Меркел показа съчувствие към Гърция

Германия не може да тегли черта на нацисткото си минало и трябва да остане чувствителна към щетите, които е нанесла на други страни, включително и на Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Меркел показа съчувствие към Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на нас турците нямали да ни плаща за 500г

Ей хора,разберете,че всички злонамерени проявления в света са следствие на САЩ.Това е страната на измислената демокрация,в която истински демократичните президенти се отстрелват като зайци,и се подменят с марионетки.Русия също страда от техните престъпни действия.Щатите са империята на злото,от което произлиза хаоса създаван в светъ.

buRgbuRg1

:( Затова от средно развита Европейска страна , и най-богата на Балканите до 9.9.1944 год България стана най-бедната , мизерна и изостанала и в Европа и на Балканите ! :( С " братската помощ на СССере" на Русия , на "братушките" ! :(

от най-богата на Балканите до 1989 се превърна в най-бедната, мизерна и изостанала в Европа и Балканите сега

А Русия ще тегли ли черта на болшевишкото си минало?Ще ни изплати ли репарации за 45 години комунистическа експлоатация?Щетите на България понесени по време на соцлагера са по-големи от щетите на Гърция,но за този факт нашите управници гузно мълчат.

Болшевиките невежо говедо са до един пратеници на уолт стрийт и хомосеки+швейцарски меки китки пренесени през Германия.Учи се невеж сине на българския народ ,но дори да си обрязан пак се учи какво те чака в скорошните времена.Ние можен да помогнем но в кошара не вкарваме.

Русия дано не иска да и връщаме опростените заеми ...предпочитам "социалистическата екплоатация "пред днешната "демокрация "

Заради тях след втората Световна война не само не ни броиха сред победителите, ами ни туриха и Врагове на ОО-нето! Сега като си отидат ще ни обявят за Врагове на Вселената, а може и на Господа! И пак бой и пак плащане!

....Германия не може да тегли черта на нацисткото си минало и трябва да остане чувствителна към щетите, които е нанесла на други страни, включително и на Гърция. ... --- Ако, Госпожата и Великите сили! Кво става с БГ-то, бе? Нещо да се чува за още около 150000 кв. км до Санстефанска България? И за 4-те милиона жертви и полужерви на прехода? Що само съчувствие към Гърцията? Бие от БГ-то кво сме, а? ---

На гърците и 200 милиарда евро да им дадат пак ще ги излапат и тогава какво ще правят?Гърците какви репарации искат от германците,като благините са поделени между победителите,а гърците не са участвали във втората световна война и нищо не би трябвало да им се полага.

........ ОТНОВО СМЕ ОТ ИБ..... СТРАНА,НИЕ СМЕ СЪЮЗНИЦИ...

Германия поне изчисти Европа от циганите.Те са голяма напаст.

Така ги е изчистила че като гледам кьорав циганин не е останал в Европа.Аз даже търся снимка на циганин за да видя как са изглеждали ама Германия и снимките е изчистила.Абе немска прецизност,друго си е.

Ако на тези им се размине фалита и продължат да им дават - значи номера минава и е време и ние да се наредим на хранилката! На Гърция 380 млрд евро която е долу горе по територия и население колкото България, затова трябва и на нас да дадат толкова за да си оправим стандарта на живот!!!

ама те имат ръководители които мислят за страната си защото всичките са гърци и патриоти

Е то един разумен Българин.

Явно имаш голяма фантазйя или не си добре правиш сравнения ????

Gold men end saks pokaza sagystvie a ne Merkel Dorotea

Нямало да иде на 9., но щяла да положи венец на 10., видите ли ;-) Хибридната война с Евразийщината продължава с всякакви ходове и ходчета, вкл. и цирк- да си спомним напр. оперетното изказване на Наришкин за присъединяване на Рашата към ЕС :-D И в тази постановка явно леля Меркел играе 'доброто ченге', Обама 'лошото', а Путила- Кримско/Донбаския крадец :-)

Меркел е истински антифашист и затова няма да иде при фашиста Путин на 9-и май.

