Първанов критикува Плевнелиев за отказа от парада в Москва

Георги Първанов критикува президента Росен Плевнелиев заради отказа му да присъства на военния парад в Москва на 9 май - Деня на победата.

Обратно в новината

Коментари - Първанов критикува Плевнелиев за отказа от парада в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първанов е аут покрай АБВ и гласуването за заема от 16 млд.Що се отнася да Плевнелиев, считам че е голяма грешка да не отиде на 9-ти май.Той копира това, което правят др. евроръководители, а те в момента са слаби и безхарактерни изпълнители на волята на САЩ. Изглежда никой от тях не разбира, че САЩ искат слаб Евросъюз, скаран с Русия и отнасящ всички негативи от това.

слаб евросъюз иска путин,затова е включил хибридната война да hem da go величаят такива тролове,hem da нападат ес!на путин му пречи нато,за да навлезе необезпокояван в бившите републики и възстанови империята по сталински вариянт!няма нищо различно в поведението при окупацията на украйна от тази на победителя на нацизма!

Кое му е представителното на г-н Плевнелиев, това, че се хили не на място, това че не познава историята дори на ниво обща култура, или тов че сервилничи без грам достойнство на западните ни съюзници, или това че не му пука че с тъпите си приказки за руските капитали, за външната плотика на Русия прецаква бизнеса на избирателите си. Кое му е представителното, дори децата не го приемат на сериозно.

Е,разбрахме!Ами отивай в Русия и си прави бизнес,там всичко е о,кей!"Няма" корупция,"няма"олигархия","няма" престъпност,едно "демократично" развиващо се общество!Само че темата е" да" или "не" на парада в Москва по принцип с оглед политическата обстановка,окупацията на Украйна и дали това аджаба е приоритет на съвремието с оглед договора на Великите сили след края на ВСВ ,а именно без войни в Европа,защото всяка война разрушава икономиките!Така че не знам за какви бизнеси говориш изобщо!

Първанката да оди при спонсорите си,"великите",да се гъзи на диктатора!Нашата 1 -ва и 2 българска армия са освободили Македония,Сърбия,Косово,Южна Унгария и Източна Австрия,стигайки до австрийските Алпи.Една трета са дали живота си.Но този офицерски елит показал професионализъм ,бойна слава и достойнство е унищожен от Сталинския режим веднга след ВСВ!Първаа ако мисли пак да се лигави с партизаните дето слезли от гората да посрещнат Червената армия,е смешно,защото освободители са нашата армия,позорно унижена след победата!Първанов не му прави чест коментира по този начин,ами да си наведе главата!

поплювко! Кого си освободил бе, смешник? "1 -ва и 2 българска армия са освободили Македония,Сърбия,Косово,Южна Унгария и Източна Австрия,стигайки до австрийските Алпи"? Русия ни освободи и ти врещиш, че ни владее. Ти кои от тия владееш, като си ги "освободил"?

Тъпанар!Русия ни освободила без да сме обявили война!Отрепки долни!Проучи фактите за нашето участие в ВСВ и тогава се навеждай!Какво ще ни освобождава бе ,дрислювци!

Русия ни освободи от Турското робство,а войските на 3-ти украински фронт от състава на Червената армия идват на 09.09.1944 за да сменят режима със сталински!Но армиата ни участва във ВСВ до 1945г. до окончателнатс победа.Не пренаписвай историята емоционално,и не омалважавай събитията,затова че нашата армия е употребена и захвърлена!

не знаех, че Хитлер е бил стигнал чак до Сев.Виетнам, че и Чен-ун ще празнува.

като кажат: не че съм за Първанов, но Плевнелиев бил прост и незнам какво още. Абе алакоолу - най-мразя като комуняги и в червата разправят че, не... ама...Може да е бивш член на партията като почти всички преди това, щото ако не си - умираш прав. Ама поне знае чужди езици, направил е състояние не от ачик кражби, на запад хората го уважават, а не като сиришника само в Русия. Да не говорим за простотиите на Жельо и Първанката.Най-достойни бяха Стоянов и Плевнелиев - поне имаха държание, знаят езици и имат представителен вид.

