ООН предупреди Унгария, че разпалва ксенофобия в страната

Върховният комисариат на ООН за човешките права заяви, че е "шокиран" от въпросник на унгарското правителство, който свързва миграцията с тероризма.

Обратно в новината

Коментари - ООН предупреди Унгария, че разпалва ксенофобия в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ООН най накрая да си отвори очите за Украйна а не само за това което и отърва

този комисар да ги води при обама. преди демократизирането по американски на либия,ирак и наи-вече на сирия,никои не бягаше от там но,сигурно не им се нрави американската демокрация. затова да ги карат с натовските кораби директно на нобела за мир обама *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

E kakvo mu e 6okira6toto? Tova si e samata istina! Evtini evromanipulatori

Службата на Върховния комисар на ООН за бежанците се занимава с подмяната на европейското население. Основната цел на службата е да гарантира потоците, транспорта и благосъстоянието на арабите и африканците в новите им европейските поселища. За благозвучие се използват изрази като: бежанци, права, убежище, закрила и пр. евфемизми. Нашите правителства се подчиняват безропотно, дано поне Орбан да не предаде унгарците!

Щом си защитава интересеите на страната ,веднага ще го изкарат виновен.Нали за това са не- правителствените организации , за да бъдат насъсквани срещу "не-послушните политици" или патриоти . Нито Орбан , нито унгарските политици ,са разпалвали войни в арабския свят , за да приемат сега бежанци . Редно е държавите ,които разпалиха войните ,същите да си приемат бежанците до един ,а не да ги натрапват на страни които нямат нищо общо с войните Жалко ,че България няма такива политици.На АБВ , Атака ,ПФ и РБ им запушиха устите с пачки и млъкнаха а другите парти ги интересува само грабежите и нищо друго.

Каква новина - да ти падне шапката! Сега, разните му телевизии, ще има да навиват на пръста си казаното от този Върховен комисариат на ООН за човешките права?! Освен това разбрах, че г-н Орбан трудно заспива след това изказване, а това вече си е проблем, нали? Но ти да видиш! има разтърсваща подновина към тази новина. Този по-първи Комисар е взаимствал казаното от др.Местан/Павел, за което му е благодарил, разбира се...Това всъщност е голямата новина. Та може и др. Местан/Павел да го споходи службица някаква нова, но из ООН! Та медиите да се съсредоточат върху тази новина - повече от бързо!!!!

6-ти амарикански флот да се включи в спасяването и транспортирането на бежанците към Северна Америка.Да си ги обучат в демократични ценности и ако ги убедят да се върнат в новосъзданените халифати-модела им е верен и работи!

Големите бежански потоци са следствие от агресиите, войните и конфликтите, който западната "цивилизация" поде срещу срещу страни, който не се подчиняваха на техния диктат и отказваха да се "демократизират". Решението е много просто сега тия бежанци трябва да се разпределят между страните агресорки, а те се знаят кои са коалицията от двете войни в Голфа и тия дето въоръжиха джихадистите, ИД, Боко Харам и направиха войните в Сирия, Либия, Йемен, Мали, Централно африканската република и др. Едно е сигурно Унгария не е между тях и не е длъжна да приема емигранти! Вместо да дават уроци, големите "демокрации" трябва да признаят, че света е на това дередже заради тяхната недалновидна, грабителска и престъпна политика и точно те са тези, които трябва да поемат тежеста на емиграцията и да отворят собствените си граници вместо да ни ги разпраделят под хуманитарни и демагожки предлози!

Вместо ООН да си средоточи вниманието върху решаването на 42-та военни конфликти, които има в момента по света, тя пак се занимава с врели некипели. ООН се очертава като изключително не ефектина и ненужна организация.

....и разбира се ,че миграцията е свързана с тероризма !!! Толкова много набедени "европейци",заминаха на "екскурзия" до Сирия !!! ... айде продължавайте сега да триете ,понеже отново НЕ Е по темата !

"Унгарски боже, ние се кълнем, че кат роби няма да умрем!" НЕ ИСКАМЕ ДА ВИЖДАМЕ ИМИГРАНТИ В УНГАРИЯ!

Щяло да наложи международни санкции на Саудитска Арабия, Катар, Турция и САЩ за подпомагане на ИДИЛ. А?

