Меркел и Оланд омаловажиха посещението на Ципрас в Москва

Франция и Германия днес игнорираха пътуването на гръцкия премиер Алексис Ципрас до Москва, заявявайки, че трябва да продължи работата по икономическите реформи.

Обратно в новината

Коментари - Меркел и Оланд омаловажиха посещението на Ципрас в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея са като обидени малки деца!Горките!

Баш ментаражията от ГИРИЗА,отиде в Москва-на поклонение и за потупване,по рамото!...

buRgbuRg1

:) С Ципрас и СиРиза гърците ще ядат руски Ципори-с и ще останат БезРиза , като нас Българите ! :(

buRgbuRg1

:) " с братската помощ на СС Сере " , на "братушките" , и богати като КеНе Дере ! :) :)

Келеш, скрий се.

Мястото на Гърция е в съюз с Русия. Както и на Сърбия ... Единоверците винаги се разбират. Само българските управници са друговерци. Но не и българския народ.

"И двамата лидери омаловажиха предстоящото пътуване на Ципрас (на 8 април - бел. ред.), като отбелязаха, че и те са били на посещение в Москва". Това заявление ме подсеща за реакцията на една блондинка, която след като разбрала, че нейна приятелка започнала да ходи при същия психиатър при който ходи и тя, с пренебрежение заявила: аз при този доктор ходя от две години.

Да поверим в преводача какво ли означава умно жава.на английски multiplying на български умно живя.

спасе , това твоето или е инфантилност или деменция ! зависи от възрастта ти ! ако и второто надежда няма !

Добре де пиша Ви нормално досконално ,оригинално .Владимир Владимирович с никой не дели той тази операция не я познава той само умножава.

Имаш предвид мултиплицирането на ботоксирани матрьошки, които играят путлер ?

И така да продължим,какво ли пише за жена, която е с друга жена в Англия.Мъжкарана хулиган Бандит.Lesbian,butch.А всъщност е само една Чуромътица.

Bсичко вече ми заприлича на участие в "Cделка или не?! или,....искате украина,...тогава вземам гърция!! xaxaxa.....!

Тоест,които мъже обичат мъже да проверим.man fagot какво ли означава на англииски.Превеждам ,ако не го знаете.П ..........Т,сноп пръчки ,чвор,Кюфте от кълцан дроб,противна жена,хомосексоаналист.

Да, проверим във преводача какво означава русофоб.Макар и да ме триете ,не виждам защо. с нищо не съм нарушил правилата. И така да прогледнем.Тоест някой който има болезнен страх от русите ,светлите от рус и защо.А на англииски е blond fil,на немски същото И се превежда Рус

русофоб е човек който изпитва страх от руснаци дори и да не са руси .. и с право . а не страх от руси хора

За разлика от теб аз от братя не изпитвам страх,защото предпочитам тях отколкото Ромите ти

спасе , спаси ни от себе си . ти надмина дървосекача , ако не сте едно и също нещо .

Пише се Онъ а не той е .Той е долу приятелю мил а онъ е горе.Страшен съм нали щом истината Ви подсказвам.А аз съм само пратеник,обикновен на ордата войник.

Да, проверим във преводача какво означава русофоб.Макар и да ме триете ,не виждам защо. с нищо не съм нарушил правилата. И така да прогледнем.Тоест някой който има болезнен страх от русите ,светлите от рус и защо.

Добре, де ако толкова е на акан остави го в говната,но ако ти си в лайната не преписвай своя хал.

А защо, ми пишете минуси или от истината Ви е страх,чичко гугаъл ви е дал възможност да чете не е толкова сложно.Нищо аз не съм написал без чичко гугъл ама май той има умисъл.

Др.Ципрас е толкова наакан,че чак в Москва отиде,да го позабършат!...

И така да видим значението на думите.Фобия, болезнен страх, натраплив страх, на трапен и филия та то е елементарно филия или този който дава хляб а не страх и омраза.И защо трябва да пиша срещу русофобите та те си вършат работата прекрасно.

Казано иначе, давай Ципрасчо ако ти стиска. Да те видим.

ако 7/8 ми, можеш. Бученишко вдигам тоже 15/16 а мога и 144/144 ти с мен не си играй слаб си много твар,

Мимикрия някаква струи от теб. На пръв поглед пишеш против русофобите, ама само на пръв. Цялостно май си от другия бряг... Хайде да не ти развалям заработката... :)

Си мисли, че е от тежката артилерия. Пратиха го да замита нааканото на колегите си, ма нещо се не справя.