Не ми ги фали! Я сам за Тато! Човеко вкара ред и закон, и нема поплювковци, да крадат на наш гръб.

Отлично казано-Руснаците унищожиха България и Монархията,която гарантираше бъзход и престиж за страната в политически и икономически аспект.Никой не признава,че руснаците нападат незаконно България на 5ти Септември 1044 и съсипват държавата за поколения напред!

Преди има, нема 950 годинки... Я бех у пещерата тогиз, не видох...

В КАЧЕСТВОТО СИ НА КАКЪВ ? ЗАЩО ТРЯБВА ДА НИ ГО СЪОБЩАВАТЕ , А НЕ СЪОБЩАВАТЕ , ЧЕ ДАЖЕ ПРЕЗИДЕНТА НА БЕЛАРУС НЯМА ДА БЪДЕ ..

Гъцо Трипера е виден руски шпион и вредител на България. Анатема!

Нали се сещате за"киселото грозде",че и наш роско-аз искам ама тати не дава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой нормален човек иска да застане до ЧЕН УН? Требе да си вампирясал

Олигарх и "нормален човек" е едно и също? Да олигарсите мразят комунизма! Народът го обича. Но гласът на народа се заглушава с всички възможни средства -медии, оръжия, терор, лишаване от основно жизнени условия...

Каквото му кажат от САЩ. Както призна на брифинга, официалния представител на Държавния департамент, Мари Харф "призовахме държавите да се въздържат от посещение в Москва" и нашата марионетка козирува.

Е правилното е да не ходи!А според теб защо да ходи?

Плевнелиев е прав да не ходи на парад в Москва. Решението не е лично негово, а на държавните глави на страните от ЕС. Първанов пък може да раздава безплатни съвети колкото си иска. Той е цар на празните словесни конструкции.

Това виц ли е?!!! "Решението е лично негово" ха-ха-ха. Кога Росенчо е взимал решения???? никога

НЕЩАСТНИК

9 Май е праздник за руснаци, които дадоха 28 милиона жертви в тази война - 20 от които са цивилни хора, изгорени, разстреляни от доблестни войници на вермахт с мълчаливо одобрение на съюзници на Рейха - надявам се знаеш ,кои са те. Когато изгаряха 1400 жени и деца в село Хатынь - това се видя нормално на западния свят? А относно окупуция на Украйна - мисля че докато Псаки в отпуска, ти достойно можеш да я замениш в частта "перлите на глупостта"

Празнувайте си, но не виждам защо ние българите трябва да празнуваме вашите празници? За това, че ни окупирахте през 1944 и ни наложихте човеконенавистната си система?

НА 9 МАЙ СЕ РАЗБИРА, КОЙ КОЙ Е В СВЕТА !

Толкова си тъп, че направо светиш. Научи си ти историята и тогава пиши, но понеже си типичен българин имаш огромно самочувствие въпреки , че си неграмотен т.е тъп и надут! Лайното плювнелиев няма място на парад, не искам да излага народа и държавата със смешния си вид и олигофренска усмивка!

Да отидат почтените хора. Те са най-голяма гордост за страната си и са най-важни за нея.

ДА ОТИДЕ ПЪРВАНОВ !!! МНОГО ЩЕ МУ ПРИЛЯГА И ЩЕ БЪДЕ ЩАСТЛИВ И НА МЯСТОТО СИ !!

Гоце Рублата готвеше Голям Член заБългария , но Българите не са толкова прости и боднаха една дебела тръба в задния двор на рушкият агент...

