Разследват побой над 2-годишно дете

Полицията разследва тежък побой над двегодишно дете. Момиченцето е с опасност за живота и се намира в болницата „Света Марина” във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Разследват побой над 2-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко трябва да си го'Уем, за да пребиеш беззащитно дете?! Е, не мога да го разбера! Вярно, че народа изтрещя, ама чак да се пребиват до смърт деца и бебета - това вече не е човешко.

тази сутрин по една от телевизиите даваха интервю с пастрока на битото дете- малцинствени са , което е по- интересното той каза, че няма впечатления майката ТОЛКОВА да е биела детето, т. е все пак детето е било потупвано.

С празни приказки из тези форуми нищо не става.

Прав си! Аз също се убедих в това...цъкаме си по клавиатурата,негодуваме...а пък никой не излиза да стачкува. Заслужаваме си съдбата!!!

Моля Ви, разрешете ми да взема при себе си в Германия малкото детенце, ще му осигуря всичко необходимо за един нормален живот даже по немските стандарти. Не ме е грижа дали е циганче или не. Само да го освободя от тази гнет на която е подложено малкото човече.....

стига показни акции бе!

Що молиш тук? Какво очакваш да постигнеш?

благодаря ви !

Цигани!

На мнение съм че преди да се оженят някои типове и да сключат граждански брак задължително да ги проверяват дали са изперкали и са с всичкия си особено жените, щото на 30 години стигат до психиатрични заведения и са на антидепресанти и се друсат с метафиминчета.

Те децата ги раждат без брак бе дофторе, ти да не си от соца?

стига дир...кое е не толерантно? по скоро е точно като анализ.

не ти ли е минало през мислите , че н и е сме държавата , която дава , раздава , подарява , но разделени като роби , а не обединени , като народ ?

има истини в думите ти , но не държавата , това са нейните органи -първо, които имат правомощия и задължения .

каквито овчарите , такова е и стадото , няма на какво да се чуди човек в тая "държава " избираме си циркаджии , да им гледаме сеирите , но забравихме , че други също ни гледат сеирите!!! искам да подчертая следното , че като чист българин съм убеден в силата на българския дух , което е наистина изключително важно !!! един българин може да бъде това , което никой друг на негово място не може да направи !това го запомнете от мен ! можем да бъдем най - великите или точно обратното ! но не е ли време всеки за себе си да реши от какво има нужда и да даде целият си капацитет за осъществяването на това??? толкова ли е трудно да се разграничи доброто от лошото , интелигентния от хитрия ?колкото и да изглежда едно положение отчайващо и сложно , на него правостои лесно и просто разрешение, но затова н и е трябва просто да имаме волята да си отвориме сърцата и очите !!! този изстрадал български народ , който познавам и повече от всичко на света бих искал да бъде първи по интелигентност, трудолюбие и хуманност на тази планета , наречена земя ! да престанем да се правим на вълци и овце ,а да бъдем цивилизовани хора без н и к а к в и предразсъдъци ! всеки честен човек на земята има право на живот, но към това се прибавят и множество задължения... тук спирам и давам думата на по-умните и по-добрите да продължат, без правото да ме "очернят", защото нещата, които написах тук са продиктувани , единственно от обич към моята и вашата Pодина !

браво, човеко!

humfry

Да обвинявате ромите за всичките ви несгоди и проблеми, е все едно да обвинявате аборигените и бушмените за ВСВ! Помислете по въпроса.

Изтрещяла нация сме ние! Медицински персонал убива бебета, мафиоз ни е премиер, национален предател ни е президент, крадци и мафиози са ни в парламента, полицията охранява мафията, млади хора се изпотрепват по пътя, целия ЕС призна геноцид на арменците а ние само унищожение ........ Абе скапана нация

не би трябвало да се употребява думата "скапана" в случая , а по-скоро разсипана умишлено или не , въпрос на доказателства !!!

Душичка мънинка:..(((( то не си е избрало къде да се роди....както и много други мънички Слънчица....Дано се възстанови бързо и да намери дом при добри и грижовни хора

Много вяло днес!Няма коментари! Полицаите пленили ли са изрода пребил детето?

