Нова Зеландия се готвела да шпионира Китай в полза на САЩ

Новозеландска разузнавателна агенция е подготвила планове да шпионира електронните комуникации между служби на китайското правителство в град Окланд.

Обратно в новината

Коментари - Нова Зеландия се готвела да шпионира Китай в полза на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намек и за всички останали и особено по-малки като нашата страна "Не си мислете, че ще решите нещо и ние няма да го разберем и да имаме време да го предотвртим ( с цената на вашия живот рабира се)

Тук май става дума за евро-атлантически ценности? САЩ, тоя "образец" на демокрацията, подслушва най-близките си съюзници - естествено е, че няма да прости на някакви си китайци...

Едуард Сноудън да се благодари, че се е родил американец, а не руснак, защото ако беше второто, досега отдавна да е изстинал.

То затова хамери го търсят под вода и камък , за да наградят с най-високо отличие. Апрапо, дотук нещо много често започнаха да изстиват американски граждане, избивани от собствена полиция

Крадеца не го съдят защото е крадец а защото са го хванали да краде.

Тоя "умник" що не каже как Русия шпионира Китай! Шпионира реално, а не тоя се готвел, оня се готвел, ала бала портокала!

При разузнаването има един такъв парадокс: две държави си знаят че се шпионират(всички се шпионират),но са си в добри отношения;когато обаче се разкрие шпионаж,тогава се изпокарват!Какво излиза - шпионирай ме,ама гледай да не те хвана.

За каква Нова Зеландия пишат ??? Тези които са подслушвали, най- вероятно са били- БСП и/ или Алексей Петров. Тия подслушват цяла България. Трябва да има затвор за подслушване. А съдии като тия, които искат д съдят Цветан Цветанов, защото не разрешил Подслушване - са за затвора задно с Комунистите от БСП и Алексей Петров. Онези мутри Маргините, май също подслушвали на много места.

яко се окафяви от съюза Русия-Китай и ако не ги натискаха окупаторите, сега да носят ватенки всичките. Обаче Южен Корея плю на всякакви санкции и сега икономиката й бумти с руската :)))

здраво бумти ! руската и ю . корейската икономики са локомотива на световният прогрес

извинявам се ! имам предвид ндкр тя е локомотива ! отивам да си посипя главата с пепел !

На 19-ти в Джакарта започва Световния икономически форум за Източна Азия. Една от основните официални теми е намаляващото влияние на сащ и засилващата се роля на Китай и Русия. Досега се виждаше само повърхността - Русия срещу Запада, сега излиза истинският нов играч - Китай!

който тревожи Азия е, дали Русия ще остане вярна на декларирания си курс и след края на европейските санкции?

Може би е удачно да коментирам на този, че България е единствената страна в света, която харчи повече за охрана и обслужване на народните си представители, отколкото за разузнаване! Казвам обслужване, защото днешната охрана, включва ходене по магазините, пазар, прибиране на децата от детска градина и прочее...

Аз лично нямам нищо напротив, да се подслушват един друг, колкото си щат. Имам обаче напротив, когато се пишат на света вода ненапита и се опитват да ни четат конско по морал.

Цялата работа с възхода на Китай е много зле и вината е изцяло на Запада. Китай е настроен реваншистки и е чакал столетия, за да си върне унижението на Запада! Сащ трябваше навреме да се усети, че истинският му противник е Китай! Досега Русия винаги е била в различна степен с Европа! Сега подкрепи Китай и руснаците няма да се отменат от думата си! На всички веселяци във форума ще ви се наложи да работите като китайци!

единственият враг на русия е китай ! с политиката на путин , русия остана без подкрепата на запада ! изхода е ясен . сибир ще е китайски и този път никой няма да си мръдне пръста в подкрепа на русия

Сибир може и да стане някога китайски по чисто демографски причини. Но дотогава бъди сигурен, че Европа отдавна ще е ислямизирана и циганизирана.

е кога някой си е мърдъл пръста за пдкрепа на Русия? Всичките само искате, а после плюете! Е затов и Русия стана най-голямата държава на света, ама все си вярвате, че можете и повече :)))

в първото ти изречение е истината ! където е запада , там е и възхода !

Покланя се ниско уважително и почтително,с присвити очи,за да не видим зад тях мнението "бели дяволе",а зад очите какви мисли се крият ние няма как да знаем;няма как да разберем.Внимание!

И кучето на Павлов не е толкова първосигнално. Подхвърля се какъвто и да е информационен кокал и започва обилно форумно слюноотделяне. Хората на всякакво равнище се следят, дебнат и реагират- такава е човешката природа. Включително и на този форум.

След информацията, че САЩ са подслушвали своята приятелка Меркел, тази новина ми звучи като лош виц.

Браво - само китайците не подслушват никого, не шпионират, не крадат технологии, не бълват ментета! След десетилетия ще си спомняте с умиление за "лошите" американци, когато китайския дракон се развихри по света! Бъдете по безпристрастни и не позволявайте на сляпата омраза да ви замъгли преценката - Китай в основата си се стреми към същото, което иска и САЩ! Просто средствта и пътя са други - за губещите това няма значение!

Щом смяташ, че китайския дракон ще се развихри след десетилетия т.е той е бъдещето, то излиза, че нашите политици пак не са били далновидни и са избрали губещата страна.

И какво значение има дали ще се дупим на Изток или на Запад? Явно не си работил ЗА китайци - ще разбереш какво е "демокрация" и "права" по китайски! Абе някой да е чувал за китайски синдикати?!

