Русия окончателно амнистира укрити капитали

Руската Държавна дума разгледа окончателно, на трето четене, закона за амнистия на капиталите. Основната цел е да се овладее масовото им изтичане от страната.

Обратно в новината

Коментари - Русия окончателно амнистира укрити капитали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Законът засяга само тези, които са допуснали някакви данъчни или валутни нарушения. Но не и за престъпници, за мафията, за пари, спечелени от търговия с наркотици или оръжие" болшом ташаком получается. Tа нали точно посочените групи ще се възползват от този закон.

е и?иначе ако не ги беше амнистирало какво щеше да стане?и кои си мисли че като ги е амнистирала ще ги върнат в русия...капитали се укриват когато са незаконно придобити нали така?иначе защо да ги укриват?

Путин добре изигра картатат с амнистирането на капиталите...В Гейсъюза и особено в Британия и в Лондон са в паника!!! Руските бизнесмени връщат парите си обратно в Русия!!! И Лондонското Сити е в паника!! Има отток на капитали от Британия в размер на 350 милиарда долара!!!!! И това са 15% от парите влагани в Великобритания:))) Са ще го усетят отзад еврогейците когато руснаците си дръпнат всички пари от еврогейската икономика и ги вложат в Русия:) И какво стана с долара бе а?! Да не намаля с повече от 25 рубли за по малко от месец а?:) :) ХАХАХАХАХАХ

Да знаеш братле колко си прав!!! Ей сега зарязвам Челси и Англия , и се връщам в Русия!!! Да бе, вервай, честно ти думам!!! Не бе не те лъжа!!!

Да ти кажа и аз минах през Ситито днес и гледам Абрамович нарамил едни торби с паунди и евра и търчи да хване такси до Хийтроу, и крещи "Такси таксиии изтървах полета за Москва"

Стига лъга бе в началото на април 1 долар е 52 рубли а днес е 49. А ти знаеш ли колко са 350 милиарда долара. Папагал... чул от някаде някакв лъжа и я повтаря.

А колко милиарда похарчиха от бюджета си рубашките за да удържат този курс на рублата знаеш ли?Колко им се стопи от валутния резерв а?

И Ердоган от няколко години прави 3-4 амнистии на турските задгранични капитали. Е, и какво ... лирата се срива, задържаха я с цената на валутния резерв и златото до изборите през юни. Милиардерите тръгнаха на мега проекти, където най-добре се крие печалбата. Ще ги видим след изборите им ... Същото ще стане и в Русия ...

Тъпака Путин не разбира, че проблемът не е той да амнистира мафиотските капитали, а мафиотските капитали да амнистират него! Щото мафията се ръководи от законите на Маркс, а Путин от собствени фантазии!

потвърждение, че за разлика от нормалните държави (в които има и мафии) в днешна Русия мафията си има държава! И то каква - с огромни природни ресурси, с огромна територия, с многомилионен непретенциозен и търпелив народ, готов винаги на саможертва и мизерно съществуване... И с мощна, до зъби въоръжена армия... Е, никоя мафия не може вече да й излезе насреща!...

Обаче с фундаменти: "Отричането на секса е един от фундаментите на политическия режим в Русия, пише в коментара си И. Преображенский"

Русия никога не губи. Накрая винаги печели. Руснаците обичат предизвикателствата, особено когато им се предлагат от хамериканците. Русия не е Ирак или Сирия ... Даже Барак го разбра. И за това му побеля косата.

Така е, мафията е неунищожима и непобедима! Обама е мухльо, но идва нов Рейган!

Русия никога не губи, само от време на време фалира!

Валють нет... Резерв падает, денги ностоящие нет... Скоро будет катастрофа...

bira_more

Ахм. То катастрофата е от година време. Те - от кога долара е 1000 рубли? А в същото време Англия реве, че руснаците си дръпнали кинтите. Така че катастрофата вече е факт. В Англия.

krassikat@

Поживем, увидим...

