При папата Борисов си пожелал край на стихиите у нас

Министър-председателят Бойко Борисов бе приет във Ватикана от папа Франциск. Българска делегация е в Рим за честванията на 24 май.

Обратно в новината

Коментари - При папата Борисов си пожелал край на стихиите у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-голямото бедствие за народа ни е Простотията, която парадира със собствената си неграмотност. Тя внушава на всички, че да се управлява държава не е нещо сложно. Не е нужно да се чете, да се образова, да се анализира, да се мисли, да се поставят цели, да се разработват стратегии. Не е необходимо да се работи над себе си, да се познават историята и културата на страната ни, да се ценят знаещите и можещите, креативните и талантливите. България попадна в лапите на една самоуверена, самодоволна и самодостатъчна си простотия, на превърната в модел на поведение простащина. Простакът смачква и смазва различните от себе си, разпорежда се с политиката, икономиката, финансите, сигурността и културата на България.

Копирайте си снимката!Е два ли втори път ще видите на една снимка комуноидноКДС-арска мутра, бивш трафикант на амфетамини и папата!

Боко и кохортата му от всички партии са най-голямото стихийно опустошително бедствие в мирно време.

Ако Господ е чул пожеланието на мутрата и го е приел насериозно, моментално трябва да го изхвърли от властта в БГ, заедно с всичките му лизачи. По-голямо бедствие за държавата от това тя да се управлява от мутри няма и Бог не трябва да приема на майтап пожеланието на главната мутра и трябва да го изрине моментално на бунището на историята.

"Дадено!" - казал Папата - "Кажи сега второто си желание!"

Не мислите ли,че стихиите у нас вървят с Боко?

БЕЗПОЛЕЗНИТЕ ОПИТИ ДА НАПРАВИ ОТ ДЪРВОТО ЧОВЕК?ТОВА Е ДЪРВЕН ШОП!ПОЖЕЛАЙ СИ БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ В ХРАМА НА КАТОЛИЦИТЕ ПРИ ПАПАТА А ПРИ ВСЕЛЕНСКИЯ ПАТРИАРХ НА ВСИЧКИ ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВНИ!ДНЕС НА ПРАЗНИКА НА БЪЛГАРСКЕТА ПИСМЕНОСТ,ПРОСВЕТА И КУЛТУРА МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА ВЕЖДИ РАШИДОВ В 18Ч. В НДК ЩЕ ПРОИЗНЕСЕ СЛОВО ЗА ПИСМЕНОСТТА И КУЛТУРАТА НА ТУРСКИ ЕЗИК.ШЕФА НА КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО НА БНАРМИЯ БАКАЛОВ ЩЕ ИЗНЕСЕ ЛЕКЦИЯ НА ТЕМА МЕТАЛУРГЕЧНИТЕ ПРОЦИСИ В НАШИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ,ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ЩЕ ОБЯВИ СВОИТЕ СОЦИОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА І-ТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2015Г.!!!

Не целува Кръста ! Целува Си пръста , С който се раскОпча за по малка нужда ?! Радойка

Магнолий фон Анцуг Самсунготски пак е попаднал където не му е мястото

Не мога да си образувам такава гънка, "Свински врат", каквато Боцето прави! Масс не мога да куся, за телеЖки прЖолки мангиз йок ! Може би само картоф требе да ям? Радул

и кисело мляко и кисело мляко....

скоро ще заприлича на оня негър дебелия от Хавай 5.0 с тая гънка

На дървено легло персон и 1/2, което папата си носи и в чужбина! А Бойко, беше видимо доволен !? Взе душ от един градински маркуч. Биролюба*

Господ е българин! Той не може да ни спаси от стихиите на алчността, непукизма и липсата на поне среден интелект. По света в точките и с най- големи природни стихии имат от години правила и начини да се справят с тях. И се справят.

Значи да ни освободи от присъствието си, и да си вземе всички учили-недоучили нещастници от кабинета и парламентарните партньори!!!!!!!!

Мутрьо се скъса от пътуване,луд умора няма.А по новините чувам страшни неща,случващи се в едно село-отчаяни българи в едно село,в което циганите ги тероризират и са ги нападнали след една забележка и има ранени хора.Тумбите цигани са нападнали българите с камъни !!???На хората къщите обирани,насажденията по нивите обрани,къщите разграбени??!!Освен дебеловратия,питам се къде е МВР министъра,къде са управляващите партии,къде са НФСБ,ВМРО???????????????

С камъни,брадви и ножове.

мвр "министерката" си чеше оная работа естествено

Папата се срещнал с Господ!!

По-късно, пред българските журналисти, премиерът подчерта, че на разговорите във Ватикана е обсъден и въпросът, най-старото евангелие - Асеманиевото, което се пази от Светия престол, да бъде предадено съвместно на ЮНЕСКО.

