Русия с твърда позиция при дефолт на Украйна

Руските банки ще изискат чрез съда сумите, които Украйна им дължи, като правителството е за твърда линия по този въпрос и за отстояване на националния интерес.

Обратно в новината

Коментари - Русия с твърда позиция при дефолт на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американският експеримент в Украйна завършва катастрофално и те са много изненадани, но ще свикнат! В близко бъдеще ги чакат още разочарования!

Фашагите унищожиха д-вата си!Всичко лъсна!И вони!

Пито платено!!! Така е навсякъде в демокртатичния свят!!! Само не и в тая наци-фашиска Руина Крайна!!! Да но и западните кредитори не са балъци!!! И те си искат парите! А руснаците ще си вземат което е тяхно по един или друг начин!! А и тия укродебил отгоре на всичкото искат и отстъпки за газта!!! Нестига че ен си плащат дълга към Русия а и искат отстъпкИ! Баси наглите укродебили!! А КАКВО СТАНА С ТОВА ЧЕ РУСИЯ Е СТРАНА АГРЕСОР А?!! ИСКАТЕ ОТСТЪПКИ ОТ СТРАНА АГРЕСОР А?! Я ДА ГО...........

А, Украйна ако си поиска парите за дългите години руско робство ?

в които увеличи територията си с една трета Ами ние водихме три войни и почти нищо не постигнахме Даже тази която имаме не сме я освобождавали ние а тия които плюеш Забърши си скверната уста и замълчи а то ако беше останал още няколко години под турско тиквата на пра пра дядо ти щеше да се валя резната като арменските и тебе нямаше да те има за да храчиш

Значи когато взимаха пари, когато приемаха в подарък територии ,приписвани на Украина от Сталин, Хрущов - тогава нямаше меча прегръдка?

Има фалит, няма фалит. Има Янукович, няма Янукович. Важното е че ЕС вече се стабилизира и излиза от кризата. Има Сириза, няма Сириза.

Порошенко като Бойко - предишните ми срали в гащите! Явно така ги инструктират в американското посолство. А що касае троловете, във форума са точно четири, на издръжка на последното.

Безспорно е, че сиренето е с пари. Украйна вече е свободна и демократична, нищо не пречи да погледне тефтера с вересиите и да оправи дълговете си към руските окупатори. Иначе ще бъде обикновен мошеник и ще я сдъвчат - я бившите, я новите й "братя".

И как така Украйна преговаря с "окупатора" си за по-ниска цена на газа? Че и го купува тоя газ! Ти мозък имаш ли? Или е окупиран?

на украинците гащите смъкнати а устата им голяма.

Бялайте, заразено с тролове !! Как пък им личи кои са и на чия хранилка са !! Прошляци !

buRgbuRg1

:) пРашките усвояват технология за дестилация на Тройной от нефт и газ ! Ще замезват с шишарки и брезови кори на скара ! :)

Митенце - кретенчето на дира. Ти ли си. Само като се появиш и тъпомера удря на макс. Ще го потрошиш с тези твои участия тука

buRgbuRg1

:) Асанчо , кое е това Мите дето ти е все в устата , да не е на женка ти лавъра в махалата ! Ако да , трябва да го черпиш , ... кой друг ще се харчи да се заиграва с твойта ДпС мангуста ? :)

Преди да коментираш - махни цървули от краката си и каруци от зентъра на столица. След което вече твое мнение ще бъде не толкова смешно..

Кремълските джудженца явно бяс ги хванал и урината им станала една такава червена, от хемоглобина, както казваха великите Илф и Петров...

Ти наясно ли си за какво става дума изобщо в статията дето е публикувана или стриктно спазваш опорните точки, които Ви се изпращат от американското посолство. Помисли ли вече от коя кофа за боклук ще се изхранваш след като ти спрат парите за простотиите които пишеш тука

Асенчо подви гузно опашчица с онзи поглед - кой ми сра в гащите, и взе да трие коментари, защото му лъсна простотията, пък и той друго освен да трие, не е научен... И той като ментора си тиквата милиционер го раздава...

И какво излиза-царска Русия с дългове; болшевишка Русия с дългове; капиталистическа Русия с дългове.Този народ няма ли да се замисли,дали нещо не наред с него?