Народът бил освирепял...Не, той си е такъв, какъвто е, когато няма страх от нищо, -нито от правосъдие, нито от държавата. Не си измивайте ръцете, като прехвърляте вината пак другаде, по стар български обичай. Нищо не е в състояние да видиоти свестен, нормален човек, озверяват тези, които го имат заложено в дефектния, примитивен ген. Има много бедни хора, които отглеждат трудно, но с достойнство децата си. Нищо не може да оправдае такива примати.Това е истината-

humfry

Работа на институциите е да набелязват потенциално лоши семейства, където децата са застрашени, и да ги посещават редовно! Ако не им е работа, трябва да им бъде работа! Но те правят ли го това? Знаете ли колко неща могат да се правят превантивно при добро желание и когато не се мисли само за далавери и кражби!

Влизал ли си някога в цигнски квартали. Те пребиват лекарите, че ще пуснат институции. То цялат циганск сган е проблемна. Не е семейство и две.

humfry

И съм влизал, и в училище съм бил с тях, и дълги години в близост съм живял. Обаче за всичко описано от теб си има решение, стига да има желание! За решението са отговорни обществото и институциите. Бездействието няма да оправи проблемите.

С дамаджана ракия и невръстни дечица под ръка,изродите постигат чудеса от геройство!

Jeni

Народът освирепя - това е!

Изпростя и подивя.

Jeni

Съгласна!

humfry

С какво тези невинни и беззащитни дечица са заслужили всичко това? Какво са виновни, че са се родили в такива семейства, в държава, която не се интересува от своите деца и граждани, и в такова разединено и аморално общество, което почита само простотия и пари? Как може да причиниш подобни трамви на 2-годишно дете? Докога подобни неща ще са ежедневие? И това е само една много малка част от случващото се, което става обществено достояние! Виновниците буквално заслужават да бъдат разпънати на кръст! Такива хора не могат да се променят, няма как да се превъзпитат нито в затвор, нито някъде другаде! Това са мръсни и гадни изроди! Аз такива изроди не ги възприемам като хора!

Цигани са, няма нито едно име или фамилия. Така ще познаете в българските новини дали става въпрос за българин или циганин. Когато е българин, всичките му имена и роднини от баба до внук всичко....

humfry

За мен преди всичко са невинни деца и хора!

Майки излязоха на протест с искане за доживотна присъда за акушерката. Изниква въпроса ако майка пребие детето си, е ли разумно да излязат всички акушерки на протест с искане на смъртна присъда за майката....

нищо от това не е разумно, а пълно подивяване, може да звучи странно но най-голямото наказание за извършителите ще да разберат точно какво са направили, как са увредили за години напред живота на децата си, а може би и те на свой ще пребият своите ако имат такива...

абсолютно значи, но за санитарките е по-важно да вземат някой лев отгоре, не да си губят времто с такива мероприятия, ако им е толкова скучно ще счупят някоя бутилка от главата на новородено и са като нови...

humfry

И ти си поредния изрод! И едните и другите са изроди! И нищо не ги оправдава!

Избърши си пяната от устата!

"... травмите на балки деца,..." Балки е герой от амер.комедиен сериал. Поправяй! .. че днес ви стана навик да пишете без да четете.

Такива побоища над деца НЕ СА ТИПИЧНИ ЗА БЪЛГИЯ.....Защо ми се струва, че това жестоко насилие се привнася отвън....РЕДОВНО, да не кажа ежедневно, чета в немската преса за подобни потресаващи случаи...Не знам вие какво мислите....

не били типични, докато масово се насажда че задвратника, шамаросането "потупването" извъртането на шамар са методи за възпитание, без значение на опит възраст нужди проблеми възприятия...

Тия, които бият децата не четат немската преса.

Kakvo stave s OZD Targovischte? Yavno e 4e trybva da ima takiva frapira6ti slu4ai,4e da se obarne vnimanie na rabotata I kompetentnosta na socialnite rabotnici v DSP-OZD Targovischte.Gorkorto dete,na kade sme tragnali kato naciya?

Какво става , бе , хора , тази нация изтрещя, какво им става на тези хора, не е ли наказуемо със закон посегателството над всяко човешко същество било дете или възрастен. Потресена съм! Директорката на градината в която ходеше синът ми оправдаваше една даскалица , че била подръпнала ухото на детето ми и аз и казах че сега аз ще и подръпна нейното щото и тя не е слушала , като е допуснала това - онемя. Значи според тази фльорца е съвсем в реда на нещата да дърпаш чуждите уши и това директорка на градина , значи какво остава за слабо интелигентни и недоразвити умствено и емоционално същества, които населяват страната ни, пълен потрес! И какво е тая майка като детето ти е толкова зле да си биеш шута от болницата. Боже, Боже !

