Борисов позира пред магнолии в къщата си в Банкя

Премиерът Бойко Борисов се похвали във Фейсбук с магнолиите си в къщата си в Банкя.

Обратно в новината

Коментари - Борисов позира пред магнолии в къщата си в Банкя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та публукувате на Боко храстите, какво ни знаимавате с глупости. Проучете как според договорите за 16 милиарния заем, които са одобрени и посписани от Бойко Методиев Борисов, държавата ни буквално е продадена на кредиторите, тъй като според един от договорите, сме се отказвали от суверенитета си и държаванта стобственост, освен МО и имотите му, като и финансовото министерсто и посолствата стават собственост на "РОЛШИЛДОВЦИ И РОКФЕЛЕРОЦИ" (на банклерите и кредиторите отускащи заема)

Снимките и текстът му към тях вече имат над 50000 лайка. Ако някой не вижда уникалността на тази проста публикация, значи грам не разбира ни от социология, ни от психология, а и политиката не му е силна страна.

Тази снимка ми напомня за едно стихотворение,което е в унисон от видяното току-що,а то е "Когато цъфнат теменугите ,е..и им мамата на другите"...

"БЪЛГАРИНЪТ привикна хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи, тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша с вяра..." (По Христо Ботев) Докога ли ще търпим разни говеда?

Боже,Божеееее къде си Боже пребири си ги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И тази "новина" е важна защото...?

Благодаря Ви съграждани за тези коментари! Мнооогооо се смях и на снимката и на писанията Ви.Друго си е денят да започне весело:)))) Храстите са супер и розовите и оранжевите....

когато започнат да ни управляват политизи поне като грацките, които разбират от дипломаця, а не тикви снимащи се до магнолии, булгаря може и да трагне напред.

A аз като те гледам какъв си неграмотник си мисля, че и господ да слезне няма да се оправим с такива като тебе.

тоя ми прилича на 50 годишен тийнеджър.

Годините си намалил , акъла си увеличил.

Е, не го знам на колко години е точно.

Магнолиите са прекрасни, стопанина също.Жалко ,че стадото което отглежда е пълно с червени мърши.

Ми той и Баце е червен, бе моме...ми недей така де...

Дали са червени или сини, все са мърши, стадо, свини!

Прелъстени и изоставени, червени хризантеми.

Да очакваме ли скоро снимка на Боко по пижама, седнал на нощното гърне?

Бай Ганьо

На фона на магнолиите се вижда некъв пън...

Чини ми се : по големият пън, тук се опитва да пише нещо.

Какъв е тази боклук който загрозява това природно съвършенство магнолиите. Къде е господ да си прибере версиите за да не страдат магнолиите.

Немате ли свършване бе червени тикви.Одгпре на туй, и празни.

Скрита реклама на Самсунг по всички медии :)

натюрморт "тиквата с магнолиите". едва ли ще я видите в "прадо", но самсунг поне ще плати за продуктово позициониране. боже какви тикви рарда тая булгарiя.

Много малко си ходил на училище:-) . Излагаш се мноооого.

Гледаш я - магнолия, а к'ви тикви ражда...

В ПЪРВИЯ МОМЕНТ СИ МИСЛИШ,ЧЕ ВИЖДАШ МАНЕКЕН НА САМСУНГ,А СЕ ОКАЗВА,ЧЕ БОКО ТИКВАТА СЕ ПРИГОТ- ВИЛ ЗА СЛЕДВАЩИЯТ ГЕЙ ПАРАД.И В ДВАТА СЛУЧАЯ,СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Ами, Свиня се снима пред гарнитурата си :-))

"Разцъфтяли ябълки и круши" и малко магнолии. Не важи! Искам го по бански.

Мечтай си Калинке. Само с това ще си останеш.

Днес харесванията са вече 40 000. Да си уволняват троловете от щабовете на Атака, БСП и костовистите.

Толкова сте глупави, че като ви плюят от ЕС си мислите, че роса ви вали. Кой ще ви вземе на работа в чужбина? За какво ставате? Можете само да слугинажвате, ама за това на Запад за кво сте им?!

ти в коя тема си ?

какви харесванiя бе момче - това си е трагедята на един народ от 7 000 000.

Борисов рекламира на футболния тим "Челси". Който публикува рекламата му, също прави реклама!

Франсоа Рабле сигурно е погледнал в бъдещето и е видял Тиквата. Това вероятно го е вдъхновило и е написал шедьовъра си "Гаргантюа и Пантагрюел"...

а бе знаете къде живее , знаете къде работи , що не иде някой да му каже лично какъв е ? големи смелчаги сте тука ! всички с къщи , пари , фирми , красиви , снажни и най вече умни и образовани ! смотани аутсайдери сте всички !

