Костов: Борисов е подведен за КТБ, Василев не е искал нищо

Бившият премиер Иван Костов заяви, че никога банкерът Цветан Василев не му е искал услуги, а Бойко Борисов е бил подведен за преференциалните договори в КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Борисов е подведен за КТБ, Василев не е искал нищо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИНОВЕН СИ,че си възвърна крадените пари разпръснати по сметките на семейството ти ОТНОВО ЧРЕЗ ЗАОБИКАЛЯНЕ НА ЗАКОНА.Наглостта,цинизма и мазната ти усмивка могат да заблудят само малограмотните.Цар Крум е отрязвал ръцете на крадците.ТИ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ СИ ОСТАНЕТЕ СЪС СРАМА ПО ЧЕЛОТО И ЗАБЛУДАТА,ЧЕ СТЕ НАДХИТРИЛИ ОГРАБЕНИТЕ ОТ ВАС БЪЛГАРИ.АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ СКОРО ЩЕ ПРОУМЕЕТЕ ЧОВЕШКОТО СИ ПАДЕНИЕ И ЩЕ СЕ РАДВАТЕ НА ПРЕЗРЕНИЕТО И СПРАВЕДЛИВОТО ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ СТРАНА НА МЪДРИЯ БЪЛГОРИН ЗАЩОТО ТОЙ Е ТЪРПЕЛИВ,НО НЕ ЗАБРАВЯ.

Разликата между преправен договор и прекратен договор все пак не е голяма, така че е нормално ББ да се подведе!

Индиец (циганин) да е в парламента . Позорна страница в българската история. Вклинена вражеска армия.

Провери си източника на информация! Костов не е в парламента!

Костов пръв окраде държавата , наречена Република България като подари на близки и приятели най-печелившите предприятия под формата на приватизация . Той е най -големия крадец в държавата , заедно с Цветелина Борисравова , Сергей Станишев , Ахмет Доган и ...........

ГА ЯДОХМЕ КИФТЕТАТА МОЖЕ...!!! СЕГА НЕ МОЖЕ!!

Влогът на Костов представлява заплатата му като премиер за четири години мандат. През това време той е живял на фотосинтеза като теменужките си или на издръжка на благоверната. Допустимо, защото бил вегетарианец!

този човек (на снимката) е нанесъл толкова поразии на бедната ни държава, че трябва да го бесят всеки ден по един път в продължение на 100 години

Този човек изведе дотам държавата ни, че подобни човекомразци като теб ще се пържат на бавен огън още 100 години!

"Седесар", смени си дилъра. Този наркотик, който ти го дават тотално ти е сварил и малкото мозък, който се предполага, че си имал. Глупак такъв

че спорът, кой е виновен за фалита на КТБ, дали Цветан Василев с лошото си управление, или дали банката е фалирала в резултат на атака отвън, ще получи обективен отговор от европейския съд! В компетентността и безпристрастността на този съд не можем да се съмняваме. Там съдиите не са назначавани от Пеевски!

Договорът с преференциална лихва на Иван Костов преправен ли е, или е прекратен! Ако е преправен, е извършена измама, фалшификация, и трябва да се издирят престъпниците! Ако според самият договор той подлежи на прекратяване от вложителят, като се начислява наказателна лихва, и Костов е извършил действие, фигуриращо в договора, има ли проблем!

Костов трябваще да остави парите му да бъдат откраднати от Пеевски и С-ие! Тогава нямаше да има недоволен хейтър, и всички щяха да са щастливи! Аз например щях да постъпя именно така!

Изключително меркантилен и безскрупулен човек. Гьонсурат. И все пак тези 100000 евро са нищо на фона на далаверите за милиарди които извъртя докато управляваше

Приятелю, плачът ти е напълно оправдан! Приеми моите съболезнования! Комунизмът си отива!

Ми като е говедо, как няма го водят!

ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЛИ БРАТЧЕД НА ЦАР КИРО?? БАЯ ПАРА И ИМОТИ ПРИВАТИЗИРА ,АМА СИ НЯМАМЕ НЯКОЙ СТАЛИН ИЛИ ПУТИН ДА ГО ПОИЗТРЪСКА?? САМО МЕКИ КИТКИ ОСТАНАХА .

Костов... добър финансист и ... много НЕдолюбван от "бившите" Комунисти за успешното присъединяване на БългарИЯ КЪМ Обединена Европа!!!

