Цацаров: Обвинителен акт срещу Христо Бисеров ще има

Главният прокурор Сотир Цацаров очаква обвинителният акт срещу Христо Бисеров да бъде внесен отново в съда. В Брюксел той коментира и инцидента с Киро Японеца.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Обвинителен акт срещу Христо Бисеров ще има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че на кого му пука за обвинителните актове бе Цацаров? Ние се интересуваме дали ще има осъдени. Това е съвсем различно. Ако съдебното дело се водеше в развитите страни от ЕС - тогава бих бил оптимист, но в България...

Цацаров, ще има ли разследване за документна измама при преоформянето на депозита на Иван Костов от такъв с привилигирован лихвен процент в обичайния за банката по това време ???

Цацаров, кого заблуждаваш? Колко време мина, докато повдигне прокуратурата обвинение. След година и половина - едно калпаво, недоносено обвинение. Какво е това - некадърна прокуратура или умишлени некадърни обвинения? Ясно е, че прокуратурата е свързана с мръсни политици, като р. /овч. Бисеров, Доган - видния енергетик, Данчо Ментата, Местан, Мая манолова, Миков, Пеевски и много други. А ти си главния тартор на мафията в прокуратурата. Навързани мафиотски черва, ракови образувания - политици, управници, кметове, областни управители, полиция, прокуратура, съд.

До къде я докарахме - римляните да са емблемата на България. Браво на другарите политици!

ХА,ХА,ХА! ПОРЕДНАТА ИЗДЪНКА НА Т.Н. ПРОКОРАТУРА. ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА РАЗБРАХМЕ, ЧЕ НАЙ-РЕВНОСТНИЯТ ЗАЩИТНИК НА МУТРИТЕ Е Т. Н. ПРОКОРАТУРАТА. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧОКВА, ЧЕ МУТРА ЩЕ ТРЪГНЕ СРЕЩУ МУТРИТЕ. НА КОГО Е НУЖНА ТАКАВА ИНСТИТУЦИЯ ДОКАЗАЛА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ ,ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ЗАЩИТАВА САМО МУТРИТЕ И БЕЗЗАКОНИЕТО В СТРАНАТА НИ. ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ. ТЕЖКО НИ С ТЪКЪВ ПРОКУРОР. ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ И ДЕМОКРАЦИЯТА. ЖАЛ ТИ РОДИНО СТРАНА НА СТРАДАЛЦИ!

държавето бах ти чудото невиждано.

на нас обвинения не ни трябват, щото те ги вземат с мезетата (доган) искаме присъди и в затвора, искаме конфискация на имущество и разплитане на цялата плетеница от свински черва....

гн Цацаров , искам да знам как ще бъде наказан прокурора съставил обвинителният акт срещу Бисеров (и в двата случая първо УВОЛНЕНИЕ , или некомпетентен или поръчков ) и независимо разследване дали пропуските не са умишлени и ако е така трябва да бъде не само уволнен но и съден , ако това не се случи само ще затвърдите общественото мнение че вие сте главния виновник за цялото това безобразие и ще искаме вашата оставка и отговорност

Цацаратурата има ПО-важни неща да прави - примерно нов "КОСТИНБРОД"!!!

Е хайде бе дебелак ,от три години те чакаме да обвиниш висш държавник. Да ама не, и ти си като предните. Единият виден алкохолик македонец, другият психясал , а третият върл комунист. И така 24 г.

Бисеров и Борисов ще лежат в една килия.

Поредното на-си-ра-не на цацаратурата

Един недалечен ден, когато имаме правосъдие, това заглавие ще звучи така: Обвинителен акт срещу Б. Борисов е внесен.

Типичен последовател на школата на Вишински си....

Обвинителни актове дал бог. Осъдителните присъди по тях обаче къде са?

А срещу Боко Тиквата за аферата "Мишо Бирата" кога??!?!?!?! КОЙ те спира, Цацаров?(.)

Е, не може да има толкова много некадърниците в тази Прокуратура!!!!! Къде са учили право? Да не могат да напишат един обвинителен акт или пък някой не иска ???? Кой знае какви глупости има вътре без доказателства, необосновани обвинения... Близо 2 години се упражняват да събират доказателства - 2013, 2014, 2015 ...Кой е този прокурор и колко още раследвания прави? Цацров за какво е там? Не е ли прочел обвинителния акт преди да бъде внесен в съда???? Бат'Бойко да си го харантути, но без нас!

РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ ИМА ТОЙ ДА НЕ Е ЦВЕТАНОВ

Ша ти купя колела,ама утре!

Стига прах в очите! Присъда кога ще има..

До кога ще му плащаме на Цацаров, като не върши никава работа? Каквото и да стане, за него няма проблем. Щял да подкрепи наблюдаващия прокурор, който явно не е написал свестен обвинителен акт. Извод: Цацаров подкрепя некадърния прокурор без никави възражения. ОСТАВКА НА ЦАЦАРОВ!

Вие сте прав, но нали знаете, че този човек е политически назначен от коалицията на Българската к-ка партия и техните турски братя от ДПС със съдействието на негово величество и измикярина му Б.Б. Всички действия извършени от този човек до сега говорят за неговата политическа зависимост от всички партии. Той е като дашна ..., която не може да откаже на никоя партия. Цацаров има достойни прокурори. Махни се сам от работа, за която нямаш никакъв опит. Може да си с отлична диплома, но в тази дейност си кръгла нула или марионетка на партиите.За да не те махне българския народ подай си оставка. Нека да заемат този пост честни българи /истински честни прокурори, каквито все още има/.

Къде са тези достойни прокурори, всички едри мошеници се измъкват без наказания?!?! Пълнят затворите с дребни кокошкари и отчитат дейност.

пусни му някое дело, че е откраднал една кокошка преди 26 години.

който му вярва на Цацата вече? НИКОЙ. Аз със сигурност не му вярвам вече на нищо! Който е на моето мнение - да натисне плюс който му вярва - да натисне МИНУС! .. .Така ще преброим пилците ...

А бе на вас регистрираните DIRа да не ви плаща за брой плюсове и минуси,а?

Паисий

щом мислиш така - регистрирай се и ти... Може да станеш милионер! )))

Да не е объркал имената, вместо Бисеров да е имал предвид Борисов? На последния може да му бъде адвокат Японеца който сам храбро пази цял квартал от наркопласьори (от чужди де) и се бори срещу престъпността от палата си в маалата. Само оградата му е струвала поне два буса с аспирин и кило сода бикарбонат.

................ ПОСТОЯННО ЦАПАТ ЦАЦИ, ВЛИЗАТ С КУФАРИ ЮНАЦИ.....

НАРОДЕН СЪД

ИНСТИТУЦИЙТЕ ПРАЩЯТ ОТ НЕКАДЪРНА СГАН, ДОВЛЕЧЕНИ С ОГРОМЕН КРАН.... ПОДПИРАНИ ОТ МАГИСТРАТИТЕ, НА ВЛАСТ СА ТАРИКАТИТЕ. ЗАГЪРБЕНО ДУХОВНОТО, НА ПИЕДЕСТАЛ Е ---НЕЗАКОННОТО. ..........И Т.Н.

ама и ти не си от много кадърните.

Защо във България няма нито един Депутат,или Шев на Болница като Ген-Тонев във Затвора???има доказателства че има източване на пари от Здравната каса,а Генерала си е на свобода,както и колежката му Кадурина.Защо още няма никой във затвора от тези богопомазани крадливи хора?????

Ами защото знаят много добре кому, къде, как и колко да платят, за да си осигурят свободата. А-а-а, да не забравя - и имат с какво да плащат!

търкалям се от смех.... На Аруба ли ше му го прочетете тоз обвинителен акт? И кат го направите какаво? Бисеров може само да ви прети проби от спермата си да ги съдите. Направил Ви е смешни и жалки още гат зачезна.... Я, по-добре обвинете в палижи и разрушение некое цунами. ше е по-малко смешно.

Как звучи "долнопробна вмирисана цаца срещу благороден скъпоценен бисер"?

Тарикатите в Бг се множат ,а народа все повече ----изпростява.

Докато в Бг има политизация, на всички ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ,то какви резултати се очакват? Батко,Братко,Галеви,Ченалови,Бисерови,Ментаци,Цецовци-Василеви,Цветанови.........КУЧЕ ВЛАЧИ НЕ РЕЙС ,А ВАЛЯК...