Искам, но не става. Отвън има цяла рота охрана, пазят го много добре от народната любов!

и му са запушили ушите да не те чуе ? напиши плакат и стой отпред да те види !

ТОЙ обича да го обсъждат, без значение за какво.

не плюйте нагоре скапаняци ! това дето пада после не е роса !

А спомняте ли си за човека от народа и на кого казваха така!?!?Това си е човек от народа,кво толкова?!

Kolkoto i da natapvat che premiera DOBRUVA za BALGARIA,nese lazete. EMIGRIRAITE...... Balgarskija narod NEZASLUZAVA takava glupost satvorena od bolshevikite.HORA OTVORETE SI OHITE IUSHITE.NORMALNO LI E MINIMALNA ZAPLATA OT 140 evro.OSTAVETE GI sami da pluvat v SOBSTVENITE SI CHERVENI LAINA. KATO NIAMA PROKOPSIA PLIUL SAM V TAZI ORISIA.

Магнолии и Борисов, цъфнали сме, остава да вържем на евтините номера на селянина от Банкя. Онзи от Правец поне ходеше с костюми и не се снимаше с ватени фланели. На какъв се прави Борисов? Човек от народа с няколко микярда зад гърба си и глутница лумпени, които го избират...

На какъв се прави Борисов ли? Опитва се да се прави на селянин, но не става. Това си е чиста проба селяндур, и то с претенции, просто достоен пример за учебник по това, което на трябва да сме!

Пръв на село, отколкото последен в града като тебе, червено псе. НО! За наша радост Борисов е пръв и в село и в града. ЯСНО!

Гледам министър-председателя,чета писанията на народа и си казвам"ей,голям ташак сме,вкупом сме ташак...и то много голям,за съжаление,разбира се.

Нямам дУми - Такъв "лЕвент с Магнолии, по спортен Екип" - направо Импресия от Париж... пардон от Банкя. Сега фейсбукната фотосия да я тепоса мистър/ага/ Вежди в нашенския Лувъррр, там при Левски без мустаците, че "нашенската действителност - картина" да е напълно истинска Импресия.

С магнолии или без, с анцунгче или без, пригответе се още един мандат да си товарите жлъчките! Още дълго ще ви бъде министър-председател г-нБорисов! Айде приятно храчене, червенушки!

Ордата на удобните некадърници, като теб ще погребе България, радвайте се на подаянията и си копайте сами гроба!

Май днес си забравил да направиш diz çökmek пред портрета на Тиквата в спалнята си?

Убавец :) Сега направете асоциация с нежната му душа

Нема лошо нека позира--ама не видим у градината дека са насадени компирите?

Нежна душа е Той

г-н Борисов, четете: "Германия се зарадва на контракта между Гърция и Русия за Турски поток"" И ни обяснете, как ние българите да преглътнем това унижение и подигравка?! Как да преглътнем, че нас ни глобяват, а Гърция не само няма да си плати кредитите, но и ще получи помощи от ЕС и Русия?!

Я се стегни какви са тези хленчове. Ние не сме фурнаджийски лопати като гърците и опазихме неопетнени евроатлантическите ценности

Ти от коя пещера изпълзя току що? Не знаеш ли, че Германия и Гърция са членове на НАТО и ЕС?!

ББ се оказва,че освен държавник и спортист е и естет. В човек всичко трябва да бъде красиво е максимата към която се придържа нашият премиер. Със своите красиви дела той неменуемо ще доведе нашата страна до просперитет

Наслагали са ти Минуси, но Подигравката - Ирония и откровен Бъзик с Пажарогасителя от Банкя в твоя пост, за мен е Очевадна. Плюс от мен.

Това ли е новината, която заслужава вниманието ни? Поне снимки като хората слагайте, а не някакви мацаници, копирани по некадърен начин.

Parvo da pokledne darzavata si (AKO IMA TAKAVA),i naroda v kakva bednotija zivee i sled tova da pozira pred liubimite si hrasti.Gaden Cherven BOKLUK.(PREBOJADISAL se)

Защо не се снима как сади картофи или пред някоя зелена ливада е подкарал стадо овце на паша.Много се търси овчето????Гнусляр.

ey, zlobnichki ste mi

Пиарът на ББ да бъде уволнен веднага.Пак е сгрешил в избора си и е омазал всичко.

Да се просълзиш от умиление....

мамин златен

Из Дневника на един луд ....

Не е луд който яде баницата, а другите - които му я дават...

АБЕ ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ВСЕКИ ПЛЮВАМЕ АЙДЕ МАЛКО КУЛТУРА И СРАМ ЧОВЕК ИМА И ДОСТОИНСТВО