Това, че не всички мигранти са терористи е ясно. Но определено са заплаха за нашите общества в Европа. Не ги мразя, но и не ги иискам тук. Това е нашият дом и за тях място няма, защото искат да го направят на нещо друго. 1. Те не се интегрират в нашите общества, но пък променят социалната среда и структурата на населението. Вместо те да се адаптират към нас, насила ни карат да се адаптираме към тях. Изяждат нашите и без това оскъдни социални, ползват се с повече права от европейските граждани, В Европа 80% от тях не работят, живеят на социални помощи. Не са бежанци а икономически мигранти -(преобладават не сирийци, 99% са сунити, неграмотни, без трудов стаж, млади мъже на по 25-35 години). Само във Франция има над 750 зони, където полицията предупреждава немюсюлмани да не влизат. Вкл. и в Париж. В Лондон е същото. В Италия сомалийско момче преби вучилище 12 годишно съученичка - носела кръстче на златна верижка - над 25 дние и в болницата вече момичето... 2. Тероризъм - оня ден в София хванаха един такъв - със забрана за влизане в Шенген, а дни преди това в Италия хванаха един от терористите от Тунис - дето избиха чужденците в музея Бардо. И двамата са "мигранти". Въпрос на математика е. При радикализиране на мюсялманите в Северна Африка и Бл. Изток 20-25%, при 1000 мигранти - поне едно 150 - 200 са радикални ислямисти, ако не и терористи. Атаката в Сарафово я направиха 3 - 5 човека. Това е за тероризма.

98% са абсолютни паразити ! Взимат си банковите карти от Социалните и се почва едно тотално доене !!! Предоставят им се удобства ,за които средностатистическия европеец работи цял живот.... ей така им се дава - наготово !

Сега в Италия дори обсъждат да им предоставят пенсии - не за възраст (то такива няма) а за да живеели нормално ...

Ислямска държава, ако има ООН, ако има истински международни сили, а не на НАТО, проблемът се решава за дни и без кланета и избиване на мирни жители. Не някакви, които отделят милиарди долари за модерно въоръжаване и плашат цял свят, които са с такова оръжие та по "погрешка" видите ли не въоръжили правилните бойци, а джихадистите, които обучават и въоръжават хиляди от "свободна армия" и те пак без да си искат се прехвърлили към джихадистите. Господин Юнкер, вашите заседания по нощите и грижите ви за бежанците са цинични. Знаете причината за проблема. Никакво съмнение дали е яйцето или кокошката. Елиминирайте Орбан и задайте вие въпроса на европейските народи: Искате ли да приемем бежанците и да осигурим на тях и децата им нормално съществуване. Нещо ксенофобско и подвеждащо????????? Чакайте отговора!

Считам че сте Длъжен да адресирате Апела-Ви Директно на ФБ на Жан-Клод, Колега ! (Е Публичен. И - Приема Български.)

какво считаш вече не важи! ти си аут!

отговорът е, че ще ви те трривнат, "Глетящите на д с-ектора чатушки, или вурстки... в западната част на позволените мнения. къде се намираме, дами и господа пулитици, отрепки? имате ли Реална представа? м?

"Унгария разпалва ксенофобия в страната"?! Що за тъпо словосъчетание?! А иначе - браво на унгарците! Не случайно са оцелели насред Европа с тоя странен език!

Клони към Единица. Вероятността да таковат 'виктора'. ... Отделно - Сте ли пробвали да заговорите Унгарец/ка на руски ?

питах веднъж за лютеница - никой не ме разбра. хахахаха

вижте бе хора, вие се продадохте сами. аз какво трябва да направя за вас? да ви олижа олайнявения ви газ?

Каква е тази организация ООН...има ли такава! Явно са някои заспали пенсионери

недейте да омаловажавате дейността на тази престъпна организация, която бе замесена здраво в аферата петрол-срещу храни.. и после всички мълчаха като еба-ни. оон е опасна структура от мафиози назначени от корпорациите. или някой от вас е гласувал за свои представители в ооне?

Избори ?! ..у Нас ?! - НЯМА такова нещо засега, Колега ! ... А ! - И кои казвате СА 'наште' 'избранници' във Всички Уважавани ЕС/Глобални Структури ?! - Ще ли се чудим че 'наште' 'осигуриха' Воистине-Глобалност на троянскоконието ?!

Да, Колега 'Расфарчались' ! --> Започва Ррразфасоването на 'нашта' задунайскогубернистическая чччастушка !!! ОтТук та до ООН/ЕСПЧ командированньie 'наши' !

След атаката на НАТО срещу Либия под прикритието на резолюция на Съвета за сигурност написа Гарикай Ченгу Обама конфискува 30 милиарда долара от Централната банка на Либия, които Кадафи е пазел за създаването на Африканската централна банка и на новата валута.

"42 въоръжени конфликта, включително и граждански войни, са бушували през 2014 г. по света, сочи доклад на Международния институт за стратегически изследвания (IISS)". Повечето от тези убийства или с намесата или с подкокоросване от "цивилизованите" държави. През цялото това време ООН: Ти си льош, ти си льош, ти си много, много льош! Какви бяха реакциите на ООН и НПО-тата за войните, предприети от "отбранителния" НАТО без санкции на ООН? Да загиват хора, да се срутват държави? Хайде, моля ви се. Никаква самостоятелност ли няма в този ЕС? Унгария като как е способствала за създаването на ИД, за войните в Ирак, Либия, за някой "пролети"? А сега ксенофобия и нам си какво! С този международен цинизъм на скъпо платените ОТ НАРОДИТЕ ТУНЕЯДЦИ ОООНЕВЦИ превръщат планетата в неуправляем хаос. Стават опасни.

