Ген. Атанасов: ДПС е дълбоко вкоренена в съдебната система

Наблюдавайки внимателно процеса в парламента, ще кажа, че има две политически сили, които категорично са против съдебната реформа – ДПС и Атака, каза Атанасов.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Атанасов: ДПС е дълбоко вкоренена в съдебната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли някой, извън партийните централи, който да е запознат, какво точно искат да пипат в конституцията? Какво означава "реформиране на съдебната система", някой знае ли, за каква реформа става дума и какви последици ще има за хората?

това Йода ли е или Ам Гъл?

Той направо ги разби! Колкото и да си плещят тук някои, всяка дума си е на мястото. Само че няма кой да го чуе и действа - по-скоро има, но си правят оглушки, докато не стане късно.

B нито една Eвропе-ска страна военните не могат да се месят в гражданските проблеми на страната ,генералът може да има мнение само проблеми засягащи армията. BG трябва веднъж за винаги да се отърве от така наречената балканизация.

шубхе ви е от генерали, нали ага? гагагага..

пусси, за каква европа говорите вие в аналдолната диктаторска ердогания?

Изследвай топлата връзка м/у Меди философа и лицето Сюлейман Паси-то и може би ще ти се изясни картинката на случващотото се в България. Впрочем с този ген. чин и заплата ще е срамно и недопустимо да не знаеш за какво става дума и "кой кой е" в милата ни родина!

Кака Кристи - цитата:"96 % от българите не вярват в съдебната система. Останалите 4 % са съдий!" - край на цитата. И сега - кво ши праим. Любчо Пенев - Чичовото, цитат:"Духайте таратара!" - край на цитата. На крак о, парии презрени!

наистина народа на България е много прост ,като чуе партия реформатори и си мисли ,че наистина ще дойдат реформи ,не е нужно реформи,а са необходими хора работещи за държавната собственост ,да има държава преди всичко ,от десните ли ще чакате оправия ,будали има много в тази държава

Точно когато политическата нула и джобна болонка на Кощофф, Атанас Атанасов, беше шеф на контраразузнаването, не беше заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те бяха поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Атанас Атанасов, чрез бездействието му! А сега Атанас Атанасов леко приджавква от време на време, за да не го забравят окончателно.

За съжаление чух противоречиви мнения по текстовете за тези промени в конституцията. Пак ще се окажем излъгани. И пак ще го разберем след изборите. Ето така си върви времето, вечно в чужда полза.

Физиономия,която активира повръщателни рефлекси.

Мисля, че РБ и Герб въобще не искат промени в конституцията.Всичко е само предизборно говорене.Аргументи: Доказано е,че в България ако искаш нещо да не стане,да не се приеме,да не се случи пусни Атанасов да го предложи или поддържа.

ВЪПРОС: Г-н генерала като знаеше тая работа защо досега си трайка? Мълчанието по въпроса не е ли съучастиеили поне "мълчаливо съгласие"?

защото другарят генерал атанасов е объркал отново. не е дпс, а дс! е вкоренена в съдебната система. и не само там. дс подлогите са навсякъде. за това резултатът е такъв - отчайващо заблатен и задръстен с лайна и бели червеи кенеф. другари десари. видя се, че на нищо друго не сте способни, освен на разруха - стига сметките ви да набъбват за сметка на здравето, пенсиите, Природата, майките ви, и всички останали. кой ви възпита така? та не бехте ли вие гръбнакът на тая държава, която разпродавате за жлъти стинки на всеки придворен шут. от сега - отнемат ви се всякакви права! имате право само да пълзите в краката ни и да казвате ойес сър! will be done! ok. неразбрали - няма.

на Атанасов.Винаги е точен.Вижте тук как е разлаял червените пинчери,рубладжиите и вся остальная сволочь. Браво,генерале,мачкай помиярите те си знаят защо ....

ВГЗ + една серия в устата!

Що не се земете с джуджето бе? Да си станете близки. Ко си нароите дечиня мое ги продадете на некое фрийк шоу...

