Новият полски президент се отказва от партийно членство

Новоизбраният полски президент Анджей Дуда ще се откаже от членство в дясната партия "Право и справедливост", тъй като обещава да бъде "президент на всички".

Обратно в новината

Коментари - Новият полски президент се отказва от партийно членство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като прочетох , че тоя е адвокат и ми стана ясно какъв боклук е.

Този президент ще влоши отношенията с Русия. Той е от партията на загиналия над Катин президент на Полша - Качински. Прочетете руската преса и ще разберете, че там не се изказват ласкаво за него. Выбор не для России - gazeta.ru Новый президент Польши может ухудшить отношения с Россией - Взгляд!

Новият полски президент се отказва от партийно членство Явно му е писнало да плаща членски внос.

Епа и аз бих се отказал от жена си примерно, ако преди това съм си уредил годежа с Памела Андерсън :)

ЛОШООО!!! САЩ загубиха Унгария , сега е ред на Полша, а България НИКОГА не им е била партньор/освен политиканите ни/!! Те нашите са си дупедавци, ние си ги знаем!! За това ги въртим за по половин ,до 1 мандат макс!!

Пак ли Путин печели! Не е честно. Това не са демократични избори, а машинация!

"Естествено като президент не мога да бъда ангажиран партийно на никакво ниво", каза 43-годишният Дуда, който е адвокат и евродепутат". БРАВО! ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ! Не като наш чЕХЛЮ Страпонов... Давай сега като Орбан и съвсем ще издивеят гейропейците...

"Президент на всички поляци" - такова животно нема! Обикновено се защитават интересите на едни групи хора за сметка на други.

Дъл и тая у уево по долу и тя няма да се откаже от член Аман заман нимой

поредният ПОПУЛИСТ. Цяла Европа и ЕС се напълни с популисти. Само обещават, накрая правят каквото е изгодно на онези с парите. Евробюрокрацията и лобитата превзхае ЕС.

Чакай бе нали ти хвалеше популиста Болен Сидеров......

Да са на всички, да са най-добрите родители, най-добрите специалисти и т.н., но животът е сложно нещо и след време въртележката започва пак да се върти с нови лица и поколения. И така до безкрай. Малък трик на природата - за определено време си вярваш.