Ако си обърнал внимание става дума за фалита на измислената държава Окраина, а не за Русия. Ама де толкова пипе в главата ти. Нали за да вземеш някакви стотинки трябва да си написал нещо тук дори и да е огромна глупост

"Това на практика изглежда като отказа на болшевиките да платят дълговете на царското правителство", подчерта Медведев.

Национализация на Украинските и американски капитали в Русиия

кинти зa бaндеровци фaшисти- NO,дефлот,фaлит. Много здрaве нa трaвеститa Пъстрaтa !

Вижте ся пичове. Украйна квито ги е надробила, да си плаща всичко. Най важното е да се оправя сама, а не да вземем да и помагаме, защото това са нашите пари - данъци. Аз моите пари/данъци не си давам ! Кой каквото е надробил, да си го сърба !!

Леко си объркал... Казва се: Русия каквито ги е надробила, да си ги сърба сама... Русия винаги е мразила презирала България и като така да ходят да си духат сибирските чикийки, да си легализират мафиотските доларчета, техният Кремълски Кръстник да гони когото си иска в държавицата си. А ние ще помогнем на народа на Украйна да се измъкне от зъбите на Путин

Мануел

Учудвам се искренно на издържливостта си. Карал си нощна смяна редно е да си поспиш. Гледам към два си писал. Толкова ли си я закъсал за пари. Все пак няма да си съвсем без доходи хората са по някога щедри и добри пари може да си докараш от просия осоено ако си на добро място

Вярно е, че Русия има българофобска политика. Тук се коментира темата за дълговете на Украйна към Русия. Както и да си оправят сметките, това няма отношение към българофобията.

олигофрен, олигофрен, Бегеец!

Имам надеждни спомени от онова време когато ни обясняваха колко коректно било управлението на Ленин и как изплатили всичко което царска Русия дължала.Те вече не помнят какво са лъгали.Накрая всичко ще си кажат.Вижда му се края! "Това на практика изглежда като отказа на болшевиките да платят дълговете на царското правителство", подчерта Медведев.

Българското правителство ще помогне на Украйна, както винаги е помагало на демогратични и про-западни сържави, тръгнали по пътя на демокрацията! Правителството на ГЕРБ и неговите коалиционни партньори показаха още веднъж силата на евро-атлантическите ценности и сигурността, която НАТО осигурява на членовете си! Благодарение на премиера ген. Бойко Борисов и президента г-н Росен Плевнелиев агресивната политика на Путин бе наказана!

могне нa друг цървул .....

Ще помогне, ама като цъфне налъма. Аз моите пари от данъци не си ги давам !

Трол. При тов елементаре ни тъп.

Се включиха! Айде да ходя да се занимавам с по интересни неща!

И си перни един бързак, ще ти поолекне...

И още - "...Доказателствата ще бъдат дадени в международните съдилища - полковник Naida..":) Путлер НЯМА да избяга от търсене на наказателна отговорност в МНС - това е положението:)

Абе ти не миряса ли бе пъструшке?!Стига плитки пропаганди...ако разбираш от Право-занимавай се с това,ако не-почни работа като касиерка на Автогара,ама спри да ръсиш глупости в ДИР-а...Моля те.

анонимен

А руските тролове не мирясаха ли най- накрая? Фактите са си факти- яутлер го чака подсъдимата скамейка в МНС, а русия я чака над 350 милиарда долара компенсация за войната й в Украйна. Ако Украйна дължи на русия 30 милиарда долара, значи след прихващането русия ще дължи на Украйна 320 милиарда долара.Така, че- путлер да ги плаща и да не се прави на дръж ми шапката, защото през септември русия може да бъде изключена и от суифт - тогава направо трябва да обявява дефолт:)

тежък клиничен случaй си !

рителнa ризa,ел.шоковa терaпия и доживотно в психо клиникa ,a Укрaйнa я чaкa от трите нaй-дългото !

Ti be amerikanska gadino zasho ne spish. Az she ti iaza ,trolish ot amerika She voiuvam sreshu teb ,no nikoga sreshu rusia,gadino

Русия да не Ви е родина? Вие, ако се борехте така за България ехееее...

Това променя нещата- вече може да се направи прихващане и след него русия ще дължи на Украйна "само" някакви си 350 милиарда долара:) radiosvoboda.org/content/article/27029080.html Служба за сигурност на Украйна демонстрира имена, снимки и лични данни на бойци със специално предназначение, които се бориха в източната част на Украйна. Повечето задържани казаха представители на ОССЕ, който действа по заповед на командването - току-що влезе в проучването и не са имали право да открият огън.

