Руснакът, търсен заради Никита и майка му, избягал в Гърция

Руснакът, издирван за убийствата на малкия Никита и майка му Анна, е отпътувал от София за Солун. Двойното убийство е заради бизнесинтереси, пише руската преса.

Обратно в новината

Коментари - Руснакът, търсен заради Никита и майка му, избягал в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще толерирате фашистските изказвания на БГ-лузери и комплексари? Дайте си труд, прочетете какво пишат тук!

дирниците посичат само анти еврейски коментари.

Мдаа, попрочетох коментари - много интересно ще е за психоанализа. В по-голямата си част това е - съзнание на собствена незначителност, завист, простотия, липса на елементарна култура и способност към разсъждения. И колкото по-агресивен коментар - толкова по жалък човек чувства себе си. И това му е единствен шанс да прояви значимост - поне в собствени очи, като сипе оскърбления към някого,който не може да му отговори. Жалка картинка

най големите престъпници обаче сега се правят на защитници на демокрацията и е крайно време да отидат и те в кенефа на историята. еврейската диктатура на САЩ е най бруталната диктатура тероризирала земята

От междусъюзническата война, която сега ще честват като отечествена, руският манталитет няма никакъв напредък. Тогава цяла изт. Европа беше подложена на терор, грабежи, изнасилвания и убийства. Хората не искат да си спомнят как престъпници бяха победени от по-големи престъпници и искат да живеят в мир. А те ще честват някакви кръволоци и дивашките им изстъпления.

Без да искам погрешно сложих плюсче. Жалко за такова мнение. Категорично съм против, еди коя си ЛЕА.

Без да искам погрешно сложих плюсче. Жалко за такова мнение. Категорично съм против, еди коя си ЛЕА. Може би и баба ти или майка ти са изнасилени, затова си толкова умна.

най гнусните престъпници на земята са евреите от САЩ. Хитлер и Сталин са аматьори сравнено с терорист номер едно - САЩ

във всяко зло има нещо добро казва максивмата. Та в злото което Русия направи на Украйна като взе Крим и насърчи отцепници-метежници, донесе едно добро. Света се СЪБУДИ от приспивката и видя че Русия си все така империалистическа, опасна за мира и демокрацията, противник на свободата, лустросана европейски, варварски по азиатски. Рубладжиите са се спотаили. Не смеят много да квичат в кочината, чакат удобен момент.

като реакция на това опомняне е и отношението към това убийство. В Никой не му се радва, никой не го одобрява, всички сме на едно мнение- жалко за жената и детето. Но то стана повод да се замислим какви руснаци идват у нас и какво носят със себе си освен опасността от окупация при благоприятен полит. момент и мрежа от агенти на КГБ/ФСБ.

Ех гражданке, гражданке... Даже от смърта на едно дете извличаш дивиденти... Тъжно е, че има такива хора сред нас.

"Драга селенка" ще си позволя да приложа твои разсъждения към твоа народ и се замислям какво носят в себе си българи,че - жени душат малки момиченца, родилки убиват и изхвърлят в контейнери бебета, български момчета пребиват инвалиди в мола; ученици разфасоват на парчета другарчетата . АЛО събудената - амнезия те хваща или склуроза - че не забелязваш воши собствени новини, та да седнеш да правиш изводи за един народ

Гражданке, знаеща как се квичи в кочината, ако смяташ България за кочина, не ти е място тук.

малеее ,а сега като отмъкна пхарите, кой ще плати на дир. бг и на Атака в долари и евро, че да квичат "Дружба с Русия" Делете си парите с БСП.

Това дивашко племе трябва да се следи изкъсо, защото по-външен приличат на хора.

Да, външността понякога лъже. Приличат на хора, но по-често на свине.

Това не би му направило впечатление...Руски туристи пропищяха от лошо обслужване в наши хотели Душовете не работят, хавлиите - мръсни,пълно с цигани и араби... Публикувано: 23 авг. 2013, 13:05 Обновено: 23 авг. 2013, 13:05

Това не ме касае, но увеличаване на престъпността в България ме касае. Няма какво да се прикрива истината- с масовото навлизане на руски граждани в България като собственици на български имоти, навлиза и руската престъпност. Руснаците са знаели и за нашите малцинства, и за всички наши проблеми. Като не им изнася положението в България, защо си купуват тук имоти?

