Kризата в Истанбул приключи и прокурорът е освободен

Прокурорът, взет в плен в Истанбул, е тежко ранен, а двама от похитителите са ликвидирани от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Kризата в Истанбул приключи и прокурорът е освободен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

Заглавието не отговаря на действителността. С 3 куршума в главата и 2 в тялото, ако на това му викате освобождаване здраве му кажи. Все пак Дира, като публикува дадена информация поне заглавията да съответстват на действителността, пък може и аз да не съм разбрал подтекста на мислите Ви..... Все пак редно е редактора да си свърши работата, като хората. Така де, ние читателите не сме професионалисти, като вас, но си е друго, като си читател а не слушател.... Дано сте схванали разликата между двете, а и другото....

Реджеп Ердоан губи почва под краката си с всеки изминал ден. Атаката е тотална. Днес турския съд освободи от затвора 300 от политическите му противници, повечето висши военни с мотива, че приложените доказателства по делото за държавна измяна са 100% фалшиви. Това не си го е представял и в най-мрачните си сънища. Ама дружбата с Путин си има цена. Нищо чудно един ден "приятелят" му Давутоглу да го "паркира" в супер луксозния затвор до град Мутлу. Затвор, който бизнес партньора на бащицата построи за политическите си противници.

освободили са го от живота, сакън от такива освободители

UPDATE: Освободен, но впоследствие починал от раните си.

В новините казаха,че и прокурора е починал.

човекът е починал..

"тетористичен акт"

направо са им дръпнали шалтера.. и в Турция на диктатура миришка. требе там по внимателно.

за нещо очаквано по х пати.. а тез не успели да са гръмнат с прокурора заедно. нашто да си земе поуката. за очакването и страха.

Тези турски анархо-комуняги е добре да бъдат вкарани в кауша. Там им се плага един хубав лобут.

други са за кауша. познай от три пъти.

Няма шега - комшиите не еба.ат много-много властта. Хайде и тука да спекат някой съдия - да видим другите как ще действат след това. Май ние сме най-заспалите на Балканите.

Не удобрявам това, но.. май понякога друг изход няма :/

Отвсякъде са ни натиснали с примери за родолюбие-румънци,гърци, турци...

на бг прокурорите сушото им требва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Момчето с пистолета е супер, жалко че в Бг няма такива младежи.

един. Но нещо пистолета му се оказа ...

Хайде хаирлия да е, следващия да е в Булгаристан.

А дано да е Цацко та да го приземят малко че в последно време е в безтегловност.

Ха Ха САЩ щели да дръпнат шалтера на Ердоган ? За всяка юса свиня идва Коледа !

мангалите действат не като нас. разбиха тиквите и хора се самозапалиха заради тия лайна от парламента и никой не каза копче. прост и бездушен народ. сам си заслужава съдбата!

На всяко прасе му идва коледата , кога и на някой наш прокурор му теглят така един пердах , след това няма да има нужда от реформи в съдебната система , сами ще съдят по съвест !

Крайно време е вълците да дойдат и да попочистят! Много мърша! Много смрад! Не се трае!

Прави са похитителите!Тоя Ердоган си прави каквото иска и не приема никакви протести срещу себе си и управлението, само дето хората не го харесват но ги е страх от него!

тетористичен

"Откриването на Америка е велико откритие, но то щеше да бъде епохално, ако Колумб не беше я открил" Марк Твен

"На изборите във Франция победи Путин" Ню Йорк Таймс/31.03.15

На нас вече ни трябват не прокурори и съдии, а ангели! Вече сме в отвъдното! Затова в БГ-то всичко е мирно и тихо, като в изоставено гробище!

На всяко прасе му идва коледата!

А у нас е -со кротце со благо и без кютек.И затова стигнахме до под кривата круша.

А нашият мирен преход продължи толкооооова дълго.

Кой да го направи немирен?! Няма кой. Само шушумиги и тарикати. така,че това е положението.

Е, ТИ КАКВО ОЧАКВАШ ОТ НАРОД С НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ ХИТЪР ПЕТЪР И БАЙ ГАНЬО?

Да! Така е! Трябва да се намеси и някой за да се пооправят нещата! Щото таке не може да продължа! Тези съвсем искат да ни уморят, а мене това не ме устройва! ---

Само калашника ли видяхте бе хюмнета , а сърпа и чука в червената звезда не я ли виждате . Къде са онези със странните никове да представят Путин ???

А Цацата кога?!

Хванаха ли Цацаров? То него няма кой да го хване, той е удобен за всички.

Aми, да!! Hа всеки му идва реда! Hякои се самозабравят, и се мислят на вечни и недосегаеми, но на хората им писва, психясват и кои със самолети, кои с отвличания,...Aбе кои с каквото може, но всеки ще си го получи един ден!!