Ревизия, най-точно Тотален реинженеринг. На ООН (И други.) Е В Ход. (Глиста е на Излизане. А Ра'аб - Е Ийорданец.)

оон в този си вид е едно жалко посмешище за всеки нормален човек. оон е е една нпо организация, която срещо парите на тоя дето им плаща продава и майка си. някой да обясни в три точки ползата от тоя катун.

Лошото е, че нормалните човеци са малцинство и намаляват. "Отворените", "разкрепостените", "космополитите", "толерантните", "демократичните"... все повече преобладават.

Ами Щом Сте Пастир - ха Вспомогнете ЗА Премахването на кавичките !

така ви се струва. по-кресливите малцинства правят така, че да изглеждат мнозинства. още повече, че тези са окупирали нервните възли на властите. днес отново чух, че на "демократите" им пречели онез, които разкриват зулумите им, а онез, които нарушават конституциите, "нашите ора" (като службите на биг брадъра) и прегазват законите са едни милички копеленца на системата, която по същество е диктатура, под прикритието на словоблудствата на политици-кретени. но аз пак казвам, че това добър край не може да има. така, както нямаше добър край и за хитлер. да се знае добре! дори от юдете!

Няма еми-, няма имиграция. Има начало на преселение на народите от Изток на Запад, от Юг на Север.. Да му мисли Баба Европа! Орбан бил виновен?! Истинските виновници се крият зад гърба му.

ООН -подвластна на фашистка Америка ,защо не обвини в ксенофобия западните политици ,които са против това хората в България и Румъния да се ползват от социалните им системи въпреки,че сме членки на ЕС . Много ясно ,че всяка социална система по света роботи преди всичко за гражданите на съответната страна .

Пред24майско : - Върви, Народе ! от 'наште'-Изродений.

Дори когат на Марс дъждец вали - у Нас за 'нашта' мадараша се 'спори' .

Щастлив съм, че съм българин и че не ми е премиер този, а ген.Бойко Борисов и президент г-н Росен Плевнелиев! Ние сме много по-големи европейци от унгарците, откакто ГЕРБ се върна!

Вие от бхк-то сте много по-големи еврогейци от унгарците.

С какво ти помага това правителство-с по-скоростно оциганяване на нацията както изглежда...

Тва с убийствена ирония и с цел събиране на минуси (-) при наистина такава позиция от страна на форум-ците.

НАТО, ЕС, ОССЕРЕ, УНИЦЕФ, Амнести .... това са все гнезда на човекомразци, глобализатори, долни идиоти. вампири, лицемери, мръсни гадове... Орбан е читав човек изпуснат от световната мафия да заеме ключов пост.

Контрапункт ако позволите, Колега - Орбан Е АчикАчик отвъдчерноморско-канално изделие (Вижте му курмулумчето !) НО ! - Унгария Не е троянскикон засега (Засега !)

В ход е втора точка от дискредитирането на Орбан-ксенофобия,права на малцинствата ,подтискане на НПО тата,подтискане на свободата на словото.. Първа точка беше онзи ден -Орбан е диктатор. Следва трета точка -"всенародни" и "спонтанни" протести ,задължително с кръв.

И какво да се очаква от това ООН начело с верният лакей на САЩ- Бан Ки Маймун

Благодарение на такива комунистически организации като ООХ Европа се напълни с циганите на Африка ,Азия ,Арабските страни и сега Европейците се чудят къде да се заврат,че отгоре на това и ги задължават да хранят неграмотните и нагли цигани,които се плодят като хлебарки за сметка на Европа!!!Прави са Унгарците и всяка Европейска страна трябва да последва Унгария,ако иска да оцелее и циганите да не ги управляват утре!

Грешка ! - просто 'наште' Си Бяха наумили да Точат еврофинансирания за 'бежанците', Колега --> Да, ама - Ниц !!! (, Дойдоха Квотите)

Толкова пари налапаха-България ли трябваше да пожертват,за да си пълнят ненаситните алчни гуши??? БСП,БКП и ДС ,най-много заклеймяваха които викаха как другите не били'патриоти' излязоха най-големите предатели и продажници на България!

За Всеки Непредубеден Човек - 'развитието' на Нещата у Нас - Е Ясно : -> Обезглавяване на Нацията-Ни ->цоциализмЬ ->лазвит цоциализмЬ ->'пломянъ' ->'бизнесо' 'созданье' ->... та до ->Тоталистическая АчикАчик троянскоконизацийка.