някой си коментира, че фондация Демокрация никога не е била на И.Костов. Още в броя си от 19.06.1999 вестник Капитал писа обратното :)))

"Иване, кажи си" все получава ефир да се оправдава? А хилядите ожилени дребни вложители как ще обяснят на света, защо НЕ са спасили спестяванията си ??

значи нещо се е скапало. Той никога няма превъзмогне себе си и е реваншист, дори да мине от постно на фотосинтеза. Черната весталка на системата, която е служила и яла от същата паница с другите..

Костов, симпатичен си ми, но понякога човек трябва да знае кога да замълчи. В България това политиците не го умеят, много говорят.

Истините казва, но само когато не е на власт. За съжаление и сега е прав. България ще се окаже потърпевшата страна по далаверите КТБ. А населението ще бъде омотано и отклонено от истинските манипулатори по случая... за пореден път. Всъщност ако се раздаваха справедливи наказания у нас отдавна никой нямаше да си помисля за толкова мощни манипулации, но колко ли хора схващат това.

Е, кой ще е виновен ако не Костов.Други виновни няма за нищо.Ебаси държвата сме.

Борбата против Костов продължава с пълна пара.Тази борба ни е завещана от Русия дето още си хапи куйрука де то Костов не им пусна самальотити да кацнат у Прищина.ПО КОСТОВ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

Сички помнят как Костов гонеши една мойка с дите и добре че весник Труд би камбаната и благодарение на таксиметровите шафьори ги спасиха

Помня как Костов спаси България и спря далаверите на комунистите, затова го мразят и в червата. А такива като теб нямат никаква памет, защото са безмозъчни.

ако чалгаджиите, които вият по костов, са толкова много, това не променя факта, че костов е голям политик и икономист, а го потвърждава

Марица 1-3 тролче!Балкан!

Които минаха през властта за последните 20 год., разчитат тъкмо на такива спящи души, за да не се усеща народът какво всъщност се случи и случва вече толкова години. Koстов е един от основните фигури на този преход такъв, какъвто се случи. Но трябва да имате очи и глави, за да се събудите за реалностите. Попитайте го Костов за сградата на ул. Алабин в София, коягто се "самосрути" и уби две млади жени, едната бременн в 4-я месец?! - и наб людавайте реакцията му. Кой всъщност унищожи СДС-то?! Ха-ха...

най/първия продажник и поробител на Б/я е КОСТОВ и партията му

не бе ванчо, ти си искал услуги - пари! и си си продал г*за много отдавна!

Чета и разбирам патологията на последните 25 години! Мразя Костов и не съм съгласна с говоренето му и действията му, но тук едни други двама с антуража си освен че заробиха държавата с милиарди ами и зачеркнаха и бъдещето и с умишлено фалиране на КТБ. ДА ЗА ТИКВАТА И СОКОЛА ГОВОРЯ! ВЕЧЕ ЛАМПИТЕ СА ИЗГАСЕНИ! В такавма държава никой нищо няма да инвестира доста дълги години! Ще мрем като мухи без грам надежда!

Обраха ни! Точка!

я пак, че нищо не разбрах.

На крив Бойко шофьорите виновни

защо трябваше ние, нашата държава да вземем заем, за да върнем близо 4 милиарда за обезпечените влогове. Това не трябваше ли да направи фондът на банките, които внасяха в него точно за подобни случаи, ама бяха почти нищо събрали. И това на държавата ли е задължение или на банковия фонд. И ако гръмне още една банка или повече кой ще плати тези обезпечени влогове.Пак ли ще теглим заем? Ще стане хиперинфлация като при Виденов май.

За пореден път се разбират недоизказани истини, но както казва Костов, трябва да сме благодарни че е фалирала банката и така сега България ще е на ПЕЧАЛБА от Гаранционния фонд. Май с камъни трябва да се замерят някои финансисти.

търговските банки дадоха заем на държавата, от който ще спечелят лихви, а държавата ги прехвърли на фонда от бюджета без лихви кой какво ще спечели ще си говорим накрая

От началото на прехода, пардон обирането на България и българския народ няма наказан нито един политик и държавен чиновник от високите етажи. Пробутват ни се празни приказки за комуняги и тем подобни. Всички нормални хора знаем кога ще се оправи България. За съжаление само с избори на калпави политици няма да стане.

банките и големите корпорации - то бий то фейл, искат директен и безусловен достъп до обществените средства. Само че тук става дума за прекалено голям % от БВП. И леко заскърца теорийката. Другите страни наляха, въпреки протестите на стадото, трилиони и пак като % от БВП-то им, или по-точното от приходите им в бюджета беше по-малко отколкото тука за една единствена банка. Другото е "мън мъм и кой ми такова в гащите?"

