Местан: Дори визуален контакт не съм имал с Цветан Василев

Лидерът на ДПС Лютви Местан бе категоричен, че никога не се е срещал с банкера Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Дори визуален контакт не съм имал с Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Местане , Местане , теб пък кой те брои за нещо в играта та се обаждаш. Много си далеч от Ахмеда за да се мислиш за фактор.

Местан е невинен! Боко е виновен!

Няма ли да сезирате Българския Хелзински комитет за тая кайма

"Местан осъди "българите на кайма" Местан Тъпан! Има една Българска поговорка: "Каквото посееш това,ще пожънеш". Ти не спря да настройваш турци срещу българи и особено българи срещу турци, по разни митинги и седянки! Не се чуди после, от къде произлиза омразата! Извора на омразата е злокачествения тумор ДПС!

Pesh0

Местан , може и да е нямал визуален контакт . Ама това дали важи за Доган ? Или за поставени техни лица ?

Първо палят пожари, после ги гасят с кофи без дъно ... Бааси лицемерите!!!!

По-кротко агент "Павел" не губете присъствие на духа!!! ИМА СРС-та и за това!!

ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е: ЗАПОЧВАНЕ НА ТРИСТРАННИ ПРЕГОВОРИ МЕЖДУ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, БЪЛГАРИЯ и ТУРЦИЯ, за спиране подкрепата на ДПС от страна на Турция, за да може: 1. да бъде ликвидиран мафиотския туморообразен синдикат ДПС! 2. и мафиотите от ДПС да понесат цялата сила на закона и бъдат вкарани в затвора за дълги години! - да се дадат гаранции на Турция, че в България правата на всички малцинства са гарантирани! - да се дадат гаранции на Турция, че България няма намерение да подтиска малцинствата и да им сменя имената! - да се дадат гаранции на Турция, ако България води съдебни процеси против турски мафиоти няма нищо против турското малцинство! - на България не са й нужни посредници между Българи и Турци, между България и Турция! НА ТАЗИ СВИНЩИНА ДПС ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ! Не може Турция да подкрепя мафиата и антиевропейски-антибългарски синдикат и да се надява на подкрепа от Европа!

" ... с "това лице"... А дали " шоколадовото око' на Местана не е имало среща с едноокого Цветана....

казано по великобритански: "пуйката местан" иска, но неиска??? ??? - иска да се иучава "възродителния" - ама пък "батак" - то не било ??? изглежда великобританските (еврейци) с право са им викали на такива "пуйки" --- гордот, и интелект

иучава - изучава гордот - гордост

ТОЗИ ДОБРЕ ШКОЛУВАН ДОНОСНИК, НЯМА ДА МЕ ЗАЧУДИ, АКО НЯКОГА КАЖЕ, ЧЕ НЕ Е ИМАЛ ВИЗУАЛЕН КОНТАКТ С ЖЕНА СИ. ЯВНО КАСАПИТЕ ГДЕТО ЩЕ НИ ПРАВЯТ НА КАЙМА ЩЕ МУ ПОВЯРВАТ!!

контакт имаха но светанов беше с пружзирватив и не.беше светло.затуи павел не го видя но го усети.по прост от лютфито надали има..

Да му се чудиш на речника на тоя прост козел! Стигнал е до погрешното заключение че ако говори като буквар ше го мислим за по умен и по ше му вярваме...точно обратното..Тиквата на другата крайност! Освен пича Москов не се сещам за друг да говори като хората!

АЯ за Пеевски не е и чувал. Кой беше той? Има ли нещо с ДПС? А Христо Бисеров - също не го познава. Мафиот, ченге гадно.

зиганина мезтан продава контрабандно сигари.евфтино.контакти всякакфи.орални.анални..

Местан трябва да подаде оставка, той е позор за етническите турци.

да ме извиняват циганите .мислех че от доган няма по голям циганин ама имало местана.пфу.анатема.

Л. Местан няма нито чест, нито достойнство за да подаде оставка. Факта, че се е оженил за жена, която има деца от различни мъже показва липсата на достойнство

Визуален КОНТАКТ НЕ Е НУЖЕН ,НУЖЕН Е НОМЕРЪТ НА БАНКОВАТА СМЕТКА ,НА ДПС....ЧРЕЗ Бг-еничаря---Д.Пеевски. ДПС ,най-големите крадци на прехода в Бг.

Пълни глупости! Всички знаят, че Боко ограби България.

Аз не знам, значи не са всички.

А СтаниШев, Местан и Ко. само пълнят бюджета от печалбата с далаверите си.

