Шофьорът, убил дете в Бургас, бе пуснат под домашен арест

23-годишният Даниел Катрапелов, който блъсна и уби 8-годишно дете в Бургас, бе пуснат под „домашен арест”, реши във вторник Бургаският окръжен съд.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, убил дете в Бургас, бе пуснат под домашен арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете ли каква е разликата между прегазено на пътя куче и прегазено мангалче? Пред кучето има следи от спирачки!

Боклук!

Това се решава с много прост закон. Ако арестуван, понеже се е укривал, бъде пуснат от ареста от съда и след това се укрие пак, присъдата му я лежат съдиите, които са го пуснали.

Чудесен е вече за полическа кариера - манипулируем, с убийство, бягство след катастрофа - типичен профил за роден парламентарист. Иначе се предполага хубаво, добро момче, учи, образовано ще е. Ако се разрови обаче някой да разкрие броят на депутати и министри, участвали в катастрофи със загинали ... цифрите ще са уникални и свикналите на всичко българи. Е, както се предполага в повечето случаи те не са виновни е отредено от т.нар. "органи"

Абсолютна подкрепа за шофьора. Кога най-после и ние българите ще сме единни, както са циганите. Във Варна в т.н. Максуда циганетата нарочно се хвърлят под колите. ...и изведнъж идва ордата след тях да линчува шофьора. Сякаш са чакали.

Абсолютно те подкрепям. Не защото сме българи, а защото ако погледнем обективно на ситуацията- какво търси това цигане там? Има ли пешеходна пътека? Има ли светофар? Просто е търчало този малък получовек и това момче е било "късметлия" да е в неподходящ момент на неподходящо място. Единствено не одобрявам това, че шофьорчето се е уплашило и е избягало. Но.. човек не всеки ден блъска ЦИГАНЧЕ, нали? А това, че нарочно се хвърлят пред колите е всеобща "тайна". Не забравяйте- ДОКАТО ВИЕ ИСКАТЕ ДА ГИ ИНТЕРРИРАТЕ, ТЕ ВИ ДЕБНАТ, ЗА ДА ВИ ОКРАДАТ, ИЗНАСИЛЯТ И ДА РАЗБИЯТ НЕРВИТЕ ВИ, ЖИВОТА ВИ! Така че- НА МЕН НЕ МИ ПУКА ЗА ЦИГАНИН/ ЦИГАНКА/ ЦИГАНЕ!

Уби дете заради превишена скорост и избяга, но съдът го пуска, защото той трябва да учи. А как разбира съдът, че този индивид не е опасен, остава загадка. Гадна работа.

Всички вие пишещи тук не заслужавате да се наричате българи! Защитавате едно сгазено куче - един паразит, който няма работа на пътя!! Вместо да се обединим и да застанем в защита на момчето, вие защитавате мангала! Ей за това няма да се оправим - можем да им отстъпим държавата си още сега, щото то е видно накъде вървят нещата...

деер

Не само, че не си българин, а си циганин по душа! Прави разлика! ЕГН-то не те прави българи!!!!

someone

обединение? ние сме вълци единаци, няма как да се обединим. аз съм свидетел какво стана в един малък град в западна европа - новите българи бяха посрещани на нож и с подозрение от другите българи от по-дълго време там, старите гледаха на новите като на нежелана конкуренция, бяха уплашени да не им вземат работата и да не се наложи да работят за по-малко пари, държаха се високомерно, ако ставаха близки с някои нов то беше с цел да го използват да направят мръсотия на някои друг българин от старите, на които имат зъб, а не за искрена дружба - изобщо пример за задружна и обединена нация.

Какво се пените толкова,блъснато е циганче,едно по малко няма да е кой знае от какво значение,Циганите ще си направят друго,те друго не могат.

деер

Образ не земен, този да не кара само из ромските квартали???? Вие с тези смарфонове съвсем изтъпяхте.....

Ти верно си голям балък! Обърни внимание на правописа, стани грамотен, и тогава коментирай ТЪПАКО!

Аз съм чувал същото в Берлин по адрес на българите. От рокер неонацист. И знаеш ли какво? Докато си отворя устата да кажа, че съм българин, двама други му наляха акъл в главата. Не чак с бой, но с бая недвусмислено сръгване и заплашителни погледи. Та, мисля си - Германия е Германия понеже неонацистите ѝ са такива, а България е помийна яма, понеже свестните ѝ са като теб.

Сега го чакаме да изчезне

деер

Защо го пуснахте този изрод мамин???? Утре може вашето дете да блъсне и да не спре!!!!!! Какво като е блъснал циганче? Напишете имената на прокурора и съдията, за да знаем кои са виновни да се пускат изродите в България!!!!! Разнищете фамилията на този новодошъл в Бургас и заселил се в Меден Рудник!!!!! Искаме снимки на всички - съдия,прокурор,следовател, Даниел , семейството му и т.н. !!1 Нека знаем кой бяга от катастрофа, когато е виновен!! Стига тайни !!!!Корупцията се преборва с откритост, а не така!!!!!

