Строителството на АМ ”Марица” е възобновено

Строителството на АМ "Марица" е възобновено като и на двата ЛОТ-а се работи с усилено темпо, съобщи министър Лиляна Павлова след инспекция на място.

Обратно в новината

Коментари - Строителството на АМ ”Марица” е възобновено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правете нови с лошо качество,а хемус и тракия са безобразни.Нищо не става от вас освен да крадете.България няма бъдеще с цигани и мутри,още повече когато ни управлява най-богатата от тях(2млрд) ;)

то както е тръгнало по тия некачествени магистрали ще останат да се движат само мангусти.....

абе кога тези археолози ще започнат да ги правят на кюфтета, вместо да смучат държавни пари за да бавят важните проекти!

Очевидно се справя тази мома. По-добре от цялото БСП барабар с ДПС и АБВ. То е не толкова да е талантлива, ами комунистите са подбрани бонаци.

Бонак. Хубава дума-бунак с бонуси вероятно.

Прав си, справя се, и Герб се справя чудесно. АМ Тракия ни излезе по 2.07 млрд евро за километър (справка - сайта на Сметната палата), а тъпите германци си правят техните за по 1.22 евро за километър (справка - Евростат). Някой си напълни гушата, напълни гушата и на турските фирми, а за нас остана да пълним дупките...

2.07 милиарда евро на километър и 1.22 евро на километър в България, че и справка да правя, я иди на лекар. Па това е приблизително 2 милиарда евро разлика. много ми е интересно как с 1.22 евро германците си построяват 1 км магистрала. То и с концлагеристи не може да стане

2.07 милиарда евро на километър и 1.22 евро на километър в България, че и справка да правя, я иди на лекар. Па това е приблизително 2 милиарда евро разлика. много ми е интересно как с 1.22 евро германците си построяват 1 км магистрала. То и с концлагеристи не може да стане

на тая мома пяна и излизаше на устата по телевизиите докато я варнат в келепира, ама да не скочи от келепира направо в централнiя софииски. всяко прасе има своята коледа.

Само като си помисля какво е демографското състояние на държавата, с каква скорост се топим и разбягваме и с какъв цвят ще е преобладаващото население след 15-20 г., направо ми се струват безсмислени и магистралите, и залите, и метрото и което и да е било начинание. Не мога да се зарадвам на нищо, честна дума...

Ами тогава си купи парцел в гробищата и чакай момента, като другия виден комунист- Ламбо! Дай сега цялата държава да спре да диша, щото на един идиот го е хванала депресия!

АМ "Марица" ползва основно трафика на икономически проспериращата Турция, но се строи върху българска плодородна земя с европейски и български пари. Това се нарича еврогейска далновидна политика. Иначе с автомагистралите откиваме топлата вода с голямо закъснение. Дори да ги построим, след години няма да имаме средства за ремонти и поддържане. Бъдещето е в ЖП транспорта, но ние пак ще го разберем с години закъснение.

АМ " Марица" ще е поредното чудо, ако ще се различава от досегашният асфалт тип " черноморско вълнов" Откриването в Лувъра на Епопея на тракийските царе, е голям успех за българската култура и дори оприличи случилото се на чудо.... Ще трябва да мине време за да осъзнаем какво се е случило. Аз го осъзнавам, каза още Рашидов

И догодина пак ремонт, щом сега толкова бързат, щото да не изпуснат лапачката, че догодина я камилата я камилара. Няма да им гласувам вече за никой, ограбиха държавата...

тОВА С ДЮНИТЕ Е ЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , талп има 5 точки по които можеш веднага да глобиш фирмата изпълнител и собственик които плаща веднага им спри строителството и ги дай в съд за отнемане на имущество Да не стане като Герги Гери--ев на верокика ,КЪДЕТО САМО ТОВА ,ЧЕ НЯМА ОГРАДА НЕГО И ВСИЧКИ В РЕДИЦАТА ГИ ПРАВИ ПОДСЪДНИ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЕЖЕДНЕВНИ ИНСТРУКТАЖИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ОХРАНА И ОТГОВОРНИ ЛИЦА ПО БЕЗОПАСНОСТТА СЪГЛАСНО СТРОИТЕЛНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО таЛП ВИЖ МОЛЯ ТЕ НАРЕДБИТЕ И ЗАКОНИТЕ А НЕ СЛУШАЙ ТЕЗИ МИСИОНЕРЧЕТА ОКОЛОТЕБ КОИТО СА газ------ вее нца !!!

Не пий повече !

Освен АМ " Марица" много рязко се увеличи и бетонирането по Черноморието,оклепаха и пясък и дюни и все незаконно.Случайно съвпадение ли е, от атмосферното ли е ,но нещо се случва....Абсолютно крадливо ,мутренско безобразие!!!

Talp ПОМНИ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА БДС EN 13108-1/NA:2009 за качество на асфалтобетона и внимавай ще вземаме проби след теб искаме качество иначе писма спроби до еврокомисията. Талп качестово не като стиропора ,който увеличава корозията с панелките и ги погребва .Талп първо се оправи за ч ден с морето и научи какво е дюня а не диня !!!!

