Окончателно: 20 г. за убиеца на бургаската банкерка

Върховният касационен съд потвърди изцяло присъдата от 20 г. затвор на Любомир Симеонов за убийството на банкерката Павлинка Йовчева в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: 20 г. за убиеца на бургаската банкерка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нова гавра с живота : 20 години за пидобно убииство, тия у бг-то живота го нямат за голяма работа. Смешен съд, закони щедри към убииците.

Справедлива присъда, но няма как да не я сравним с присъди за убийства на други, така наречени обикновени хора.

че е убил, ясно е, че не може да остане на свобода. но изобщо не е ясно, защо изродът-рецидивист, убил Вероника и десетките такива етно-изроди като него, вилнеещи по села и паланки, получават разни смешни присъдки, излизат и продължават да убиват, а тука-прас, последно, 20 години?! нещо много криво има в такова "правосъдие".

абе хора , този кретен е убил човек защото НЕ МУ Е ДАЛ ЗАЕМ !!! ако му беше дал , щеше да го застреля че иска да му го върне !та тя е служител в банка а не банкер ! а той е бивше ченге и билкар а не бизнесмен !

Сещам се за песента на Недялко Йорданов Полковник Стоянов: https://link

На човека ще му остане удовлетворението ,че хората са с него, и че е свършил нещо добро.

фирмата на тоз човек чия е? 400 работника бил имал...затуй питам..

достоините в затвора банкерите на свобода парите над всико и всички

с военно достойнство да застреляш жена без оръжие. той да си плати за жената, а семейството му да съди банката. ако има съд за всеки.

Убийстов на банкер 20 години Убийство на дете, изнасилване, блъскане с кола и т.н. 3-4 години. Циганин трепе и бие доктори 1 годинка условно и 1000 лв . това е съдът у Булгаристан.

Ще ти скрия коментара,ако говориш такива не морални неща!!!!!!!!!!!!

Съдът взема ли под внимание обстоятелствата поради които се е стигнало до това планирано убйство?

предлагам да разделят присъдата заедно с левон ще е наи честно

Aло DIRa в България има свобода на словото , а вие прилагате фашистка цензура и потулвате неудобните аспекти, ако не ми пуснете мнението пак ще го повторя.

деер

Имам чувството, че следващите банкери ще бъдат премазани при ПТП - без алкохол става условно!

Прочетох, коментарите никой не обвинява човека на който не са издържали нервите и е застрелял банкерката защото всеки е патил от алчни банкери и най-вече от Булбанк. Нека го защитим всички това е Българския Робин Худ. Жертвал свободата си за да раздава справедливост защото няма съд и справедливост в България. Гарван Гарвану око не вади.

Как да го защитим??? Наистина, не е хубаво това, което е сторил, но е бил притиснат и подтикнат. Ерго, жертвата е съучастник, А семейството й е наследствено алчно и ненаситно.

оди в затвора щом ша го защитаваш.. аз ще си помисля. може да е дълго. довиждане.

Умиране има, отърване няма.Тази бутафория наречена държава България няма изгледи да стане нормална територия.Държавата на европейската мафия и държава мутро-дебил.Никой по никакъв начин не може да смени тонтон макутската система.Присъдата на този човек е за назидание.Не може да се убиват хора които снасят пари на партии и държава, на министри , магистрати и депутати.Не може в най-бедната държава да има бандитски бизнеси- лихварство във всичките му аспекти-банки, бързи кредити, заложни къщи , игрални зали и казина, охранителни фирми и полицейски и съдебен произвол без чадър от мафиотизирани политици.Тежко теб народе и жалко за всички онези-опълченци, възрожденци, революционери, партизани и десиденти дали живота си за едно достойно и цивилизовано бъдеще за нацията.Алчните и нагли политици, магистрати и банкери унищожиоха всичко.Но за тях съд няма.ДА БЪДЕ СМЪРТ, МРЪСНА СМЪРТ ДА БЪДЕ-ПИЙНЯКА.

бахти тройният стандарт - за убийството на банкерката 20 години, за изнасилване и колене на бабичка в някое село от 2-ма цигани - по 5-6 години, за смачкване на човек с джип 5 тона - условна, или както се вижда често никаква присъда. Най-добре да я запалят тази държава от четирите краища и като изгори всичко и всички да засадят бостан на нейно място..

А за Ставийски и такива като него - медалче...

като излезне дано да отстреля и малко съдии, прокурори и други отрепки

да стреля накъдето му падне - все ще от полза! и на нас ни писна, кои ще му се сърди, че ни е отървал от робството ?

банкер ли е - и утрепването му е малко! това е най-кръвопийната пасмина, а в Булгаристан са и всевъзможни изнудвачи и тарикати

,,банкерите,, са в ,,червената книга,, на ,,защитените видове,,!!! защо е така??? попитаите ,,банкстерс,,??? те знаят!!!

Pesh0

Трябва да има ловен сезон за банкери и прокурори , през който отстрела , да се възнаграждава . 20 години за банкер , а за други , оправдателни присъди .

Добре, а кога ще осъдят банката?

