Румяна Бъчварова в Гърмен: Тук съм, за да ви чуя!

Ново съвещание с участие на главния секретар на МВР се провежда в Община Гърмен след масовия бой между българи и роми. В Гърмен пристигна и вътрешният министър.

Обратно в новината

Коментари - Румяна Бъчварова в Гърмен: Тук съм, за да ви чуя! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички власти и служители РАЗРЕШИЛИ БЕЗЗАКОНИЕТО за самозаселване - в панделата! Разрешаващите брак между малолетни и непълнолетни в затвора над 5 години! А извършителите в Морално-Трудово-Възпитателен-Пандел, където принудително - ежедневно по 10 часа да копат, да орат, да сеят и пр. Да се премахне ТОПЛОТО В ПАНДЕЛАТА! Там е студено, гладно, мрачно, тясно, задушно. Освен ако не работиш ЯКО НА ПОЛЕТО и 5-10 % за крадеца, 90 % за държавата. Незаконно заселване, застрояване, настаняване - само в панделата над 5 години! Без образование и неграмотен циганина кара кола - купува си или му дават книжка - в панделата над 5 години. За кражба с взлом наказания в ТРОЕН РАЗМЕР понеже сме в криза!

Катя

Да си спомним какво направи Арлин Антонов през нощта на 29 юни 1992 г. в Пазарджишката циганска махала "Токайто". Съжалявам, но спрямо повечето представители на този етнос трябва да се действа именно по този начин.

И като ги чу, какво? Мамицата ви на всички политици! Доведохте България до катастрофа. Вместо да ги чуваш, работи. Нали за това си вътрешен министър.

Отишла да ги чуе.Това да не ти е кастинг.

Некадърница.

КАТО ГИ Е ЧУЛА? КАКВО СЕ СЛУЧВА? А БОКО?

БОКО ИЗПРАТИЛ В ГЪРМЕН ПСИХОТЕРАПЕВТ! ХАХА!!

Съжаляваме г-жо Бъчварова, но не ставате за министър на вътрешните работи.Дошла да ги чуе.Вие да не сте помирителна комисия.Нямате работа в Гърмен.Там трябва да действа прокуратурата, защо и кой не изпълнява или пречи на решенията на строителния надзор, да постанови да се приложи закона.Време е ВКС да се произнесе по казуса Цветанов и да постанови оправдателна присъда.Предните съдебни инстанции погрешно приравняват силата на разрешение за подслушване със съдебно Решение за подслушване.В оня период това е бланково разрешение на искане без мотиви и формални подписи на някакви началници и няма силата на съдебно решение.Второ по другото дело на Цветанов за изплащането на възнаграждението при пенсиониране беше оправдан.Двете дела имат корелационна връзка.Трето, че министърът е написал няколко пъти не не означава отказ от изпълнение на съдебно разрешение, а просто отлагане по някакви причини.Някой изследвал ли е какви са тези причини.Четвърто за нас това е политическа поръчка.Цветанов има много трески за дялане,но тук няма престъпление.И пето извън казуса, няма по подготвен човек в ГЕРБ от Цветанов за длъжността министър на вътрешните работи.

Точно така.Прокуратурата трябва да извърши проверка как са регистрирани тези 900 българи от цигански етнос в Гърмен,дали въобще са регистрирани,кой е разрешил в разрес със закона,кой пречи или не изпълнява решенията на стрителния надзор и т.н.

Цецо не се оправдавай,мястото ти е в ЗАТВОРА.Да те лашкат мангалите.Престъпнико,милиони българи живееме с една заплата,но децата ни не учат в италянският лицей,не ходиме по скъпи спа почивки,нямаме по шест апартамента,разбойнико.Цялата пасмина на ГЕРБ е впрегната да отърве Цецо от затвора,натиск над съдът,над обществото физкулторнико мазен,мангалите те очакват.