Добрата новина е, че това с имотите умря. Едно, че негово императорско величество забрани държавни чиновници да имат имоти зад граница. Втората добра новина е, че руснаците вече нямат кинти, защото рублата се обезцени двойно. Така че, вече няма да налазват масово българските курорти. Третата добра новина е, че императорът забрани на държавни чиновници, най-вече военни и полицаи, да почиват в България.

За да не купуват твойте любими араби и тези от идил.

Да ходят в Сочи, ако са се научили да правят тоалетни.

Руснаците били такива онакива а тия къде щъкат безнаказано из родината които не са минали дори обезпаразитяване тях ли ще търпим?....Пияният US-сержант се извини, че застрелял 16 афганистанци Искрено съжалявал, че пил твърде много и проявил слабост Публикувано: 23 авг. 2013, 13:25 Обновено: 23 авг. 2013, 13:25

Какво стана с онзи левент руски войник, който изби цяло арменско семейство, в това число старци и деца? Щото не му дали водка.

Къде ги видя руските войници в българия? И кои туристи, казваш са по-добре дошли?

Даден под съд и ще отнесе максималното - доживот

Вие умниците, които пишете срещу руснаците идете и кажете всичко това някъде по морето, щом сте толкова смели.Гарантирам ви, че тамошните българи ще ви скъсат задниците от бой и то в най-добрия случай.А по случая-как може да пишете глупостите си след като засега има само предположения и никакви факти за извършителя, причините и т.н.Ами ако някой наш цветен го е направил?

ще ни скъсат задниците пак заради бизнес интереси. И томашните се оплакват, че живеят в скъпи хотели, ходят със скъпи дрехи, а се пазарят за стотинки и масово крадат из магазините. Аре!

Случва се и това, но ако не са руснаците Черноморието ще заприлича на Северозападнала България, така, че не се надървявайте толкова.

"...Гарантирам ви, че тамошните българи ще ви скъсат задниците от бой и то в най-добрия случай...." Пълни глупости. Питай агенциите за недвижими имоти на какво мнение са, питай мениджърите им и тогава пиши.

Писнало ни е от курортисти брат'чед! От април до септември цените са двойни, а заплатите са ни същите! Хотелите по морето са собственост на софиянци, да те светна, както и на руснаци! Хората от тоя край само им слугуват, така, че хич не ме е грижа за онези хиляди пъти по-богати от мен.

само да допълня, чет стачката в Бургас беше на служители, не на граждани ...

Този случай показва какви са руснаците - зверове. Нали те избиха 20 хил. невъоръжени поляци в една гора, след като нападнаха Полша 1939г.

Атанаска от Поморие показа какви са българите-детеубийци,психопати които се наливат с ракия от сутрин до вечер и бичат чалга. Това ли искаш да кажеш?

още ли те е яд че заради руснаците света не говори немски?

Българче от Перник , което разфасова свое другарче - показва какви са българи? И какъв извод трябва да направя? Убийци, психопати? Идиот е този ,който по една ситуация прави генерални изводи

Най добре се гръмни, иначе ще дойде някой ваш за да те гръмне.

Хайде, знаем ви вас руските блядки. Домъкнала си се у нас, едвам си хванала някой българин за да се измъкнеш от тъпата ти страна.

диви и пияни

Нямаше нужда да се подписваш понеже липсва текстът на този пост.

Така преобладаващо правят бизнес руснаците, особено тези у нас. Крайно време е държавата да ограничи до минимум възможностите тая паплач да се влачи тука. Да се издават визи след щателни проучвания. От приятели от Варна знам, че там гъмжи от престъпна руска измет. Постоянно пребиваващите да се проучват до девето коляно, преди да им се удължава правото на престой. И пълни ревизии на бизнеса им.