Тролове, в неделя не почивате ли уа?

Амчи,ти отъдйе си уа ? Вър да върим в Моля ...

не са прави тия от нова зеландия ! никак не са прави ! седнали и измислили шпионажа ! що им трябваше ?! до сега шпионаж нямаше и хубаво си беше . пък отсега с тоз шпионаж кво ще правим ?

Едва ли китайците не са го подозирали. Всички знаем за Пете Очи (Англия, САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия)

САЩ заставят робите си да работят за тях. Нищо ново! Дори си приознаха , че са заповядали на редица държавни ръководители да се въздържат от посещения в Москва! Как се чувствате като знаете , че американския посланик е първа политическа фигура в България и заповядва на плевела и борисов какво да правят, какво да говорят и къде да ходят!

Не съм съгласен ! България не се управлява от еднолична диктатура,а от тройна коалиция включваща американския, английския и френския посланници.

прав си ! те тримата с голям зор изгониха руския , но добре че успяха !

не си обективен, точно българия я управляват като кукла на конци.

jingiby

Всяка държава го прави, освен балъците като нас. Дано не съм прав!

Англосаксонските терористи са еднакви по цял свят:Англия,ФАЩ,Канада,Австралия,Нова Зеландия.

Ти знаеш ли какво е тероризъм?Ако тези силни, богати, технизирани, технологизирани, информирани; с мрежи и влияние на всякъде по свата тръгната да правят тероризъм,какво ще стане?!Терор правят слабите,силните ред искат.

Дефиниция:Тероризмът не е военна стратегия, а основно комуникационна стратегия. Терористите не завземат територия по военен начин , а искат да завладеят мисленето. Айде пак ми кажи дали САЩ не са терористи!!!

че тя го прави от много години

деер

Сега всички демократи , който мислят, че само Русия е лошата, да отговорят, колко усилия им струваше на западняците да подслушват нашите политици през тези 25 години и защо оставят нещата да ни управляват разни - старци, не работили никога хора, разни мутри,олигофрени и накрая президентите, който са оцапани отвсякъде!?????

Въпроса не е защо някакви си западняци оставяли нещата в България, а защо българите се примиряват с нещата/ситуацията.

От десетилетия съществуват правилата: "Да не се шпионират съюзници.Получената информация да бъде достъпна на всички партньорски служби.Всички англоговорящи държава са в категорията съюзници."Службите на държави като Нова Зеландия и САЩ (съюзници)работят съвместно ,когато едната страна пожелае.Не просто съдеиствие,а съвместно.Какво скандално има тук?

България от враговете ли е, щом не е от англоговорящите?

ако е със сащ е от враговете.само че народа мрази американците.затова не са.

Англоговорящите по правило попадат в тази категория,за другите други правила има.

То щото всички АНГЛО-говорящи са съюзници затова Щатите без притеснение подслушват враговете си от Франция, Германия и Швеция...

Меркел не е от англоговорящите, ясно, значи, защо я слухтят Сащите ...

Първия голям скандал с подслушван от американци немец беше с Вили Бранд, няколко години след скандала с Шарл де Гол... Тъй де, хората си имат традиции и те не започват с фрау Меркел. Шведите и те горките си тръбяха че руснаците ги подслушват, докато един ден не хванаха американче да си играе на дипломат със слушалки.

Васил Левски е казал: "предателите трябва да се убиват", Сноудън е класически пример за предател!

деер

Не намесвай Васил Левски в платените ви драсканици!!!!!!! Срам нямате ли, безродници такива! Говорете си глупостите и оставете името на дякона!!!

като гледам ти си предател,затова трябва........знаеш какво,направи го сам като японците.да не го правят други,мръсен предател.на всичко отгоре скверни името левски.

Сноудън е най-доблестният мъж на планетата,малко са такива в днешно време. Неслучайно той получава всякакви такива награди навсякъде,където мафията не успее да се намеси навреме -преди всичко университети на запад и изток и др. организации!

Само допреди няколко години ми беше голяма мечта да посетя Австралия и Нова Зеландия. Струваше ми се, че това са отдалечени и откъснати от световните проблеми райски оазиси, където мирно си живеят добри и интересни хора. А то напоследък се оказва, че заедно с Канада това са най войнствените и нахъсани васали на САЩ. Що не си гледат спокойствието и дивната природа, ами тръгнали и те да се навират между шамарите.

А аз дочух, че в схемата са намесени и тайните служби на Тринидат и Тобаго. Вярно, работят само с 50% от наличния състав, но просто вторият агент е бил ухапан от паяк.

от юесбитата с натрупана информация от години.

Нещо почва да намирисва тоя Сноудън. Все нови и нови документи вади?? Е откъде бе? Повече от 3 години е извън системата на АНС.

Недей да лъжеш,защото не са повече от 3,ами са по-малко от 2 години,откакто е извън системата.

правят САЩ ,купуват си правителства и те работят в техен интерес , народа и държавата кучета ги яли, нали ние сме добре - пример България.

Нищо ново в новината. След като САЩ подслушват най добрата си приятелка Меркел, защо тези да не подслушват Китай.

не е изненада . Нова Зеландия е колония на САЩ. А човекоядците живеят в каменната ера.

всичко това показва че краварите използват всякакви методи за дестабилизация на другите държави.по този начин оправдават големия дълг които имат.иначе трябва да фалира като държaва.

Този вече може да си говори всичко и няма инструмент, с който да се знае дали говори истина или не...

а юесбитата които е взел със себе си.