Цацаров: Не е подсъдно да пееш с Цветан Василев

Цветан Василев ще бъде разпитан за КТБ в момента, в който бъде екстрадиран, ако бъде екстрадиран от Сърбия, заяви главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Не е подсъдно да пееш с Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо нередно да пеят двамата ако не се беше случило фалита на КТБ.В този случай Искров е заподозрян,като вероятен съучастник,като се има предвид поста ,който заема.Би следвало да бъде привикан и разпитан от съда.Как така Искров,като регулатор и гуверньор на БНБ не е знаел,че КТБ е във фалит от 2008г?И все в тая насока въпроси,които си имат и отговори?Но ,просто трябва да бъдат зададени от правоимащите органи.

продалжавaи да бавиш топката,за да гепим и другата част от парите.браво цаца!

продаляваи да бавиш топката,за да гепим и другата част от парите.браво заза! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Думата Морал не им е позната , не са я чували , писали или изговаряли . Не знаят какво означава даже.

Цацата веднага да започне наказателно преследване за тези,които не харесват дуета!

В българския закон се съди според закона и според МОРАЛА! Крайно време е за повече морал, г-н Цацаров.

На Прокоратура- един Цуцулан, А за Премиер- Трътлес футболис! Е, какво очаквате от банкерите, и оня, дето се лези по лелевизии и закусва с филе Елена, тайно от пъпчивата си грозна баба, скрита в мазата, Рапон Хамхумпръцкоян ! Биролюба

Подобен коментар на главен прокурор, по повод двама души, заради които България е загубила 5млрд....е меко казано нелеп. Да не кажа, престъпно нелеп. Иначе, на фалшивия сигнал за опит за убийство срещу Пеевски беше реагирано ударно. Последната година Прокуратурата предприе силно организирана акция от действия, които бяха изцяло в подкрепа на Доган и Пеевски срещу Цв.Василев. Цацаров, можеш ли да дадеш пример за друга подобна професионална работа от прокуратурата, по друг случай?

какво очаквате- вижте румънската му колежка, дребна и слаба, но професионалист, оправдаващ напълно поста си.

То пеенето не е подсъдно, но е индикатор за "близки" отношения между контролиращ и контролиран, което си е чист конфликт на интереси.

Мечтая да видя Цацаров по бански на морето. Къкв левент е отгледала нашата земя българска..

Разпит на лица чрез видеоконференция или телефонна конференция Чл. 474.(1) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2010 г., в сила от 28.05.2010 г.) Съдебен орган на друга държава може да проведе чрез видеоконференция или телефонна конференция разпит на лице, което е свидетел или вещо лице в наказателно производство и се намира в Република България, както и разпит с участието на обвиняем само ако това не противоречи на основните принципи на българското право. Разпит чрез видеоконференция с участие на обвиняем може да се проведе само с негово съгласие и след като участващите български съдебни органи и съдебните органи на другата държава договорят начина на провеждане на видеоконференцията.

Същото е в сила и за свидетели извън България, нема се плашиш цаца.

Абе Цаца, толкова ли си наивен или нас смяташ за баламурници!

да питам само , верно ли е , че мухата прави път на слона ?

Бааа му!! С кво ранат тия бе?

Вьрви народе заблудени,продьлжаваи да вьрвиш.....

Нема да повервате, ама любимата песен на банкери, прокурори и дирници у нас е: 24 май - Върви, народе възродени! Затова и от 0,00 часа днес все нея пеят!

Не помните ли фразата -"ти си го избра"...?

Цацаровата майка негова...

Нали знаеш как се нарича майката на шопара...

Не е подсъдно,даже е похвално!

Цаца, ти си подсъдимо тъп, брато. Иначе кога занимаваш на дебелариум?

Ами то небеше подсъдно и Винету да забрани митническа проверка на Мишо Бирата. Изобщо имали нещо подсъдно в тази държава? Този хипопотам е същия като предишните!

и са навързани като свински черва е повече от ясно. когато корабът гордо е плувал всички юнги са се редили за трохите на капитана. сега когато корабът бе ударен от торпедо и потъна всички се разбягаха и забравиха своя обичан капитан...иначе в интерес на истината ми се е случвало да пея на караоке на заведение с непознати хора от други компании...нали знаете че по малките часове почти всеки с всеки е приятел по кръчмите:)

Ех,г-н Цацаров.............,защо се мъчите............,смешен Сте!

Да, не е подсъдно, но ако утре се запрегръщаш с Местан как според теб ще бъде прието това бре Цицаров ??? ТОВА ИЗРАЗЯВА ЯСНО ВЗАИМОВРЪЗКА, оттам ясна представа за Искров и ролята му в сценария КТБ. Но ти си кукла на конци (тлъста доста) и въобще не си фактор, но никой не се е разминал с щастлив край от престъпления към БГ народа. Имайте си го предвид просто, че последните като станат първи...

ЦУЦАРОВ,И ТИ ЛИ СИ ТАНЦУВАЛ С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ,ЧЕ СЕ ПРОЯВИ КАТО АДВОКАТ???

Не ви ли е срам? Вместо да честитите празника 24 май, държите тази статия с оплюване на главния прокурор!

Съвземете се моля, опиянен/а сте. Статия с главния шматарок

Не е подсъдно да споменаваш роднините на главния прокурор.

Микроскопичния ти мозак едва се забелязва, НО, Виж, търбуха ти, е като на лакомо хипопотамче ! Цоцаров, спри да се тъпчеш, и да цоцаш като бебе?!