Едно е да биеш и убиваш, а СЪВСЕМ ДРУГО е да подръпваш уши- това е необходим "възпитателен" прийом, уважаема !! Много говедца с недърпани ушенца се навъдиха, не мислите ли ?

е да, то все от някъде трябва да се почне. На първо място е да имаш ТОЧНО ТАКВА НАСТРОЙКА(оневиняваща), след това е лесно, трудно става чак когато вземе много да ти харесва и както не си свикнал да разтоварваш в залата, все някой път ще се поувлечеш и ще предозираш някоя любима "боксова круша".

абе ти като си толко отворен и сакъв мъжага, що не вземеш да дръпнеш ухото на някой с твоите килограми?! Или те е шубе да не се надрискаш през устата после ?! Какво геройство е да удариш пердах на някой който едва има 6-7кг с мокри дрхи, не ти ли е минавало през ума че това е като да минеш с ножче през пакетче топло масло ?! Дришльо смотан!

Не, не мисля. На едно дете се показва, обяснява играе се с него. Разговаря се с него дори и когато е в пубертета и преди него във фазите "няма пък", "аз сам" и т.н. Наказанията винаги отчуждават, а боят слага край на всичко, дори и котките ги е страх когато са гладни но бити. Децата винаги ще правят грешки , това е нормално.

От дръпване на ушенце, никой не е останал с трайни увреждания. Шамарчето в случаяе по ефективно за дисциплината. Второ - детето ти бързо усвоява правилото "да би мирно седяло не би чудо видяло. Трето, децата принципно не трябва да се делят на свои и чужди, тези които слушат трябва да дават пример, а не обратното. Ако ще ги галите с перце не ги пускайте на училище. А такива травми побоища са недопустими разбира се.

СПРЕТЕ ДА СИ БИЕТЕ ДЕЦАТА, ПИЯНИ ПРОСТАЦИ!

Просто препишете законите на Канада и въпроса е решен! :)

Е,дай малко по конкретно за случая де!! По принцип,за Канада от всички се говори позитивно,ще е интересно......

Ще ги препишем и кво - няма да се спазват! Въпросът е до матриала, не до това, какви закони имаме.

Не е необходимо да копираме канадския закон, то и българският е достатъчно рестриктивен относно нанасянето на такива травми.

ENYA

Такива побои говорят само за едно - детето не е тяхно.

Докъде стигнахме, хора, бива ли посегателство и зверство над дете!!!!

Много зачестиха тези случаи.... Решението е едно и то,защото тук касае малки деца и бебета,които не могат нито да се защитят,нито да се оплачат дори!! Трябва да се промени законодателството и независимо от съдебното минало на извършителя,присъдата да е :-"кастриране и каторга на урановите мини"!!! За добро поведение,предсрочно освобождаване,след най малко 20 "прослужени" години....

Като гледам страха когото имаш и слагаш на кратуната тази бетонна каска и като направя връзката с айкюто ти,май и ти,като малък доста тупаници си понесъл по кофата...:):):))))))))

Господ да пази България!... В какъв свят живеем?! Защо ще раждаш дете, ако после го пребиваш или оставиш да го пребият?! Нека се помолим за спасението на това детенце.....

Който е нанесъл побоя на това дете да бъде осъден на доживотен затвор.

Допълнителната информация, например, може да ни информира от кой етнос е детето!Защото съм чувал за един етнос, който използва децата за набавяне на допълнителни приходи и в семейството има по 7-8 деца! Загубата на едно от тях изобщо не е загуба!

да слагаш минуси, циганите се размножават със скорост два до три пъти по-бързо от българите!

Проблемът може да се реши много лесно. Не се отпускат помощи на човекоподобни, които не са внесли и стотинка в държавната хазна, на деца, които не ходят на училище, на деца, които повтарят безброй пъти един и същи клас, на деца чиито родители никога не са работили. Циганите са социопати и с това трябва да се приключи. Или стават човеци или напускат държавата и отиват назапад, при Камерън, Меркел, Оланад или Фелипе 6.

Е как с протести по площадите ще спрете хора, оскотели от мизерията и безизходицата, всичко да си изкарват на децата си?

Що правят деца тогава, като са оскотели от мизерия? Сигурно да ги ползват за боксови круши. Изроди.

Докато не започнете за вкарвате хората в затворите още на следващия ден, така ще е. И докато ми цъкате минуси, колко от вас дойдоха пред съдебната палата на протест срещу санитарката, пребила бебе? Защо там мъжете бяхме една шепа, не ви ли интересува тази държава?!?