Точно така. За убийство - 20 години ! Даже са малко, но за тоя чичак ще си е все едно доживотно. Да се готвят охраните във Варна

в дадения случай от банката само са му взели идеята на проекта и са му отказали кредит - познатата схема. не знам за конкретната жена, но много банкери заслужават такава участ

и тъпо като истинта в ежедневието ни. идеята винаги е като бебе. важно е кой го чува, тъй чи да порасне и да е нужда не на адин, а на целото село. идеята е като бебе, което променя момата в майка, която се учи от бебе.

защото всяка банка иска губещ стотици хияди левове бизнес... как може да ги пишете тия глупости, не ми е ясно...

oтегчаващи е написано обратно на облекчаващи, макар според мен е по-правилно да са написали натежаващи.

В правото обикновено се казва "утежняващи обстоятелства". Ама тия дето пишат не четат.

Само в "правото"? Мислех, че е така по принцип.

DIDA

Направи ми впечатление в коментарите по-долу, че НИКОЙ не съжалява за убитата! Интересно дали някой от съдиите издали присъдата ще прочетат коментарите. Има нещо сбъркано в нашата правосъдна система и това е УЖАСНО....

Убитата е била долна лихварска мърша. Да почива в мир, но е била лош човек.

Бавно и устойчиво нацията изтрещява и саморазправите ще зачестяват.на 20 държавни експерта-3-ма да са некомпетентни и следва бедствие.а когато се раздават пари с подпис и служителят,те гледа лукаво-не ти оставя голям избор.за една година мотаене никой бизнес не може да издържи,а кредита е инвестиционен не за коли,софри и мадами!

и една монета от мен. че то утре я имам, я не.

да я прегази на заден ход в пешеходна зона, без да иска...

че е било от ревност..

истината...

обичали Цумбуртинян. класически любовен многоъгълник.

Ще ли бъде осъден полицая от Ловеч, който растреля със служебното си оръжие момиче, което не искаше да му стане любовница и пронститутка? Онова момиче от Ловеч, което предишния ден беше отишла в РПУ Ловеч и беше посочила убиеца си, а полицаите и казаха да си гледа работата. Заради това момичето беше убито демонстративно, пред приятелите и: защото не служи на властта....

"Любопитен"? По-добре да беше любознателен, че подобна неграмотност...

се са пробва да краде. от ниграмотните. и ни ща са учи дори. толкоз трудно ли е..да уважаваш думите?

Присъдата е абсолютно справедлива! Даже е малка! В България най-тежкото престъпление е не убийството на дете или убийството по особенно жесток начин за 20 лева, а това убийство, което може да наруши статуквото! Страх ме е да си помисля, ако всеки измамен или рекетиран тръгне сам да раздава правосъдие, вместо да разчита на нашата обективна и справедлива съдебна система!

Цитирам: По-голяма присъда би била несъразмерно тежка за деянието. Интересно ми е, ако тоя беше убил пълнолетното дете на съдията, изказал това мнение, дали щеше да смята, че по-голяма присъда би била несъразмерно тежка?

Напълно справедлива присъда. Защитниците на подобен убиец да се замислят дали някой неизправен длъжник не би ги гръмнал защото са му отказали следващ заем.

Малко са 20 г. До животно!

Не си ли ти до животно? Или си самото животно?

Как ще му намалят присъдата, нали веднага всеки потърпевш ще прежали няколко годити и ...

Човекът не е за затвор, а за медал. Изчистил е един алчен боклук от лицето на земята и получава 20 години, докато за убийство на дете дават 2 години : "ЦИГАНКА УБИ ДЕТЕ и получи само 2 години"

"Окончателно: 20 г. за убиеца на бургаската банкерка" И защо? За това че е отървал света от едно зло! Медал трябва да му дадат, а не затвор.

Интересно, ако някой убие прокурор или съдия какво ли ще му дадат? Може би ще направят поправка в закона и ще може да се изпълни смъртна присъда на този който е дръзнал да стори това дело.

Xm....за банкер,...20 години! да видим сега колко ще дадът за оня болен и нещастен човек , които убиха онези изроди във мола Bарна?! парите и банките управляват политици,съдии и цялата корумпирана /измекярска) държавна власт!

В България няма справедливост. Проверете в развитите страни какво се дава за това.

Tрудно е за вярване. Една от най-тежките и справедливи присъди в новата булгаристанска история! Браво! Ако беше в САЩ обаче 40 г не му мърдаха.

Ако беше в САЩ, "банкерката" щеше да е в затвора за 20 години и нямаше да има нужда да я отстрелва.

Този човек изкорени бурен, а не уби човек. Убитата е корумпирана пача, която е част от схемата на банката за източване и усвояване на средства.

Apollony

Така е, добрите хора отиват в затвора, а лошите в парламента.... Пуснете една анкета, колко от хората биха си гръмнали личните банкери?

Ебаси дурака бе. За какво му е милион и половина да гледа миризливи билки? Май му се искаше да тегли лев и да офейка зад граница. Откачен.

Интересно като дадат и на Тиквуня 20 години в панделата дали ще лежи с този

Със сигурност като дадат на СерГея 20-30 годинки, в панделата НЯМА да лежи с тоя! Надявам се обаче да лежи с ТЕБЕ! Така както си е Гей, сигурно ще ти хареса! ;-)