Скандал във Франция заради ученици мюсюлмани

Кмет на град, ръководен от крайната десница, призна, че има списък на ученици мюсюлмани, което предизвика етнически скандал.

Обратно в новината

Коментари - Скандал във Франция заради ученици мюсюлмани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То си личи, че са спрели статистиката по религии! Съвсем стана ясно. На мястото на оня политик бих се засилил и бих си забил главата в твърд дувар. Баси слепите, дето не видяха и как от автоматите излиза огън! За някой друг глас повече си продават нацията. А Франция минава за една от най-национлналистическите държави! Фактически именно Франция и Германия се оказаха най-пълни с мюсюлмани, а минават за фашистите на Европа. Гледай чудеса!

Аз бих водил статистика за броя граждани с определена религиозна пристрастност или принадлежност! И ще съм глупак, ако не го правя! Това ще даде възможност да се планират доставки на определен вид храна за религиозни ритуали, доставка на определен вид дрехи и също така за доставка на запаси от храна за предстоящите религиозни сблъсъци. Няма да оставим населението гладно я! Тъпаци! Политически мошеници се правят на демократи и има глупаи, които им вярват.

Ако го осъдят, и някой от тези ученици взриви няколкостотин души в метрото примерно, дали ще го реабилитират и преразгледат присъдата си !? В крайна сметка, за да има доверие към тебе трябва да си го заслужиш. Франция продължава да си заравя главата в пясъка и да се прави че това което и се случва не е вярно ........

Тоя кмет ,защо не направи списък колко милиона Алжирци са избили и колко жени там са изнасилени и като цяло във Близкият Изток колко такива поразии са правили ,да не говорим във световен мащаб до ден днешен. като направи тоя списък тогава може да му светне лампичката.

Ми ти що не дадеш някаква статистика, като си толкова запознат - кой, кога, какво е изследавал и какви резултати е публикувал. Иначе можем да се върнем във времето на първата атака на мюсюлмански армии в територията на днешна Франция през 732 г. - по-малко от 100 години след пророка ви Мохамед... и 363 години преди Първия кръстоносен поход.

хазарче от славен хаганат --- напиши нещо на хазарски, но с хазарски букви? я? то май никога не е имало такова "нещо" ? ?

требе им се имплантира чип и се следят с GPS тия са потенциални самоубийци!

64.6% официална статистика , А не-официално ?????

Eто това е западната култура която от отдавна е почнала да деградира. Pасистките идеи бяха породени от европе-ците и сега тази отровна болест все още не е унищожена. Kметът на Bезие трябва да бъде осъден за тези расистки прояви, защото петни духа на всеизвестната френска револ-ция.

Я кажи нещо за азиатската култура. За исляма със фереджетата и бурките или за обрезаните девойки. Явно на тази култура симпатизираш.

A виж, имало и балкански отрочета на фашистките идеи, но скоро ние ще ви покажем кои сме ние и на кого симпатизираме.

ДО НЕ ЗАБРАВЯЙ,ЧЕ- ТОЙ ТИ ГОВОРИ ЗА ЧОВЕЧЕТО РОДЕНО 20. 04. 1889Г.

Тоя направо си е от СС,а не от ЕС. Особено как по имената им дава религиозна принадлежност....

германия беше и е управлявана от евреи, та относно какво и защо е правило "сс" е под въпрос

По всичко личи във Франция тепърва ще берат ядове

Ало, той казава "мюсюлмани" - това е религия, а не етнос!!! "През 2007 г. Конституционният съвет на Франция, най-висшата инстанция в страната, забрани статистиките на етнически принцип, припомня в. "Фигаро"."

хазарските евреи не правят разлика, както и турските мекерета - коментар за еврейски пестъпления - бил расистки (еврейска раса) - изповядващите ислям у нас - били турци (били с турски гени) ...

Мисля, че статистиката е необходима за да се познават и следят различните явления и да могат да се управляват. Непознаването на проблемите не води до тяхното решаване, а напротив. "Мъдрото" европейско ръководство в случая само напомня за щрауса, заровил глава в пясъка.