Бившият соц. прокурор Аганасов ги разбира тия работи по-добре от другите.

още чакам присъда ,ще ме оневинявате ли ,че трябва да тегля една майна на съдебната система и без друго ДАНС пусна трафикантите на нелегални имигранти ,що не ме пуснат и мен ,да си харча милионите на свобода

ДПС ,а Деформаторите то не са СДС ,ДСБ,Корман Исмаилов ,онази Кунева ,която не слиза от властта ,айде стига ,всички сте част от ДПС ,ккаво се правите ,ДПС се скапаха да подкрепят това правителство ,такова разбирателство има между тях ,сега ще си развалят приятелството с този тон на генерала

БРЦК

Каква съдебна реформа е това бе - пълна нула. Я направете пръсъдите да се сумират , шефовете на съд , прокуратура и полиция да се избират директно от хората и хората да имат право да зашитават дома си с оръжие. 3 прости неща са това !

вярно е, че съда е протурски,изпитахме го,заради член на ДПС ни разтуриха гаражи,които подлежаха на узаконяване.....връзки и рушвети.....

Или е глупак или лъже нарочно. ДПС не са просто така против. Всяко против е цел да се изтъргува за нещо друго - език, религия, пари, квото-такова. А този ми развива разни фантасмагории.

аз па викам - стиго приказки и ъкъл. Калашника да решава. който оцелее след войната, да си праи квит иска закони. съгъ секой недостоен дава ъкъл и туржа заповеди. поне оцилелити ше са доказали, че имат право да налагат воля.

Само да питам - ти виждал ли си оръжие освен по телевизията?

jingiby

Атанасов помним и неуспелия кандидат за член на БКП и ваш шеф - др. Костов, дето вчера изпълзя от дупката. Помним и кой съсипа СДС и под чие ръководство се случи това...

докато такива дебили, като този на снимката се разхождат и за съжаление изхождат в Парламента, няма да се оправи държавата ни. Тъп народ сме, щом като търпим такова същество и още около 200 като него в Парламента, още няколко пъти по толкова в правителството и безброй в местната власт да ни водят за носа. Няма ли кой да подскаже на този, че излъчва само и единствено негативизъм, погнуса и отврат, къде сте социолозите?

Така значи-съдия ченалова можаха за 5 дни да я махнат и да я направят на маймуна без реформа, а другите, като нея не могат.Защо така?

jingiby

Атанасов, ние помним какъв кукумицин сложиха СДС за шеф на прокуратурата и колко крадоха. Крадоха като за последно. А за кукумицинът има даже подозрения за поръчано лично от убийство. Така, че не сте много по-различни от ДПС. И сега реформирате другите, а вие да минете метър, а?

jingiby

"Той допълни, че главната цел на готвените изменения е прокуратурата да стане отчетна и да бъде упражняван някакъв контрол върху нея, защото сега е безконтролна"... Ха, Атанасов, а защо прокуратурата да е подконтролна, а депутатите да не са? Защо не си махнете първо вашите привилегии като имунитет, несменяемост и т.н., а сте се загледали в прокуратурата? Цялата конституция е за основен ремонт! Присмел се хърбел на щърбел. Не вижда гредата в своето око, а се загледадал в треската в чуждото и т.н...

Най-важното е да се въведе прецедента. Тогава делата ще се решават много по-бързо и справедливо. Ще съдят по един и същи критерии и кокошкаря и мастития бизнесмен. А не като сега за еднакви дела да има по 100 различни решения, според това кой колко платил.

рекетът е на ,,държавно ниво,,!!! в него са и съдиите !!! но вината не е само тяхна!!! ,,..85 големи предприятия са закрити само за пет години между 2008 и 201з г. Заедно с тях са фалирали много свързани с тяхното производство средни и малки компании. Обезглавени са цели сектори, сочи статистиката. За същия период е изчезнало всяко пето средно предприятие. С 12% се е свил броят на малките фирми. Увеличили са се единствено семейните микропредприятия. Това се казва в анализ на Българска стопанска камара..,,??? кои управляваха и ,,управляват,, през този период???