Как Можеш да наречеш Филип Кутев предател,Панчо Владигеров. Валери Петров и знайни и незнайни братя евреи и защо Вие братя си мълчите докога до жид ще стойте,о бряз ян ви е той,но всичко можете да Въс тановите. А БАНстой и пише ти си предател и в миг ще посочи вас когато дойде до време СПАС.

Меркел казала че ако Гърция иска да остане в Еврозоната трябва да продължи работата по реформите. Всъщност едва ли има друго гръцко правителство от последните 20г което е направило толкова реформи за толкова малко време. Това обаче не са реформите които Меркел иска. Нейното послание е кратко и ясно - Гърция няма да остане в Еврозоната ако не прави това тя им нарежда. Това е доста грубичко и изпраща лошо послание към останалите членки. Особено към разочарованите. А посещението в Русия е нищо повече от политическа демонстрация във връзка с провалилите се преговори и твърда заявка че Гърция няма да толерира този тон.

Хахах И сега като потекат едни реки от масло и мед в двете посоки... Гърция ще наводни Русия със селскостопанска продукция, а пък руснаците ще изсипят милиардите, нужни на Гърция за да си връща кредитите... А даано, ама надали...

руснаците и да налеят.гърците няма да върнат парите на европа.така че европа да го духа.а пък вие защо плачете на чужд гроб.

И АС предлагам тези от БАН да бъдат съдени за расизъм подклаждане на ненавист към другия и език на омразата.Тези който настройват човеците един срещу друг.

Спасе,не съм от БАН но като ти гледам правописа......май си от Филиповци в най-добрия случай:)))))

Азъ пиша како мога,мучащ о без я не

Пътуването на гръцкия премиер Алексис Ципрас до Москва е факт и то неоспорим, това, че сульо и пульо го игнорират не значи нищо...И Меркел и Оланд са никой просто изпълнители на заповеди на корпоративни клиенти...

Ако Меркел е сульо или пульо то Ципрас е чехълче, а ти - амеба.

вижте ги каква картинка са само. как са ги избрали да се чуди човек. Увлечен по една актриса е глава на Франция, толкова много говори това. А Меркел, тя се мисли за Тачър. За какво се правят на велики като пак ще дават на византийците и точка, докато има ЕС.

Селски смехурко-каква е разликата м/у актриса и гимнастичка....любовница??Селски псета,лайте си тук,че ви взеха ОФ клубовете където се правехте на мъже а кервана ще си върви и по-бързо без вас!

меркело, слушай ма, европа е наименование на континент, географско понятие, гърция няма как да не е в европа, освен ако не си премести териотрията ?? ай сиктир с вашия нацистки евросъюз, честно ви казвам, ако преди 20-на години, дори 5, някой ми беше казал колко ще ги намразя тия европейци, щях да му се смея....

И аз и съ чудя, как може Канцлера да не се трогне, че главата на Гърция щел да ходи в Москва.

Не ,правилно.той се нарича жидо фашистки а какво означава жид.Бан,речник.Значение на думата жид жидът, жида, мн. жидове, м. 1. Остар. Евреин. 2. Пренебр. Предател. и още открита диктатура, расизъм и териториална агресия.

След като ви взеха от копанки и махали и ви докараха "у градо" са забравили да ви кажат,че и цялата олигархия руска начело с джуджето са "ЖИДОВЕ"......но ти храчи по опорните точки и си мисли,че някой нормален изобщо обръща внимание на глупостите ви.......ей,това да не ви е 09.09.44г когато руснаци се разхождаха тук и си мислиха,че ще сте вечни......седнете си на посраните задници и си пишете мемоарите,че младите нама и да се сетят за вас

Как звучи само ТАНГ РА.Твердо Наше Азъ Глаголи Ра,Или на обратно светлината ни информира азъ нашето твърдо да браним. Ра -Сварога,огъня или Пе Рун.Страшно ли стана.

гръцките шегички на нас не ни се отдават нещо. Инак и на нас ни се иска, особено на бесепето

Единствената мярка която буди възхищение и надежда в ЕС, че са намерили съществен приход за Бюджета си гърците, това е въвеждане на Данък - България! Всяка сделка между гръцка и българска фирма ще се облага с 26% данък в полза на гръцкият бюджет! Това ще е страхотен пример за всички, които са по-силни военно от съседните си държави на първо време, а примерно за САЩ могат да г приложат за всички по Земята!

Виж приятелю с ев ре йския саюз е свършено,ако ти сам не искаш да си Обрез ян и о без ян.Намери своя ян.Как е на Бългаски -Ярък,Яр,Н наше.Яркост наша

Ти на какъв език пишеш, бе шебек?

