Топлинна вълна отне живота на повече от 430 души в Индия

Повече от 430 души са станали жертва на горещините в Южна Индия, където температурите достигнаха 48 градуса по Целзий.

Обратно в новината

Коментари - Топлинна вълна отне живота на повече от 430 души в Индия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми тея от снимката ако сложат по още една забрадка и бурка

Обаче "Десетки хиляди други остават без електричество. " Сигурно не са ни викнали да ги електроразпределяме ..

Нищо ново под слънцето! Хималаите възпрепятстват нахлуването на студени въздушни маси от север, а Антарктида е доста далече, и затова полуостров Индостан е едно от най-горещите места на планетата

"В Телангана починаха 188 души, повечето в средата на следващата седмица. " A колко според дир-а ще загинат по-следващата седмица ??? ;-) не сте толкова неграмотни,нали??

Ti mojesh li da chetesh ?

е много "сериозно" " бре хора!!! Индийците имаха "наглостта без да питат и без да имат височайшето разрешение" да участват в честванията на 9-ти май с участие с войски в Парада на победата и "ето ти сега наказателната акция" с незапомнени смъртоносни горещини!!! А какво ли ги очаква и другите участници в този парад?! Дали няма да стане непоносимо горещо, та чак запалително горещо и на някой друг ако това стане например с Китай и Русия?!

Ти да кротуваш, че онова чудо в Лоп Нор е четири пъти по-мощно от HAARP.

Та ние и без него сме изгорели от всякъде така, че чак вече сме прегорели и няма какво още да се гори. Толкова сме го закъсали във финансово, материално, духовно и държавническо отношение, че сме заприличали на опустошена от оръжия и огън земя. На къде повече от това?!

Само за времето ,докато си напиша коментара ...смятайте,че индийците са вече "компенсирали" тези загуби... Стига сме "ревали на чужд гроб" ...тях да не ги мислим ...множат се и нема да се затрият... Нека пишем и коментираме ...загиването на ...БЪЛГАРИЯ !!!

България не загива, просто се циганизира, поне по това ,което виждам по медиите.

Ти си завършен тъпак. Тъжното е, че и децата ти ще са такива, както и внуците! Нещастник!

Топлинна вълна отне живота на повече от 430 души в Индия Ало , синоптиците, я вижте тази топлинна вълна дали няма някакъв шанс да мине през квартал Кремиковци до с.Гърмен.

Или Шекер Маала, Столипиново итн!

просто, за да се противодейства на парниковия ефект трябва да започне масово залесяване. Растенията ще преработят излишния СО2 за нула време, ще задържат влагата и температурите за 5 години ще спаднат с минимум 10 градуса Ц

Да де ама нали помниш наскоро протестиращите по границата мангали - забраната за износ им вземала "хляба". Ще останат безработни горките. Все едно наркодилърите да протестират, че със строги мерки полицията им взема поминъка - дайте малко спокойствие за "бизнеса".

"повечето са починали в средата на следващата седмица" горките хора наистина ,но дира моля ви се, следете какво и как пишете..

Ужас. И това в страна от 10-ката най-силни икономики. С население над 1.267 милиарда и плътност на населението 421 души на квадратен километър (за сравнение, България е само 67 ч/км^2).

и с едни от най-бедните хора без никакъв шанс в живота заради старовременните им касти.

съществува и при нашите цигани! И при тях тези "касти" са толкова очевидни и добре разграничени, че за да се увериш е достатъчно да погледнеш начина на живот, мислене и бит на живущите в една и съща циганска махала.

Ха, че това голяма плътност ли е? Има много по-малки държави с повече от ДВОЙНО по-голяма плътност на населението!

Макао, Монако и т.н. Индия даже не влиза в 30-тицата по гъстота на населението.

там сигурно всеки ден си умират поне десет пъти повече от обикновен грип или настинка но пък това не ще да е "новина", нали...!?

Да вземат пример от мексиканците, как се прави сиеста... по цял ден.

Чакай сега да изкарат и това... 10 загинали, след като торнадо удари мексикански град - Асошиейтед прес... Новини та дрънкат...