И всеки ход на Путин е печеливш. Защото всичко което върши руския президент е в полза на страната и руския народ. Политиката на ,,сдържане" на Русия от хамериканците и брюкселските им прислужници удря по тях самите. Рублата се стабилизира, и дори расте. Цената на нефт и газ - също. Не случайно Барак побеля, а Меркел одъртя и се спаружи. Оланд се чуди какво да прави с руските вертолетоносачи и как да връща парите на Русия. Бойко мечтае за хъб и пъб, той не ги различава, както и магистрала от газопровод. Порошенко няма да види Украйна в НАТО и ЕС преживе. И т.н. без край .... Русия винаги печели.

Прав си със всеки ход Путин печели! Обаче Руския народ губи!

Руският народ също спечели. Руснаците си върнаха самочувствието на велик народ, а Русия отново е мощна и велика държава. Руската територия и руското население непрекъснато растат. Докато, например украинската територия и население непрекъснато намаляват. Българското население - също

Единствено пропусна да напишеш, че Турция тури пръста на Путин, като се отказа от участие в "Турския Паток"! Водеща новина в Руския Интернет!

С падането цената на петрола, рублата се обезцени доста. Нашенските рубладжии бяха ударени от инфлацията и се вдигнаха на бунт срещу работодателя си в Кремъл. Не можели да работят с толкова ниски надници за тролене и чекнене като кифладжии пред ларгото!Путин предлага, като компенсация на петата колона, купони за магазин Берёзка. Това са книжа, които са много по-цени от някакви си валути, друзя!!От движение Русофили и ,,Путака,, обмислят сформирането на пунктове за изхранване на изгладнелите си другари. Ползвайки утвърдени евразийски практики доброволци ще раздават храна на бедстващите сърпочукчи у нас. Планираните лумпениади за месец май може да претърпят крах, ако исканията на петоколонците не бъдат изпълнени. Искаме в евро! Това заяви Маруся Сидеровна Ташева! Може да са пари, пипани от европедерасти, но и ние трябва да ядем нещо. Обичам Путин с цялото си сърце, но парите не стигат, жалва се жената, облечена в червено и носеща знаме република Карабас! Чуха се и други мнения в редиците на путинофилите. Какво им е на купоните за Берёзка? Там има всичко необходимо за калените ни в борбата с фашизЪма и капитализЪма тела. Това заяви самия бъдещ губернатор на Задунайская губерния-Вова Гаджев Сидерастов! Евро-мевро. Това е фалшива валута на едни фалирали, крадливи еврофашисти. За какво са им на нашите другари тия обезценени хартийки?!

Рядйк балкански тупърфамер!Да не виждаш никого и никога на този свят!

Парите на руската мафия със сигурност ще се върнат в Русия, когато Путин започне да си заработва дневната дажба (бацилы) на лесозаготовките в Коми! Това е най-добрият вариант за него, щото лошия, перфорация на тила, няма да бъде предпочитан за него!

ЗАЩО ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ КОГАТО ОТКРИЯТ ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ НА ВЕЧНА МУ ПАМЕТ БОРИС НЕМЦОВ ТО ТОГАВА И КАПИТАЛИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ СТИЧАТ КЪМ РУСИЯ?

По тъп народ от руснаците нема! Даже чукчите си имат собствена азбука! Проруските тролове плюят България на Кирилица! Нещастници, това показва нищожеството ви! Що не пишете на Путиница? Щот тъпия подполковник не е дал нищо на света! Опитва се да се прави на мустакатия ефрейтор, мъ не се получава! Щото оня ефрейтор е получил званието си на война, а Путята няма даже армейско звание редник, щото не е служил и ден в армията, а направо е станал ГЕСТАПОВЕЦ!!

Ние сме робско племе, а както е казал Цезар- На роби държава не се прави, те винаги са предатели. Сега обаче Путин не ни бръсне за слива, а ЮСА чифутите на куче не дават едно парче хляб ако не го върне 10 пъти. Ти дьонме гьотверенско си жив пример па чифутска фъшкия

Омитай се от форума бе простак. Вмириса всичко на умрели лебеди..

Пиши на Путиница, бе миндил, а не на Кирилица! Днес е празника на Руската азбука, Путиницата!