Глупости от завист,от злоба.Като болни от бяс сте.Само на Цецо ли децата учат в чужбина.На 90% от деппутатите,политиците,мастите бизнесмени,олигарсите,висшите държавни чиновници учат в чужбина.Това не е аргумент, а признак на освирепяване, на загуба на човечност.Жал ми е за Вас.

Откога, това че децата ни учат в италиански лицей е правно основание за постановяване на осъдителна присъда.Цигански приказки, не-е- е, българско малоумие.Аман от прости тарикати.

Очевидно, престъпление по НК няма.Фактите навеждат на основание за търсене на административно- наказателна отговорност,но това е в прерогативите на друг съд.

Цветанов да каже от къде са му парите за имотите. По негово време, министерството си вършеше както трябва работата, така ли?

от което не става човек в концлагер

Pesh0

събарянето на 100 колиби , ще отнеме 1 ден на 2 булдозера . Какви фирми , какви търгове , какви молби . 500 полицая да базят булдозерите и за 1 ден терена ще е подравнен. на втория могат да сеят райграс .

Май беше края на 1997 г.,отидохме и бутнахме всичко незаконно в Боровец.Протести,блокади, Юри Галев- бог да го прости,бутнахме и неговият хотел на 5 етажа.Сега едни други изпозастроиха всичко,объркана държава!

Комунистите създадоха този проблем още преди 40 - 50 години, когато извадиха циганите от естествената им чергаро - номадска среда, характерна с мигриране, и ги вкараха зорлем в средата на уседналите хора в държавата. Но циганина си е циганин, той не може да уседне и да работи, генетично му е заложено да краде. Затова индианците се размножиха толкова много, след като преди това техния подвижен живот ги е притискал и не им е позволявал повече от 2 - 3 деца максимум, а и от тези поне по едно е умирало поради липсата на медицинско обслужване и недохранване. Затова преди не е имало този цигански проблем, нужно е да благодарим на мама БКП, която вече като БСП дори узакони това положение, като създаде ДПС...

Тази сган не може да се интегрира освен с тоягата и да се накара да работи, както всички др хора. Такава свобода им дадоха, че ни се качиха на главата. Навремето жив циганин не можеше да видиш в центъра, а сега щъкат с каруците където си искат. В гетото и да не излизат от там само това е оправията и бой, който си подаде главата.

Малко информация. От абревиатурата ДПС махнете буквата П , какво става. От абревиатурата СДС махнете буквата С , какво става. От абревиатурата ДСБ махнете буквата Б , какво става. Определението, фашисти за известна партия, на Лютви Местан не е случайно и почива на истини. А за ГЕРБ няма нужда да ви говоря. И сега другари демократи имаме правителство на националното съгласие.

...На ГЕРБ ако махнем "Р"-то долу горе ще ги опише и тях ...почти ..както и цялата им "дейност" до сега

Бъчварова.... ТАМ СИ ЗАЩОТО МВР НЕ СИ Е ВЪРШИЛО РАБОТАТА С ГОДИНИ !!! РАЗБРА ЛИ , тъпи чиновници

Кой узакони ДПС и кой кътка циганите?????????????????

мама БКП.

Ръководи напълно ненужна в сегашния и вид институция МВР!Да се намаля състава със 70% а воените да се закриват директно!Скоро няма да има кой да ги храни!Само цигани и чиновници ще останат в това забравено от Бог място!

Няма място за чудене-закона еднакъв за всички.Като ще бутат бидонвилите на житаните, да отидат и да бутнат и онези-незаконните по Черноморието и построените в чашите на язовирите.Едно време хвърчаха с хеликоптер и ги снимаха,бая парлама вдигнаха и какво стана?

един много силен български националист казваше се сидер ага които много вдъхновено защитава проблемите на дпс путин в българия. бог да ни е на помощ.

