Путин е готов да работи с всеки нов президент на САЩ

Русия и САЩ са длъжни да си сътрудничат, независимо кой ще стане американски президент след изборите през 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Путин е готов да работи с всеки нов президент на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А досега защо не работихте заедно ? Някой или нещо ни ви позволи ли ? Ами че вие сте най - големите държави, и щом не можете да се разберете, какво остава за малките страни . Но да не забравяме, че политиката е монета с две страни, явно там се крие причината, поради която "сега сме готови да работим", когато трябва да се освободи мястото.

Само не мога да разбера какъв вие проблемът с Путин и Русия. И стига сте слагали Русия и СССР под общ знаменател. Голяма част от коментарите било то против или за Путин са пълни бози и са писани от хора без елементарни познания по история или икономика. За справка национализацията в България се провежда по времето на Сталин, грузинец по народност

КГБ готови да сменят президента на САЩ

Не знам кой и как е решил че това изказване било "смекчаване" на позицията му спрямо САЩ, но ще го светна че нищо не е разбрал. Това изказване на Путин по никакъв начин не противоречи на предишните му. И още нещо. Някой чувал ли е израза "Самодостатъчно икономика". Е, Руската икономика е такава. И е много смешно да се говори за използване на икономически санкции срещу Русия. Да те могат да повлияят на външната им търговия но по никакъв начин не биха притеснили кой знае колко самата държава. Държава която притежава всичко от суровини до жива сила за работа няма как да я притесниш по този смешен начин. Така можеш да притесниш по скоро себе си.

Нищо политически и нищо икономичиско няма в това изказване.Путин никой не го е канил да се изказва(изборите са си вътрешна работа),но той се заявява пред света,мнение изказва,позиция някаква заема-да го видим че го има,че той и държавата му съществуват в "големия"свят."Барабар Петко с мъжете".

"Путин е готов да работи с всеки нов президент на САЩ" Т.е.,разрешавам ви да си изберете гогото искате! Господ да слиза да си събира вересиите.

Всички, които пишат против Русия и Путин, са пълни глупаци и не знаят световната история .

Какво донесе съветска русия на БГ: 1)Русия изби цвета на БГ нация през 45-6г чрез своите подлоги-"сладките" комунисти. 2)Русия превърна кражбата във висша морална ценност в БГ с така нар. закон за национализациата 1947.За това и днес в БГ се счита за нормално да се краде, а кражбата висша добродетел. 3)Съвестка русия доведе на власт в БГ най низшите същества в БГ -комунистите,и тя им даде възможност да запазят тази власт и след 89г 4)Съветска русия отне живота на нормалните хора и го подари на най низшите в БГ.Правешкия свинар и компания щяха ли да живеят този живот дето го живяха.Не, щяха да са си на село при свинете и овцете. За това ",любите россию,любите россию и будьте россии на веки вернь"

от дванадесет години живея в Щатите и това е отношението на повечето американци към Обама.

ЩОМ И В ЩАТИТЕ ТИ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ТЕХНИЯ ПРЕЗИДЕНТ.....

извинявам се за единомислието. Сега, като чета виждам, че БУКВАЛНО съм повторил Вашия постинг. Радвам се, че има хора, които мислят като мен или обратно.

Всичко е ОК Естествено е да се породи такава мисъл у всеки нормален човек

от злоба комунягите са си загубили ума - "абе пинтел" - каквото и да значи това. САЩ окупирал цяла Европа, особено границите около Русия, дрънкал оръжия. Това са опорни точки. Сигурно Путин се готви за нови анексии и подготвя почвата.

В крайна сметка 21 в.глада не е като 20 в.!Явно Пут.си мисли да я кара като Брежнев,Андропов,Черненко до СМЪРТ!!!Но тежко на мужиците!Грандоманията и пазенето на най-гол.територия при 144 мил.Руснаци води до глад в Русия!Скоро Светов.агенции съобщиха,че най-добре се живее вТокио!? и най-зле в Москва,а какли е в провинциите на Русия..........

и Обама е готов да работи с всеки нов президент на Русия.

гледам тук много прости хора /комуняги/, но знаят да четат и пишат. Ами как - духовно извисени - вярват в пророчество "Обама щял да бъде последния американски президент". Верно - само два мандата, а после се избира някой друг, а не като в СССР-Русия, като Брежнев, който водеха като жив труп, не можеше да говори. Сега ще чакаме и Путягата да стигне това дередже.