не нормални толерасти, иди в саудитска арабия и изповядаи христос и ще те убият на мига....... глупаци!

На мен пък зълвата на приятелката на етървата на една каза, че ...................

"Ние сме империя. Европа не съществува!"

Скоро и в други страни 62процента,ха хаа!Ужас ти казвам,ще се молят да се върне дребното човече с малките мустачки!

Ти нали знаеш, какво е мислило човечето с мустачките за славяните... само припомням на всичките малоумници нацъкали тия пюсове....

Човечето с мустачките един от световните лидери приятели на България и българите. Благодарение на него сега Южна Добруджа е българска! Съветската /руска/ политика доведе до тоталната загуба на Македония и Беломорието.

юдове и арабски шейхове създават изкуствено преселение на народите. Как беше... управление чрез хаос, подмолно и завоалирано, понеже очи в очи са гола вода. За тия справедливост, чест и достойнство нема.

и в България е същото - затова забраниха статистиките по етнос за новородените деца.... за да не знае обществото колко цигани се раждат! забраниха и статистиките по етнос за престъпността.... за да не знае обществото колко от престъпленията се извършват от цигани. не можете да научите и етнич.състав на затворниците - пак по същата причина.

след 1995 година такива статистики няма.

Стига се пъна!

не се прикриват циганитв, а пвтата колона! никой яма представа кои са евреите у нас! ако онази европарламистка не беше обявила "ние евреите в европа" - и до ден днешен щяхме да си мислим, че може да е българка и не само у нас, а и по цел свят е така. Това са новите нелегални (в превод - незаконни)

петата колона никой няма представа

Конституционният съвет на Франция забрани статистиките на етнически принцип ... ВЕРОЯТНО ЩОТО МИРИШЕ НА ДИСКРИМИНАЦИЯ. ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИ И СТАТИСТИКИТЕ ПО ПОЛ - (МЪЖЕ И ЖЕНИ) ТОВА СЪЩО Е ДИСКРИМИНАЦИЯ. ЕВРОГЕЙСКИ АБСУРДИ.

значи да се подслушват и следят хората навсякъде - МОЖЕ да се събират "цифри" за тях - НЕ!

64% от учениците...вие представяте ли си?А, сега сметнете какво е в Париж и Марсилия...както е тръгнало, до 20 години знамето на ЕУ пармалентя няма да е със звезди а с полумесеци, и преди всяка сесия ще удрят по едно чело в прослава на Аллах В това има и добри страни апропо...ще изчезнат гей парадите, прекалената(може би всякаква) еманципация и пан сексуалите Ето до това води неолиберализма и демокрацията прилагана към хора които и понятие си нямат от нея

Смея да твърдя, че познавам до някъде манталитетът на истинските французи. Те се смятат за най-толерантната нация, още от времето на Де Гол. Но ситуацията е коренно променена от онова време. Париж е вече завладян от една ниско платена, безкултурна, цветнокожа сган. Така е почти на всякъде в страната. Татуирани, набучени къде ли не с обеци, навлечени с парцали, дрогирани, с тъпо и безпочвено самочувствие. Защото са оядени от социалната система. Дава им пари и жилища, като данъците достигат до 80% от заможните французи. Добре, богатите си плащат за социалният мир. Но има ли такъв, или ако има затишие, колко време ще продължи?

като дойде на власт Мари Л. може би нещата ще се променят!

много скоро в цяла Европа ще бъдат на власт националистите - просто африканците прекалиха с преселението,а политиците на Европа с лицемерието- във Франция всички мразят мароканците,кому е нужно това лицемерие ?В цяла Европа населението е пропищяло от арогантните имигранти,но политиците се правят ,че не чуват народа си...е скоро ще бъдат изритани от националистическите партии.

Този Валс е такъв хитрец!!!!! Той в ежедневието си едва ли ги среща тези миризливи мюсюлмани. Всички мюсюлмани в правителството и по високите постове са толкова излъскани, възпитани и ухаят на скъп френски парфюм, че няма да повярвате от къде идват.