Да не пишеш от митинга пред площад Народно събрание за Забраната за износ на необработен дървен материал .Щото руснаците са ти трън а нашите цигани ли защитаваш а?..Побеснял циганин разби с камък главата на комшийка Публикувано: 1 апр. 2015, 12:32 Обновено: 1 апр. 2015, 12:32

Именно. Не ни стигат местните тъмно зелени, че и руски престъпници да си отглеждаме.

Разбира се ,драги. А докато проверявате руснаци то неидентифицирани афганци, иракчане, иранци, и още какво ли не влизат директно през граница. Ама те са по-интелигентни , нали? Освен това директно лягат на гърба на български данъкоплатец. Ти да не си мазохист, другарю?

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ РУБЛАДЖИИ ОТ БУРГАС С ТАКИВА ИЗРОДИ ЛИ ИСКАТ ДА НАПЪЛНЯТ ДЪРЖАВАТА?

Напуши ме смях, като гледах репортажа. Първо, поне половината от интервюираните бяха руснаци. Второ, санкциите срещу Русия не включват забрани за туристически посещения в ЕС и покупки на недвижими имоти у нас. Та какво искаха те всъщност?

Ама ние понеже никак си нямаме изроди та...-:(

... та дай се напълним и с руски такива, че веселбата да е пълна.

Да не е поради секс интереси?

Заминал е за северен ТУРСКИ Кипър,КОЙТО Е НИКЪДЕ В ПРАВНИЯ СВЯТ.Така че .... .

Апартамент в Приморско, собственост на руски гражданин, воювал в Афганистан? О, сбогом ММЦ, уйду в Турцию на море, у Флорида на гости на Мика, или домой на балконе. Егати :-(.

Ами тогава ,апартамента защо не си го купил ти,и нямаше да стигне до него,щом имаш нещо напротив!

Пари да ми дават, не се заселвам в блок със съседи руснаци. А, мерси.

Нет бе, ни хачу дъ гу купувам я, саму вечи ше внимаю куда ходя на муре.

,,......Много мъже от кавказки произход са обявени за издирване у нас! '' МНОГО ,ама МНОГО страшно ми звучи.Кой откъде минава все следа у нас остава.Тия бежанци ще ни съсипят,промениха света

Всичко започнало с нещо като танц със саби по Хачатурян, на прераснало в див цигански бой с ножове и сега милиционерите търсят един от многото обявени за издирване у нас хачи (както казват руснаците на произхождащите от Кавказ) Явно тези хачи са разбрали, че тук Халваджиян, Саркисян, Казасян, Кеворкян, Дупарян, Хекиман и Дрътанян са взели властта и затова се насочват уртолешката насам. Добре, че засега се колят помежду си, ама колко ли ще трае това?!?

"Следствието допуска . . .също и битова свада, прераснала в бой с ножове. Свидетели дочули шум и пиянски гласове" Съществува ли ПЪРВИЧНОТО ЗЛО, отчитайки сеченето на глави, разстрелите, бомби, пожари, с които тъй често ни шокират източните народи ?! Смятам, че да. Иван Грозни и Петър I убили синовете си, та руският скот Герман няма да убие майка с детенце !

Само източните народи ли? Върни си паметта и помисли и си спомни колко деца в училища, детски градини и улици и паркове се избиха от откачалки от любимият северозапад, включително и САЩ?

в тази връзка не може да не споменем големия германски пилот Андреас Лубиц, който на едро приключи със 150 пътници, от които 1/3 деца !!!

Нещо да кажеш за българският княз Борис-Михаил. Какво е направил с първородният си син Владимир, с вторият си син , та престолонаследник да бъде третият му син, пълномощен посланик на България във ИРИ, Симеон.

Още по-добро оправдание ще намериш при динозаврите.

Детенцето е много красиво, не виждам "дебилност" или умствено изоставане, както се пишеше в началото на разследването. Нещо пак не ми се връзва, уважаеми разследващи милиционери. Действайте. Но знайте, че най-големият проблем на правоохранителна, правосъдна и правораздавателна система е тоталната липса на координация и възможност за обмен на информация, вероятно поради мързел.

