисъл. Все едно, че утре светът ще свърши...

Ох, защо ли не се изненадвам, нищо ново в България през последните 25 години: корупция, безпросветност и простотия са издигнати в култ, защото такива хора управляват... А за брошурите - по-добре обяснете на чужденците, че ако са решили да посетят страната през август, може напр. да няма топла вода за да се изкъпят, та за мечките и рибите няма да им е толков интересно. Аз не разбирам как се прави 'профилактика' или ремонт в целия цивилизован свят, без да се спира топлата вода? Само в съвременна България спира топлата вода!

като добавка, ако чужденец замръкне почерпен някъде по курортите, или ще бъде обран в най-добрия случай, или ще изчезне безследно...

То пък в целия свят има постоянно течаща топла вода да знаеш !

Пиша за цивилизования свят, не за Африка :)))

Това му е най-малкия гаф на господин Туджаров. Нека компетентните органи да се заемат най-накрая с неговата сенчеста личност.

За съжаление продължаваме с пълна пара да произвеждаме некадърници. Вижте как се взимат изпити и матури. Вижте как само расте младото поколение. Да има модерни телефони и коли, праска кючеци и се омайва от чалга- това му е идеала. Какво да очакваме, като заемат след като завършат уютно кабинетче?

Така се точат народните пари. Фокуса ни трябва да е много сериозно насочен към обществените поръчки. Там потъват адски много пари.

Фокуса на кого? Да не би да има контрол от някоя от многобройните комисии, които седят зад бюрото, решават кръстословици, и чакат да дойде денят на заплатата. Ти знаеш ли например колко пари ти искат само за да подадеш жалба в комисията за защита на конкуренцията. Никакъв контрол от никъде, защо не изискат от този ръководител на проекта да обясни гафа и да си плати за това че е "калинка" в държавната администрация.

добре че не са имали под ръка някои ,,кашалот,, или пингвин???

Гласувате 2 пъти за доказана мутра ! Какво очаквате да стане?

11 пъти !

sawo

Усетихте ли какво е станало ? :) Тази година са били предвидени 100,000лв за реклама, някой е решил да извади старите брошури и да прибере парите, само дето не е знаел, че старите са били захвърлели неслучайно :)

Може би мутра, фес и циганин със златен зъб и мото Ние всички сме в келепира.

Страната на розите и мутрите в Армани може би по ще й приляга. P.S. Нема такава държава.

Че то рози останаха ли? Страната на мързеливите, некомпетентните, неграмотните. Страната на алчните, завистливите, агресивните. Страната на простаците. Страната на лицемерните, нечистоплътните, безхаберните. Каквото и да изберат за лого все ще е вярно.

Най добре ще е да ги кълнем всички депутати министри Кметове адвокати и съдии прокурори да умират,ат куварни Болестил или от Самолетни катастрофи,или да ги сгазят на някоя пешеходна пътека от пиян.

Е, нищо ново не се е случило. Що се отнася до държавната администрация, там парите за нищо ги нямат, вече четвърт век, а на народа - майната му. По-интересно е, че изглежда новият полски президент е отказал среща с кръволока Порошенко. Ако е вярно, надежда има и ще дойде ден за възмездие и у нас, и навсякъде.

Нещо не се връзва. За лова и мечките съм пас. Но това на снимката въобще не е сьомга, а американска пъстърва, която практически/вече си е местна за Европа и България риба. Прегледах и сканираната брошура (риболовната част) във Facebook страницата на сдружението. Пише си "trout"(пъстърва), а НЕ "salmon" (сьомга). Т.е. цялата дандания прилича на "5-минутна слава" за някого.

Тези бракувани брошури за чия сметка са? Като са покрити в някакъв склад.

Дрогарето при олигарски обраха 5 милиарда от банка,като в Дивия запад,блокираха държавата ,ама тръгнали да търсят гарез на Бойко ,че мечките на брошурата били американски!

Вие герберите много удобно пропускате колко открадна вожда ви.

Хайде другарето откраднали 5 милиарда, а къде отиват другите 11 милиарда, гусине? А къде отидоха онези милиарди дето СимеДянков ги изтегли като кредити, а къде отиде онзи фискален резерв, а къде отидоха парите от професионалните пенсионни фондове и здравната каса по време на правителството ТИКВА-1?

това е брошурата, която правиха лилито петканова и премиера рангел истината

Оставка Оставка на това Мутренско Правителство начело и със Кметове като Мутри на Борисов 2. Всичко Живо що има Власт Краде като за последно,от къде мислите имат тези Селски Къщички,и палати,и пристанища и Яхти.Дано Пукнат всички дано.на ония свят пари няма да им трябват,нека който се вози на Самолет да падне от въздуха Амин дай Боже.

Gal

Пак се изложихме пред чужденците.....

тОВА Е ПРЕДАМЕРЕНА СТРЕЛБА В СТРАНИ И В НАШИЯ ----Г---АЗ защото и т..н. политици са си газове а ние им даваме парички да си равяват байряка и се правят на мухлета и газета всички грабят със шепи

Борисов 2.

с автора на гафа със "Скалистите планини" Плевню, който я набута тоя конска физионмия първо в МРРБ, а след като се издъни хиляди пъти, я премести в туризма. Срам Роско, Срам Николова. Отвратителни сте.

На това недоразумение Ангелкова, любовница на Плевнелиев, която е толкова ограничена и проста, колкото и самия Роско.

Ами какво да прави човекът, когато жена му не му пуска?

Чикии. Комсомолски ръководител=чикиджия.

са печатани рекламните брошурки, казвате? Не че има значение, но да не е в партийната печатница?Защото при сегашен бюджет реклама 100 хил. на министерството (на туризма)за цяла година, 86 хиляди само за един рекламен материал (за лов) множко ми се видят!

Крадците от ГЕРБ пак се наЗраха.

Хайде сега да ги видим какво ще напишат вчерашните защитници на кучето което военният застреля от упор,или поне Герб имат вина и няма да пишат срещу тях.

Gal

А бе ти няма ли да се разкараш?

васко

Кой си ти че да ми казваш,какво да правя бе палячо:)бегай да си играеш във пясъчника със децата на твоята възраст мухльо Герберски.

През посочения период управляваше отново Тиквата. Как може да са толкова нагли тези от ГЕРБ-2, за да се оправдават с ГЕРБ-1. Нали са едни и същи Калинки !