деер

Малко от блога на Бургас::: balak ( регистриран ) 05.05.2015 19:04 Ало ДИРА, вие платени гербери, защо не пишете , че Съдът пусна под домашен арест за шофьор, убил 8-годишно дете в Бургас???????????? Този изрод утре може вашето дете да блъсне и да избяга, без да окаже помощ!!!! Това са изроди за бесене! Пишете името на прокурора и на съдията!!!Напишете , за да знам кой пуска изродите!!! Разнищете и фамилията на този пришълец в Бургас! Нека знаем, кой как възпитава днешните бургазлии!! Сега към хейтърите, които цъкат минуси -Ще цъкате ли пак минуси? ! pеплика +4 гласувай-2 гласувай Балъкчия Балъкчия ( нерегистриран ) 05.05.2015 19:26 Гледай на тебе да не се случи; да прескочи мантинелата и да иска да прибяга! Тогава ще видим какъв курназ си да чакаш да дойде КАТ -особено ако е някое чаве от квартала! Да ти прави впечатление и това, и онова свареното в Атина, и онова от Суворово! Ами онова дето е със спукан панкреас и ребра, дето е пострадало по пътя за Варна вътре в линейката, иначе нищо му нямало на чавето -и съвсем не става ясно защо са го подкарали към Варна! Пича, че не е останал да чака "съдбата" е едно, а дали Е или нямало да се предаде в полицията е от друг въпрос ! pеплика +0 гласувай-2 гласувай balak balak ( регистриран ) 05.05.2015 20:26 Май ти е невъзможно да осъзнаеш, защо едни тъпоумни селяни ни мислят за тоалетната на ЕС?

Този "студент' ме е срам, че е в нашия университет...

Можеше поне от "кумова срама" да го задържат в ареста поне 2-3 месеца, докато се поуспокоят духовете цигански! Иначе сега наистина може да избяга зад граница, защото циганите ще го погнат!

Че всичкото катун сега внимателно гледа оная турска повърня "Завръщането" и като нищо ще му издадат "смъртна присъда от клана"!

По този път ограничението е 80 км/ч. Всеки втори кара със 80-100км, а всеки трети 100-120км/ч.Там, ако караш със 80 км/ч те изпреварват като спрял, и най-често от дясната лента, нищо че е аварийна или бус-лента, даже не е ясно каква е.Който не вярва, може да застане отстрани и да гледа!

А каква ще е санкцията за ромите, оставили малко дете да се мота само по магистралата?

6 лентов път-няма пешеходни пътеки .Пътя е за коли не за пешеходци.Не съдете ,не дай се боже да ви изскочи някой -в случая явно детето направо сее хвърлило под колата.А чее иззбягал шофьора -на 23г -момче,дете,паниката изиграва лошо в случая

За какво да учи,той вече се е научил на 23г да убива!

Мангалите ще го намерят и ще му помогнат по бързо за завърши обучението си.

Нека учи момчето,за сега с едно убийство,докато завърши още поне 3-4 да утрепе.

Я се постави на мястото на шофьора и помисли малко, че може и на теб да ти се случи-караш си по магистрала и изведнъж ти изскача човек. Как ще реагираш? Още повече като си на 23? Да не е убил нарочно и хладнокръвно?

Е как така хем ще е под домашен хем ще продължи образованието си в УАСГ - София , в 36Бл. в Студ. град ли ще е домашния. Струва ми се че тази фимилия не е случайна а съдът го знаем колко е впечатлителен и състрадателен към такива фамилии.

смешници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Майко мила! Смешна държавИЦА!

Много хора загинаха по пътищата защото във българия няма закони

Никога не съм харесвал циганите !! Но в случая дано го намерят и "посъветват"!

За какво говорим? "Според тях обвиняемият е карал с превишена скорост, избягал е от мястото на инцидента и се е укрил." КАКВО трябва да направи още , че е да е "затворен"?!!? А той е пуснат на свобода....

Питам - КОЙ КРЕТЕН В БУРГАС нареди да бъде затворена и премахната пешеходната пътека пред Билла на Трапезица?!! Защото олигофрените трябва да се набират със 100 км в час ли?! Тази държава е пълна с идиоти!!!

Преди десетина дни на тази пътека камион уби млада жена! И се решава - няма пътека, няма проблем!Сега пресичащите към Била ще прескачат през ограждението и става още по-опасно!

значи няма проблем. газете хора де що видите. сада ще ви оправдае ако имате пари

сАдът никого не е оправдал!!! няма причина да седи в ареста след като обстоятелствата са ясни и да не бъде по домашен арест, най-малкото няма да тежи на данъкоплатеца

А като избяга, няма да тежи на данъкоплатеца и в затвора. И пътем може да сгази и още малко деца, да не тежат и те на данъкоплатеца и родителите си...

браво на балгарския сад! балгарската темида е раково образование ! убиез на малко дете, избягал и не оказал помост пуснат на дом.арест??!! балгария е страната на изродите! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ам ше праиме ново бе. То като падне у тинята не гу къпиме и праиме нову, та затова ли ши бериме грижи. Шъ получиме пари.

Pesh0

балгария . може да напишат само изродите .

По-неграмотен от теб не бях виждал!!! И стига с тези "извинения", че компютъра бил купен от "чужбина" и нямал кирилица...

Младежа най - вероятно е напуснал ПТП-то заради страх от линч. Аз на неговото място сигурно бих направил същото. Не е лесно да те нападнат 200 ц.ганина. Какво е правило това дете само на шест лентов път с мантинела по средата без пешеходна пътека на мястото на ПТП? Виновни са родителите! Съд за тях, а не за водача!

че родителите имат няква вина е вероятно, но трудно доказуемо пред съда. младежът е карал с "несъобразена" скорост, за съжаление законът никъде не постановява какво е "съобразена" скорост, дори да е била в съответствие с ограниченията на пътя

Pesh0

Естествено че ще го пуснат . Те за убити на пешеходна пътека дават условни присъди , за цигане , което се мота на магистрала , да го обесят ли ?