Очевидно и ти спадаш към "психясалите", за да даваш такъв отвратителен коментар. На кой свят живееш? Този, който разби самолетът е убиец и невинните пътници, чийто живот беше взет, нямат нищо общо с него... те какво са си "получили", според теб??? Пълна откачалка... накъде отива тоя свят, не знам...

Когато няма /или не се прилагат/ закони -това е анархия,но когато законите облагодетелстват само определени хора това вече е тирания. Мисля,че е лесно да се избере между двете,нали?

А може би не става дума за самолета от преди няколко дни, а за едни други самолети преди 14 години. То тогава си беше театър, но ако приемем идеята сериозно...

ами с кулите в америка какъв ще ти е коментара а?? там не загинаха ли невинни хора и то с хиляди??!! цляп ли си, че това го вкараха като стил, като модерно,а?? това модерно обаче не е рокен-рола или битълс, а е отвратителен план! да зомбират хората, с наркотици, с воини, със постоянен хаос и страх! във постоянни дългове, и кредити, без работа,без образование,без здравеопазване, без никакъв ангажимент от държавата и политиците освен тормоз и данъци! Eто това е психясване!.. и те уверявам, че слабичко ги разбираш нещата! Cляп си! Hо, разбери,че ако днес си добре,....това е временно, просто не са те забелязали за да те истискат и теб! Tова е схемата им,.. не искат щасливи и доволни хора,а смачкани и уплашени! затова психясалият му е на оная работа колко хора ще повлече със себе си!

Какво беше онова бурите и ураганите?! Ама то само с лъжи и манипулации не става.

ДИВАЦИ

.......Прокурор взет за заложник в Истанбул, заплашват да го убият... ---- Ей, ги на ! Комшиите да ни покажат пример! А, тука ни държат за заложници и ни карат да работим до смърт, без пенсии, с патерици и с памперси! Дори младежите са вече инвалиди! ---

важното е да не ти пука!!!българина е заклет миролюбец !

Ако снимките са актуални и от турция, не е истина полицията е с автомат калашников.Съмнявам се турската полиция да е с руски автомати? Или пак имаме неграмотни журналисти и редактори.

Какво му е на АК-то? Добър, надежден, прост за експлоатация автомат. Ти служил ли си? Носил ли си АК? Че то половината свят е с АК.

Kато му чета написаното, и то полуграмотно, едва ли е служил в армията! Oсвен да си играе с чурката, цял ден едва ли друго може да прави?!

Рано или късно, Черните ангели идват!

Тези са по-скоро червени дяволи

КРАЙНО ВРЕМЕ Е В ТУРЦИЯ ДА ИЗБУХНЕ ЕДНА НАРОДНА РЕВОЛЮЦИЯ (цветна или безцветна - няма значение. Важно е да бъде свален Ердоган. Парадоксално, но ще подкрепя американците този път!)

Противен ми е мустакатият неоосманист,но със сигурност този,който го наследи,ще е американска марионетка,която ще даде на разположение на САЩ турската армия. От друга страна султан Ердоган си точи зъбите за Южна България така или иначе,прав сте.

Паисий

турската армия си е част от НАТО, така че.... няма голяма разлика

Абе на мен ли така ми се струва или наистина турските полицаи са с калашници...

браво на турците, справедливостта преди всичко. Смели хора при положение че знят какво ги чака в затвора.

Прокурор взет за заложник в Истанбул, заплашват да го убият Де такъв късмет и с Цацаров.Ако можем да го разменим срещу турския прокурор, ще бъде едно добро начало за българската прокуратура.

като гледам снимката тези терористи приличат на фанатизирани комунисти или заблудени анархисти, но са най-вече откачени популисти. нещо като сидеров и кликата му, но без държавни субсидии.

Ганев! Това е прокурора на снимката! Не че дадените от теб характеристики не го описват точно;о)

DIDA

Хубаво е да се живее в България.....

Нали? Почти като в кома.

Уважаеми въоръжените похитители, Като приключите делата си в Турция, заповядайте и в България. Тук има много работа за вършене по Вашата специалност! И няма да се пазарим като комшиите!

И най- вече границата се преминава лесно и в галоп!

Сладко :)

Евала на турция и на Румъния !!!

Колко хубаво щеше да изглежда Цацаров на тази снимка!

този е доста по-слабичък. Нашият е по-охранен!

Съжалявам за човека и за това, което преживява, ама бедна ми е фантазия колко хора мечтаят да видят нашите съдии и прокурори на подобна снимка.

Sm3hurk0

Явно им е писнало и са взели правосъдието в свои ръце !

Така като гледам снимката все повече се съгласявам с теб :)

И това няма връзка с факта,че цяла Турция остана днес без ток. Не,никаква връзка...

Все пак медиите и протестните групи във ФБ имат нужда от електричество, за да отразяват...

както казах: Време е вече да му дръпнат шалтера на Ердоган.