се радва Путягата на този президент на Щатите.Щото всеки следващ няма да е така мек към него. През втория мандат Обама си спечели много противници, с това отстъпчиво поведение.

Честито! Ти си промит продукт на хамериканската медия. Няма да се учудя ако си бивш комунист... Такива приказки като да е "мек" и "отстъпчив" показват твоето невежество. Обама, човека който защити Монсанто със закони, който одобри МНОГО военни операции, който направи толкова много реформи. Мекия ти човек, който атакува Либия без одобрение на конгреса, който подписа патриотичният акт на Буш, позволи на тайните им агенции да следят американските граждани, и КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. И ти, невежи ми "да" ми говориш за неговото отношение към Путин? Ти запознат ли си със съветниците на Обама? Знаеш ли че над половината хора, които помагат на Обама са помагали на БУШ? И на предни президенти? Президента е само МАРИОНЕТКА, като нашия мики маус, но не чак толкова долна солка, и властта му е -. Запознай се повече с нещата...

"Путин е готов да работи с всеки нов президент на САЩ" - и така докога бе? Колко мандата ще кара още? Като Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев и тн до края

И Обама е готов да работи с всеки нов президент на Русия

"ИМАМЕ НОВИНА!!!", както казваше един бивш журналист. Защо ли пък Путин трябва да го интересува онези кого ще си сложат да марионетка???

царят е гол. путин е обикновен серсем (и болен), които се е добрал до президенцкото място в страната на водката. такива бяха и предшествениците му

А президентите на САЩ дали ще искат да работят с криминалмния престъпник Путин...

Путин е изразил типичната руска черта-"който и да е, които и да са, ние ще продължиме да откъсваме територии от държави,ще отричаме, че го правиме и ще заявяваме, че ако сме го направили, то е било от самозащита и справедливост".

Искаш да кажеш - анексия от страна на Русия? ОК, тогава защо в Уикито като пример за анексия дават заграбването от САЩ на половината Мексико - ще ни обясниш ли?

Кой кого обгражда бе кокер шпаньол такъв?! САЩ окупира цяла Европа, струпва войски до границите на Русия и дрънка, че заплаха и агресор била Русия, като че ли Русия обгражда САЩ, толерира навсякъде по света мюсюлманите, финансира терористични ислямистки организации, които после се обръщат и срещу господарите си от САЩ, нахлуват в Ирак, Либия и къде ли не ама те не били агресори, а носители на американската демокрация без някой да им я иска.

В дипломацията няма случайно казани или изпуснати думи. Тези думи на Путин са опит да подскаже на следващия американски президент, че не е необходимо да да прави нещо за да му вдига рейтинга, защото той е много висок.

Парадът на Червения площад на 9 май т.г. ще се приема от другарите Пут Ин и Ким Чен Ун. Вечна слава!

Ха, дано ама, надали о без яне,само гледай ако има с какво да виждаш.

buRgbuRg1

:) Пут Кин ! :)

(:)(:)харесва ли ти как му мирише ? А как беше на вкус ? (:)(:)

Да, видим какво пише в преводача за РУС,blond,fair,благороден,честен светъл,русич Или филите ги харесват русите ,защото и те са руси.Фобите са по специално нещо те са на обратно,сигурно са прави и те,защото обрез яните така са им в талп и ли

спасе от простотията ти никой не може те спаси !

А СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ПРОРОЧЕСТВОТО,ЧЕ ОБАМА ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ?

Аз си спомням пророчеството, че СССР е навеки!

Чете се, Съюз на Светлите Сили Русов Сталин бил хитйор.Няма буквици на О БРЕЗ ян Ата клавиатура,за да ви го напиша. .

САЩ,никога не са се управлявали от президентите си,а само от задкулисни фигури.Тези президенти,които се опитаха да управляват,ги отстреляха"демократично" по щатски.На Путин му е все тая,коя ще е поредната марионетка.

глупости, "смекчаване на позицията" - тои говори тези неща от самото начало. само че на запада му се иска да има смекчаване, за да покаже че санкциите имат някакъв ефект, тъи че "независимите" медии се стараят да го изобразят.

