Държавата чака 5% повече туристи заради изложбата в Лувъра

Министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че държавата очаква ръст на туристите у нас с 5% заради високата посещаемост на българската изложба в Лувъра.

Обратно в новината

Коментари - Държавата чака 5% повече туристи заради изложбата в Лувъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Раковски описва намерени архивни документи във Ватикана където е проследена връзката на Траките като наследници на Кимерийците (по-късно Фригийци). Последните са населявали абсолютно цяла Европа на 100 процента (). При тях е имало цар Колад (), един от чийто синове е Болг (). Българите са народа на Болг ("ария"-народ). По-късно българите са се надробили на: Беси, Гети , Готи, Бизи (), Одриси,Меди, Беласги, веди, визи, вити, вини, склави(славяни), анти, сармати и др. . . Балкански полуостров значи : полуострова на БолгКан (на българския хан). Мирмидони и Дерони са споменати дори в Илиадата. По-късно на Балканите идват "данайци"(по-късно гърци), които наричат българите : траки , защото говорът им изглеждал като "тракане" за "съскащите" гърци. Те са присвоили митологията ,легендите и писменоста на траките (библ.на остров Крит(храм Кнос)); Спарта, Пилос, Атина, Троя са тракийски градове. Така, че БЪЛГАРИ е най-старото родово име на Траките. По-късно "името българи отново" e дадено на Мизи, Визи, Меди ,Беси, Одриси и Гети (на север и на юг от Стара планина, които сме всъщност ние) и чак до днес.

Аз се чудя на тази жена-министър, защо и е дълъг носът. Ами тя е като Буратино - лъже и носът и расте.

Една нация си личи на какво ниво е от това с какво се представя. Ако с утбол, е изостнала нация. До скоро ние се представяхме с футбол. Ако е съкровища от миналото, означава че миналото е било цветущо, а настоящето е бедно. Ако е с постижения от днешно време, означава че е напреднала днес. България е изостанала държава и изоставането се случи по време на комунизма. До тогава България е била наравно с Швейцария, а в България са имигрирали немци индустриалци и селски стопани, защото е давала прекрасни условия за развитие на бизнес. Днес имаме стана от хора с осрани скапани нефункциониращи сбъркани мозъци. Функционира единствено слюнчната жлеза. Малка част от българите, определено некомунист, се опитва да дърпа напред огормна аморфна бездарна маса лумпени.

Топло!

Тази държава я очаква пълна съсипия на държавността ако тези амбициозни некадърници коита са в управлението не бъдат изтонени. Корупция и хайдуклък на всички нива - сега пък се започнаха и историята българска да въвличат в механизмите на тяхната жажда за власт и хайдуклък. ОСТАВКА БОКЛУЦИ - ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО ВИ ИНТЕРЕСУВА И ВАШИЯ ПИАР!!!!

Тази май е от на Боко "кадрите" Тва :Веждичката,Божо,Боко,Цецо,Цецка - тия кадри само подобни мисли раждат.

няколко английски и скандинавски пияндури в повече може би! нормалните туристи ходят в Гърция, Турция, Испания и по островите!

И няма нищо по-възмутително да се гордеещ с нещо, което не само не си създал като народ, но и го е намерил един обикновен човече, с неизвестно име. Ами ако не си беше прекопал градината? А колко хора обиколиха света командировани край туй съкровище? Просто някои се поразходиха. Дано поне да върнат у нас истинското съкровище, а не да са го продали за жълти стинки и да ни се появят с някойъ евтин дубликат.

Няма абсолютно никаво значение дали е намерено или не.Значението е че тази стара култура е в гените ни,ние сме наследници на тази култура.С това че е намерено се доказва предметно,но важното е другото.Марина,нека спрем да се подценяваме-ние сме стоиностен народ.