Грешиш. Това е вонята на твоята мърша. А "форум" се нарича мястото, където с открито лице изказваш мнението си, за да се види кой си, колко знаеш, с какъв авторитет говориш, а не стенвестник за анонимни озлобели лумпени и предатели.

Шило

В Италия ли имаше нещо аналогично?

Така беше при Мусолини, така беше и при Хитлер, ГЕСТАПОВЕЦА се опитва да ги копира, ама днес идиотите 85 процента са без пари, а останалите 15 процента не са луди да си подарят парите на Путин! Путин що не даде пръв пример, да си изтегли 170-те милиарда долара от американските банки и да ги внеса в Сбербанк! Щото не е луд, а идиот, който мисли, че всички останали са идиоти!

Дрогаре, масови протести на ларгото,ако Бойко реши да въведе такъв закон в България!За Путин може,но за Бойко- не!Путя е настаяший совецкий мушчина,а Бойко колониален илюминат -аламинут,талмуд и соросоид! Дрогарите Мая сърбежа и Сидераста ще метат с геги на пикапа и ще фърлят горановки на бастуните и фатмаците,под звуците на Ден Пабедой!

Другарю , толкова си тъп , че чак си жалък .Айде бЕгай при любимия Бойко да му поливаш магнолиите .Тъпак

А в "ЛНР" погина "славният"(с издевателства и безброй убийства над украинци) командир на бандата кръволоци "Призрак", рашиста Мозговой. На добър път към Ада!

Финансовият и индустриален капитал, натрупан чрез дивашката приватизация през 90-год. на миналия век в Русия, излиза на яве. Излизат на яве и тия, които са я вършили от Горбачово време насам. Откроява се бившият Премиер Чубайс, който е продавал огромни руски предприятия за 1 долар. Той е руският Костов. Открояват се и престъпниците от военно-промишления комплекс. От 24 000 военни предприятия в бившия СССР, сега в Русия работят пълноценно 3 000 военни завода и военно-промишлени бази. Та за едни ще има амнистия, но за други - съдебно преследване.

Кремълското джудже подвива опашка !

Валюта нужна! Давайте баксьй!

МНОГО Е ВЕРОЯТНО МИХАИЛ ХОДОРКОВСКИ ПРЪВ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТАЗИ АМНИСТИЯ НА ХОД Е ГН .ПЕТКО БОЧАРОВ ДА ПОЗНАЕ!!!

Той вероятно, не, защото трябва да си оттегли иска, а и втори път надали ще го помилват да си гледа болната майка.

Последното изречение си е жива лъжа. Целта е руски граждани, които имата капитали извън Русия да се "ВЪРНАТ" в Русия, без да се доказва техния произход, и без първоначален данък. Сиреч, ако имаш "депозит" в Дойчебанк, го прехвърляш в руска банка. На следващо място задължава се фирми опериращи в Русия, да имат руска регистрация, край на офшорките. Сиреч да си плащат данъците в Русия. ЕС-комисията, нали и тя започна да говори в тази насока, е Путин дава срок до края на годината. Ако някой мисли, че това е грешно......Да, узаконяват се доходи придобити и по незаконен начин, но все отнякъде трябва да се тръгне. Който таковал, таковал, Пена се ожени. При Колезич днес се се видя схема от 2010, аз съм сигурен, че схемата е още от бай Тошо. Лошото е, че е организират висши държавни чиновници и тя се превръща в "държавна политика" и обикновения човек се "гърчи" от безпомощност и "злобата" на собствената си държава. Но е нормално, мутрите са на власт, по-скоро "На власт сега са демократите", ела те Вие, да не дойдем НИЕ.

Руските сволочи унищожават промишлеността на Донбас, изнудват градовете и гражданите срещу пари: Киев. Проруски бунтовници обстрелват Авдеевския коксохимически завод, електрозахранването на целия град е прекъснато, предава УНИАН, като се позовава на информация от донецката военно-гражданска администрация. По последна информация, получена от града, заводът и прилежащата му територия са подложени на обстрел, вероятно с ракетни комплекси Град или Смерч. В околностите са паднали най-малко 47 снаряда, 9 от които непосредствено на територията на завода, подчертава се в съобщението.