на руския дицтатор му се дръпна лаиното защото знае,че идва президент републиканец и терораша е дотам!дотук беше с разираването на кончето си,репуликанския пресидент ще е безкомпромисе към това гнусно влечуго и гнусната му комунистическа му бърлога

теди , навеждай си главата и бачкай без да се обясняваш, че ще ти земат бараката дето и викаш къща !

Теди,най големите поразии ги правят във външно исторически план ДЕМОКРАТИТЕ!Доказан исторически факт!Не се излагай......

Смешници руснаците са най от големите производители на петрол в света ако не и най големия просто имат отворени рафинерии на всякъде включително и в страната ни и сега без да си пипат техния пак ще си продават както тук така и в полови Европа направете справка в кой държави имат рафинерии за да ви стане ясно ,че ЕС освен краставици доста трябва да се съобразява какво ще произвежда без природни ресурси

Кът са най-големите производители на нефт, що шъ купуват от Иран! Май ич свърши нефта! А свърши ли нафтата, край с Русия!

Дебил!приемат за плащане иранска бързо ликвидна стока,срещу излизащи от въоръжение в Русия ПВО системи.Не очаквам да кажат на каква цена се прихваща петрола,но ме съмнява да е повече от 40$ барела,имайки предвид санкциите срещу Иран.

buRgbuRg1

:) И какво сега , КГБе миризливото Пуссле освен от Иран ще купува нефт и газ и от САЩ ! А ще плаща с руски пРашки , тъкмо и да не гладуват в Рашата ! :)

близал си го значи :)) А как беше на вкус ? :)

Като му натресоха такова ембарго, че се принуди да купува нефт от Иран, бързо стана готов! Ама Макейн дали ще е готов? Много е съмнително!

тоя забравил че е на мандатна длъжност ?! последния цар на русия го разстреляха с децата му !

там е тъй .който се докопа до властта от кремъл директно на гробищата

"световната икономика по-демократична", "световният ред да е по-демократичен"... Този пак ви обърка опорните точки. Нали демокрацията и демократичността бяха лоши неща?

Диктатора, още не е дошъл О брез яни жидовстващи ,той още се раз сънва и Ви дава време да се покаете.После прощка йок или на блг ар ски ни на йота.

То ти хубаво си готов, ама дали новият американски президент ще иска да работи с тебе, а? Трудно се работи с хора, които едно не спазват подписаните от тях договори, друго лъжат и не си държат на думата. Само се моли следващият президент да не е републиканец, че те ще ти разгонят фамилията, както си падат много по Русия...

Що НЕ?? Путин може да дерзае повече и от Брежнев!!

има едно място за вечно "дерзаене"...

Само нов Рейган и нов Кейси ще спасят САЩ и света от световните,геополитически и икономически катаклизми!Нов но не неочакван ребус,Меркел!!!

нещастни еврогеици.путин ще го хванете за члена,да го разведете до бетрлин.

Няма нужда Берлин сам ще пристане на ВОЛОДЯ.Та те са от една майка медведица и о брез яните нищо не могат да направят.

Още малко ще го търпи генералитета и ще му резнат тиквата на тоя. Сбъркаха, че не можаха да довършат Горбачов. Грешката няма да се повтори.

що са излагаш тука , дори не и като кифладжия??!

Не за друго, ама щото Путин е вечен, затова. И той като всеки дикатор ще се учуди неимоверно когато установи, че е смъртен. До тогава, дупе да име яко на руснаците и на всички нас, жертви на поразиите му.

Кефи ме. Много добре казано! Това е проблем и при двете системи: при демокрацията 4 - 5 години управление се смята за недостатъчно, при диктатурата - пожизненото управление е прекалено много. Лично аз предпочитам първото.

добро "намерение" - няма що...но е мъчно да се договаряш с хора, кoито не спазват договорите, а рaсказват извъртания ...напр. за "зелените човечета" и т.п.

Лошо няма да работи с новия американски президент,а такъв 100% ще има!!! Друг е въпроса,че Путин се е взел за пожизнен собственик на Кремъл и няма никакво намерение да допусне някой друг!!!

Путю взе да бие заден. Нормално за аутист, все пак това са ментално болни хора, дето не знаят какво точно правят

не е като вас българите да вървите с г.зъ напред.