Контакта явно вие бил анален и при това положение няма как да бъде визуален..б(г)ей Местан

Л. Местан носи пряка отговорност за манипулираните протести организирани с цел присвояване на мажоритарна собственост на български дружества. Л. Местан трябва да подаде оставка!

Разбира се, че Василев няма нужда да се среща с Местан - той се е срещнал лично с шефа му - Доган - сопола.

то под юргана вие не се гледате. Сигурно и СерГей и Болен не си виждал дори...

Брадатия козел е от най големите лъжци в тази страна.

Тази политическа група е един парадокс. Целта на ДПС е да провокира етнически конфликт защото това е начина, чрез който ДПС очаква да запази необразованият си електорат от турски цигани

"Eкзактният",.. нямал визуален контакт???!! Aма, онлаин банкиране дали си нямал а.??!!.. или я ни обясни,...какъв е този визуален контакт на прокурора от истамбул и тези момчета а??!! Hещо ви се клати джамията и при падишаха??!

Абе тоя Местан си е същиниски комунист - никога за нищо пред никого не е виновен, не е сбъркал, няма общо с нищо подобно и т.н.

хубава работа но турска рабоа !!! В НИТО ЕДНА СРАНА В СВЕТА НЯМА ПАРТИЯ ПО НАЦИОНАЛНОСТ !!! - ТОВА ЦИГАНИЯ

То е нас има проруска, протурска, проевропейска и каква ли не партия...Само пробългарска липсва...И те така...

Хе - хе.

Просто не го е познал в гръб...

Всъщност, това лидер на водеща политическа сила да не е имал контакт със собственика на банката, в която са почти всички средства на Държавата говори за пълно безхаберие към финансите на народа. Това е за затвор господин Местан. Вижте Румъния.

Местан: Дори визуален контакт не съм имал с Цветан Василев Липсата на визуакен контакт, не пречи за наличието на "полов" контакт.То в политиката е така, не както в любовта.

Мръсен лъжец...

"Цветан Василев каза, че се е срещал с тримата политически лидери" От страна да ДПС явно е било среща с Доган, не с Местан. Или с посредника пеевски, той нали е лице на доган!

Абе Местич, онаа Тотаджиската спортна менистерка не ти ли обръща достатъчно внимание. На Орешарски всичките му министре беха Любовници. Включително и гей любови имаше, Вигенин-Съсел

Видяхте ли сега? ДПС няма нищо общо с Цветан Василев, а Боко се е срещал с него. Значи зад фалита на на КТБ стои Бока, а на Доган, Местан или някой друг от ДПС.

СТРШУВАМ ЛИ ТЕ НЕЩО,А?

Ти си ясен...защо ли те интервюират тебе...и Пеевски не си предложил за ДАНС, и Съсела не си целувал на Цариградско

дя-до

Визуален контакт не си имал. Добре, а какъв контакт си имал?

Хаха и вие ли си мислите какъв контакт е имал :))))))))

Че и аз нямам контакт с електричеството , но пък си имам затова жици, а Делян Пеевски имал ли е визуален контакт с избирателите си, защото аз лично се съмнявам да знаят за кого гласуват и какво прави Д. Пеевски в ДПС какво ви свързва. Ето на това да можете да отговорите, но не екзактно г-н Местан, а простичко та да ви разберат всички и ромите в махалата.

Може Василев да е имал предвид Доган. Павле, имал ли си визуален контакт с Пеевски?

Само вазелинов.

Ха-ха-ха! Че той не е имал предвид теб, бе Павле, а истинския лидер, маскиран като почетен председател!;о)

Местан в бяло.

мазен комунистически доносник с висша партийна школа

Г-н Местан, хубаво, ама нали си давате сметка, че Делян Пеевски е депутат от ДПС и вие дължите обяснения, иначе едва ли Ал Капоне е имал зрителен контакт с повечето от мафията.. Ех , ако можеше сега да сте толкова заинтригуван както защитавахте ромите би било много добре. Тогава ще трябва да обяснявате и сега какво прави Делян Пеевски на първия ред в НС във вашата парламентарна група издигнат от няколко низови организации на ДПС...

На този козел не му вярвам и на една думичка, ако твърди ,че не се е срещал , значи се е срещал многократно с Цветан Василев!!!

Ами ти си черноработник!!! Ти ходиш там където ти каже Капо!!! Я кажи Капо колко пъти се е срещал с Ц.В.?

За какво му е на Местан да се среща с Василев, като дясната му ръка Дебелян е първа дружка с екс банкера. Звучи малко като: Той не е циганин, а брат му е циганин!

Звучи малко като: Не съм спал с гей, ама съм спал с мъж, дето е спал с гей.