Неизбежно е хора със статут на пребиваващи в страната ни да пренасят и "бизнес" или религиозните си "нрави и обичаи", това ни вреди.

Путин идва от ПЪТ, само че на руски 'Ъ' няма. Изписва се и се чете с 'У'. Освен това п.тка, женския полов орган е старо останало от пЪтека. Тоест, условно и абстрактно - път по- който минава живот! Защо това е станало в последствие с оценка за просташки и груб език е друга тема. Най-вероятно е заради църквовните догми, които са затрили или видоиземнили много от предхождащата ги мъдрост и невежеството на масите. Американосите и френдовете им да не търсят всичко само в грубите физиологически отношения между хората. Роднините на Фройд също да си помислят, че не всичко е телесна любов. А товаришите да првключат вече, че отдавна водка не просто умалително на вода.

Eй, това хората в България ставаме все по-голяма паплач, бе! Как не ви е срам да коментирате и свързвате това зверство с разни бизнес, мизнес и политически интереси. В крайна сметка има убито дете. Децата са свято нещо, децата са най-чистото нещо на този свят и никой от вас няма право да говори, когато става въпрос за смъртта на едно невинно, прекрасно детенце. Засрамете се и замълчете!!!

Кажи го това на руските орки, дето не само са убили детенцето, но и заклали майка му!

Дир, хайде моля да наричате нещата с правилните им имена. Това, за което пишете не са бизнес интереси, а препитане на интереси на членове на различни мафиотски структури. Бизнесмените не убиват деца, не тъпчат телцата им в куфари и не разчленяват на парчета жени. Това е почерка на мафиозите.

Те дирниците нали са със същата закваска!

се убива само: 1.Когато се краде от убития крупна сума или имущество 2.При невъзстановяемо парично задължение 3.За кръвно отмъщение

Може и ТАМ да е така. Но ако са истински православни, щяха да знаят, че за 1. и 2. се предвижда просто възстановяване с горница. И при 3. можеш мина понякога с нещо подобно, ако не е злоумишлено. Това всичкото, разбира се, ако няма съвременна правова държава, какъвто случай имаме с Евразийщината.

По ниско образованите от прителите ни на изток са доста често така. Директен подход и първична грубост в търсене на материален интерес. Характерно за доста турци и руснаци.Овълчени. Първобитни. Не всичк! но доста ;-( Там дълбоки, задкулисни лъжи и схеми няма. Лъжите са директни и плоски. При разкриване следва физическа разправия. Груб подход, при който няма място за осмисляне и поставяне на съмнение на приетите вече за даденост неща и правила. С напредването на технологийте начините на действие се променят , но осмилянето не. Мир на праха на жената и детенцето.

'гл.секретар на МВР Георги Костов заяви: 'Много мъже от кавказки произход са обявени за общонационално издирване у нас!' " Произход кавказки ?! По точно е да се каже АЗИАТСКИ, от дето, както знаем, са идвали и идват големите напасти. Всевеликата Путиловска Евразийщина разпространява отдавна 'порядките' си у нас. Докога ?!

Докато още има радетели за чиста раса, ариецо ;) дотогава!

БългАриец

Е ми има радетели, да. Мога дори да посоча черти на кои от 5-те европейски бели раси имат Ботев и Левски. Но, признавам, това ще заинтересува малцина. . .

Всеки ден чета за някакви "бизнеси" интереси, дами, ... А не може ли на нас по-простите да ни обясните, това "бизнесът" като какво е. Или поне с пример - например Ана е имала бригада за някакви "несъбираеми взимания" или за бране на мушмули, или детско заведение с английски, информатика и библиотекарство. Кажете и ние простите да се научим. Или се страхувате и ние да не завъртим някой "бизнес".

изтриха ми постера защото казах, че убитата е искала да даде цялата московска субсидия на Атака, а мъжът си е присвоил част от нея. Скарали са се и той я е убил. Троловете на атака и дир. бг да не се засягат.

вярно било е по бизнес интереси. Жената е искала да се даде цялата субсидия от Москва на нашите рубладжии от Атака, мъжът е искал да присвои част от нея.