еей ,аиде да си направиме някоя държавичка, някъде , с наши нормални закони, че ми \ви писна от чуждите !

какъв е проблемът да си я стегнем нашата тук, където сме си сега ? :)

верно , бе , кво се маяме още ?!!

отношение на имигрантите е една кошара в която овните пускат гладни и немощни вълци,докато овците блеят и рупат трева.В момента в който вълците си стъпят на краката овците ще заблеят от ужас а пък овните вече ще са зад океана с американско гражданство.

УРА Другари либерасти,перестройката побеждава!да живее хомосексуализЪма и мултитикултурализЪма!

Да не си мислите, че децата на Валс и другите политици ходят в училища където има мюсюлмани. Много хитро са го измислили франсетата, часните уща са КАТОЛИЧЕСКИ И СТРУВАТ ПО 4000 евро на година. Ония дето имат по цяло стадо деца няма как да ги дадат там.

4000 евро са евтините католически училища.елитните са от 10,000 нагоре

Значи не живееш тук и нищо не разбираш. Няма евтини и скъпи. Всички частни католически уща имат едни цени контролирано от държавата!!!! Говоря за Париж. За всшите уща нещо като университети там е цифра, много са скъпи.

Правят се стотици статстистики и соц. сондажи. Какво лошо има в това да се знае какъв е религиозният състав в даден регион. Където и да влезете, наръчници, справочници, енциклопедии и какво ли не, винаги има статистика на религиозните общности. Колко са будисти, колко мюсулмани, колко евреи, колко християни и т.н. Вземете най-пресният пример с Непал. Веданага се знае кои региони с какво преобладаващо етническо-религиозно общество са населени. Какво сте се нахвърлили на този департамент във Франция? Това ли ви радва - световната демокрация и правата на малцинствата? А когата тези малцинства станат мнозинства, смятате ли че ще са толерантни към вас?

всяка държава има различни закони ....

исляма даде на запада бръснатата слива,аналния секс....а също и мъжките дупета,наречени по западному-гейове

Първото не е вярно. Римските аристократки са се бръснели там още преди новата ера, много преди да има ислям.

Не знам за римските аристократки, но за мен обръснатите там са грозни и неестествени. За гледане, разбира се. Иначе не пречи.

Френският президент е най голямото мекотело което съществува. Никакъв морал, въртеше любов вместо да оправя бакиите които забъркаха с Валс, Баба Меркел и другите лицемери. Абе много зле са нещата в Западна Европа. Нормалните французи не общуват с никой извън тяхното си затворено общество и много ПРАВИЛНО!

Французи във фр. Вече няма. Те се крият зад дебели дувари и не искат никой да знаят.

Не разбирам, защо мюсюлманите идват в Европа. Харесват си религията, законите, държавата, бурките, управлението и хоп троп в Европа... Нямаме нужда от тях, те са твърде различни.

а като дойдат в европаискат да живеят като в държавите от коитоса избягали и настояват и ние да се съобразяваме с тях и не се интегрират. това е все едно някой да ти се нанесе у вас и да ти каже женати да се забулва като ходи до банята.

Как може китайците за 1-2- месеца да научат език и да почнат да работят и не искат да им се строят будистки храмове във всеки квартал,а мюсюлманите и език не научават и на помощи искат да си живуркат ,че и джамии да им строим ......ай сиктир

Щото сме атеисти и се прекланяме пред парите, а не вождове

Защото са мързеливи до дъното на душата си, а в Европа е малко по подредено от тяхното забутано село.

Ами замисли се къде живеят . Кой иска да живее пустиня ? Завладяват територии , затова идват в Европа , картата на света ще се промени в недалечно бъдеще .