Ами нали за това те сложиха на този пост, за да няма именно в затвора такива, като шефа ти Цветанов и такива, като Бисеров :) Перфектен служител....на перфектната власт...

Сотире, кой му пука за вашия обвинителен акт. Хората ги интерисува защо няма един ефективно осъден от крадците на прехода?

Другари и другарки ,за всички има ,...печени ярки! РиФОРМАТъ ,ЗАВрЪШИ.

Не забравяйте кой разпределя порцийте на властта,така че на Бисеров нищо няма да му направят.

Гола,гола,гола,.....ВОДА .И кал,кал,кал,...по гРъбо.

Както обикновено, ДИР ни представя половинчата информация. Защото в интервюто си Цацата наблегна и на нещо друго, което трябва да тежи на съвестта на дупетатите (ако изобщо имат такава) - че полицията издирва - забележете - 1760 ефективно осъдени лица, които са успели да се укрият от правосъдието по подобие на братя Галеви! И съвсем очаквано - от МС и НС реакцията е колкото от умрял кон! А после негово величество Тиквата се жали - видите ли, ние ги хващаме, те ги пускат...ами ще ги пускат, я - като законите, сътворени от вас, го позволяват!

Защо нищо не се споменава за декларирания фалшив адрес на местоживеене, на заместник Пред"ц"едателя, на Законодателния орган на Республиката?

Колкото Цветан Цветанов влезе във затвора,толкова и Христо Бисеров ще влезе,този е откраднал над 10 милиона лева със синът му от Държавата и сега се има за недосегаем и като безсмъртен като Маклауд.

Да си докараме съдийски състав от Хага? Може би, и германски прокурор?

Не, те са гейропейци и са толерантни към престъпниците. Виж, ако съдиите са от Китай или Северна Корея - това е нещо друго...боя се само, че ако се развихрят както си знаят, ще останем без дупетати и министри...

ортака на Николов за източване на пари от еврофондовете още малко и ще си излежи присъдата в Австрия, а нашия още не е осъден.

Че ще има е ясно. Няма как да няма, при условие че сме сезирани от ЕС за плащанията на господина. Притеснявам се само от това, че ще бъде съставен по такъв начин, че да падне в съда.

Така, така господин Цацаров, може и да има, колкото имаше и за всички останали, колкото и Цветанов влезе в затвора! А дали гледаш телевизия, по-нагъл от хасковският кмет не бях виждал, а сина му и той в кюпа, депутат от РБ!?Нищо не е случайно и ще посмее ли някой да се самосезира след изнесенето по БТВ?!?

Съд и прокуратура мама им да еба и после директно зад решетките.Съд и прокуратура за бандитите крадльовци под 40 години каращи джипове и лимузини купени по бандитски начин.Съд и прокуратура за крадците на Народна пара от масмедиите станали крупни магнати и милонери и колещи и бесещи робовете.Съд и прокуратура за всички возещи се в джипове и лимузини щото парите им са купени с крадени пари.

Новината за Бисеров ли е или за посещението, откровения разговор с Вера Югова или за мерките за неотклонение на престъпниците?

След като в държавата има такава огромна корупция, а виновни няма вкарани в затворите, то означава, че НЯМА РАБОТЕЩА ПРОКУРАТУРА!!!!

Каква Цаца само си имаме- леле, че той си е като кит бе.... и сигурно ама хич не е корумпиран??? А дело срещу Бисеров ще има и ще се дъвчи сигурно десетилетия/ как сме се "борили с корупцията" по висшите етажи на властта.... а защо е много ясно- това вече си е поръчка и от Доган и от ратая му Борисов.... и всички ще грухтят в един глас , че виждате ли имало прокуратура и съд и у нас, за д ане правят нищо и да продължат да си грабят по старо му. Така ще бъде докато ние овцете заспалите не поискаме промени в съдебната система, в наказателна прокуратура, милицията и навсякъде където вони на крадене и нищо не се прави.... Събудете се овце заспали- ние сме силни, когато сме заедно и скочим заедно- от това най-много ги е страх политиците!!!!

Като се наложи да преследват някой от дпс или бсп винаги нещо не е както трябва, винаги е объркано, винаги се измъкват...

ще има, но кога и какъв. Това да не му е Костонброд. Най-много пробация, турско мекере.