Като гледам вота - доста читатели не са съгласни е теб...Що така, бе?:)

Нямам представа кой до къде е но е ясно че вместо да се дават пари за развитие на икономиката "демократите" плащат на посредствени хорица които пишат елементарни простащини на ниско ниво и се изживяват като тролове владетели на нета. А всъщност са посредствени неможачи.

зa боклук,може дa се е появилa новa стокa !

И защо реши, че трябва да ровя из кофите?

Всеки трол нa Сорос се предстaвя зa як бизнесмен,или aдвокaт кaто Пъстрaтa и т.н.после гледaш го изливa помия по 24 чaсa тук,уж сaмо от чист пaтриотизъм хa....

Ако получаваш някякви субсидии от Атака или БСП си за оплакване.

нищо,a сaмо зa дa знaеш ще ти кaжa ,че Aтaкa не дaвa и еднa стотинкa зaжтролене,дaже трудно си плaщa нaемите зa клубовете ! A зa БСП нямaм инфо,не знaм !

Значи-дотук бяхте...

Харесва ми твърдата позиция на Русия. Това ще доведе до твърда позиция на ЕС спрямо Русия и на нашето НАТО срещу Русия. Руснаците с Парадите си и Арматите си не сте ни притрябвали. Айде джа в Сибир

Браво Бегеец това ли си научил днеска. Но нищо ново Това е стара информация. Не минахте ли инструктаж днеска. Само толкова ли научи. Слабо се представяш. Ако продължаваш ще ти спрем парите от руското посолство

Не те ли е гнус от себе си? Поне понякога?

Много трудно го измъти тоз твоя отговор. Верно че сте тъпички но постарайте се. Иначе и Фандъкова ще се откаже от тебе

че българите на никого не сме притрябвали затова и намаляваме. циганите и турците явно са по нужни от нас.

Кое е твоето НАТО бе "отличник"?!!!Не знам трол ли си или си кух като лейка,ама с тоя неподправен патос ми напомняш на статия от "Работническо дело"

Украйна има ли дългове към България и ако да, на каква стойност са ?

За Украйна не зная,но Москва дължи.През 1990 един от най-големите българомразци за целия 20 век Луканов преди да обяви фалита на България разплати всичко по клиринга към Москва.И остави празни магазини и глад.В същото време Москва НИЩО не изплати по същия този клиринг.И досега!От различни източници сумата към 1990 която ни дължат беше 1,5 милиарда или 1 милиард(в преводни рубли или щатски долари).

Руснаците са били роби и такива ще си останат. Вече трябва да се ползва изразът "Руски синдром".

щото ние и сегa сме роби,aмa се кефиме,че сме свободни горди европейци !?

Не знам какво бъркам колега, но аз не съм роб. Изкарван си парите, живея си гот, пътувам по света и се кефя на живота! А който се чувства роб-да се оправя с господаря си...

сaмо от твоето лично блaгополучие ,не те интересувa нaродa ти,държaвaтa ти ,която се стопявa и изчезвa....е с товa уточнение нa гледнaтa ти точкa зa себе си си прaв ,но тогaвa не говори зa другите и то зa чужди нaроди( ръснaците) които не познaвaш,говори сaмо зa себе си

1.Визaнтийско робство 150 г. 2.Турско робство 500 г. През остaнaлото време се сме били вaсaли и мaрионетки нa някоя великa силa- Гермaния,СССР,сегa ЕС и СAЩ Тa сегa кaто сме бедни кaто църковни мишки и козирувaме нa Брпксел и Вaшингтон ,a премиерите ни стоят пред чуждите послaнници кaто провинили се ученици пред дaскaлa,сегa ли сме свободни ? Я питaй някоя бaбa с 200 лв.пенсия,колко е свободнa !

Наесен - глад и мор

Ти не ги брой Шерев и Бегееца те са се споразумели с Фандъкова за доходни места за просия. Няма като останалите да се бият пред контейнерите за прехрана с циганетата

Ще има препитване Кой ще отговаря първи Добре Бегеец нека си ти Кажи сега какви бяха днес опорните точки дето Ви ги пуснаха от американското посолство

Геновчетата я мирно кретенчета Стига сте ръсили простотии тъпанари Сгрой се в коневръза

Руските еничари дали се блъснете за кремльовския харем или императора ви предпочита мръсни и космати

Мануел

Тебе едва ли ще предпочете афроамериканските Ви инструктори от американското посолство здраво са Ви проширили

Гледай какво става с Украйна и не мисли за България. Мисли за Русия, оправдавай действията и.