от Европа не иска да бъде гостоприемник на паразитиращи ислямисти,но политиците на всеки един народ напоследък ги внасят ускорено,като това е точно противното на това което избирателите очакват от тях и смятат за правилно........това означава че избирателят в така наречената демокрация просто няма думата и мнението му не струва пукната пара за управляващия европолитик

не мога да разбера до кога ще ни натрапват чужди за европа култури и религии. аз искам като отида в франция да видя французи и франския начин на живот а не алжирия или мароко. искам да видя англия а не пакистан, германия а не турция, италия а не камерун. хората са тези който правят една държава успешна, само швейцарец може да направи швейцария а камерунеца, камерун.

какво ще кажеш, когато българи остават да живеят във Франция. Дали те няма да направят от Франция България?

За това ви стрелят Шабди -мабди ,май ви е къса паметта ...Скоро Европа ще е мюслюманска -честито на Меркел Олан ....пък и на нас -няма спасение с тия плитки мозаци ....

В едно БГ селце пък никакъв проблем не правят на никой че 96% от децата са цингета...

Я тичкай бързо да се заселиш, там сигурно животът ще е голям кеф!

Във Франция на всеки който има поне малко здрав разум му лепват етикета крайно десен.

От както живея във френско станах расист. А преди не бях, имам много приятели турци мюсюлмани, но те са съвсем други хора. Тукашните са по зле и от циганите, абсолютни аборигени, гледат тъпо. И в един момент, разбират, че никога няма да бъдат като французите - хора с много вкус и стил. И започват да ги мразят и да се държат като зверове. Мързеливи до дъното на душата си, мърсни, не ми се говори.

Както казваше покойния Елтимир. "Франция - единствената арабска държава в света, която няма петрол" :)

В Англия в някакво градче им бяха направили проблем, че в един клас имало 96% англичани. И някакъв баща питаше: "А какви ученици трябва да има в Английско училище?"

И при нас училищата стават тясни. Например в с. Касъка нашите дечица вече са на две смени защото училището е утесняло.

Учете, Исмсиле, че като въведем образователен ценз за гласуване и ДПС ще остане с 0,5% на избори хахаха Дано само училището да не е от онези, където ви учат да носите пояси с гранати и да съсипвате човешки съдби!

Седя си вчера на диванчето, люпя семки и гледам ББС-то. И викат там че близо 7000 тъмносини имигринати били прибрали италиански и френски кораби от Средиземно море само за последния месец. Дори и британския кралки флот щял да се включи в беритбата на имигранти от морето. Обезпаразитили ги и настанили във временен лагер в Южна Италия. Дотук добре, обаче завърващия коментар ми смрази кръвта: ''А сега трябва да намерим дом за тези хора в Европа''. Значи да обобщим: Впрягат се флотите на европейски държави да обират изпаднали имигранти из моретата и после се присаждат в тази или онази ЕЮ държава. И разбира се тези имигранти ни език говорят ни клалификация имат. Смятайте на помощи до живот. Абе тез дет управлявт Европа напълно ли са се вкретенили и загубили разума? Или може би живеят в паралелна вселена - кат наш Боко...

и аз това се питам. какво ще го правим? освен това камерон заяви, че няма да приеме нито един от тези имигранти.

Всичко си го казал много точно. Само една поправка - 7 000 мигранти са прибрани от морето през последния уикенд, а не за 1 месец, при това - само от италианците.

Потърсете в Гугъл - "МАНДЕЛА ПОДАРИ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА ЮАР НА ТРАНСНАЦИОНАЛНИТЕ КОРПОРАЦИИ И БАНКИ " Чудесна статия за Юар след Апартейда! Може да се направят много паралели с това, което ни чака в Европа ако преселението продължи!

ходих на екскурзя в паRиж. отврат. там франзузи не се срещат. африканзи, азяци и всякаква друга гмеж! франзузи - иок. това ли е люлката на зивилизазята?! по улизите и булевардите - мрасотiя. в метрото - гнусотiя. софiя е чиста като моминска салза в сравнение с клоаката париж. toлерантност и интегразя и глобализазiя - не ги разбирам така!

азяци???? на какъв език са тези азиатци

няма какво да ги бройте след 2 години ще са 100% , Халифата идва и Франция ще е бъде част от него !