В БГ-то така ни честитят, с напомняне, че престъпниците сме ние. Казаното от господина означава, че ще има и други пеещи банкери, но с по-подходяща песен: "Ай да идем, Яно, ай да идем". Наздраве, и гледайте на властващите в БГ-то с презрение, друго не заслужават.

Само по кръчмите ли ще се лее, последвана от друсаницата "Бела роза", и се вее трикольора ?! Впрочем, защо Маги Локумджян не покани Цацата да изиграе това "Хоро", в "Арена арменец"? Билети по 90 лв. и 18 000 зрители! Славито ще посинее!! една бабичка

В България дори да крадеш не е подсъдно. Даже не се казва кражба, а източване. И се наказва като административно нарушение. Нали такъв закон направиха едни големи крадци. Отговора на народа е терминал 2. Приятен ден.

Б България май и да лъжеш не е подсъдно, само сменяш показанията! За разлика от други страни.

B БГ е подсъдно да минеш на червено,да откраднеш кошница череши,да напсуваш политик и до тук,а това убииства,измами,унищожаване на цял един народ не.Задайте си въпроса,защо?

Абе, прокуроре, че не е подсъдно да пееш с някого, не е, но това, че двамата явно пърдят в едно гърне и вършат, вероятно, обща далавера, трябва да ти заостри вниманието.

Не и на Цацата!

не е подсъдно, но това, че тези двамата правят така, че ХОРАТА ПЛАЧАТ, ПОДСЪДНО ли е ?

Тая торба с изпражнения, жалък слуга на комунистическата мафия...

Малка грешка, на капиталистическата мафия.

А дембелите, които си носят в задния джоб книжките, червените, и те ли са капиталисти, и те ли са, егати, от "Десните"?? Най-тежък случай е Гоце ловеца, беше шеф на левицата, а сега клекна пред Гойко, шефа на Гроб и десницата ?! лея Койка

Цацарчооо, със сигурност не е подсъдно да пееш с Василев, но е подсъдно защо са пели. Ако всичко с КТБ беше наред, няма проблем. Но да гушнеш 4 милярда и да си пееш,вече е проблем. А "дуети" от този род се случват много, и все политици и отговорни властимащи са в тях. И нека не забравяме, че в многото СРС-та, които излязоха в пространството, участваха все политици, и няма наказани. А се търсеше КОЙ е изнесъл записите. Все едно е аз да убия някого, и вместо да ме съдят, щото съм го убил, да търсят кой е изнесъл информацията, че съм го убил.

Това е наглост! Ами да откраднеш 4.3 милияда лева дали е подсъдно, бе Цацаров. Защо се грижиш само за правата на престъпниците?

затова е назначен от властимащите чрез ВСС.

В родната политическа кочина назрява любопитен спор: - За тазгодишната Коледа кой шопар ще се "налее" най-впечатляващо - Дидо Пеевски или масончето Сотирчо?

Какъв е проблемът Цв. Василев да бъде разпитан в Белград?! Все пак става дума за милиарди и да се оправдаваш с някакви формалности е несериозно, ако наистина някои от властимащите иска истината да излезе наяве. Пеенето с Цв. Василев не е подсъдно, но е категорично против правилата на професионалната етика и свидетелства за конфликт на интереси. Искров може да не бъде съден за това пеене, но отдавна трябваше да бъде изхвърлен от БНБ!

Този е същия дърдорко като Борис Велчев, Филчев , Татарчев - много приказки, кухи при това и никаква работа.

Бойко за гл.прокурор!

Две неща е сигурно, гл. прокурор притежава чувство за хумор и обича да похапва, друго няма, а може би и артестична дарба за самодеен състав. От къде го изкопаха това недоразумение.

Защо двете водещи не посмяха да попитат нито дума за прасето пеевски? Това ли беше целта да направат реклама на прасето цацаров и така и цялата кочина спокойно да си властва, а народът да тъне. Тези водещи са смешни и жалки!!!! Но най-вече ние, че те всички лапат от нашите пари!!!!

А дали е подсъдно на напсуваш гл. прОкурор след такова изказване?

всички сме олегофрени щом ги търпим да ни обират до кокъл и да си пеят ...500 години робство надали има друг такъв овчи народ

Нема прокуратура, нема поне малко морална съдебна система, нема народно събрание/представителство на народа! / има един заспал, умиращ български народ, убиван от собствените си политици, слуги на външни сили и българофоби. Има такава МАФИОТСКА държава....

От комунистическата гилдия Цацаров е най-интелигентния. Радвам се, че успява да държи на страна политическия натиск колкото и да е жесток. Успех ще има прокуратурата когато съдиите успеят да държат също на страна политиците и олигарсите. Вие май забравихте предишните главни прокурори на кой служиха, чий кръгове защитаваха и допуснаха държавата да се срине. Визирам най вече Филчев дето не знам на кой ли не беше слуга...като се започне от съученици, та политици, дипломация...няма да забравя 10 годишния тормоз на хората му над баща ми-костовиците. Баща ми е за медал, че успя да ги пребори в съда въпреки нечовешкия натиск над един чиновник. Това са хора за затвора злоупотребяващи масово с власт.

Но по-важното е какво ще си "изпееш". И после каква песен ще запееш.

Вие преписвате една невероятна неземна сила на главния прокурор, който е способен да се споразумее с всички парламентарни групи, освен с един-двама души. и тук ни разсмиват тези за които не трябва да се пише, понеже се "накърнява доброто име". където доброто и име е просто като задно отвърстие и продукта излизащ от него, но по темата: всички парламентарни групи са подставени за парлама от мафията. не е подсъдно да пееш, но ни писна от певци в милицията. това разбра ли го? или трябва да ти го поясниме по малко по-друг начин?