Двама загинали и 5 ранени при катастрофа край Първомай

Двама души са загинали и петима са ранени при катастрофа с 3 коли край град Първомай, съобщи "Фокус". Причината е неправилно изпреварване.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинали и 5 ранени при катастрофа край Първомай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Първомай и подобните нему градчета населението е 50 на 50 българи /роми Шофьорите са са също в по голямата си част роми . Но досега аз не съм видял ром зад волана на учебна кола. Може би тренират само из махалата,но пък карат по магистралите. Ясно е че ДАИ дават книжките просто така. Нищо че има камери и се правят на много строги.Проблема е очеваден. Неотдавна се оказа че шофьора на автобуса ни/ром/е неграмотен.Не може да прочете табелите по пътя... Как е взел книжка..

На политиците не им пука. 60 000 полицаи а няма по пътищата никакви. Да ги намалят наполовина но тези които останат да са постоянно навън а не зад бюрото.

Мечтай си, лошо няма.

Е стига де, писна ми да чета само загинали хора в катастрофи. Моля ви се бе хора карайте по-внимателно!

Дир, предлагам всеки ден да предупреждавате къде има полицаи с камери, както направихте вчера. Така ще спомогнете да изчезнем като нация още по-бързо. Така или иначе съвест нямате.

Боравенето с техника изисква предпазливост и мозък. Машините убиват. 50% от вулгаросите стават само за полето и кравефермата, не за МПС. Колело и каручка, и сега десетки хиляди от тях щяха да са живи и здрави.

Можело е да се разминат и тримата, ама някой се е направил на "мъж", а друг е карал със 100, а третия просто не е внимавал, ....

Що не започнете седмицата само с хубави новини бе мама ви изоглавена да е...............

Никой не може да ме убеди , че не може да се избегне този вид катастрофа. Просто и тримата мислят неправилно и не преценят правилно обстановката, защото ако само един невнимава, другите 2-ма ако са с ума си ще направят път колкото на магистрала и лудия ще мине, но явно всички карат, но не са в колите си..

Хора ! Мислете! Пробвал съм. Враца -Варна през деня /със относително спазване на почти всички изисквания/- 6 часа. През нощта - На Мах / и с неколкократно изправяне на косата/- 5,40 часа. Дали си заслужава заради икономисани двадесет минути? Отделно от това с изразходено по-голямо количество гориво.

важното е да се покаже някой, че е тарикат и правилата не важат за него.

+ 10. Наистина е така. карах със 110 в посока към Банско. Някакъв завършен кретен с джип, разбира се (то те стават символ на олигофренията), ме задмина ОТДЯСНО, с около 190. Защо просто не го направи отляво?! Но най-лошото е, че след няколко километра пак беше непосредствено пред мен, не е стигнал по-бързо. За гробищата...

Бат Бояне, 1000% си прав. Обаче винаги се чудя на друго, уж нямат пари - мрънкат постоянно, а всеки кара газ-спирачка. Задуват като изоглавени и на следващият светофар, пак сме заедно.

Преди години в София /на градско/ Карах Траби . До мен Мерджан. От светофар до следващия- Трабито/като по-леко и пъргаво/ пристигаше преди Мерц-а. Но в крайна сметка вървяхме заедно! :-) Сега гледам да поддържам висока СРЕДНАТА скорост / гледам далече напред и се опитвам да предвиждам кой какво ще направи ,така ,че да не натискам спирачка и рязка и пълна газ/ Не знам дали ще ми повярват някои, но от Ахтопол до Враца Опелчето /1,5 Д / направи разход от 3,670 /100км. Тръгнах към 19,00 и пристигнах около 02,00. Никъде не съм вдигал повече от 110 ,но и никъде не съм падал под 95. Карайте с ум и разум! Приятен път!!!

Май трябва да забранят колите и шофирането в България със закон...Изтрепаха се хората!

олигофрените изтрепаха пората!

Даби и господа, не искам да обиждам никого, всеки който кара с висока скорост и не спазва правилата е джигит и потенциален убиец!!!

Sm3hurk0

...всеки който гледа от високо комшийката вечер и не спазва правилата на мама и тате е джигиДЖИЯ и потенциален воайор. дрън дрън ... Сиси, защо насаждаш грешни мнения, за да ги асоциират хората, като теб. Не се ли усещаш, че в главата ти цари пълен хаус с подобни аксиоми.

дано това опростачване което прилагаш ти помогне да преживееш лесно смърта на някой твой много близък човек, на който много държиш.

В твое лице освен олигофрени на пътя си имаме същите и във форума! Така ли караш, като си избиваш комплексарщината на пътя, и чакаш куп ламарини да ти повишат самочувствието? Жалък си!!!

шофера. кои най често професиналните. де им саюза нема го. точка и кръст.

Като те гледам как пишеш ми е ясно колко си шофьор, а да не говорим за другото в главата. Заради такива като тебе се затриваме като нация.

колкото хора умират, там некаде толкоз от тях е откраднато. защото им е открадната душата. душа имат само хората, даващи душа за друг живот. не завиждайте на богатите, завиждайте на бебетата, защото можехте и вие да сте други. ся, да не земете и тях да биете,..от завист или несподелена любов.. щото, нема са разберем.

Не четете ли - от черен път излиза на главен, нали не е свикнал на интензивно движение, каквото е през празниците, и си е помислил че може да засича без да има последици... А от нивите как излизат на засилка, нямам думи...Нали сме царе на село, други участници не пеят в хора

Ами когато нещо е реално, то е реално. Дали е ясно на много хора? ...бавно се затриваме.

Лека им пръст а загиналите! Касапницата по пътищата ни продължава с пълна сила! Често пъти съм се чудел,какво толкова ще спечели човек,ако изпревари автомобила/камиона пред себе си? Една минута?

За съжаление печелят само среща със Създателя, и толкоз. Наистина жалко само за другите "печеливши"...