СЕСТРА БЪЧВАРОВА ХВЪРЧИ С ЛИНЕЙКАТА НА БЪРЗА ПОМОЩ ДА УСПОКОЯВА НАРОДА .... ... ЩОТО МУТРИТЕ МОГАТ ДА ПАДНАТ ЗА 1 СЕДМИЦА :))

И като паднат какво? БСП ли ще бори циганите с Евророма? Или ДПС? Или ПФ, който и сега е на власт? Или Атака, която само си вдига %тите заедно с ДПС? Изходът е всяко такова село обръща знамето и гони кмета и полицията! могат да викнат и онзи галфон френския посланик за споделяне на опит как се бутат гета

Какво ще правим с циганите от ФАКУЛТЕТА. Изсякоха парка, няма мазе което да не е разбито и окрадено. До кога ще търпим тази сган?

По време на тройната коалиция, нашите мили комундета си затваряха очите пред очевидното масово заселване на цигани в тези райони, където БСП няма никакво влияние и ги продадоха на ДПС-то. Ето резултата!

Комунягите от БСП и АТАКА се чудят откъде да разбунят държавата и пак да са на власт.И почват игра с Гърмен.

Следва да се формира правителство на националното спасение - след 2-3 години ще бъде късно. Или интеграция на ромите , задължително образование и квалификация с парите на ЕС или спиране на социалните помощи и етническа война..Българските турци са на наща страна - те са работливи и честни хора, но не и ДПС. Както е казал Канцлера на Германия преди да нападне СССР през 1941 г. - по добре ужасен край, отколкото ужас безкрай.

ако я подпукат и нея с камъни и брадви мангалите ще бъде интересно да я видим как се спасява,ама лесно така с охрана да ходиш и да даваш акъл .......ех,Гърмен,стискам ви палци,дано се справите

След дъжд качулка и простата овца Бъчварова която си няма идея за какво и там.

Това да не ти е простата Емилия Масларова или Мая Манолова бе ръб.

Гърмен беше пръв !

Не се поддавайте на провокациите на комунистите от БСП.Това е един от тях.

Комунистите от Атака и БСП бъркат всички каши с циганите преди изборите.

Когато хората проумеят,че са жертва на една антибългарска тоталитарна система наложена отвън на България през 1989 и претанат да вярват на глупостите за "деморация" и "мирен" преход към такава, тогава може би нещо ще се промени.С протести само няма да стане.Браво на българите в Гърмен.Това е пример как нещата ще се оправят набързо.

Само комунистите от БСП, атакисти и всякаква там пасмина предизвикват размириците.

Лошото е,че всички цигански проблеми се отлагат и замазват с годините назад и чашата започна да прелива...

Като ги гледам тия трудно ми е да ги различавам кои са българи и кои са цигани.

Само ГЕРБ може да оправи нещата никой друг.

АЙДЕ , СЕГА Е ВРЕМЕ НАСТАЛО И ДА ГИ ПОЧНЕМ ВСИЧКИ ... ОТ ПАРЛАМЕНТА ДО БРЮКСЕЛ ...ПРЕЗ СТРАСБУРГ !

Ген.Дупенов от Банкя, е изпратил миската Гъзибарова, и нещата ще си останат по старому!

Bолен колкото и да е "болен", каза веднъж преди няколко месеца, че някои има интерес да разпалва етнически конфликти в страната и излиза прав...започва се! A, познаите кои е с този интерес?!

долен-болен ги знае тези работи за етническия мир - нали той и шефовете му от ДПС си спрягат отвреме-навреме по някой водевил на тази тема (справка - Баня Баши)... Та трябва да му се вярва, защото най-голяма полза (разбирай - алтъни) има той...

Ти не си ПИЧ, а си +КА и мозъка ти е такъв!

