Не са открили бомба в самолета на Ер Франс

Самолет на авиокомпания Ер Франс от Париж за Ню Йорк беше ескортиран от два американски изтребителя след заплаха за сигурността му.

Обратно в новината

Коментари - Не са открили бомба в самолета на Ер Франс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре, дир-а, разбрахме че два изтребителя са екскортирали самолета, колко пати ще го напишете ? :))

Извинете неграмотността ми, но двата изтребителя Ф15 как щяха да се справят с бомбата, ако я имаше? Или щяха да ловят (ако самолета беше гръмнал) свободно падащите тела със специални мрежи?

,,..Не са открили бомба в самолета на Ер Франс..,,??? обикновено ,,бомбата,, я откриват след като си е ,,свършила,, работата!!! заработиха си парите ,,службите,,??? не ,,спят,,!!!

много е важно Ф-15 да го ескортират щото зер ще помогнат с нещо ако има бомба на борда ама нали пусто са от "най-великата" нация...кво да ги праиш - краварчета...

Ами просто ако бяха установили, че заплахата е истинска, набързо щяха да го взривят във въздуха без да им пука.

А ти, пукащият му, какво би направил? Да пази Господ от такава ситуация...

глупости не ми се четат!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изненадващо не са го свалили. Преди година един беше подпрял полицейски автомобил на една бензиностанция и полицаите веднага го застреляха.Почувствали се застрашени. И щото затворите се оказаха супер бизнес всеки четвърти затворник в света е в американски затвор.За да е сигурно пълненето им се измислят милион ограничения и забрани.Само миналата година са приети 80 000 нови закони и разпоредби.Иди ги прочети за да знаеш какво е позволени и какво забранено.

За Русия говориш нали?

big_uncle@dir.bg

В това отношение Русия е безнадеждно изостанала от Големия брат За твое съжаление става въпрос за САЩ - или, за за разбереш - оная държава, която е южен съсед на Канада.

Божиите закони са само десет. останалото е суета.

забрави да пишеш че има мноого ,,частни,, затвори в америка!!! нищо лично!!! просто ,,бизнес,,???

А ИРАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ КОИТО СЕ БИЯТ В ИРАК ОБВИНИХА ДИРЕКТНО САЩ ЧЕ ПОДКРЕПЯТ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИСЛЯМСКИЯ ХАЛИФАТ , ... ЕДИН НАШ ЕКСПЕРТ ПРЕДРЕЧЕ "БАЛКАНИЗАЦИЯТА" НА ИРАК - РАЗПАДАНЕТО МУ НА ОТДЕЛНИ ДЪРЖАВИ :)))

Когато форумна мурзилка пише с ник "ДЕТРОЙТА" човек неволно се пита може ли да има толкова простотия на света и защо еволюцията е била така жестока към генетично неравностойните. Явно е, че когато имаш за фетиш плешиво джудже, а обвиняваш другите, че са гейове си паднал на дъното на септичната яма на живота.

щерев ти ли си бе смешнико?

Заплахата е сигурна, щом има нещо общо Шар де Гол. Атаката в Париж отново бе вденя в който той ненадейно дава независимост на Алжир. В момента самолетоносача от Франция под името дегол сее бомби и смърт в залиеа. До кога?

То като има предупреждение - все е фалшива заплаха. Ако ще гърми - ще е брейкинг нюз в минало време.

Гадни руснаци

не бе , казва се "кляти москали" . 'ич не си Ф час .

Когато сееш вятър, жънеш бури!

Тия задокеански смешници разтаковаха света,но се насират от шубе да не им се случи нещо.

ами има защо . много народ вече с удоволствие би им ...таковал ...оная работа ... при първа възможност . дотегнаха вече на цял свят .

ескортирали,т.е готови да го свалят в океана,ако има данни,че има химическо оружие на борда и има опасност да се распрусне бад нев йорк... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия пак са гледали "Извънредно решение", с Кърт Ръсел и Стивън Сегал.