Ей,какви лоши хора сте ,бре! Защо така хвърляте кал по Бащицата Бойко?Много сте завистливи! Ето-отиде човекът при папата,представи ни подобаващо,разговарял е на латински с папата и секретаря, изказал е своето мнение по пространните жития/ има и кратки жития, ама това не е толкова сериозно/ на св.св.Кирил и Методий,допълнил е с нови факти историята по създаването на писмеността. Някой ще изсъска злобно ,че са го подготвили-пълни глупости!Той си ги знае тия работи!Вие да не мислите ,че е чел само една книга,например "Винету"? Имате много здраве!Чел е и житията,и друга средновековна литература и то на старобългарски, и сравнително езикознание и ...,а бе какво да ви обяснявам! Такъв човек е национално богатство, ама само чужденците и нашата журналистика го оценяват! Свят човек,говори не с Господ, а с "Началника",което ще рече ,че е негов представител тук,назначен е от НЕГО!Свят човек! И сега ми дохожда на ума ,защо не го канонизираме?По-подходящ от него не виждам!А и св.Синод и целият клир с радост ще приемат-та нали патриархът на крака му отиде в болницата,чак от Видин дойдоха попове да демонстрират в негова полза, а св.Синод го награди с най-висшия църковен орден!Така ТОЙ ще заеме подобаващото му се място сред националните , а защо не и световни светци!Ето това е национална гордост! А вие само ругаете! Вярно "кофти матрял"! P.S.Айде да ви е честит 24-ти май!Въпреки ,че е комунистически празник , а и тая азбука трябва да я оставим-не отговаря на евроатлантическитеценности! Модераторът да не трие,защото ще го натопя пред НЕГО!

А трябваше да си пожелае: Да спре ВЪЗпроизводството на НЕнапитката РОМ!

Остава още да си пожелае някой да изчисти коритата на реките, да залеси изсечените гори, частните фирми да престанат да изгребват пясъка от дигите за строителен материал и картината ще бъде пълна. Пожелай си още шефе лампата на Аладин и чакай некой да ствърши целата тая работа вместо тебе.

Ето едно хубаво описание на примата. Ivo ( нерегистриран ) 15.05.2015 14:40 Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини и кражби от бюджета, само да го докопа, оха как само ще краде и ще се облизва, пенсии ли я никакви пенсии, да го духат простите. Той още носи травмата от убийството на дядо му и плаче вечер сам като куче в с.Банкя. Що се отнася дядото, убит от комунистите след Девети септември 1944 г. - не се опитвайте да правите личен политически капитал от това, защото историческата и житейската истина може да се окаже съвсем различна. В същност тя си е различна, но не е в интерес на страдащия за дядо си Бойко - това просто и невинно дете на комунизма. Самият той твърди: Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска.

Ivo 15.05.2015 14:41 Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма. Сега и Вие му тровите живота с незначителни проблеми в битието и житието му при бандитите и в българската милиция...

Ето какво мислят за Винету гражданите в България. Обидно е да ни питате за човек който манипулира и често лъже агресивно, проблема в България е липсата на журналистика която да анализира какво в действителност се случва, нямаме нужда от ласкатели, прекалено тежък е живота за да го оставим просто ей така да се учи за наша сметка кка се управлява държава обграден от некомпетентни хора и откровени идиоти ! Срам за българите че приемат за държавник човек, който директно настройва общности едни срещу други !

Ето друг гражданин. Освен че му нямам никакво доверие, изпитрвам и истинско отвращение само като му видя наглада мутренска анадолска физиономия. Пълна противоположност на всичко цивилизовано, на всичко европейско. Искерено се надявам американците да се вразумят и де се отърват от такъв срамен сюзник, па било то и в незначителна за тях държавица като България.

и друг. Уважаема госпожо/госпожице, за мен като грамотен и изучил се човек, е повече от обидно да слушам този неграмотен, нагъл и самовлюбен индивид, който се избира от такива, явно незадоволени жени, като вас. Това недоразумение, не може да бъде наречено достоен човек. Искрено Ви съжалявам, ако за Вас това създание е пример за достойнство, интелект и честност!

Толкова и, този неграмотен селянин разбира от словото на християнството. Този бърка Папата с някакъв шаман. Призоваване на тъмните сили е противоестествено и противохристиянско. Такива клетви и призовавания никога няма да бъдат изпълнени в Божия двор на Папата, напротив този прост пожарникар ще ни предизвика нови наказания и беди от Бога.