Ще се задавиш от собствената си пяна, чукни чичо Гугъл и виж кое къде се намира. На следващо място, на срещата в Рига, ЕС показ среден пръст на Украйна за влизане в ЕС, само остави клаузата за реституцията от 01.01 2016г и необходимостта от светкавична приватизация префиренциални клиенти, а това мисля, че знаеш какво означава. А пък един депутат на Порошенко оня ден каза, че е положително настроен за референдум за особенния статус на областите, тъй че остави тия глупости и там се "обръша" палачинката.... Другото си е пяна......

А ДА КАЖЕШ НЕЩО ЗА ГОЛОДОМОРА?

Червеноперките винаги ръкопляскат на Путя. Но как ще реагират, ако Борисов обяви същата мярка в България?

ЕТО Я ЧЕСТНОСТА НА ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПОДРЪЖНИЦИТЕ МУ НЕКА СЕ ЗАМИСЛЯТ МАЛКО ДОКЪДЕ СЕ ПРОСТИРА РУСКАТА ИСТИНА!ЕЛИТА НА ТАЗИ НАЦИЯ ЛЪЖЕ БЕЗРАЗБОРНО ОТ 1917Г НАСАМ ТЕ И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА НАС НИ ПРАТИХА ПО ДЯВОЛИТЕ 1989Г. НЕКА И РУСКИЯ НАРОД КОЙТО ГО ИЗДИГА В КУЛТ В МОМЕНТА СЕ ЗАМИСЛИ КАКВО ПРАВИ ВСЪЩНОСТ!

Путин отново доказа, че може да мисли като държавник- важно е капиталите да движат руската икономика. А защо не добавяте, че според други нововъведения държавните служители в русия вече ще трябва да обявяват публично и покупки на земя, автомобили и т.н. като мярка за борба с корупцията? Ха да видим кога нашите гъзолизци корумпирани ще гласуват такъв закон...

ЗА ПОЕДЕН ПЪТ ТАЗИ СЕДМИЦА ВИ КАЗВАМ: ЗА ЦАРИЦА ПАРИЦА - РУСНАЦИТЕ ЗЕМЯТА СИ ПРОДАВАТ НА АМЕРИКАНЦИ. ТА МАФИОТСКИТЕ ПАРИ ЛИ НЯМА ДА ИМ ИЗПЕРАТ И ОЗАКОНЯТ?!?

Наближат ли избори, винаги стават етнически провокации. Защо? Дали защото двете руски творения Атака и ДПС трябва да си "затегнат редиците"? Защо? Дали защото кремълското фашистко джудже трябва да има агентура в нашия парламент? Скачени съдове. Сега очаквам Бялата кадъна и Местан да ореват света, помнете ми думата.

Амнистията на укрити капитали в Русия е част от борбата на президент Путин и руското правителство с олигарсите и поставяне на техните богатства под контрола на държавата. Резултатите са многопосочни, но най- важният от тях е, че увеличават финансовата и икономическа мощ на руската държава. От там и на всичко останало ....

Хем се бори с олигарсите, хем ги амнистира... А не е ли признак, че се признава, че не може да спечели срещу тях и затова да прави отстъпки, защото практически вече е отчаян? Това путлерастите сте уникални в простотията си?

Въобще наясно ли си със значението на думата олигарх?

И руския бюджет знаеш ли колко пари е платил на тия олигарси?? заради загубите им в Европа??

Про путиновците се развихриха- било правилен ход, олигарсите щели да си изтеглят парите и запада щял да изпадне в затруднено положение. Забележете че се използва винаги бъдеще несигурно време. А сега - този ход на Путин показва, че Русия е закъсала жестоко и след този ход какво следва - край на държавността. Една Русия без приятели, оплюта от всички държави, с не функционираща икономика, с гладни, мизерстващи руснаци, без стабилни технологии, пълен провал на руската рубла, ограбена от олигарси държава. А на върха - Путин. Със своите тъпи заплахи мисли, че ще уплаши света. Светът не се плаши от такива диктатори като Путин и се обединява все повече и повече в името на борбата срещу диктатурата и мракобесието. Хората не искат тирания, а свобода.