зашо така не ви видях вас евроатлантаиците,когато вашят президен вдигна тързествено сам знамето на нато пред президенството по случа 11 годишнина българското членство. сега обаче сте големи антикомунисти. че първанов си е комунист всички знаем, но е време да престанем да разделяме българя на комунисти и антикомунисти. ако това ,което първанов казва е правилно и полезно за българя нека да бъде. въпросът които ме тревози е, колко ше буде населението след оше 10 години в българя или не ви е гриза стига само да сме антиломунисти и да плуем по всичко и всички и моят баша е бил бит в полицята и не са му дали вузмозност да продълзи образованието си и аз бях антикомунист,но това не решава проблемите на моята старана. стваме все по-малко и по-малко

"Правилно и полезно за България!"Я,виж ти!А ти имаш ли мнение дали е полезно за БГ и защо?И защо толково елементарно говориш,на " вие" и "ние", а после за полезнозности!Темата не е НАТО,,уртикарията на Путин за величието му,а дали е нужно присъствие на парада на победата понастоящем,която не е заслуга само на Русия,а на всички републики от бившия СССР и съюзниците.Отчитайки и наличието към този момент на руски войски и военна техника в Украйна,а иначе говорейки за мир.Като не е без значение изобщо последствията от тази победа за нашата армия сражавайки се достигнала до австрийските Алпи победоностно,а после!

Парадът на 9 май ще мине пред другарите Пут Ин, Ким Чен Ун и Го Це!

колко ис залък ,само ти си знаеш. надали шеше да мислиш така ако беше в лагерите тогава. но ти си трол и затова ти се плаша,залко подобие на човек без достоинство. искрено се надявам да не си българин че ше си голям срам

Добре,де,абстрахирайте се от образа на Плевналиев,какъвто е такъв е,чехлю,офшорко,но редно ли е изобщо да присъства български президент на парада и ако смятате така ,по какви точно причини е нужно,без да подценявате всички исторически факти за нашето участие в ВСВ и последствията!

Простотията е в хората , а не при животните.Това е толкова опасно за България,както и манипулациите.

..а бе Гоце, купи си билет и отиди ти в Москва, да отсрамиш българската Нация като воювала срещу Фашизма..!

Да отиде, ама тоя път трябва да плати билета от партийната каса или не дай боже от джоба си, пък и няма да има осигурен лов за редки животни... Не върви някак си...Голем масраф и за народа загуба огромна...

Дядо беше един от тези офицери, дето гни по затворите. Така че, червени тролчета, колкото и минуси да ми пишете - ще си го стръскам в другия крачол...

Воювала,а после армията опозорена!Кой ти признава участието,всичко се приватизира от мечката!

Не ,че е стока Първанов ,но по продажен политик на дали е имало в исорията на България от Плевналиев Пък по простотия никой не може да го бие също

Какво ни интересуват вашите платенофилски брътвежи!Какъвто и да е Плевналиев и всичките ви тролски лигавшини позицията му за парада е правилна,а на историка Първанов е позор ,знаейки за унищожението на нашия офицерски елит след ВСВ по заявка на победителя Сталин,изпълнено от комунистическо правителство!Така че всички вие руски тролове ,гъзоблизци сте също позор за нацията ни,пренебрегвайки историческите факти от нашата история!

Нашите офицери не са избити от рунаците , а от българските управници по онва време , Колкото до Ппевнелиев ,попродажен е и от комунистите ,Защото се интересува само ,колко ще вземе от ЕРП тата ,колко от косиционерите на златните рудници мого др. и до като ние умуваме той си пълни офшорните сметкииии

Дипломацията е всичко онова, което не можеш да си позволиш да кажеш направо. Ако се прегледа кои президенти няма да ходят в Москва, то Плевнелиев няма да е единственият, а част от мнозинството президенти. Руските подлоги очевидно никак не искат да признаят, че в Европа има масово неодобрение към политиката на Кремъл. Европа и Русия са пред много по- сериозна раздяла.