НА МЕН ПЪК ДРУГО МИ Е ИНТЕРЕСНО В КОЯ ГОДИНА СЕ ОБРАЗУВАЛА ТАЗИ Д-ВА И ИМАА ЛИ НЕЩО ОБЩО РИМЛЯНИТЕ ЕДНИ ГОВОРЪТ И ТВОРЪТ НА ДРЕВНО ТРИМСКИ А ДРУГИТЕ НА ДРЕВНО ГРЕЧЕСКИ ! НО ТАКЪВ ЕЗИК НЯМА В ПРИРОДАТА А ИМА СЪМНЕНИЕ ЧЕ И ДВЕТЕ СТРАНИ ГИ Е НЯМАЛО ВЪОБЩЕ (ВСИЧКИТЕ БИБЛИОТЕКИ СА ИЗГОРЕЛИ РАНО ИЛИ КЪСНО ! КЪДЕ ТОВА СВИДЕЛСТВО ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ТЕЗИ ДЪРЖАВИ (ОСОБЕННО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТЕЗИ ДРЕВНО (КАК ДА ГИ ПИША ДРЕВНО ГРЪЦКИ - НО ГЪРЦИЯ ВЪОЩЕ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ТОГАВА ИЛИ ДРЕВНО РИМСКА НО ПИСАОИ НА ЕЗИК КОИТО ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ ТОГАВА ЗАЩОТО Е НЯМАЛО РЕЧНИЦИ И УЧЕБНИЦИ !!!

Тая ша дава ли сега 200 милиарда ,или няма да дава?

Преди 70 години загина една красива мечта и надежда за по-справедлива Европа.

EEEEE :))) Браво! Кефиш!

Капитулацията на Третия Райх е подписана на днешния ден преди 70 години. За Германия подписва генерал - полковник Алфред Йодъл. Тъй като Сталин казва, че подписалият от руска страна не бил упълномощен (не ми се рови в нет -а за името му), войната само със Съветите продължава до 08.05. 1945 г. (в Москва вече е 09.05), когато генерал - фелдмаршал Вилхелм Кайтел подписва с Жуков. Иначе със Западните съюзници всичко приключва на 02.05. (тогава се самоубиват Гьобелс и жена му; коменданта на Берлин генерал Кребс и т.н.). Факт! Това всъщност е добре дошло за германците - както цивилни, така и военни, които дирят спасение на запад (от зверствата на работническо - селската армия), защото им осигурява още време за съпротива и бягство. В противен случай, ако Съветите бяха приели първия акт на капитулация още на 02.05. всички части на Вермахта трябваше моментално да сложат оръжие и да се предадат на противниковите войски, на който фронт се бият. Между другото дори и през месец юни 1945 г. в Чехословакия има германски части, които водят спорадичен огън. Също за хърватските усташи съм слушал, че са едни от последните, които слагат оръжие през Втората Световна в Европа! 'щото нали в далечния изток войната продължава до 02.09. срещу Япония, де.

Това за което говорите се е случило на 8 Май в Карсхорст... а Сталин иска още едно подписване което става на 9 Май.

Не знам откъде имате такава информация, но не съм съгласен. Според Вашето, подписванията стават май повече и аз взимам нещо да се обърквам. Има две подписвания - на 02.05. от Йодъл със Запада и на 08.05. с руснаците- между Кайтел и Жуков. Това е! Така съм я учил аз историята. Това, което Вие казвате за първи път го чувам. Къде да до го прочета?

срещу азиат-болшевишките орди и затуй се ползват с германската симпаия.

Тц, не хърватите, щото и Тито и много от партизаните му са хървати. Усташите сиреч хърватските националисти, заради извършените от тях престъпления, продължават да се бият дори и след официалното обявяване на края на войната. А, да не забравя Титовите партизани официално са признати от Великобритания за военни части на Короната тъй че който воюва против тях воюва срещу Британската империя-)

БЕГЕЕЦ НАУЧИ ЧОРБАДЖИИТЕ СИ ДА ЧЕТЪТ ВНИМАТЕЛНО - СЛАБ-2

Не разбрах за к'ви чорбаджии иде реч! Винаги темите за ВСВ съм ги писал с този си "ник". А и за политика, също. Виждал съм писания на "БЕГЕЕЦ". Не зная, че защитава същите позиции. Може да се говори "четът", което е правилно по правоговор, но се пише '"четат".

Pesh0

Меркел показва среден пръст на Гърция , с това си изкавзане . Като казва на гърците , да не разчитат , на Русия . Тя също ще се види с Путин.

Бабо Меркел, пък и нали Боко ти е любимец, всеки път го пипаш по кратуната за късмет!

..да им ближи задниците на гърците Меркел! Писна ми от двойните стандарти на ЕС ! Борисов да го духа с с тези икономии за народа и охолство за и разбойниците които ни управляват!

