9 българи са ранени при катастрофа в Германия

Микробус, превозващ българи, катастрофира в Бавария в петък, съобщи БНТ. Няма опасност за живота на ранените.

Обратно в новината

Коментари - 9 българи са ранени при катастрофа в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от баи ганиовци какво очаквате станахме за срам и в германия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

наистина ли са българи???

Това е показателно за още един 'плюс' от разширяването на ЕС. Полски, румънски, български шофьори със съмнително познаване на елементарни правила за движение плъзнаха из Западна Европа. Аз лично, в резултат на опит, видя ли номер на кола / камион с източноевропейска регистрация, гледам да съм по-надалече и очаквам всичко от този шофьор! Лошото е, че напоследък тировете изглежда могат да са регистрирани в Западноевропейска страна, но се управляват от такива 'шофьори' които е възможно да са с фалшива или 'купена' шофьорска книжка ...

И като си помисля че само част от тая цялата цигания се е изнесъла към Германия ми става лошо като знам колко много има още в БГ.... БГ с БГ мпс се гърмят и то В БАВАРИЯ !!! ПО ГОЛЯМА МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛАГАЦИЯ НЯМА !!! Ето защо като видят БГ номер милиционерите в Германия пускат сирените и спират за проверка !!!

9 българи от бхк опитали да влязат в германия с еврейски паспорти. готвени от центристите на дпс за разстрели на свободното слово. нищо ново.

Джангало - Помашка мизерна история хахахааа

Тоя шофьор пита ли го някой колко време е управлявал? Позорното евро законодателство със позорния си Регл.561, допуска за МПС до 3,5 тона или до 9 места да не се регистрира време за управление и почивки. Не виждате ли как все по- масов става микробусния транспорт. Тези МПС работят изцяло в сивия сектор, а контрол върху тях липсва в целия ЕС. Превозват контрабанда, опасни товари и почти винаги са претоварени.

Ти какво искаш,дай сега заради един неграмотен мангал да слагаме и тахографи на леките коли ли бе? Какво му пречи да си почива ,ама акъла му и алчността му е такава ! Това с тези задължителни почивки е пълен ташак . Аз съм работил с камион преди да станат задължителни ...сам си контролирах ,кога и къде да си почивам ...въпреки ,че въртях по 10-12 000 на месец!

Аз не съм добре запознат, на живея срещу складова база и забелязвам, че цари пълна анархия в транспорта. Много от фирмите премахнаха големите комиони и минаха на такива до 3,5 тона с цел заобикаляне на задължителния контрол. Явно е, че този европейски такъв е доста безсмислен и отваря вратички към всякакви нарушения. Сутрин виждам как млади шофьорчете дрямат на кафе, видимо изморени след нощно шофиране. Не след дълго идва чорбаджията им и ги разпраща по дестинациите. На водач се падат по 14-16часа управление.

И в Румъния пътищата са по- добре от тук! И какво като са турци или цигани?Отиват да работят, до там ни докараха...И българите!

Трябва да го забранят тия маршрутки с пишман шофьори. По чудо са оцелели, защото е станало в Германия може би, ако бяха минали през Румъния щяха да видят те.

АМАН ОТ ТЕЗИ РОМЕИ КОИТО"ПРОСЛАВЯТ" БЪЛГАРИЯ!!АМАН, ЧЕР АМАН!!!

микробус за претопяване изпреварва бракуван микробус на магистрала

Българи в микробус в Германия звучи като "Аз съм Хасан от Стара Загора, на 17 години, с 5 деца, неграмотен, НО НЕ СЪМ ЦИГАНИН!!!"

ПРОТЕСТ - ОСТАВКА БОРИСOFF .

Единственият продукт, който изнасяме е прословутата ни простотия, за която няма почивен ден и граници. Писна ми да ме е срам, не остана място по света, където нашите диваци да не са се прочули.

направи нещо. да се прочуем позитивно.

Е няма такава пасмина като българина. Дори и в Германия се намират и се нацелват.

а, да не забравя: според тълковния речник на "графа"-манафа от пес - германия е фашистка държава и трябва да бъде унищожена. нали тека?! ели кажи си, те ще ти разберът пеераските трияния!

Каква е тази масова цензура??? Кажете си колко ви плати догана!

Не става да се кара от тук до германия без почивка.

"ние трябва да помогнем на превозвачите на търговията с хора!" под това мото израел заразява европа. преди да триеш, ще ти кажа, че това е самата истина! макар и крита от медиите ви!

Лъже ли dir като пише, че са българи? Турци ли са? Нали във СМИ не трябва да се пишат лъжи.

КАКВИ БЪЛГАРИ СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ДПС?

това са българи от африка бе. ти нищо не разбираш.. ама и те не знаят друг език, освен "майчиния". доганците са превозвали имигранти от турция за пари. това е далаверата. ама трябва някой да го каже на висок глас, а не да мънка като гаук- мяук-мяук. ;-)

Българи ! В микробус ? От Кърджали ? ... ха ха шегаджии сте вии.

Какво е това " нелегални превози",през зелена граница би е минавал?

електората на доган и местан - атентатори по един или друг начин, асоциални типове и типеси - винаги опасност за другите.

И какво се кахърите за немското ПТП на българите от Джебел,те ще бъдат разследвани най-вероятно от германските полицаи Мехмед и Ахмед,ще се разберат,мултикултура му викат

Шофьорът от Джебел , " българите " от Кърджали ... как ви звучи ?! И циганора и турчора в навън се пишат българи ! После чужденците разправят ,че българите са черни и миризливи , но надарени .

кърджали да не е в турция или пак се продадохте

"28-годишният Туршо от Кърджали се е натресъл с буса си в софийски влекач чак в Германия" ...

пълен с неандерталски мангали...?...или бъркам...?

Лошото е , че никога не казват РОМИ , ТУРЦИ, А ВИНАГИ КАЗВАТ БЪЪЪЛЛГАРИИИ, ЗАЩООООО НЕ КАЗВАТ ИСТИНАТААА!!!!!

И аз питам защо не казват български граждани, а българи? Макар, че второто би било по-точно, ако имат български имена и не се изживяват като различни. Лошото е, че повечето от този тип граждани на държавата ни ползват привилегиите на българския паспорт, но държат да се знае, че имат друг майчин език. И така излагат истинските, интелигентни и образовани българи, създавайки лошо отношение към страната ни.

Ихтересното е, че и микробуса е български и влекача също е български.

Г-жо редактор престанете да ми триете коментарите -смешно е в 21-и век да налагате цензура . Репликата ми беше към "БРАТ ПИТ"-Човече освен простотии и демонстриране на злоба май нищо човешко не ти е присъщо .Жалка работа

трият всичко което не е по партийна линия....мърши...и при Тато нямаше такава цензура.

тато, тато, тато..

са били масленозелени,дано няма ранени немци.

БЪЛГАРИ ДАЛИ ?????? ОТ ДЖЕБЕЛ ААААА ???

Не ми дреме за тъпите гастарбайтери.

Да го накарат сега този тарикат да си плати за гяволъка !!!

Ще го накарат, не бери грижа. Там не е БГ.

Булгаристански мангусти в Джърмани - такива да не се пускат по белият свят, че излагат БГ-то

БОКЛУК!!!!!!!!!!!!!!!

Я си виж минусчетата хахахаа