щом плачкате толкова значи са ви бръкнали в г.за , иначе нямаше да си правите труда да пишете толкова по форумите и да надавате такъв жалък вои , толкова е просто и логично

Узаконяване на престъпността, само и само да не фалират. Прекалено малко, прекалено късно...

"Законът засяга само тези, които са допуснали някакви данъчни или валутни нарушения. Но не и за престъпници, за мафията, за пари, спечелени от търговия с наркотици или оръжие" те тука е зарито кучето. Как ще докажеш, че не си мафиот или престъпник ?? Ами тогава откъде са ти парите ?? От заплатата ли ?? Май влаковете за курортите в Сибир ще се увеличат в геометрична прогресия.

Московския боклук си мисли, че руската мафия е по - проста от него! Ще си върнат парите в Рашия - таратанци!

КОГА ЩЕ БЪДАТ КОНФИСКУВАНИ БЕЗ АМНИСТИЯ ОКРАДЕНИТЕ МИЛИОНИ ОТ КТБ НА СИДЕРАСТА И КАПУТА? КОГА ЩЕ БЪДАТ ПРОСТРЕНИ ПО ОЧИ В ЛОКВАТА ОТ КАЧУЛКИТЕ НА ЦЕЦО ДВЕТЕ ПУТАРАШКИ МЕКЕРЕТА!

НИКОИ ДА НЕ СИ ПРАВИ ИЛЮЗИИ ЧЕ АЗБУКАТА НАПИСАНА ОТ СОЛУНСКИТЕ БРАТЯ Е ЕДИНСТВЕННА ЗА РУСКАТА СТРАНА - ИМА ЕДНО ПЛЕМЕ ЕТРУСКИЕ -КОИТО СЪЗДАВАТ ВЕНЕЦИЯ И ЦЯЛАТА ВЕНЕЦИЯ Е НА РУСКИ ПИЛОНИ (РУСКА ЛИСТВЕНИЦА )И ТОВА ПЛЕНЕ Е ИМАЛО ВЕЧЕ ПИСМЕННОСТ !!!! И ПО ТОЧНО ПРОВЕРЕТЕ В НЕТА - ВСИЧКИ БИБЛИОТЕКИ СА ИЗГОРЕЛИ !(А ТОВА ДА ОСТАНЕШ БЕЗ СЕРВЕР В СЕГАШНО ВРЕМЕ)И ИСТОРИЯТА Е ПРЕРИСАНА ОТ ФРАНЦУЗИНА СКАЛИГЕР (ТОГАВА СЕ ЧЕТЯЛО БЕЗ ГЛАСНИ БУКВИ И ИМА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ГРЕШКИ НО НИКОИ НЕ Е ОБРЪЩАЛ НА ТОВА ВНИМАНИЕ !!! КАКТО НАВРЕМИТО ФАЩ КАЗА ЧЕ СА БИЛЕ КАЦНАЛИ НА ЛУНАТА КОЕТО ПЪЛНА ЛЪЖА И НЕ ВЪЗИ\МОЖНО И ЗА ГОЛЯМАТА РАДИАЦИЯ (ПОЯСА АИЛЕНДА )А КАКТО ЗНАЕМ ДО СЕГА НЯМА СКАФАНДРИ ОТ РАД-Я

Ivan

И къде е връзката с руските задгранични капитали?

Ами те откриха 3-метров скелет на човек до динозавър от юра-какво ще кажеш Дарвин дали е луд

Ревахте що няма тема за 24 май...Е пуснаха ви, но я осрахте на момента...

Айдушка държава дава облекчения за айдушка измет. Това е национална политика на фалиралата Рашия. Путята - айдук, олигарсите - айдуци. руските капитали в чуждите страни - и те айдушки.

Пишете без да четете, аман от простотия!!! Външният дълг на Русия е под 3% въпреки голямата абсолютна стойност (на 23Място)

Тъпак си бате, в това не може да има никакъв спор!

Ivan

Това скъпа, не е прецедент. Правено е в много държави (последно по спомен в Италия през 2012) Би било добре, да се приложи и тук.