Аре бе, баба Меркел, развържи портмонето и прати едни 300 милиарда, за да може бедните ни политици да загладят косъм, че толкова са измършавяли горките от глад и бедност.

Макар че сме били съюзници на Германия в две войни, няма да покаже баба Меркел съчувствие към България, най-бедната и корумпирана страна в ЕС!

браво na меркел

Не си позволявайте да си играете с хората .друг път .германци ..китайци..гърци или квото ще да е ..щото най -важно е нещата да се казват с истинските и им имена в тоя живот.....

Българи-не сте разбрали че елините са фактор в европа швабите ще продължат да наливат мънгизи на елините това не е БГ ние можем само бля бля послушно надупени.

дата презокеанските демократизатори колко милиона избиха.....дали настигат вече бройката на избитите от Хитлер....дали за роднините на избитите има значение кой ги е избил-фашисти или демократи или за тях е от без значение като какви точно се определят убийците

ВИЗАНТИЙЦИТЕ ВЕДНАГА ДА ПОЧНАТ ДА НИ ПЛАЩАТ РЕПАРАЦИИ ЗА ОСЛЕПЕНИТЕ МИ ВОЙНИ!

до ''до чичото'' ако не друго поне си възпитан и учтив. като тези на които симпатизираш.

до Mdaa.. германия и русия вече бяха заедно. забрави ли? от 1938 до 22. 6. 1941. нямам кирилица.

Давай чичо, давай бре чичо....Преди това кой беше с Германия бе клепунгер? Кой пококороса Хитлер за аншлуса на Австрия и нападението на Чехия.Полша има договор с Хитлер от 1933 г. и дава войска срещу Чехия. Подписва и Мюнхенското споразумение с Англия и Франция, а коя година беше то ? Сталин печели време и правилно преценява...

Всъщност си партнират още от 1924 година. Според Версайския мирен договор Германия няма право на авиация, танкове, линейни кораби и подводници... та немските офицери от възраждащия се Райхсфер, и по-късно Вермахта, ходят на екскурзия в СССР за да ползват тамошните полигони и между другите им занятия да изслушат по някоя лекция в съветските военни академии... То и затова в немската армия е било модерно да учат руски.

Да, а пък виж Ердоган и Турция - и дума не дават да се издума за геноцид. Що Меркел не каже: "Имаше през 41-45 г. едни размирици из Европа - доста загинаха, и немци, и руснаци, и евреи сигурно е имало, ама геноцид - найн! Имаме едни архиви, ако искат евреите да дойдат заедно да ги четем и да видим кой крив, кой прав."

Mдааа,...взеха да поотпускат примката?! B същото време някои хора умират от страх накрая,...да не се получи някакъв съюз между германия и русия?! Eдната с прекрасни нови технологии другите с огромни природни ресурси ,и тогава някои с болните си амбиции за световно лидерство,.....на баняаааа..хахаха! A, вече има и изказвания в германският бундестаг в тази насока?! хахаха...интересно ще ставааа!!

ВЕЛИКИЯТ АЙНЩАЙН КОМЕНТИРА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА НАЦИСТИТЕ ТАКА "......НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ КОЙТО ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА - ВИНОВЕН Е ТОЗИ КОЙТО ГИ НАБЛЮДАВА И НЕ ПРЕДПРИЕМА НИЩО ЗА ДА БЪДАТ СПРЯНИ...." СЕГА ОБАЧЕ ПУТИН ПОКАЗВА ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ СРЕДЕН ПРЪСТ НА АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ОБАМА КОЙТО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ СТРЕМИ ДА НАТИКА НЯКОЯ СТРАНА ВЪВ ВОЙНА. КАКТО Е СЕГА В УКРАЙНА. СРЕЩУ РУСИЯ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА УСПЕ - И ГЕРМАНСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ПОВЕДЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОТУРКОВЦИ В МАРКОВИ КОСТЮМИ И.... И Т.Н. ЗАЩОТО ТАМ ДЕЙСТВАТ СИЛНА НАУКА СИЛНИ ЕНЕРТИЙНИ РЕСУРСИ СИЛНИ ТЕХНОЛОГИИ... НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК ТАЗИ РУСИЯ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ТАНК В СВЕТА А ПЪК НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПРИМЕРНО СМАРТОФОН ИЛИ ЛЕК АВТОМОБИЛ... ОЧЕВИДНО В РУСИЯ СА ДРУГИ МЕРКИТЕ И ТЕЛИЛКИТЕ...