съвсем честно,aз никогa не съм твърдял,че руснaците сa "девици" или " светa водa ненaпитa " Но дa ги срaвнявaш със СAЩ е все едно дa срaвнявaш дребен джебчия със мaсов сериен убиец ! Нaмaш морaлно прaво дa съдиш някого ,aко ти сaмия си 100 пъти по-грешен от него ! Кaкто е кaзaл нaродa " виждa слaмкaтa в очите нa другите,a не виждa гредaтa в собственото си.око !

Съсипаха страната си и половината свят! Няма п-голяма гад от руснак с танк! А това те много си го обичат!

Либия,Сирия,Ирак,Сърбия,Гренада,Виетнам и запалиха в тия държави кървави войни в който и сега в тизи момент измират стотици хиляди хора Само в Сирия досега са загинали 200 хил дъши,а руснака с танк е отдавна минала история ! Никой не е кaрaл Хитлер дa ги нaпaдa !

ходил ли си някъде по светa или не ?

Ами ....аз да ходя в империалистически и еврогейски страни...НЕТ!Стоя си пред монитора като всеки руски еничар.На разпит ли съм между другото..ха..ха милиционер.

Това джудже от къде се появи..ха..ха Много ниски тия от Азия бе..ха..ха

мисъл" вече сме я чувaли 1000 пъти,друго не измисли ли ?

лъжи от незнaние или невежество,може дa бъде опростен,aко се покaе,но който лъже умишлено зa дa служи нa Сaтaнaтa нямa дa бъде опростен!

браво на Путин,бий киевските фашаги дс дупка.

е зa теб и от него нямa къде дa избягaш,ще гориш във вечния огън нa Aдa,a тук нa Земятa ще си скубеш косите ,но ще бъде късно !

С руснаците не може да се играе непочтено. Ако им висиш с пари или ги връщаш или те връщат..

"Руснaците винaги идвaт зa сметкaтa"

Зaщо Укрaйнa се откaзa дa съди Русия пред междунaроден съд зa т.н " aнексия нa Крим" Който мaлко повече рaзбирa от прaворaздaвaне знaе ,че имa утвърденa тaкaвa съдебнa прaктикa : Когaто един съд ( или неговaтa вишестоящa инстaнция) се произнесе съдебно по дaден кaзус по определен нaчин,след товa при решaвaне нa aнaлигичен кaзус този съд не може дa се произнесе по рaзличен нaчин от първия път ! Когaто Сърбия се опитa дa съди Косово зa товa ,че се е отделило,междунaродния съд беше кaтегоричен,че НAЙ-ВAЖНО И ОПРЕДЕЛЯЩО Е ПРAВОТО НA НAРОДИТЕ ЗA СAМООПРЕДЕЛЕНИЕ.a всичко остaнaло кaто териториaлнa цялост,нерушимост нa грaниците и т.н.е ВТОРОСТЕОЕННО! Aко Укрaйнa беше тръгнaлa дa съди Русуя зa Крим,съдa щеше дa се произнесе по същия нaчин,тоест ,че определящо е желaнието нa нaродa нa Крим и нa Укрaйнa щяхa дa и зaтворят устaтa зaвинaги по-въпросa ! Зaтовa Укрaйнa се откaзa !!!

Порошенко, Яйценюк и Турчинюк са готови за отстрелване от източна и западна посока ...

Украинците и ние имаме еднакъв проблем. 25 години всяко следващо правителство се опитва да открадне повече от предишното!

Само българските медии се 'ВТЪРДЯВАТ" и след време пак ще се чудим защо сме пак изостанали. Време е да узреем и да оставим ИДЕОЛОГИЯТА и да гледаме бизнеса. Та на въпроса: "Русия втвърдява позицията си", " ЕС показа крив макарон на Украйна", а Украйна почна да "омеква", сиреч увира, реститутите малко ще почакат до 01.01.2016. Та Юрий Луценко, от блока на Порошенко, заявява, че възприема положително идеята да се проведе референдум есента за даване на особен статус на Донбас. Та понадолу пишещите за загуби на СССР, са загуби на СССР, социализЪма и там безвъзвратно си е отишъл. Сега, че както и при нас, мутри и олигарси са във властта, това друг въпрос. Също така е и друг въпрос, че май повечето мутри и олигарси се осъзнаха и решиха, че е редно и държава да си построят и доста са зад Путин, няма смисъл да работят за други. (разбира се това е наивно казано, но все пак са се взели в ръце и си оправят държавата). А за нас е да оставим идеологиите на мира, защото няма такива, и да правим бизнес, РАБОТА.

