Радикална промяна в Испания след местните избори

Народната партия и Социалистическата партия, които управляват Испания от 30 години, получиха строго наказание по време на местните избори.

Обратно в новината

Коментари - Радикална промяна в Испания след местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това крещи, че в ЕС назрява социална революция.

Долу ЕвроГейския крадлив Бюрократо-Съветски Съюз на Тарикати и Безделници!

Уморили се били от кризата. Лелеееее. А какво да кажем ние като все сме си в криза. И така вече 30 години. Още от средата на 80те. Ние явно сме луди, защото е казано Луд умора нема

Лоша новина за Гърция. Много станаха маймуните на клона,

Напротив, добра е новината - потвърждава тезата на ВаруФакис, че веднъж почне ли се с излизане от еврозоната няма спирка..

Още едни комунисти по-малко в Европа... това е добре. Остават да се сринат тотално и гръцките комуняги, което ще е скоро, и нещата пак ще се оправят за ЕС

Нищо не си разбрал :)

дали? :) една Социалистическата партия по-малко на власт на месни избори. А ти какво разбра? :)))))

Умората на гражданите щяла да опраИ нещата..Нещо няма такава сила, която чрез умора да води към възход.

държи се за главата:да така и трябва-едно е да размахваш ръце по митингите а друго е да управляваш държавата.основната разлика е че трябва да се работи и да се взимат непопулярни решения.

И там ще стане като при маляките. Скоро ще става от интересно по интересно. Нас древното китайско проклятие обаче не ни е пускало, та едва ли ще ни е толкова различно.

Време е да се сложи край на насилственото циганизиране на европейските ценности и ограбването на достойните хора! Вчера в Гърция, днес в Испания, утре и при вас.. !!! Идва краят на лъжедемокрацията и режима на идиотизираните палячовци !!!!!!!

Айде само да гледат да не се хлъзнат по дъската "Сириза" че лошо им се пише тогава. Спасението както и пропадането са в ръцете на самият народ който пък от друга страна нищо не разбира от политика и лесно се подава на популизъм. Правилото е че лесно нема и не се подлъгвайте на примамливи обещания

Не, лошо се пише на господарите ти! Следващата победа ще е в Италия и т.н.. Да не говорим, че новите десни в Унгария и Полша също ще разбъркат играта им по начин, който няма да им хареса.

СИРИЗА повлече крак.Следва Италия

Всички прасенца от PIGS.

И там ще стане като в Гърция - ура, ура и после някому к..а.

Хората се събудиха,само българите още спят.

И какво точно се събудиха ми е интересно - избраха популисти.... Също като гърците техната бяла златка и нищо не се е подобрило реално за тях.......

Чиба бе,платен.

Радикална промяна в Испания след местните избори Радикална промяна ала Сириза.

Уморили се от кризата? А преди кризата как не се умориха да теглят заеми и да купуват апартаменти по 200 хил евро? Там нямаха умора.