Путин е усвоил прилежно всички гадни страни на фашизма и нацизма и започна тяхното прилагане

Много скоро,Меркел ще прави свирка на Ципрас!

В седмичното си онлайн обръщение Меркел посочи, че очаква с НЕТЪРПЕНИЕ възпоменателната церемония на 10 май в Москва заедно с руския президент Владимир Путин. Що бе госпожа, що така, какво толкоз се е случило напоследък, все пак жена на години сте какви са тия мераци, че и по телевизията ги обявявате.

НЕ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕНА С МОКЪР ПАРЦАЛ КРИМ СТАНА РУСКИ С ПЪЛНО СЪЛОТВЕСТВИЕ С ЕВРОПЕСКИТЕ ЗАКОНИ И УСТАВА НА ООН И ПЪВАТА ТОЧКА ОТ УСТВА ГЛАСИ: - ВСЕКИ НАРОД ИМА ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ !!! КРИМ БЕШЕ АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА ИМА ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ПРИСЪДЕНИКЪМ КОГОТО СИ ИСКА ДАЖЕ С ГЕРМАНИЯ ,АМЕРИКА,ТУРЦИЯ ,КАНАДА И Т Н - СТИГА ТЕ ДА СЪГЛАСНИ !! НО ТАКА КАТО ПО ГОЛЯМОТО НАСЕНИЕ Е СЛАВЯНСКО РЕШИ ДА ПРИСЪЕДЕНИ КЪМ РУСИЯ ! НАЙ ГОЛЯМАТА ФОРМА НА ДЕМОКРАТИЯ Е РЕФЕРЕНДУМ !!! - ТОВА Е ПО ЗАКОНА НА МЕЖДУНАОДНОТО ПРАВО !!! И КАКВО Е НАРУШИЛ КРИМ,ЧЕ ДА НЕ СТАНЕ СУБЕКТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ - ПРЕЧИ ВИ ПЛАНЪТ НА МАРШАЛА !!!И ИСТИНАТА - ЦЯЛАТА РАБОТА Е В ИСТИНАТА КОЯТО НЕ МОЖЕТЕ ДА Я ОСЪЗНАИТЕ ИВИ Е СРАМ ОТ ИСТИНАТА !!!

Тия глупости си ги разпряй на путинските митинги У нас Майдана не будет или как беше... Путиндка Русия нападна Украйна и сега води Втора Студена Война

ОТ БЪРЗИГАТА И ОТ ЯТ (МАКАР ЧЕ И НЕ ЗНАМ БЪЛГАРСКАТА ГРАМАТИКАТА НО ВИЖДАМ ЧЕ МИ ЛИПСЪТ БУКВИ ПО ТЕКСТА - УСТВА -чети - УСТАВА

НЕКА БЪЛГАИЯ ДА НАПАДНЕ В МАКЕДОНИЯ ТАКА И ДА СЕ СПРЕ СПОРА ! КАК МОЖЕ ДА НАПАДНЕРУСИЯ НА УКРАИНА (КОГАТО ТАМ ИМАШЕ 20 000 УКРАИНСКА ВОСКА !!!И КАТО НИТО ЕДИН ИСТРЕЛ НЯМАШЕ

Бай Ставри

Иване, Крим и Донбас, Ю Осетия и Абхазия, Приднестровие и Калининград, както и Ю Курили са окупирани от Русия ЧУЖДИ земи Втората студена война е факт Руската Федерация е на дузпата

Иванушка, Глупако, разбрахме че си тъп но престани да казваш на черното бяло и се пръждосвай при любимите ти фашисти в Кремъл!

Прав си приятелю. Но може би незнаеш, че в този форум пишат няколко човека под различни имена инструктирани от посолството на САЩ, на които им се плаща съответно. Жалки утрепки и боклуци и затова нищо смислено не казват. Наричаме ги "соросоиди" и не им обръщаме внимание- те са представители на най- продажната част от хората, която за България е голяма, особено в правителствста от 25 години досега.

СИРИЗА ще получи това ,което иска , а Меркел е готова да плаща само и само да запази победата си в икономиката на Европа .Това ,което не можа да направи Хитлер по военен път.

Някой знае ли от България кой ще поднесе венец в Москва,освен Волен?

И съюзника им от БСП заедно с представителна рота от Евророма

САМО САПУНА НЕ ЗНАЕ