Тази " реформа" си е обикновено тупкане на топката-дори и да се извършат някакви промени,тези,които прилагат правото, ще останат същите- от полиция до съд.Елементарно,просто и ефикасно е държавата да стовари цялата си власт и тези,които не прилагат закона еднакво спрямо всички, да си отиват незабавно.Ако ,държавата не желае да го направи, означава,че тя е съгласна с това и всякакви бръщолевения за ВНС,нова Конституция и т.н. си е едно отлагане във времето.

ДПС изобщо няма нужда от никаква съдебна система...Един Серж ги прави като нови и са готови...Между другото,стана ясно,че са прекратили разследването за побоя над Енимехмедов....Неизвестните извършители,които бяха заснети само от десетина камери..Не,не е достатъчно..Не се вижда добре кои са..Картината е мътна

Без РБ ,реформите са невъзможни,а тези които не ги искат работят срещу България и то е напълно прозрачно!

,,..85 големи предприятия са закрити само за пет години между 2008 и 2013 г. Заедно с тях са фалирали много свързани с тяхното производство средни и малки компании. Обезглавени са цели сектори, сочи статистиката. За същия период е изчезнало всяко пето средно предприятие. С 12% се е свил броят на малките фирми. Увеличили са се единствено семейните микропредприятия. Това се казва в анализ на Българска стопанска камара..,,???

веднаж ядохме попарата....Е пак ли?

"В целия Европейски съюз няма такова обвинение, което не е длъжно да дава обяснения на когото и да било"

има две политически сили, които категорично са против съдебната реформа ДПС и Атака, каза Атанасов. ============ Двете най-антибългарски партии !

няма дпс, няма атака, няма бсп, няма герб, няма симиончпвци, няма и други алчни, психо-криминални елементи, ДОСТАТЪЧНО е да се въведе в съдебната система, принципа на раздаване на правосъдие от народа, не от един съдия, както е в американската съдебна система - 20-тина заседатели избрани с повиквателни, хора от народа с добри професии, без съдебно минало, които ако получават повиквателна, отзовават се и до края на съдебния процес са без контакт с вестници, новини и всякакви други хора и средства за повлияване на мнението! Това е единственото нещо за пример в америка.

е бъдещето на Б-я

Докато този мутант се упражнява на теми като "националната сигурност" и "съдебната реформа", ще продължаваме да затъваме в блатото! Вместо като локомотивен машинист да яхне някой локомотив и да отпраши към Дуранкулак, седнал да ръси екстрементите си на жълтите павета! А може би най-зловредното произведение на Ваньо Мангъра, е най добре да бъде назначен за ген.-комендант на о-в Белене!

Не знам дали прокуратурата е безконтролна, но съдат и съдиите са абсолютно безконтролни.

Напротив, съдът е напълно контролируем и контролиран ! От парите, подкупите и рушветите.

ТУРСКАТА ЕТНИЧЕСКА партия дпс, НЯМА МЯСТО в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!

Против реформи с съдебната система са три анти български партии -ДПС -про турска, Атака про руска , БСП партия на олигарсите иска да си продаде съгласието.

добре свършена работа ,колега ,но с ДПС сме едно ,не забравяй

Аргументи?

ДПС да се обявиви-както е истината- за противоконституционна партия, да се закрие!! Да се конфискува имуществото и !! Който е турчин-знае пътя за Турция. ТУК Е БЪЛГАРИЯ-ДА СЕ ПОКАНЯТ ДА ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА!!!

много бързо забрави, че в предизборната им платформа беше обещанието, че няма да влизат в коалиция с ТЕРБ. Явно и тях ги купиха и сега станаха първи рИформатори. Атанасов, когато СДС беше на власт имаше всичко - пълно мнозинство в НС, Президент, Премиер. Защо не направихте реформите тогава, а сега сте се хванали яко във властта - предполагам безкористно???