Култура в гените казваш , ами ако продалжаваме така да чакаме културата да ни дойде от гена, няма никога да дочакаме, да ти кажа. Гените скоро ги разчетоха и такъв за кумтура не откриха, което обяснява , защо въпреки , че все чакаме културата да ни доде от генавбез наше участие, все не идва

Дано да го върнат, ако не е заменено още по времето на соца.Но смее ли някой да каже

Обаче дали ще им стигнат бетонираните хотели по нашено черноморие? Още трябва да се застроява, малко е. А то и като тръгнат едни свлачища и може да си земеш хотел накрая на курорта и да се окажеш в един момент току до морето. До сами морето.

Миналата година додоха 20 француза. Сега шъ додат същите дваесе плус французкио куратор на сеира.

няма и да доидат,на лаиняното море.

Гладна кокошка просо сънува, глупаци.

донесът пустия му луврето в българия че тагава щъ има да се гледът се убави работи е щъ дойдът туристите да гледът.

А дали заради "човека" представящ България в Лувъра туристите няма да намалеят 50%?

Това съкровище е на митичното племе Траки, което не е упоменато в нито един исторически източник. Кои са траките един дявол знае. Откъде се е довлякъл Аспарух е не по-малко неизвестно. И така, имаме едно златно съкровищееее...но кой ли го е сътворил? Със сигурност не е Вежди Рашидов.

Грозни лъжи и манипулации и черна действителност! Тези изроди не спират да крадат и лъжат! До Кога ще ги траем!?

Я не ставайте за смях. Първо тези съкровища са били тук още много преди да пристигнат аспаруховите българи, така че нямат нищо общо с България и какъв принос има някой българин, освен че един селянин ги изровил от градината си и се оказал честен, та не си ги присвоил. Ако си ги беше взел, сега щяха да му украсяват хола, а не лувъра.

Извиняваме се за допуснатата грешка, процентите не са 5, а са 500%! Виновните лица ще бъдат наказани.

Чета, чета и единствения въпрос, който си задавам е "Хора, вас нещо може ли да ви зарадва???"

Може, може, например: липса на новини в дир-а липса на цензура от дирниците и т.н.

Например китайците да спрат да правят електроника, а американците - софтуер! Ще бъде супер радостна новина!

Нищо не мож ги зарадва...Депресия "по български" ги е обхванала, демек вече да не ги радва и лошото при комшията...Тежка депресия...

може брат , може !!! едни 500 000 000 годишно от пренос на газ едни 20 млрд неизнесени от почитаемите ЧУЖДИ "ИНВЕСТИТОРИ" едни селскостопански субсидии равни с белгийските едни пари за натовските бази по-големи от гръцките/защото сме по-близо до ракетите които сами насочваме към нас/ един президент вмест гомно и едни други такива-ама ще ли ги разбереш

за това няма нищо радостно , щото чобаните почнахте да пишете за икономика и политика , вместо да си гледате овцете

Мене лично би ме зарадвало примерно да имаше една Западна България, както Западна Германия.

Пази Боже, от Тези Туристи и Туристки и третополови и много полови и т.н. Опази ни!

5% повече пенсионери на СОЦИАЛНИ помощи. Много доходни - на бутилка вино с ДВАНАЙСЕТ чаши покрай нея........... Ша турнат в джоба си 35% РУСКИ ТУРИСТИНИ... Ша сме на КЯР, в дупката дет си я дълбаем къде 25-6 годинки, още къде 10 метра надолу ша прибавим..

5% повече, ама в алкохола.

22 000 000 за три месеца това прави по 300 000 наден ..горкия лувър до сега посрещаше по 30 000на ден.

"....Думи, думи, думи едри лепкави петна...."- имаше една песен на "Щурците" от близкото минало. Всичко на ГРОБ е само такива празни думи, и резултат - разграбване и унищожаване на държавата....

DIDA

Посещението на Лувъра в момента е такова, каквото ВИНАГИ Е БИЛО! Никой не идва специално заради тракийското злато, което е експонирано в една скромна заличка. Освен това гостите на Лувъра знаят, че това, което се представя за "тракийска култура" всъщност е персийска и гръцка изработка. Обаче ние в България си падаме по надуването на балони!