Най-голямата стихия у нас са управляващите и Тиквата е от тях! Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

и това си е!?Вижда се как изфинено, министър-председателски действа!Нещо изобщо нетипично, за човек с пожарникарско образование!?Първо се приближава до тоя, който би трябвало да е най-близо до "Началника", носи му се камък от бележит гроб и се иска да се постигне, "Началника" да спре бурните климатични явления над страната!Е, по-хубавичко бе, да беше поискал по-високо образователно и културно равнище на българския род, например!Нещо, което много липсва на българските граждани!Щото увеличаването на автомобилните катастрофи и жертвите от тях иде от ниското ниво на духовно и психологическо развитие на народонаселението, ама нейсе!?Каквото станало, станало вече!Хайде, за другото посещение във Ватикана, да се надяваме повече!?

Да бе "по-високо образователно и културно равнище на българския род", та да вземат да не го изберат. Да не е луд!!! Такива цървули каде ще намери:)

Боко що не е избухнал в пламъци, като е отишъл във Ватикана? Почвам да губя вярата си в Бог!

Поне на една стихия и самият Борисов може да сложи край ... като си подаде оставката.

Борисов. Обикаля света и страната като гламав, а тук българите сме подложени на цигански тормоз. Пишете нещо за Гърмен или не сте се събудили още!

Вярата в политиците води до затъпяване и обедняване

Дано да са си говорили и за нещо по- смислено. Като например по въпроса: "Ще ни предадете ли"?

Кои стихии бре, тупан? Стихиите сте вие, маскари. Природата просто се опитва да балансира и възстанови равновесието.

след като си осигури всички постове в своето царство тн република българия вашия премиер се хвърли да целува ръка на богопомазаните дано това го вкара в рая ликувай народе какъвто си такива и управниците ти водещи те към пропаст

Ivan

А цяла България си пожела Боко Тиквата да се гътне!

Има един проблем, с който няма как да се справиш. Много е възможно това столетие да влезем във война поне един път в обозримо бъдеще и със сигурност наши войници да се сражават на чужда територия. В такъв момент е необходимо единство на нацията и тогава ако е ББ, то и ти, и аз, и всички трябва да застанем зад властта си срещу врага, с който водим война.

Ivan

Това е невъзможно! Няма сила, която да ми промие мозъка с национализъм и патриотизъм!

А ние си пожелахме, да се отървем от теб Винету!!!

Какъв затрогващ момент. Как да не повярваш в Бога?

Честват великото дело на светите братя, а ние тук вътре си унищожихме преди няколко години 13-то столично училище ""Св.св. Кирил и Методий" на "Женския пазар под различни предлози! Ами, честит празник!

Paзград-Mоци,Kатар,Bатикана при попа.Cкасва се от работни екскурзии г-н другаря генерал боико м.борисов.до з0-та година гладувал ,като член на бкп,при баща полковник от MBP и маика учителка,а тои милят в школата на MBP в Cимеоново.да го оплачеш.

БАЦЕ ПРИ ПАПАТА , ЛАТИНОАМЕРИКАНКИ КЪРШАТ СНАГА В БУЛГАРИСТАНА - ВЪОБЩЕ ЖИВОРТ СИ ЖИВЕЕТЕ :)) Ромски оркестър и кючеци за старта на абитуриентските балове в Пловдив (ВИДЕО) ..... Оркестър "Карандила" изпрати абитуриентка до Тримонциум (ВИДЕО) Момичето кърши снага от бяла панамера (Порше) на джаз парчета

ако цитираш новините не спестявай мелето с цигани край кремикъл. не спестявай и защо стана така, че циганизацията до-стигна най-високите нива в света на юдете - мангалите по душа, фашисти по натура и диктатори по днк.

"При папата Борисов си пожелал край на стихиите у нас" демек - разтуряне на системата. разпускане на парламата, затвор за цацаров и продажните съдии, връщане в държавната хазна на заграбеното от дс отрепките, и съд за юдете предизвикали световната катастрофа. окей. нека се сбъдне желанието му!

Вече е 24 май-на всички Българи където и да се намират-Честит Празник!

Novae

В Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост,трябва да кажем, че празникът се нарича Ден на славянската писменост и култура.Откъде накъде тези нови изречения за българската култура.То такава няма, и това ясно си личи от наименованието на празника.Веднъж попитали радио Ереван, може ли Унгария да има министерство на моретата и океаните.От радиото отговорили, че може, след като в България има министерство на културата.

Не знаех, че папата говори свободно Български...

...направи сепуко...Че то по голямо бедствие от Тиквона и неговата ГЕРБ+магарето ,тапетаджийски президент ,за България няма бе ....

Колко е тъп Бокича...

А бе Борисов, вместо да носиш камъни на папата да беше му занесъл славянската азбука. Току виж Ватикана менал от латиница на кирилица, а ти ще останеш все пак в историята.

Този да не ми се вясва повече пред очите!

Идиот! За това ли отиде до папата? Да беше пожелал всички крадци на България да пукнат и парите им се върнат в бюджета!

Опитва се да прехвърли проблемите в дързавата на гърба на стихиите-Господ.