Бойко беше, тук всичко става по Волята Му!

Всичко на тоя свят се върши заради пари. Преди 40-50 години се е вършело и заради жени (секс, любов), но това вече не е на дневен ред. Един френски криминалист преди много години е казал шерше ла фам. Ама това вече не е вярно. Шерше льо пари и пари, и пари!

Винаги е било за П - пари П - п...и П - политика Ако са останали само парите, това е голям напредък на човечеството.

В някое от П-тата включва ли се Путин?

Всичко това е дезинформация, за вас и най вече за убиеца. Истината ще е съвсем различна. Нали детето било удряно в главата с тъп предмет или в стената и удушено. Сега се оказа че е убито с многократни удари с нож в тялото.

Парите и, не са присвоени, а са откраднати от физически от нея, от цигани.

интервент дезинформатор.

Не беше ли и престъпниците в САЩ, братя Царнаеви от кавказки произход. Там освен Чечня и Дегестан е и Грузия. На много от коментиращите тук географията не им е бил силен предмет в училище.

Из уики :"...Кавказ е планинска верига в Евразия, простираща се между Черно и Каспийско море и дала името си на историко-географската област Кавказ. Разположена е на територията на Русия, Грузия, Армения, Азербайджан, Турция и Иран...." Все едно нашата полиция да търси "тракиец"- същата работа....

Защо нервничите. В статията пише точно това-Запитан, главният секретар на МВР Георги Костов заяви: "Много мъже от кавказки произход са обявени за общонационално издирване у нас!" Това, че ползвате уикипедия е похвално но не изяснява народността на търсения. Но географска област Тракия никога не е имало. В тази област включва ли се и Румъния и части от Унгария и Украйна? Какво казва уикипедия.

Това Чечня и Дагестан държави ли са? Или територии, присъеднинили се към Русия доброволно и с референдум с 101% ДА. Или вечно (от времената на Мойсей) са все руски?

Царнаев е чеченец или дагестанец. Няма такова име в Грузия. Кой грузинец-християнин ще тръгне да убива американци в САЩ?! Идиотско "разсъждение".

жената е убита за да и присвоят парите за закупуване на жилище в българия! детето е въведено в заблуждение ,че ще го заведат при майка му и убито когато почнало да я търси и пита повече!

Руснаците се дебнат и избиват помежду си . Не ми се вярва. По-вероятно бившия я е поръчал, за мъст.

Възможно е детето да е било отвлечено за да се иска нещо от майката. Не се е стигнало да сделка и майката е накълцана, а детето се е оказало излишен багаж и е било захвърлено заедно с куфара.

Що за тъпи хипотези? Вярно, че има "бизнес" интереси, но най-вероятно става дума за изнудване на бащата на детето. Заплашват го, че ще убият майката и детето, ако не плати. Явно не е платил. Тръгнали да предполагат, че бащата ще убие майката ей така от яд. Че и детето си за всеки случай.

Жалко за детенцето и майката,но защо има толкова алчни жени?Защо е търсила старец с много пари?Парите ли само могат да я направят щастлива?А сега?Къде е сега?Да беше живяла по-скромно,но да е жива.А и детенцето и.Младите момичета,дано да си вземат урок,не само от този случай!

В Русия има специални колежи, в които бедните рускини се учат срещу значителна сума, как да "омаят" желаният мъж и в последствие да станат съпруги на богаташи или чужденец! Но видно е , че това е рисково занимание!

Всеки разумен човек мечтае да има толкова пари, че да няма проблеми. На малцина обаче се отдава да постигнат баланс.

Това не са бизнес интереси, а най-уродливи мафиотски престъпления! Такива уроди трябва да бъдат немедлено терминирани при залавянето им!

"...Съседите неведнъж виждали Анна с руски гражданин - Герман, който редовно идвал да я види в Приморско. Сега той е основният заподозрян и се издирва по линия на Интерпол...." Мдаа- сега чакам руските "застъпници" да се извинят, защото преди ден твърдяха, че заподозреният Герман е български, а не руски гражданин...

