Съдът върна делото срещу Христо Бисеров на прокуратурата

Софийският градски съд върна на прокуратурата обвинителния акт срещу бившия депутат от ДПС Христо Бисеров.

Обратно в новината

Коментари - Съдът върна делото срещу Христо Бисеров на прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вземете му всичките парички и ги дайте на децата чакащи лечение в чужбина и у наз!!!!!

аркадашите от депесе го покриха. гарван гарвану око не вади!

аидее.... почна се...кои ше лапне медеца

ей го на...почна са играта на замаяните прокурори и стриктните съдии! плетката от свински черва ряпа да яде в сравнение с плетеницата по горните етажи! и Господ да слезе на земята немой я разплете тая плетка! бахти държавата!

Сутринта като си пиеше кафето ББ с Доган - решиха! Ще го съдят ама друг път :)

Цацата само си мисли че ша напрай нещо на Басрито - ама да видим свирка ли ще е или ...

Я така да го поразтакават още малко, да стане 2016 г и по случай 1335 годишнината от създаването на България, прецедентът Роса Плювналиева да го помилва това свестно и добро момече Ицето Бисеров! Така ще е най-достойно, по реформаторски, по европейски, в унисон с евроатлантичесикте ни ценности!

Искаш да кажеш в Унисон с "ЦЕННОСТИТЕ" на така наречените "Бивши Комунисти"!!!

Какво е това "обстоятелствена част"бе шашъци?От 2013 г. досега какво правихте, не събирахте ли доказателства?

ще го мотаят,докато го ОПРАВДАЯТ/такава е сздебната корупционна практика и нито един крадец /неосъден в Б-я

Всички на стадиона.

АУГУСТО ХОСЕ РАМОН ПИНОЧЕТ УГАРТЕ! Там където е имало ХУНТА ,държавата върви нагоре.

Китайците с този стадион имат 10% ръст на икономиката всяка година.

Дааа... Директно да си сложат слогана "Ние сбъдваме мечти".

Абе то все едно и също става бе абе аре спрете с тоя сценарии бе кога ще вкарате някой престъпник от тоя ранг в затвора бе

Съдиите ли са корумпирани,прокурорите ли са некадърни?

ДВЕТЕ!!!!!!

НЕ ,ТЪРПЕНИЕТО НА НАРОДА ---ПРОСТ.

Изпит се взима с явяване, съдебно дело...се печели с отлагане...пример----делото на Батко...

Прокуратурата ще праща делото, съдът ще го връща и така докато Доган нареди делото да се прекрати.

Самото обвинение е смешно. Търсят му някакъв си милион. А той има стотици милиони.

Държавата да се готви да даде обезщетение на Бисерката !!? Тоо с това правосъдие!?!?...

Драстични промени трябват в тази държава, от ден на ден положението става все по-безнадеждно. Няма промяна, няма воля за реформи, няма един истински мъж, който да застане начело на страната и да въздаде справедливост. Само празни приказки и все по-голямо затъване.

Напред!!! към евроценностите ,бате!

"обжалване и протест пред Софийския апелативен съд" - а там временно председател е мошеника съдия Стефан Гроздев. Дали има смисъл въобще да се обжалва?

Не знам каква ще да е тази "готвена реформа в съдебната система", но ако ГЕРБ и РБ не стоплят, че на тези прокуроро-съдебни безобразия трябва да се сложи край, нищо добро на избори не ги чака! Търпението ни, господа политици, свърши! Дано сте го усетили...

не са виновни съдиите - материалите по делата са тъй направени, че нищо не става от тях! Поне аз така мисля, защото не вярвам, че всички съдии са калпави!

Почна цирка!!!БИклуци!

Кой ще е най - ощастливен???!

И Христо ще благодари на Господа, като БАТКО. След това, ще захвърли патериците и бежи към яхтата

И сега казвам, че тия прокурори, които са допуснали процесуални грешки трябва да бъдат наказвани, при това адекватна, а не с 20 лв глоба. Не трябва да има и едно дело върнато на прокуратурата. Преди седмица имаше едно дело, което на ТРЕТА инстанция бе върнато на прокуратурата. В такъв случай трябва както съдиите на предните две инстанции, така и прокурорите да бъдат наказани. Само така ще се спре порочната практика 10 години влачене на дело, връщане от трета на първа инстанция и хоп, изтекла давност!

Българската съдебна система носи част от вината за ширещото се беззаконие,престъпност и тежко икономическо състояние на България.скоро ще има опасност от бунтове

Всичко е прах в очите на народа. Първо: Този господин сигурно е откраднал много повече от това което съдът търси. Второ:Едва ли той е най-големият апаш. Сигурно е че има още по-големи крадци всредите на цялата пасмина управлявала страната в годините на прехода. Защо само този хванаха? Той ще се окаже бушонът, който трябва да изгори, за да се успокои народа. За тази си роля г-н Бисеров ще бъде обезвъзмезден, а ние ще се радваме като последните наивници, че в България нещата си идват на мястото. Такова безнадеждно положение никога не е имало, дори и през войните, в които е била въвличана родината ни.Българио, кой те прокле?

Или казано с други думи, съдът даде възможност на другаря Бисеров да доказва произхода на парите си неопределено време!:о) И сега като започне едно доказване... в близките 5- 6 години... През периодът на "доказването" едни суми ще сменят притежателите си, но краят ще е щастлив - Бисеров и синът му с изпран имидж и съдебна белота! Само богатството им малко ще намалее, но важното е да са живи и здрави - пари се печелят, нали г-н Бисеров - дори и в Страсбург!