Защо пък цял свят трябва да сваля шапка на Ципрас, че щял да ходи някъде на посещение? Щом иска да ходи. Какво толкова? п.п. чак пък омаловажиха....

И преди ЕС слънцето изгряваше. Скоро някой народи ще им го припомнят.

Ти да не си бил историк по история на БКП ? Преди ЕС Русия беше за нас като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Къде е слънцето, бе ? Заебаха ни през 90-те, продадоха ни без пари, забраниха пазара си за наши стоки, дават ни най-скъпия газ и нефт. Русия скъпо ще плаща предателството си към България ! Като осъзнаят това, да дойдат като братя, а не като великани, които подценяват и унизяват по-малкия си брат. Можем си и без тях !

Браво!

Слънцето е за всички. И от къде намери да забъркаш Русия в тая мисловна каша дето си я изсипал. Ако тебе някой те е продал/ебал без пари недей да виниш за това винаги руснаците.

Предложиха ни помощ ,но ние спим Обрез яните още са на власт.Да ще си плати като поп с лихвите защото,братя не се предават и Путин това го осъзнава но не иска о брез ян,без св ян

Или съвсем просто приложили го спрямо ариите,но ариите вече не спят и бира ариана нещът.Ех Буквице наша родна народна с 5 по 5 не могат да те бият.

...накрая може,.. и да има сделка с путин??!...! давам ви украина , но вземам гърция??!! xaxaxaxa...

Сделка с Путин той никога не дели той умно жава.ЗА него действието деление не важи.Предпочита да разумно жава.

Така ти се струва, пияний Спасе. Я излез и погледни света, той вече не е същият и Путин там няма бъдеще.

Да видим как е на английски.граммарианс"отношение то на граматиците' към езика. съчетано с механично обучение по граматика плаши истинските ученици и учители или просто това е лъжа.И видимо в плен на лъжата не позволявате на норманите да видят истинския смисъл на думите

Във връзка с грамотнноста, о брез яните са ви объркали ума.Граматик,сифилистик,аналитик а е просто тик,нервно психическо заболяване демек тиквеник.

ISKAR-TAZZ Днес на 1 април в Мужикистан стана държавен преврат. Начело на империята застана един перхидролен дребен индивид от една бивша (и настояща) мужикистанска колония. Тържествата по случай възкачването на престола на мужиците започват от днес на Варадеро :)

защо лъжеш,аз въртя бизнес с тях.

Аман от дебили. И 1 Април политизираха.

Какво, знаеш ти за стандарта на Рашките,май само това дето по Те авив дението.На ум си нямаш какво става там най вероятно си о брез ян.

Не могат ли да ви направят един свестен курс по грамотност в тоя Тюмень? Много неграмотно пишеш.

Азъ,Мъислит, Твердо.1 13 21.Всичко е по златното сечение търси търси и мисли главата отвори си ти защото нашите предци не знаели що е грамотност.

И ние с Оланс сме ходили в Москва, но ВСЕ ОЩЕ сме в ЕС

казали са му го много добре... да си ходи на почивки, екскурзии... това е проблем на гърците, които са го избрали. От него се иска да спазва европейските закони, иначе след няколко години ще настигнат стандарта на рашките. И както всички знаят - Гърция също е продължила санкциите, както и Унгария, както и целият ЕС.

buRgbuRg1

:) Ципрас ще изнася за Рашата ЦИПОРИ-С за гладните пРашки и ще внася в руски блядки и мамашки ! :)

те имат какво да изнасят.ами вие какво изнасяте.а забравих изнесaхте и продадохте българия.

имаха какво да изнасят, докато ЕС им даваше пари да го произведат

Изгледайте внимателно самая антиамериканская реч Путина в тубата. Гении е Влади мир.

Само класически Гений може да върне руснаците с още 200 години назад.

И да пишеш и да не пишеш Нпо трол,за глупостта ти аз съм безразличен,но когато дойде време за Спас да не търсиш чичо ти Спас.Той сега ти отваря очите,защото Ви обича всите.

Днес званието "ТРОЛ НА ДЕНЯ" се пресъжда без никаква конкуренция на "спасчо'.....преди да се прибереш от отпуската ела в канцеларията на тел. алфа да си вземеш копейките и не забравяй,че в карая на седмицата който има най-много дневни победи ще му сложим портрета в алеята на "ЗОМБИРАНИТЕ УДАРНИЦИ"!!!Дерзайте ребята:))))))

Заплашва го черната сган олан,но той много добре знае с кого да играе защото вече е предупреден.Само нашата Тиква не разбра в каква е игра. И когато тичат към Владимир Владимирович те ще паднат на колене и ръцете ще му целуват.