Руснаци, мафия, пиянства, рускини, ножове, убийства - синоними на Русский мир

Катили има във всички държави. В България, пресни - циганина убил студентката, българката задушила с найлонова торбичка момиченцето... В САЩ масови убийства почти всеки ден. Пилотът - германец. Брайвик - норвежец, и т.н.т. А, ти руснаците???

Американче откри телата на родителите си, които били разрязани с бензинов трион, предаде АП. Прочети повече на: novini.БГ

Май е по - добре да сме в Евразия? Имаме толкова общи черти и общ манталитет с руснаци, индийци и подобни. Кое не ни е общо? През последните 25г и бизнес практиките и генезиса му ни е общ. Какво общо имаме с американци, европейци подобни цивилизовани общества?

.....не от последните 25, а от последните 70 години практиките на властващата управляващата комунистическа върхушка /да се разбира престъпни кланове/ е идентична и с общ генезис с властващата руско-съветска комунистическо-кагебистка върхушка... друго общо между българи и руснаци няма!!!!

Онези 45г не подлежат на коментар. Това е период в който сме под болшевишко робство, а не тези 25г, в които имаме възможност за избор.

много са мой човек, ама да ги оставим да се избият!

"Много лица от кавказки произход са обявени за общонационално издирване у нас". Какво може да ни донесе Евразийската Клоака, за която бленуват милите ни атако-съвето-комуноидо-тъпо-идиотофили ? Прогрес ? Или утрабрутална мафиотщина...

А другата клоака, където един психопат националист изпозастреля невинни деца и сега лежи в луксозен затвор? Или оня мил австрийски дядка - европеец! - който ч.ка дъщеря си 20-тина години в едно мазе? Ей от такива възторжени малоумници като тебе ще се затрием като нация.

а сега като напъплят и ислямистките безмозъчници и съвсем ще я втасаме

Убиха двама-колко още остават?

руснаците проблема тикво!

Не сме съгласни с тебе!! Където има руснаци , има проблеми, където няма .............

Не са руснаците, а марсианците. Научно е доказано.

жестоко и безсмислено.Защо се опитва някой да му придава смисъл?

Психопатите на сорос му придават политическа окраска. Руснаците българския народ няма да намрази никога.

Кой ти каза?? Че кой обича руските боклуци в България?? Които сме трепали през ПСВ?? Които са ни окупирали през 1944!! Интересното е че когото Русия окупира някого, тя казва ,че всъщност го "освобождава".

Руснаците са ненавиждани навсякъде в Европа! В някои страни повече, в други по-малко! Ако продължават с изцепки като тази с убийството на дете, скоро и на най-толерантните българи ще им писне!

тая работа с бизнеса на руснаците е мътна и кървава. Идват от Русия с огромни пари, тук никой не знае и не подозира как са ги натрупали там. Плъзват като зараза в околните държави и Европа и понеже тези пари от престъпления, кражби, корупция те водят след себе си и задължителната връзка с престъпния свят на руската мафия. А тя нос връзките си с престъпни босове, наемни убийци и откровени престъпници. И това не са единични случаи- това е широко разпространено. Но руснаците са ПОТАЕН НАРОД, по европейски лустросани, по азиатски прикрити и жестоки. Трябва да се случи нещо такова ужасно за да блесне същността им. Да се случи Украйна и Крим, за да разберем, че си имаме работа с опасна за мира и демокрацията държава и некачествени съседи по жилище.

Браво патко, реви за руснаците в БГ и парите им, докато орките превземат БГ с парите на терористичната държава Саудитска Арабия.

Правилно превземат и не само те от север и от юг. Тъпата държава може лесно да ги идентифицира и за един ден да ги избие но Големия царевичен брат не дава.гогато империата им падне тези конфликти ще се събудят и ние няма да сме готови, барем оръжие да продаваха.

По опасни са парите от Турция, които ДПС инвестира тук.

Откъде разбрахте, че убиецът е руснак? Или както в ЕС обявяват циганите за българи и смятат, че всички българи са цигани, така ли?

.... това е истината и коментарът е абсолютно точен...