След 5-6 години съдът ще установи , че тези 2 милиона , са онези 2 милиона преди обезценката на парите в съотношение 1 към 1000. Ще се окаже , че само на Бисеров не са обезценили двата милиона , поради което, след обезценката ще се окаже , че Бисеров ще го търсят само за две хил.лева.

Трагедията е огромна в БГ правосъдието и в абсурдното заканодателство. Законите, прокуратурата и съда се занимават едиствено с оневиняването на мошениците. Оставка за ВСС!

След като съдът определя работата на прокуратурата като несвършена, редно е прокурорите да си върнат заплатите.

Съдът върна делото срещу Христо Бисеров на прокуратурата Накрая Прокуратурата ще върне делото на Бисеров, той лично да го разгледа и да реши дали е виновен.

ДА МУ СЕ ИЗВИНЯТ , ДА ГО ВЪРНАТ НА РАБОТА И ДА МУ ИЗПЛАТЯТ ЗАПЛАТИТЕ И ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ! В БЪЛГАРИЯ ПРЕСТЪПНИКА Е БОГ ! СПРАВКА - БРЕНДО !

Съдиите скоро ще ядат хурката. Тяхното надмина всички граници на търпимост.

на фона на тия щуротии, една радостна новина "Ново проучване постави българките в топ 10 на най-сексапилните жени в света". Само жените ще оправят България€

ей на, и в парламента и в ЮНЕСКО и в ЕК и....навсекъде ни "оправят"..Ако не беха те мнозина мъже немаше за какво да пожертват името си пред електората..

Ще отстраняват нарушения в обстоятелствената част на обвинението . В цялата история единствено то обстоятелство е че господина е въртял едни яки кинти без да може да обясни от къде ги има . Като в този аспект единственото обстоятелствено положение е че е бил претцедател на парламента , тоест търгувал е с влияние и по този начин се е облагодетелствал с "злато около собствено то си тегло .

шъ пенционира неграмотните юристи, а илекторатът ще получи амнезия за основните обвинения по делото му.... Трай Ристю за оправдателна присъда.

като пишеш за ген.Тонев и Кадурина, сигурно от руско потекло, забравяш,че ББ го накара да напусне всички постове, а братята Галеви съда пусна, както и всички преди и след тях. А вие си ги дандурката до последно, а после ги пускате - като Ванко Едно.

ПО ПОЗНАТИЯ СЦЕНАРИЙ-ВРЪЩАНЕ-ЗВРЪЩАНЕ,ДОКАТО СЕ ПЛАТИ ЦЕНАТА.ТОВА БЪЛГАРСКО ПРАВОРАЗДАВАНЕ Е НАЙ ГОЛЯМОТО НИ НЕЩАСТИЕ!

Той човека с толкова труд и пот на челото ги е откраднал тия кинти, защо да ги връща сега Ще се бори до последно

предлагам на тиквата , плевнята заедно с парламента и "народното "събрание да приемат в най-кратък срок върховен закон за признаване национален статут на нашата червена мафия и да определи 05.05. -ден на българската мафия !

и до омбудсмана. Белким ни помогне в тази угодна на партиите инициатива..

ама разбира се ще се изчаква да тръгне и този Бисер с патерици на съда. Абе няма ли кой да ги гръмне?

Колкото Герберският Ген-Тонев,и Кадуррина върнат Откраднатото толкова и Христо Бисеров ще върне откраднатото от него,забравете Които има пари,той поръчва музиката,а ние ще седим и ще гледаме само мача.

По обикновено определение от некъдърници няма!Ако бяха в частна фирма досега да са аут.Поне да пишат името на разследващият прокурор, може и ние да се внедрим.

не е следовател. Той може да бъде САМО помощник на следователя...

Другаря с минуса, ако прокурор и следовател бяха читави, делото и не само това, нямаше да се точи докато внуците ни станат абитуриенти.

И ние се изненадахме, очаквахме Бисеров да посети Галевите, но сега ни създава главоболия и ме кара да бачкам. Вместо да си седа на Вилата в Созопол Стария Град

Ясно е, че ще го оправдаят! Какво стана с хонорара на Ахмед Доган от 2 мил. лв. като консултант по Цанков камък! Да се е оказал незаконен!

За милиони ,няма закони...

бронебойни патрони нЕма открити. Кой каквото си прави ние си избираме наши кучета на изборите.

Нищо чудно след време да осъди прокуратурата за причинени вреди!Даже и ще му изплатят обезщетение, естествено от нашите данъци!Дерзайте другари!

КОЙ??? КОЙ предупреди бисеров за сигнала от чуждите разузнавателни служби? КОЙ е от дупесе и искаше да стане шеф на данс?? КОЙ не разследва тези обстоятелства и не повдигна обвинения към съответните лица в службите, които издадоха тази информация??? някой от категорията на КОЙ???

d4

само не казват какви са пропуските на прокурора. замотаване, губене на време, протакане, замитане, 3 месеца за доказване... и кой е съдията, върнал делото?? прокурорите не е зле да попрегледат трудовете на Андрей Януариевич Вишински. там всичко е ясно и категорично.!

ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ДОКАЗА,ЧЕ И ДР. ЦУЦАРОВ Е ВЪТРЕ В КРАЖБИТЕ!!! ПИТА СЕ:И КОИ ОЩЕ ДРУГАРИИИИИ???

Питай кои Не са. Те са изброими

Ей, да не вземат да притеснят човечеца че да се поболее и да не може да си смучи уискито в някоя къщичка из Швейцарските Алпи! Трябва да има хуманно, европейско отношение, може да е крадец и мафиот, но е човечец и то национален предател, доброволец еничар, а лошите го стряскат, вярно нищо няма да му сторят, ама да внимават!