В Италия ще е правено, няма къде другаде - родината на Мафията. Това съм написал в горния пост. Само държави които се управляват от мафиози може да имат такива укази или закони. Само че, човек трябва да има мат'рял в кратуната си за да асимилира алабализмите които русофилистиците пишат, само за да защитят един кагебейски сатрап. А и желанието ти това да стане и у нас, потвърждава тезата ми, че само мафиотски страни може да имат подобни стенания - връщане пари на мафията обратно в страната.

Твърде навременен и умен ход на руските законодатели. Богатствата на руските олигарси излизат на светло. Все по-малко руски пари и капитали ще изтичат към офшорните зони, които са предимно под хамериканска и английска протекция. А кога това ще се случи и на българските офшорковци ????

При този Ход огромни капитали ,които сега са стимулант на запада, ще станат стимулант за Русия, това естествено ще покачи икономиката и и ще постави Запада в трудно положение, а като добавка Ембаргото за Внос носи стимул на вътрешната икономика. Същото май прави и Китай, не случайно Сорос почна да реве

Изтичат в HSBC (Женева),като гръцките продажници . Те съсипаха красивата Гърция и я докараха до просяци

Интересно защо руските олигарси са предпочели парите да са им извън обсега на Путя, ммммм? И това което му се иска на жужето, не означава, че руската мафия ще изпълни. Ко ши кае кагебееца?

Има и вярни неща в това което е написано (написано от завист от колкото расъждаване защото му подсказват сигорно )

Иска да съсипе новите собственици.Нема новини.Нема поздрави за 24.Кажете бе какво става в гърменското село Марчево. Ако трябва да се дигаме българите да помагаме.

И на мен ми стана интересно как се пропускат такива новини.

абе този-бегееца дали е психично болен? или все пак е само платен??? как мислите?

Платен е, взима долари, евро - конвертируема валута. Не е като теб, заплатата му да е с обезценени руски копейки.

svetoslav11111@abv.bg

не бе,малоумник. аз се интересувам дали съществото е болно........

не ти харесват руснаците ама я ми кажи къде да си купя новата им кола Мруся F1 нема такъв звер.

първом кажи имашли пари за билет за метрото, за Марусята лесна работа

по почина на кривоустата Кънева у метро се не качвам само с колата.А и нещо бомби ни слагат у автобусите.

охлю бохлю покажи си рогата да ти одрежем главата1

ХОРАТА ПО ЦЯЛ СВЯТ ТРЯБВА ДА ПОЧНАТ ДА СЕ ОСЪЗНАВАТ ЧЕ ИМА САМО ДВЕ КЛАСИ - ПРОЛЕТАРИАТ (+ СЕЛЯНИТЕ) - КАПИТАЛИСТИ (БУРЖОАЗИЯ ) .... И ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ПРЕВЪЗПИТАШ КАПИТАЛИСТА Е НА СТЕНДА И С 2-ТЕ ТУХЛИЧКИ ПО ТОПКИТЕ :))))

Жана Дарк и последвалите събития....

И защо комуноидна отрепка като теб не е московеца, а си предпочел да си Детройта, мммм?

МАХАТМА ГАНДИ Е ЖИВЯЛ 20 ГОДИНИ В ЮЖНА АФРИКА , ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕ ДА ПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ БРИТАНЦИТЕ В ИНДИЯ:))) ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ ИНДИЙЦИТЕ НЕ СА ГО ПЛЮЛИ ЗА ТОВА ЧЕ Е ЖИВЯЛ В ИНДИЯ :))

"КАПИТАЛИСТИ (БУРЖОАЗИЯ )" Необразовано Лумпи! Не използвай терминология, която не ти е ясна, понеже ставаш смешен! Буржоазията е НАСЕЛЕНИЕТО НА ГРАДА! Буржоа идва от bourg, което значи ГРАД! През 16-17 век, когато терминът за пръв път се използва е имало социално разделене между селяни и граждани (занаятчии). Днес такова разделение няма! Софианци, варненци, бургазлии, пловдивчани НЕ са капиталисти, само защото жиевеят в град (bourg- бург= буржоа)

Не ми оставаш избор ,тогава съм за селяните. Пролетарият от "пролет" ли идва,защото ако е така за тях с две ръце:)

го "осъзнаха" преди малко повече от век? И така "осъзнато" избиха няколко десетки милиона човеци!?! И докато все повече се "осъзнаваха" фалираха и осъзнаха, че "неосъзнатият" свят ги е изпреварил със светлинни години по всички показатели...