И Белорус се измъква от ноктите на Русия!! Лукашенко няма да ходи на Парада. Казва, че там щяло да има много повече диктатори отколкото на него му харесва.

В Минск ще се проведе Парад на Победата, по едно и също врме като в Москва. Между Путин и Лукашенко има постоянна конферентна връзка за координация. Колко жално е да си бездарен соросоид

Ти ли има направи връзката или Путю лично ти каза какво са решили с Лукашенко, докато си пиехте водката с него? Колко жалко е да си бездарен лъжец и путкоблизец

От години насам Владимир Путин е най-влиятелният и популярен политик в света. Хамериканците мечтаят да имат такъв Президент, но по техните земи няма такива хора. Има Обами, Бушовци и други подобни ... За това на Владимир Путин му е все едно кой ще бъде хамерикански президент ...

Защото той си мисли ,че ще е вечния диктатор на Русия !И други са мислили като него ,но ...Жалкото е ,че най-големия губещ и страдащ е руския народ!

Много сте си близки сигурно щом знаеш какво мисли!! Кога ти сподели точно тази си мисъл?

ли си вярваш? Никоя уважаваща себе си нация не би си избрала човек като Путин да я управлява!

Кой иска да работи с вас ?Освен севрнокорейската модна икона Ким ,за други не сме чували.

Това, че не сте чували, показва колко сте незнаещи и не можещи.

По отношение на неможещите !Най -неможещи се оказаха руснаците!Да имаш толкова ресурси и да си толкова далеч по вътрешен продукт от една Франция например,показва пълна некадърност и глупост на управляващите ги десетилетия корумпирани чекисти!

На Владимир Путин му е все едно, кой ще бъде Президент на хамериканците. Това не е важно, може дори да е жена. Владимир Владимирович се справя много добре и с жените. А САЩ се превръщат във второстепенна сила с намаляващо влияние в света.

Знаем как се справя с жените! Жена му го отсвири! Не можа да забремени една Кабаева! Дали не е обърнал резбата?

като изчезна Путин, пуснаха слух, че бил по жени, а се оказа, че само бил на ботоксови процедури.

Ботулизъм е рядко срещано заболяване, дължащо се на токсикоинфекция възникнала от действието на ботулиновия токсин, който действа върху нервните клетки, и предизвиква паралитичен ефект. Произвежда се от бактериите Clostridium botulinum. Симптомите на ботулиновото отравяне са: силна отпадналост, сухостта в устата, главоболие, световъртеж, повръщане, разширение на зениците и нарушение на зрението, затруднено гълтане и др. По-нататък, с напредване на заболяването се появяват ВИДИОТЯВАНЕ и парализите - типичните прояви на ботулиновото отравяне. От парализа на дихателната мускулатура болният може да загине.

Чета много коментари за В.В. Путин,но повечето от Вас дори не знаете кого коментирате. Има доста хубава книга на германския професор Михаел Щюрмер "Путин и възходът на Русия" издадена през 2010г. има я и в България....поне да бяхте прочели нещичко от тази книга, щото повечето от Вас сте много смешни в коментарите си, дори и да сте на хонорар или без.

интервюта на бившата му половинка - пияница, побойник, страхливец,...

За жеа ти ли става въпрос????

увеличиха с над 15% инфлацията в рашия, рашките обедняват с бързи темпове, бюджета за 2015-та го прекрояват за втори път, Скандинавските и Балтийските Държави правят локален военен съюз срещу путлерската заплаха, сриване на брутния продукт с над 30%, абе сЕ големи постижения.

За Путя ли говориш?? Малкото руско фашизирано диктаторче??

Знаем, знаем! Според "Тайм" В.В.Путин е чалгаджия номер едно на планетата, с със световен рейтинг 6.9%! А има и една доста хубава книга на руския писател Проханов за Путин "Господин Гексоген"! Да беше я прочел преди да си заработиш рублевия хонорар, на руски "гонорар"!