Нашите достойни офицери от Първа и Втора българска армия сражавали се храбро в ВСВ на страната на Червената армия,освободили Сърбия,Македония,Южна Унгария и Източна Австрия веднага след края на войната са позорно разжалвани,избити от Народния съд или изпратени в лагера Белене от новия сталински комунистически режим!Така че рублажиите и г-н Първанов се засрамете с този военен парад в Москва, кой да присъства и кой не,а помнете историята и отдайте почит на героите тук,на нашата армия!

Една марионетка, какво самостоятелно решение може да вземе.

този не бешге по-добър от плевналиев, виж само как го критикува...милва го с пауново перце. истината е проста, поведението ни е като на протекторат, а не независима дърява. и плевналкиев прави много за да се държим така.

Българския президент с когото всички се гордеем посетил едно селище на което няма да споменаваме името. Там един груб човек - бай Щерю го обидил. Не знаем какво точно му е казал, но Плевнелиев много се засегнал. А както знаем той е изтънчен човек с по-особена ориентация (евро-атлантическа). Той казал на бай Щерю- веднага си вземете думите назад. Стареца се трогнал от горещата президентска молба и казал: Разбирам Ви президентe и си вземам думите назад - да ви го отчукам.

Плевнята си е за критика, ама баш пък Гоце да го критикува.

Абе май по-добре е, че няма да ходи - че кой знае каква глупост ще изтърси там, да речем - с любимия му евроатлантизъм...дето никой не знае какво означова...

Гоце,да не забравиш,да си вземеш и чифтето на Цирк-Парада!Може,пък и някой гълъб на мира,да удариш...на слука!

и какво ще прави на парада?ще яздят мечки с путин голи до кръста?по скоро това е гъзолизане и правилно не виждам смисъл да все ходи.евентуално може като меркел да отида на 10 да отбие номера все едно е отишъл.големи приказки за едно нищо.

Такъв президент въздухар, наистина е по-добре да не присъства, той не е обединител на нацията и представлява само чужди интереси

А Първанката чии интереси представлява аджаба?

Първанов да ходи, на него пъпа му е е Москва, а и инструкциите от там получава.

Абе не разбрахте ли че жена му не го пуска да ходи сам в Москва ,ако вземе да го дръпне някоя Олга с волга какво ще прави тук сама.

Абе Вторанов, този плюнков е чист фашист. И да отиде парада през крив макарон ще го гледа. Няма смисъл просто....

Разбира се, че България трябва да отбележи победата над фашизма във 2СВ. И президентът трябваше да отдаде такава почит, особенно защото сме си сменяли лагерите по време на войната, та да се знае, на чия страна все-пак е България. Но палячото си е палячо.

Да отива, да целува задници ... Мерси, ние ги целувахме 40 години....

че Гоце е сирешнишки кокошкар, агент и коцкар. Верно много мъже искат да ходят с ученички, въпреки някои здравословни изненади, с певачки и др., но нямат неговите възможности на президент, които блазнят някои също селяндурки. Когато си президент, ще си държиш ципът затворен.

Първанов го знаем, че е руска подлога и маша. да си държи съветите за себе си и абв-то му, което уж не гласува както той иска

Пернишки кокошкар и коцкар

аргументи по конкретната тема, а не да оплюваш емоционално човешките му слабости, каквито всъщност са присъщи и на теб и ...почти на всеки !

Световната история! ХИТЛЕР Е ИМАЛ ПЛАН ЗА ПОРОБВАНЕ НА ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА! Във втората световна война са участвали 61 дръжави ! 80% от населението на Земята, е било пряко засегнато! Военните действия са се водили на териториите на 40 държави. ЗАГИНАЛИ СА 57 МИЛИОНА ДУШИ!Основната роля за победата е, на Русия! Нормално е Денят на Победата- да бъде отбелязан от всички пострадали, разумни, миролюбиви държави! Затова, Русия кани за парада 68 ръководители на държави и правителства, международни организации...Тези, които отказват и бойкотират- го правят заради интереси, заради Украйна!Плевнелиев- висша номенклатура, чиито баща е бил партиен функционер, израснал и учил в къде къде в по-добри условия от други в онези соц .условия , е голям срам за народа ни! Ако мрази Русия, негова си лична работа! Но, разумните и интелигентните хора в държавата -няма как да се съгласят с промиването на Историята, която не прощава! Рано или късно, всеки ще си получи заслуженото в името на Истината и Справедливостта !