Е ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ? БАЛОНА СЕ СПУКА? КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЕГА? КЪДЕ ПОТЪНАХА СТОТИЦИТЕ МИЛИОНИ ЕВРО ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ЦИГАНИТЕ? ЯСНО ВАШИТЕ МОМЧЕТА ГИ ИЗПАПАХА. ЦИГАНИТЕ УБИВАТ, ИЗНАСИЛВАТ И ГРАБЯТ ЕЖЕМИНУТНО. РЕАКЦИЯ НА ВЛАСТИТЕ НИКАКВА, ЕДНИ ХВАЩАТЕ ДРУГИ ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ТЪРСИТЕ. НАЛИ ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ! ДОКОГА? ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО ЯСНО ,ЧЕ ВИ ТРЯБВА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ. РЕЗУЛТАТА ЩЕ БЪДЕ ОПУСТОШИТЕЛЕН И МНОЗИНА ОТ ВАС ЩЕ УВИСНАТ НА БЕСИЛОТО. ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ ДОКОГА ЩЕ СЕ ГАВРИТЕ С НАС? ВИДОВ ДЕН НАБЛИЖАВА.

Ха, тя била там, за да ЧУЕ... Аз пък се надявах, че е там, за да НАПРАВИ нещо... Къде ти, баце, зАбрави за правене на нещо различно освен плюване на предишните и отчитане на грандиозни успехи...

Да подкреепим българите от Гърмен!

В ГЪРМЕН! ЗАКОНЪТ Е ЗАКЪСНЯЛ В ГЪРМЕН , А НЕ САМО ТАМ!

"... Лорд Щракникуфар ще оправи нещата. Той се вслушва в гласът на народа. Аха - каза си Ваймс, аз също се вслушвам в гръмотевиците, но тава не значи, че правя нещо за тях..."

Тоя Туй казал , оня Онуй казал, а нашта Рума , дума не казала? Хвала на такава тайна министерка! Стаен агент Крка .

Представям си и се питам, каква ли ще е реакцията на тези мургавите ако г-н Президента отиде посред нощите като обикновен човек при тези цигани и ги помоли да си намалят музиката с думите : "Г-да Роми, моля Ви най демократично, учтиво, с европейски ценности и разбиране и законосъобразно, ако обичате, да намалите звука на касетофона...." Та щеше ли този да си отнесе и той един пердах. Питам се и това, дали неговият пример на робско примирение трябва да следват българите или наистина да поискаме да се оправи държавата ни един път и завинаги. За незаконните постройки предлагам всеки който няма къща или апартамент да тръгва да си строи на воля и после в съда да се ползва прецедента със мангустите и отношението на държавата към техните незаконни строежи. Ако трябва ще се съди държавата и в страсбург, щото за едни може а за други не!

Да но си глуха и лицемерна. Хората не Ви вярват, единствено казионните медии Ви лъжат, че Ви вярват.

...защото не иска и не може да ги разбере другарката Бъчварова! Тя сигурно няма къща на село, която да е обирана десетки пъти, не е гладала реколта, която е опустушавана на зелено от мургави "скакалци", не е тероризирана денонощно от чалга, защото живее далече от тази част на гласоподавателите си... За нея всичко е политика и не е важно спокойствието и просперитета на честните трудови хора, а броя на гласовете за партията и!?

Там да ходи ефенди Лютви и ефенди Ахмед. Така наречените българи са от техния електорат.

Борисов ако искаш да управляваш пак БЪЛГАРИЯ разреши циганския проблем!! Иначе нямаш бъдеще буквално!!

Тя България няма бъдеще - ти за Боко си се закъхарил...

Всички скандали свързани с циганите са добре режисирани ,проведени в определен ред и повишаващо ескалиране на етническо напрежение!?!?!? Преди срещата на ДПС в Пазарджик "шетнята" в махалата добива все по-големи размери!?! Лошото е че:-от Дирекцията на Полицията в Пазарджик се очаква подържане на СТРОГ РЕД , а план и готовност по въпроса Н Я М А ?!?!? ЗАЩО ли????

Pедно е, сега не само Mинистърът на Bътрешните Pаботи да е там, а и господин Mестан!.. да каже, "Eкзактно",.. Kакво ще направи за да свали напрежението и да съдеиства лично под неговото ръководство да се съборят незаконните строежи и Tои да настани неговите избиратели и членове на партията му в Tях или във Cараите на господаря му! Cега е необходим при избирателите си, а не,.. Cамо да ги търси при избори!!