Материалът отново подсказва, че българинът живее в своя измислен, затворен свят. Ежегодно Лувърът предоставя възможност за най-различни чуждестранни изложби. Глупаво е да се мисли, че при всяка такава, посещаемостта в съответната страна се е увеличила от страна на туристите, защото те, видите ли, са посетили съответната изложба в Париж.

Kalin

И откъде ще се появят тези + 5%?

изключително заинтригуван съм какви системи уравнения е използвала министърката по математическо моделиране за да установи връзката между броя посетители в лувъра и тези на черноморското крайбрежие. ........ ако не поясни ще остави впечатлението че пее брюкселска приспивна на прецаканите Евроглупаци./останали без сигурните си туристи/ ..................... А иначе от изложбата файда има. За Франция. Само за франция.

Абе, глупости, заради Лувъра, заради някакви си туземни тракийски царе. Заради Бойко ще дойдат тук хората и то не с 5 %, ами с 50! Блазе на такъви поданици като нас!

Видът на тази тъжна и омърлушена женица напълно олицетворява състоянието на родния туризъм.Отрасъл пълен с мутри в държава управлявана от мутра.

нашите политизи са глупави или смятат булгарскя народ за прост.!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скромността краси човека. Най-вече, когато си е скромен, хубав, вероятно интелигентен и му викат Б. Борисов. Защото не са 5%, а 5,00001%. В това правителство са все преродени баби Ванги. Или стадо самодоволни и самодостатъчни калинки. Жалки твари.

Леле боже,колко много!!!Че ние няма да има къде де стъпим,бе!И как да не се удивим на журналята ни,командвани от политиците.Когато ставаше дума за отлив на руските пияници /сякаш те ни бяха незаменими!/ - през зъби "някакви си 60%",а когато става дума за евросолидарните ни пияници - ЦЕЛИ 5 /ПЕТ/ ПРОЦЕНТА! ХВАЛА,ХВАЛА НА ВЕЛИКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ И ТЕХНИТЕ МЕДИЙНИ ПАМПЕРСИ!

Пълни глупостти златните тракийски предмети са в една зала с гръцки статуи и се получава гръцко тракийска изложба като никъде не е спомената България .... за кой ли път сме глупаци ...ама нали ни потупах по рамото пак е по добре отколкото по дупето ...

22 млн, посетители, за колко време?

Тва е съобщение на дворцовата прес служба и нема нищо общо с реалноста, просто така се оправдават откраднатите кинти! Долу мутрата премиер, наритване на президента крадец, а цуцко апартаменчето -нмедлено в панделата!!!

не мрънкай срещу медиите - виж от дясно какви интересни работи пишет за лезбийките

как ги сметнахте бе мишки

Госпожа министъра дали се е сетила да извади от прогнозите си туристите които трябваше да посетят България с круизни кораби, а компаниите опериращи круизните кораби вече са декларирали че се отказват и от България като дестинация заради ситуацията в Черно море...

Смешници

Прочетох една статия, която препоръчвам горещо: В България няма да има демокрация, надежда всяка забравете!

Защо французите трябва да идват у нас, след като златото е в Лувъра?!

Главна туристическа атракция ще е тоалетната с бръмбарите на Премиера-слънце в Банкя.

Да бе, умрели французите за нашата помия, която я спретнаха по нашето чероморие, че те си нямат прекрасна ривиера. Огледайте се хора, какви се вършат, поредното недоразумение от същият "инвеститор" в Китен. Дълбоко се съмнявам министъра на туризма, да ваканцува в БГ.

Г-жа Ангелкова се опитва да да ни задмине по лакърдии.

Ето кой измислял вицовете :))))

от 20 до 80 къде са 20 къде 80 абе тези герберите са пълни тъпаци

ще си останете с чакането:)))