рубладжии, а не русофили се потят по форумите руския народ е най-потърпевш от тъпите императори

buRgbuRg1

:) Че Гоцето освен ДС келеме е и КГБе подлога и мекере ! БСП -ДпС -ДСхАтака , СерГей , Волен , Гоце са готови и Българска държава да няма , искат БАССР в ОНДе , а после и в РСФР , ... нали затова предлагаха България за 16-та республика още през 1961 год ! Добре , че "братушките" са великодушни , на оня етап взеха само златото на България , .... и всичко друго за копейки на 10-20 пъти по ниски цени , и за без пари , .... виж газ продават на България на най-високите цени в света ! "братушки" ! :(

Агресора Путин провежда грандиозен парад в памет на победата над друг омразен агресор - това не е ли нагло??????????

НА АГЕНТ ГОЦЕ ПАК СА МУ НАВИЛИ ПРУЖИНКАТА В МОСКВА.

Седефчо си е първокласен нац. предател, той ли ще продължава да дава акъл?!

и по този начин ти пречи?! А не ти пречи "демократичното" БГ Правителство, купено от САЩ, за да се "насъска" народа и да се използва срещу Русия ?! Не, че Гоце е "цвете за мирисане", ама и ти не си от ароматно ухаещите ...

а концлагерите в България забрави да ги критикува за тези 500 000 Българи преминали през тях и много умрели в концлагерите

В крайната фаза на ВСВ България УЧАСТВА с 1 и 2 Бълг. армия. В така наречената втора фаза Б-я участва с 1-ва армия водена от генерал -л-т Стойчев!!Загубите в жива сила са около 41 000 човека. Заради ТЕЗИ българи Плевнелиев БИ ТРЯБВАЛО да е на Парада!!! Оказа се че политиканите в Б-я НАПРАВИХА паметник на американците БОМБАРДИРАЛИ страната ни , а НЕ ПОЧИТАТ своате войници!!! До сега Армията ни НЯМА загубено сражение , но НЯМА спечелена война в следствие на недалновидната политика на простите , но АЛЧНИ политици!! Не изключвам НИТО една партия , нито една "управляваща" коалиция!!!За пари ТЕ продават и майките си!! Безродственици!!

а концлагерите в България забрави да ги критикува за тези 500 000 Българи преминали през тях и много умрели в концлагерите

заядлив, или си ограничен?!Просто е: Ако имаш тумор,който застрашава Живота ти- Хирургът е този, които те спасява чрез операция-нали?!А за спокойното и мирно съществувание на всички хора в Обществото, има законово специализирани места за "въдворяване на немирните"-като затвори, лагери и пр.

Разбирасе че трябва да се почитат борците против нацизма но кажи къде в друга страна от победителите се се провеждат такива грандомански паради?

Плевнелиев директно трябва да му каже на путин, че е диктатор и да се е.е в г.за. каК ПЪК ДА НЕ МУ ОТИДЕ НА ПАРАДА!

Направо си за "Президент"! Но! Онова място-част от тялото, предназначението на което е да изхвърля и освобождава организма от отпадъците след хранене, не е нито за мислене, нито за "е.е"...

В края на Втората световна война Русия ни обяви непредизвикана война и ни окупира за повече от три години. После още 45 години бяхме васали на СССР. А сега покана за военен парад. Ние какво да празнуваме?

ще си питаш до края на живота си! след като толкова време не си разбрал!