Икономистите от БАН приемат плосък данък, но да е по-висок

България има нужда от неотложна данъчна реформа, смятат икономистите на БАН. Според тях растежът през следващите години ще остане нисък - между 1 и 2%.

Обратно в новината

Коментари - Икономистите от БАН приемат плосък данък, но да е по-висок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Da, no ploskiat danak trjbva da se izplati na tezi s minimalnite zaplati.Zasto tozi vapros ne se postavj.......

айде стига с тоя БАН, бе!

Браво! И с тия пари да увеличат парите за БАН.

Извинете невежеството ми, това означава ли, че, ако досега на 500 лв ми взимаха 50, като го направят примерно 20 %, ще ми вземат 100? 500 минус 100. Благодаря!

Като чуя думата икономист и ме хваща страхотна алергия.... А бе, не ми обяснявайте фактите !!! Кажете какво да се направи, ама ТОЧНО за да се оправят нещата. Ако инженерите работеха като вас, хората до ден днешен щяха да живеят в пещерите.... Ясно ли се изразих ?!?!?!?

Икономистите от БАН са хора без авторитет и безгласни букви,които може само да бъдат използвани от някой недобросъвестен властник. Те мучаха,пригласайки на БСП през 1990-1997 година , а днес се обаждат от чекмеджето. Интересно коя икономика са управлявали и какви са постиженията им на практика. Техните предложения са път към поредната катастрофа и е много добре някой примитив като Бат' Бойко да ги сгълчи да мълчат, нещастниците!

С такива икономисти врагове не ни трябват. Повишаването на ДОД е най сигурния начин е да увеличиш дела на сивата икономика. Никой не си иска да ис дава парите за увеличаващия се брой паразити.

Трябва да познаваме законите на икономиката, за да можем да я управляваме.

От БАН съгласни с плосък данък, но по-висок Тези от БАН да не са членове на БСП?

Ето го типичният пример на простия лумпен...

Изказваш се , като "учен" от БАН , на който възпитанието му е в "петите".

Просто е. Следното изречение изчерпва темата: "Три са факторите за растежа на една икономика - наличие на производства, които създават силен износ, силна продукция за вътрешен пазар, която ограничава вноса и високи заплати, които да водят до високо вътрешно потребление. При нас тези три фактора са точно на обратния полюс - ниско производство, висок внос и ниски заплати, посочи проф. Тасев."

Троловете и хейтърите мислят в момента, как да коментират... объркани са от тезите на икономистите от БАН... не им е ясно ТОВА добре ли е, зле ли е, в подкрепа на властта ли е или не е?!... Мълчанието на агнетата, бацееее! ЦИРК!

Ми! Всичко си е много ясно. Хората казват с половин уста, че си е евало пиперо, а и по-зле ще става. Точно от БАН няма как да го викнат на висок глас, щото и те хранят семейства.