Не лъжи боклук. Няма такова обещание в предизборната платформа. Единственото в което твърдяха и нарушиха е, че няма да подкрепят правителство с министър председател Боко, ако зависи от тях. Проблема е че не зависи от тях. И без РБ Боко събра мнозинство, т.е. отпадна възможността за "ако зависи от тях".

Радан клекна на момента в който Бойко го предложи за премиер

Пак има мнозинство ибез бье Сье Пье. За агентите не знам, може ти да ме осветлиш. Всъщност недей, че конституционното мнозинство пак ще иде при ДС. Но тази констатация няма да ти хареса май, даже хич.

защо не спазвате основния принцип, атанасов, а именно, че Съдебната власт и система е независима от законодателната!! Като вие демонстративно не спазвате този принцип, каква реформа и как ще я проложите в среда от парламентаристи, които против всички закони от 20 години насочват парите от бюджета към личните си банкови сметки в КТБ и швейцаря? Губите ни времето, Атанасов, некомпетентен сте, без идеи и без воля!

но освен независима, съдебната ситсема е и лошо работеща. Реформата е наложителна, друг е въпроса, че няма да се състои. А също и че борбата не е за "реформа", а за обсебване и на тая власт.

достаъчно е да се въведе в съдебната система, принципа на раздаване на правосъдие от народа, не от един съдия, както е в американската съдебна система - 20-тина заседатели избрани с повиквателни, хора от народа с добри професии, без съдебно минало, които ако получават повиквателна, отзовават се и до края на съдебния процес са без контакт с вестници, новини и всякакви други хора и средства за повлияване на мнението! Това е единственото нещо за пример в америка.

Ама и без ДПС и Атака има конституционно мнозинство. Не са ли тези приказки оправдания за липсата на реформи? "Не ни дават онез", или май "ние не щем"? Политиците обичат ситуацията, при която могат да обещават разни неща, знаейки че ще бъдат спрени и ще имат оправдание да НЕ ги правят. Ми ся - с такава мощна подкрепа в НС с кого да се оправдаете? Реформи няма, подобрение в живота ни още по-малко. пак старото кадруване, обогатяване и окопаване във властта, на докопалите се до нея. Пък избори идат, не ти е работа...

ами приложете закона без да питате дпс и атака, г-н Атанасов! Попитайте народа чрез референдум за промените в съдебната власт. В крайна сметка кои са тея от дпс и атака, едни нечестни и непочтени типове с ясни престъпни намерение! ако вие не сте като тях, г-н Атанасов, не търсете тяхното мнение, ами търсете начини да наложите промените като заобиколите противопоставянето на престъпниците в костюми. Търсете подкрепата на народа, а не на дпс и атака и ще имате голям успех!

Но май не им отърва. А и упражнението не е "съдебна реформа", а е "начало на предизборната кампания"

Резаците и КЛОАКА,се управляват от едно и също място-така,че коментариите са излишни...

Поредните безмислени дрънканици на Атанасов. КОИ са внедрените от ДПС? КАК ще помогне рзделянето на ВСС на две? Хората не искат промени в съдебната власт, искат справедливост и отговорност от магистратите. Искат 120 депутати и мажоритарни избори. Искат пряк избор на вишите магистрати. Свидетели сме на поредната мимикрия, този път чрез промяна на Конституцията.

тука Слави Трифонов се готви за политик и Петър е първият му симпатизант и платен писач

Генерале с циганите си влязъл малко в противниковата армия. Да уточня Костов е от така наречените копанари.

Че и руския президент се е намърдал съюзник с Индия. На най-опасното място сте влязъл.

Кой са тия копанари? И кой от родителите му е копанар? Пак някакви лъжи и фантазии.

нека има промяна в Конституцията, но първата промяна да е: 120 депутата максимум!!!Да видим тогава кой ще е "за" и кой "против".!!!

Не ген. Атанасов. ДПС не че не иска съдебна реформа, ДПС не иска вие да правите съдебната реформа.