Наскоро гледах другаря Иван Костов по телевизията.Беше поканен незнам защо,а те тия там от телевизията със сигурност също не може да обяснят защо...но не това е важното...Три пъти водещата го пита има ли той или дъщеря му пари в КТБ и той хилнат като пача ( както винаги , когато му зададат неудобен въпрос ) три пъти каза...НЕ.

Арогантността ти е толкова голяма, че човек вместо да възмути дълбоко, започва да се забавлява...

Тъкмо зради такива спящи души като вас стигнахме дотук. И продължавате да консумирате жалкото си битите, без да си давате с/ка какво се надига на хоризонта и къде ще бъдете не след много дълго...

колко пари е имал Костов, повече ли от 100 хиляди евро, всичките ли ги е изтеглил и кога.На другите не им даваха за лечение.Преди или след като се внесе и то от БОРИСОВ, не негови разбира се, но без негово съгласие нищо не става в тази държава.И защо млъкна Веждито и той ли ги е изтеглирл - с преференциалните лихви или само майката.Мълчиме си, но ние плащаме.

Парите не са теглени. Просто са се отказали от преференциалната лихва, съгласно клауза от договора им с банката, и са минали на обикновенна, за да им се изплатят после от Фонда. Даже това е извършено по елетронен път, както практиката и в много други банки. Вежди е извършил цесия (продажба на влогове обикновено от негарантирани вложители с депозити над 196 хиляди лева на фирми, които имат кредити в КТБ, с цел след това да бъде извършено прихващане), която БНБ е разрешила, както и на много други като него. просто Веждито ще си получи парите от фирмата, която няма да си върне никога кредита (кой знае колко по-голям от неговата сума е).

Ей, тролче Костово! Вече втори път повтаряш лъжи. След обявяване на банката в несъстоятелност никой не може да се откаже от преференциален депозит. И знаеш ли защо? Защото те не са гарантирани от фонда и до датата на акта са били такива и си остават. Ако това е станало преди да се обяви решението на БНБ- тогава няма проблем Костов и който и да е боли друг да се откаже от преференциите и да си вземе парите по общите условия на банката. Но когато това е станало след обявяването на банката във несъстоятелност, тогава техните пари вече не са техни, а са на кредиторите на банката. Вземете прочетете малко законите и недейте тука да мажете с измами!

да ме прости Бог, но тези озверели срам, грях и страх нямат. Само едно ще им кажа. Бог бави, но не забравя. Винаги да имат едно на ум Симеон. Но това не са хора. На мястото на бившия ни цар друг, щеше да се покае, а той тгръгнал да съди България в Страсбург. Не видя ли точно той, че нищо не се носи в гроба?

костов, дъщеря ти беше в списъка на милионерите в швейцарските банки, разпространен от германци-хакери само преди 3 години. Там са нашите пари откраднати от тебе лично

ОЛИГОФРЕНИ СМЕ СИ, ЩО СКАЧАТ ЖУРНАЛИСТИТЕ,КОИТО СЕ СЪГЛАСЯВАТ ДАЛИ ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ИЛИ СИ ПАЗЯТ СТОЛА С ВСИЧКИ ЛЪЖИ. ЦВЕТЕТО И ТЯ КИМА, А НЕ ПИТА КОЛКО ЛИХВА8СПЕЦИАЛНО ТОЙ Е ПОЛУЧАВАЛ. ЩО ЩЕ ДЪЩЕРЯ МУ НА РАБОТА ТАМ И ЗА КОЛКО.И КАК ТАКА ЩЕ МУ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ ПАРИТЕ - ВЕЧЕ СИ ГИ Е ВЗЕЛ. ДАЛИ ЩЕ СЪМ ЖИВ ФОНДЪТ НА БАНКИТЕ ДА ГИ ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА.ТРЯБВАШЕ МИ МНОГО ВРЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРА, НО ДОТУК.

как не те е срам, костов, тебе и всичките ти алчни колеги, впили се като пиавици в българския парламент! Фалирахте цяла банка, след като окрадохте парите от еврофондовете, данъците ни, здравеопазването, пенсиите на нашите родители и кой знае още какво сте и как сте присвояшали, за да се превърнете от келеши в милионери! Накрая, понеже пак не ви стигнаха откраднатите милиарди, ги вложихте в КТБ за 10% годишна лихва на кражбите ви. вие сте чудовища, чудовища, чудовища, чудовища, чудовища....Къде е Бог, да ви даде сега според алчността ви и убийствата, чрез гладна смърт, които хладнокръвно извършихте на толкова възрастни хора в България, почти толкова, колкото хитлер изби в концлагерите си през войната!