Бах ти скопците! Връщайте се назад към каруцата мотиката, и дядовото ви Тошово време !

Дрогаре, асфалта не се яде.

Да, ама тя инспектира и му докладва, а след това той изтъква,че тя го е уверила.....да геее, дроб сърмите!

То се знае че не се яде,ами без пътища какво ще ядеш?

Днес преминах 4 пъти по маршрута Пловдив- Церово. Състоянието на третокласния селски път, което дебелото прасе на снимката със светлоотразителната жилетка нарича "магистрала" е плачевно. То са кръпки, то- бабуни, неравности, кърпежи, заливки с мазут и лепило, храсталаци, никаква маркировка, никаква сигнализация....Кръпка до кръпка, дупка до дупка. Трагедия. Мис Пиги, между нивите в Германия пътят е асфалтиран и е в пъти по- добър от т. наречаната магистрала Тракия. А на пътя Пазарджик- Пловдив има поне 20-тина дупки - диаметът 1 метър и дълбочина 25 сантиметра, които представляват пряка опасност за живота на пътуващите. Умъкнеш ли се с 90 километра в такава яма си изхвърчал директно в слунчогледовите ниви покрай пътя. Боклуци. Ние сме си виновни, защото сме наивни и послушни , плашливи и малодушни скотове. Никой не трябва да плаща за винетка!!! Поне 30% от катастрофите се дължат н а лошите пътища, дупките, кърпежите, неорязаните храсталаци, превръщането на крайпътните ниви в мотели, хотели, бензоностанции, " автокъщи" и тем подобни, липсата на маркировки, подвеждащите пътни знаци.... Буда и Мис Пиги седнали да баламосват робите и скотовете- толкова и толкова магистрали, така и така... Престъпна шайка некадърници и синове и внучета на ДС агенти и партийни секретари!!!

Какъв задълбочен анализ ! И стил...! Извинете,какво работехте в Германия? Усещам че имате познания и в пътното инженерство. Колко жалко ,че умни хора като Вас не са в позиция да управляват...

Потърси в гугъл кога и от кого са направени посочените ит теб участъци на магистрала Тракия(преди '91)

новата колекция на зелени бански

да земат да изчистят софiя, че мяза на бунище, а данqците ги окрадоха!

Kalin

Борисов на кого докладва в Фейсбук?На Марк З......;-)може би

прасето строи магистрали, а буда си показва вав феиса магнолиите. нема такава дарjaва....!

нека краденето започне сега!

На управляващи които не могат да поддържат наследеното им от Татово време,трябва да им е забранено да се пробват да строят нови. За това си има професионалисти,а не приятелски строителни фирми които само източват бюджета.

Дали ако немец строи магистралата ще иска да кихне рушвета :) на нашите хора :)

Кихат и още как, само дето от как подкупите дадени в чужбина не се признават от данъчните за разходи взеха да им викат разходи за местни експерти...

от правителствената коалиция да предлага как да се повиши жизнения стандарт на народа и особено на нещастните пенсионери с малките пенсии. За безработицата и т.н.

Стига с тич пенсионери бре. Няма как да им се дават повече пари раберете го това. Няма от къде да дойдат парите, а пенсионерите растат главоломно, циганите също и всичките лапат само пари. Обяснчвам го така: изкарваме 100лв, а за да живеем нормално ни трябват 150.

По-добре да се дават пари за магистрали, отколкото за магистралки и малолетни майки от известен произход!

Ей, тараланкоулу, работата е там, че това не са истински магистрали и май основното им предназначение е точно за магистралните проститутки!

Мхм, тя и до Бургас магистралата не е истинска. И не стигаме за 3,5 часа. Ама хич.

Няма угодия на тези комуняги. Грабвайте тояжките и беж в планината, в землянките.

За Бойко и Лилето ЛИ ХОРТУВАШ.

Apollony

Тая верно ако е била любовница на генерала е бил яко пиян..., ама много яко.

Ами, че той е импотент - при него всичко върви!

Мутрака не подбира, макар дърт, дебел и грозен. Мутрата си остава мутра, дори да се прави на милиционер.

ТЛЪСТА КОМУНИСТКА И ТЛЪСТ КОМУНИСТ.Крадци,ренегати,кариеристи,нищо хубаво!

Правилното заглавие на материала е "Кражбите от строителството на АМ Марица са възобновени"!

Не трябваше ли да пишем, че нищо не правят, крайно време е да започнат, стига са спали....

Всъщност май правилно си писал ... да ве те са почнали... значи крадат ... точно .. обърках се.... КРАДАТ щом бачкат крадат, щом не са .... защо спят.. до кога

Що не отидат да видят как се строи магистрала извън EU .Там някъде около Пирот може би или по към нашата граница .

Лилито с тази жилетка се е утрепала за контрольорка в градския транспорт :)))

А кога ще ремонтират?

тогава

ти ... май сам си питаш и отговаряш

Макар и фючърсна още една магистрала от Боко.

Не е ли по-точно да се напише: "Усвояването" на средства по двулентов път "Марица" възобновено?

бих добавил.