А ти прочети Putin's Kleptocracy Who Owns Russia by Karen Dawisha Подробен анализ на 'схемата' на режима.

buRgbuRg1

:) Според КГБе дрисливото Пусле , според кремълските КомИнтерн мафиоти и нашите комКопелдаци Рашата дори печели от санкциите ! :) Значи трябва да продължат , колкото по-дълго , толкова по -силна и велика ще става мамаша им Раша ! :) Защо реват срещу санкциите тогава , защо не се радват червените урковци крадливи и макаци дриСливи ? ! :) :) :)

Дори и елементарни познания в областта на икономиката би трябвало да позволят да се стигне до извод, че липсата или отслабването на конкуренцията,каквато осигуряват санкциите са фактор за печалби.

Ню Йорк. Руски хакери са се опитвали да получат данни от преговорите между САЩ и техните съюзници за санкциите против Москва, твърди американската информационна агенция Bloomberg. Хакерите са използвали по-рано неизвестен дефект в Windows на Microsoft и програмата Flash на Adobe, за да се опитат да получат сведения за дискусията по повод политиката на санкции. Данните за кибератаката са били регистрирани на 13 април от американската компания FireEye, специализирана в компютърна защита. Тя е била преустановена преди групата да се добере до каквато и да е информация. Според данните на Bloomberg, зад кибератаката, за осъществяването на която е нужна висока квалификация, стои група хакери, наречена APT28, която е базирана в Русия.

Минск. Президентът на Беларус Александър Лукашенко написа най-дългия отказ на поканата за присъствие на Парада за 70-годишнината от победата във Великата отечествена война, коментира Газета.ру. Формалният повод има много работа у дома, а и парадът в Минск не може да се проведе без мен, разказа пред журналисти беларуският държавен глава. На 9 май в столицата Минск ще бъде проведен парад за годишнината от края на Втората световна война, подобен на този в руската столица. Недопустимо е, когато няма главнокомандващ, да бъдат въведени толкова войски в столицата; това като цяло е неприемливо. В Беларус според Конституцията никой не може да приеме парад, освен главнокомандващият. Ето защо или няма да има, или ще има парад. Ако има президент, ще има и парад, обясни Лукашенко. Държавният глава обаче поясни, че ще посети Москва в периода 7-8 май, за да демонстрира единството на нашия народ с руснаците.

Путин стана за смях пред целия свят!!!!СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯТ руският президент Владимир Путин бе признат от читателите на авторитетното американско списание Тайм за най-влиятелната личност в света за 2014 г. Той е получил 6,9% от гласовете, разделяйки първото място със СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНАТА южнокорейска поп звезда Ли Че Рин, изявяваща се под псевдонима Си Ел (CL) от група 2NE1. Класацията се прави от читателите на изданието, които гласуват онлайн. До вчера руският президент бе на второ място с 6,4% от вота. Към 1,30 часа българско време Путин вече е бил пръв с 6,89%, съобщава Взгляд. Много яко се е напъвал Путин, за да стане и той световнопризната ПОП ЗВЕЗДА, на български ОБИКНОВЕН ЧАЛГАДЖИЯ! Големи майтапчии работят в Тайм!!!!!

Това ДИР пропуснаха да го кажат??? Защо ли??

Напиши в Гууглата "Южнокорейска поп певица" и чети с кеф!

Нещо любопитно и твърде съществено, което, вероятно поради разсеяност и моментна липса на концентрация, изпълнените до отказ с евроатлантически ценности медии,са пропуснали да ни кажат: сайтът "Миротворець" поддържан активно от Антон Герашченко - съветник на шефа на украинското МВР и депутат на Върховната рада,който се е превърнал в своеобразна дъска за обяви за нарочените за ликвидиране врагове на киевската хунта се хоства върху натовски сървър. Това се вижда лесно при традиране на връзките - нещо което всеки лесно може да направи от личния си компютър. Нашите простестъри, повтаряйки мантрите на господарите си упорито твърдяха, че следите на станалите вече ежедневие в Украйна политически убийства на противници на хунтата, водят към ГРУ. Фактите обаче показват очевидна натовска връзка. Имената на нарочените за отстрел се появяват в базирания върху натовски ресурс "Миротворець', след което следва убийството им от УПА. Демократични евроатлантически ценности в действие.

е и ?

Сайта е база данни за русите терористи в Донбас!! И да те са врагове на Украйна.

Сайт на "проруски терористи" се хоства върху сървър на НАТО и се поддържа от високопоставен деец на хунтата? Забавно.