Доживяхме човека,който разпродаде България,да коментира фалита на КТБ.Като какъв прави този коментар-като експерт по далавери и кражби?

Голям измамник е тоя. И как можа да си прекрати договора с банката едностранно, ? В негова полза? И то, след като тя вече не обслужваше клиенти? Я някой да опита да прекрати едностранно договора си с банка, да видим какво ще стане. Че то даже когато предсрочно изплатиш дълга си, ти налагат глоба...

Ами ти си глупак! Хали влога ако е твой, никой не може да ти попречи да си изтеглиш парите, когато си искаш - просто губиш всички преференции, лихви и т.н. - малоумен ли си или никога не си имал пари на влог?

Явно глупакът сте Вие, щом му адвокатствате. Глупак или мизерник, който слугува на измамник. Банката ВЕЧЕ не обслужваше клиенти. И хиляди обикновени вложители не само, че нямаха достъп до парите си, но не можеха и да влязат в банката, в никой от клоновете й. Ако Ви е ясно какво значи всичко това, щото явно трудно съобразявате, де...

вярвам на долупишештия, защото сме свидетели,че Кремиковци прекалено дълго ни опушва.Но това, че КТБ била изрядна, че е фалирана преднамерено, че Василев е бил целия в бяло /като любимата на Яворов/ не вярвам. Защо е давал милиони необезпечени кредити не каза.Каза, че правителството - т.е. ББ лъжел,че е дал близо 4 милиарда да обезпечи кредитите. Били обезпечени от фонда на банките.Сигурно е мислил,че фондът ще ги върне на държавата - и кога, колко време ще ги събира тези 3-4 милиарди.Верно има някакво преимущество с лихвите - но това е трай коньо за зелена трева.Лъжец.

А бе то европейския съд трябваше да реши и аферата Сапио

Поправка - аферата СлЯпио. Щото, кьорав карти не играе, де... ;-)

как разпродаде Костов индустрията ни, не може да разпродаде печеливши предприятия аналог на тези от Европа - тогава сме най-тъпите олигофрани.Но аз бях работник в Кремиковци - имаше ужасно много дългове, бяхме пред фалит.Но предпрятието продължи да работи 20 години, работих и аз,платих панелката си, изучих си децата и получавам сносна пенсия.

Костов разпродаде всичко, защото заводи, предприятия, текезесета и т.н. са били на загуба. Половин България остана без работа. Закрихме цели отрасли машиностроене, химия, металургия, корабостроене и после цялата квалифицирана работна ръка се принуди да си търси работа в чужбина. Въпроса е защо държавата не създаде условия за развитие на бизнеса ?? Стратегия и тактика, които да определят насоките на развитие в следващите 20-30 години както в Китай,Виетнам,Турция. Защото лесно и доходно е да разпродаваш, но не и преди да знаеш с какво ще го замениш. Това е престъпление срещу народа, който ти е гласувал доверие.

Защото така се краде най-добре. Фалира се предприятието, всичко се разпродава и ходи да търсиш след 10г. кой как и защо е прецакал печеливши предприятия.

Отдавна съм установил че полит икономиста е най-силен в завързаните юридически проблеми!

Хайде някой да ми разясни разликата, освен в мащабите между действията, "привилигероваността" на Костов и използването на пробитите закони, за които отговаря, като дългогодишен депутат и тези на "хидроинженера" Доган с комисионната от милион евро за "Цанков камък". За мен са две страни на една и съща монета.

Кой каквото и да казва за Лостов, че е крадец, да така е, но поне е интелигентен крадец! Не, че от това ще ни стане по-леко, но поне няма да ни е яд, че глупак ни краде! Както се случва сега например!

Борисов не е подведен , а участва активно в провала на КТБ ! Не е нужно да вярваме на Иван 5% , краде та се заплесна , реформите му бяха как за 1$ да продаде БЪЛГАРИЯ ! Още е на свобода ,вместо да гние в СЦЗ , какъвто е Прокурора на Републиката , такава ни е и държавата , крадат като дойдат на власт и след това , народа живее от пари на близки и роднини работещи от дълги години в чужбина !

искам да сме Северна Корея, а само да спазваме законите и спрямо крадците.

Той никога не е искал от мен нищо по политически въпроси ..- ми той народи ти би шута много отдавна, какво да иска от теб. Ти си искал от него - за себе си, за дъщеря си и ...