Нападнаха спешен медицински център в Гоце Делчев

Нападнаха центъра за спешна медицинска помощ в град Гоце Делчев, няма пострадали служители, но са нанесени материални щети, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха спешен медицински център в Гоце Делчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутри като Киро Японеца го пази държавата-60 полицаи защото,ако стане зян кой ще носи торбетата от нарк.на власта!?Също 1200 УБО!!!???Пазят Доган и подобни!Тя армията ни няма 1200 действащи!?ДОКОГА така заспали люде?!Вместо да пазят от набези и да разрешат неприкосновен соб.дом и имот!Необходимо е при арест веднага в бандиза,ако има золуми а делото и съда след това!А сега бандитите знаят,че ще ги пуснат и пак ................

Нали пазим Киро японеца, много важно че нападат и малтретират стари хора, че нападат и бият лекари, много важно че 240 негодника се подиграват с народа, много важно че за 6 месеца опоскаха 8 милиона да се друсат по "пътищата" на България. Абе нищо не е толкова важно, трябва да пазим Киро ц....а.

А внуците ни чупят пейки, болници.

Дедо Х.йо ,права е баба Вуна,затова ще продължи трошенето! А ти за помощ търси Св.св. "Език мой.враг мой".

Там всички са неандерталци с мислене от пред 1 век.

Аз предлагам само елитни охранители и бивши командоси да се изпратят на курсове за фелдшери и да влязат в екипите на "бърза помощ"!Да ги видя тогава разните мангали,наркомани и тем подобни боклуци!

Не може да бъде! Медиите да пуснат записа от охранителните камери, за да може всеки лично да се запознае със случая и да прецени, кой крив, кой прав!

Отговор:пази циганина Киро японеца. Познайте защо?

Много изпростя народа ,ти се опитваш да го лекуваш той ти скача на бой!!! Това и при животните го няма.

Тъй като животните не са сигурни във вашите намерения спрямо тях, може да ви одраскат, ухапят, ритнат, блъснат - в опит да се отърват от вас. Човешкото същество, ако изключим съвсем малките деца, е друго. Но тези явно са били на животинско ниво.

Някой

10+

Лекуват? Е те това отдавна бялата мафия не го прави. Тя ти взема спестяванията, ако нямаш такива те кара да подпишеш договор за кредит (да си забелязал случайно колко офиси на банки има около болниците, ей така съвсем случайно...). Ако не им платиш убийците в бели престилки те разпарят като прасе за да продадат органите ти. Дори и да платиш вероятността да умреш отново е голяма защото бялата мафия е съставена от алчни некадърници, голяма част от които са откровено пияни на т.нар. дежурства. Затова БОЙ, БОЙ и пак БОЙ! Докато шава ритай в главата, да мре мръсната корумпирана некадърна свиня! Смъртта ще пречисти света!

Аууу! Страшни психически отклонения имаш, буздуган недоклатен! Такива, като теб трябва да ги "лекуват" направо с лоботомия...

Или цигани или пияни македонци. Не познавам македонец, който да не е пияница.....

"Кървава македонска сватба"-какво да очакваш от тъпи и инатливи плоскоглави македонци.

каквото търси човек , това намира !

Какво да коментирам? Някакви нападнали някакъв спешен мед център. Нищо конкретно. Егати новината. А пък и снимката е от зимата или може би не от тази зима?

Може ли да познаем - цигани нападнаха, нали?! Тази пасмина трябва да бъде оставена да се лекува сама!!!

Не позна!!!!!Били са ,,дахлии,,!Ако не ти е известно какви са,потърси в гуглето,българино!

Ами ти, като си толкова "умен", защо не осветлиш нас, непросветените, със светлината на божествените си познания, като обясниш какво искаш да кажеш, вместо да пишеш глупости и да даваш препратки?

Aко някои с бои иска да си чеше крастата, саjaлявам ! Bреме е да се сложи краи на побоищата над лекари ! Mного е просто ! има страни, кадето линеиката задалжително се придрyjaва от полицuя ! Tака че един пuян дебил мнооого ще си помисли преди да посегне на лекар!

Е как "много ще си помисли", когато тоя, за когото пишеш не може да мисли?

на тия вандали направо затвор 1 година и 5000 лв глоба минимум

За 25 години си отгледахте чудесен човешки материал. Сега му сърбайте попарата.

Цигани ли са?

Не са цигани, а българи трето качество, от тъмнозелените...

Охраната на дискотеката не си е свършила добре работата, като е оставила "не набити" по - голямата част от пияната тумба.Ако охраната на заведението бе набила достатъчно здраво цялата компания, всичко щеше да си мине "тихо и мирно".

Повече роми - повече нападения. Нищо странно

Колеги, колективни оставки във всички центрове на СМП! Не чакайте да ви пребият, да ви направят инвалиди или да ви убият! Напускайте кочината. Москов не го е грижа!

На тебе Москов ти в очите, животинско ниво.

Пак бият лекарите и трошат държавното!Сигурен ли е живота в България за лекари и пациенти!Кой ще защити хората от крими контингента?Анархия ли е управлението на ГЕРБ?Кой политик стимулира безнаказаноста!?

Предлагам отсега нататък който нападне лекар да заплаща тройно всяка лекарска намеса !

ДО: МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ КОПИЕ: МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА НАНЕСЕНИТЕ МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ - Н Е З А Б А В Н О - 15 ДНЕВЕН ТЕЖЪК ФИЗИЧЕСКИ ТРУД - В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ЩЕТИТЕ!!! БЕЗ ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТЕЖИ ИДИОТЩИНИ!!!!!!!!!! СЛЕД ТОВА ДА ХОДЯТ ПАК ДА ТРОШАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Пострадали са двама 23-годишни мъже. Те са били бити от охраната на дискотеката, която се намесила, за да ги разтърве. " Гошо, прочете ли го това, след като го редактира?

Крайно време е да се поучим от Швеция, как се е справяла с ,,ромите" до 1968 година.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Хем международен, хем и военен. Избери си едното и не забравяй да споменеш КГБ, че ще се обидят товарищите.

браво моето момче.

Просташки, цигански номера.... защо изобщо трябва да се лекува това генетично обременено племе... трягнали д абият лекарите.... те изобщо нямат никаква мисъл в главите, не разбирам защо управниците се правят, че няма проблем когато трябва да се назовават с истинските им имена проблемите- така само се решават!

Извънземни ли бяха нападателите?

...Всичките в кауша ,а през деня общественно полезен труд ,ако ще и да чукат камъни ,докато не възстановят поне всички щети и направени разходи поне в ...ТРОЕН размер !

Традиционните платени акции за рушене на общественият мир.

Нямат край помашките неволи. Помачорите с кривите глави пак са се правили на гангстери.

Я се разберете помаци ли са, мангали ли, комунезе ли. Вече ме объркАхте

Потърси в другите сайтове и им виж звучните имена Юсеин и нам си кой и прецени сам какви са!

Шило

Държава на абсурдите. Да нападаш тези, които са призвани да помагат.

Затваряне на дискотеката.Кмета да се самосезира.

Кой да се намеси - кмета ли? Че вие знаете ли каква шматка е този кмет? - познавате ли го? Не, и не сте загубили нищо, че не го познавате. Човекът вече 6 или 7 мандат го избират помаци и цигани и вие искате дасе намеси. Той ще се скрие като лалугер сега и после, като се забрави случая пак ще се пъчи по улиците.

То е ясно,че за нападателя няма да има последици,ами дано плати щетите.

няма имена.значи тамнозелени

Това "зелените човечета" от Крим ли са или "тъмнозелените" от ...