И Папата ни поздрави само арабския дирник не.

И руските дирници и те не ни поздравиха. Защото "руската азбука" е създадена от Ленин Честит празник на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА И ПИСМЕНОСТ, БЪЛГАРИ СВОБОДА НА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКИТЕ ГРАБИТЕЛИ

Ей вижда се че си възпитаник на боцко и той изръга макетата пред папата да чакат ей това гербаджийте сте много нахални къде виде дирник у русия те си имат предник

има даже паметници на солунските братя в някои градове в русия

LeGrandTulup

Като ти чета творчеството, започвам да подозирам че не на шега казваш на бялото черно, ден на нощта и караш в насрещното движение, защото за теб това е правилното. Всичко е огледално обърнато, прекатурено, извъртяно на 180 градуса.

Ох, какъв си ми умничък, затова ти пристанах, палавнико!

къде се вреш кат пърле напреш макя си бре. Тука си имаме регистриран бай ти Паско Хилендарски. Той е оторизиран да поздравява народонаселението.

В Русия няма честно спечелени капитали,та всички богати начело с Путин са чиста проба престъпници,болшевишки мафиоти!Защо мнозинството олигарси са все на запад,САЩ,Канада,Австралия заедно с изнесените капитали?Явно бягат,защото се страхуват и не вярват на Путин,който поръча убийствата на всички които не са му платили!Путиновата хазна и валута доста е отъняла ,щом разчитана тая ,безполезна ш сигурно неефекасна мярка!Не!Няма балами,товарищ Путин!

разбирам че ти е болно поплачи си ще ти мине , може и едно валерианче

Цитат: "Хейтъри - така ги наричат в интернет. Става дума за потребителите, които оставят след себе си дълбока, кална бразда от омраза. Техните фалцетни крясъци свидетелстват за две неща: комплексарщина и необразованост."

не бе човек , просто са болни хорица , все пак фобията си е болестно състояние

Сорос предупреди за Трета световна война

АКО РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ СИ ОСТАВЯТ ПАРИЧКИТЕ В ЕС И АМЕРИКА , КРАДЛИВИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ И АМЕРИКАНЦИ ЩЕ ИМ ГИ ОКРАДАТ :)))) ... ЗАПАДА ТИ РАЗРЕШАВА ДА СИ ОЛИГАРХ САМО АКО ИМ ГО ПОЕМАШ КАТО ГОЦЕ , БОЦЕ , ДОГАН , РАДАН И СЕРЕГЕЙЧО :)))) ДЕМЕК "ОБИЧАМЕ КУЧИТЕ СИНОВЕ , НО НАШИТЕ КУЧИ СИНОВЕ ":))

съсредоточи се върху основният факт- Русия фалира.

ох рев ли чувам , хихихии

Това е едно решение, което откровенно разкрива тоталитарния и антидемократичен характер на управляващата върхушка в Русия. Абсолутно недопустиму е пари от убийства, наркотрафик, трафик на хора, кражби, изнудвания и т.н. да бъдат легализирани. Едно такова решение, издава напълно степента на обвързаност между руската политическа система и организираната престъпност. Жалко за руснаците...

Uragan

Всъщност дефакто тези пари отдавна са легализирани извън Русия, защото се намират в западни банки, без някой да ги пита откъде са или от какво са спечелени.

А дирника спи и хърка статии преди два дни.За него днес не е празник .

ЯВНО ОЧАКВАТЕ ОТ ТЕЗИ КАПИТАЛИ ПУТИН ДА ВИ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТАТА, ЩОМ СТЕ ЗАБРАВИЛИ В ТОЗИ МОМЕНТ, ЧЕ ДНЕС Е ДЕНЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ БУКВИ!