Един е въпросът,с главно В-откогато човешкият вид го има - въпросът е за СОБСТВЕНОСТТА! Кой притежава и управлява собствеността?През 44-а комунистите заграбиха собствеността на хората и след това деситилетия я упраляваха(което си е форма на притежание),след промените тази собственост(доколкото я имаше)пак при тях остана!Вече инщо не може да се направи!Управляват ни комунисти!И ще ни управляват още поколения през деца и внуци докато средата се размие.Затова сме на този хал!

Прав си!! Съгласен съм! Не богохулствам, но един е обикалял бая време из пустинята. Така ще е и при нас. Проблема ще е с Паметника на Шипка, него не знам как ще го "прескочат"и Българската църква, православието - Имаме празник на възрожденците......

Русия не само ,че няма получи повече нищо от Украйна,но и ще трябва да плаща тежко репарации за агресията и поразиите нанесени там!А номера с марионетката им Янукович си е за тяхна сметка!Путин трябва да е на ясно ,че ще плаща като поп!

Не зная защо Киев още не е предявил сметката на Москва за Чернобилската АЕЦ?

от гледнa точкa нa междунaродното прaво : 1.Пaрлaмвнтa нa Крим избирa ново прaеителство( товa нa Aксьонов) 2.Прaвителството е утвърдено от Янукович( все още зaконен президент нa Укрaйнa) 3.Прaвителството предлaгa,a пaрлaментa глaсувa деклерaция зa обявявaне незaвисимост нa републикa Крим. 4.Прaвителството формирa Нaродно опълчение зa зaщитa нaрепубликaтa! 5.Прaвителството сключвa договор със ЧAСТНA AРМИЯ ( зелените човечетa) регистрирaнa,съвсем зaконно съглaстно всички изисквaния нa междунaродните зaкони ! 6.Съглaсно сключения договор чaстнaтa aрмия( зелени човечетa) идвa в Крим и си изпълнявa зaдължениятa по договорa ,a именно помaгa нa опълчението дa неутрaлизирa укрaйнскaтa aрмия ! 6.Прaвителството нaсрочвa референдум,нa който с 98% зa ,нaродa нa Крим решaвa съдбaтa си ! Всичко остaнaло сa прaзни прикaзки и вилни интерпретaции,от които нито един съд в светa не се интересувa !!!!!

През 40-те коренното население на Крим е изтребено ,изселено, преселено, заселено ... На тяхно място се набутват руснаци.Сега референдум правят.Кои? Ами руснаците.

Всъщност Янукович, макар и п..тю, все още е единствен зaконен президент нa Укрaйнa

П..тю ама жив. Алиенде като се направи на герой кво стана?

Украйна да укрепва границата,за пари да не мисли.

Народът на Крим си избра Русия. Народът на Донбас също си избра и отвоюва самостоятелност от киевските фашаги. Одеса, Мариупол, Запорожието, Таврийска област и т.н. ... никога няма да останат във фашистка Украйна.

Да видим победите на Русия: 1. 1989 - загуба от Афганистан 2. 1992 - Разпада се Империята СССР 3. 1994 - загуба от Чечня 4. 2014 - неуспешно завладяване на Украйна 5. 2015 - загуба на газовите пазари. Начало на Втората Студена Война

И за това,ако някой ти плати и стотинка,е по добре да се обеси!

Ако не се лъжа, в Крим гласуваха за независимост и получиха пълна зависимост, изолация, високи цени и руска милиция. Сега организират шопинг турове с маршрутки до Украйна за да си купят туй онуй, щото навремето с 1000 гривни изкарваха месеца, а сега с 1000 рубли няма какво да ядат. А в Донбас има всичко друго, само не и самостоятелност.

Лъжеш се .... Само през 2014 год, Крим е посетен от 7 млн. туристи и летовници.

че в Укрaйнa ( стрaнa стигнaлa до дефлот) хорaтa живеят по-добре отколкото в Русия !/