Голяма част от Турция остана без ток, разследват и тероризъм

Спиране на тока причини хаос на много места в Турция. Властите разследват и възможен терористичен акт.

Обратно в новината

Коментари - Голяма част от Турция остана без ток, разследват и тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да откакто борисов е на власт и новините от Турция са всеки ден.Много добре съм информиран за всичко в Турция ,но за мизерията и нищетата в България ,която цари откакто Борисов се върна на власт ,никой не обелва и дума.

Интересни хора сме българите. Дадохме на чужденци ел.разпределителната мрежа на страната и то на държавни чужди компании.Такова нещо по света се наказва със затвор.Утре, ако влезем в противоречия с Австрия и те наредят да се дръпне шалтера?Ами с Чехия ?

А бе таранкоолу, ти май си луд или си трол. Тази "мизерия" носи на твоята скапана Турция всяко лято по 500 милиона евро печалба от туризъм. На кого ги разправяш тия глупости? Ако в Турция беше много хубаво, нашите турци отдавна нямаше да ги има в БГ!

"Чрез електрификация към комунизъм!"

Колко е зависимо човечеството в днешно време от електричеството. То като спре и живота отива в други измерения.

Така е. Ослушваха се нещо за руските проекти и ги подсетиха, че електричеството понякога спира. Иначе са много мощни в алъж вериша. На практика Турция е лидер! По всички параметри! Актуални през миналия век...

Я ама Турция не са си продали енергетиката на чужди монополи,а защо ли?

С усилени крачки към това, което е представлявала османската империя. Във всеки смисъл на думата. Постигнато, засега от части. Иначе не само в Турция, но навсякъде невежество и посредственост изплуват масово

авария? Претоварване в една централа води до изключването и, което води до натоварване в другите централи, което пък води до тяхното изключване. Това се е случвало в Украйна и в САЩ и е признак за лошо планиране и управление на мрежата

Проверете за руската следа, все пак има доста облъчени, които смятат, че руснаците са вселенското зло и трябва да пуснем руската тема и тук- просто няма как без нея и без Путин. Иначе- бързо оправяне на проблема на комшите и по- малко проблеми от станалото!

им пратят изтъкнатият специалист по кризисни ситуации емел етем . Поне една баклава ще може да направи ( ако има ток де ) .

Тия не спряха да правят изпитания с лазара си. Предната седмица събориха самолет днес атакуват централи

В цяла Турция е спрял тока. Това си е крайно сериозен инцидент. Направо е невероятно.

Усетиха се терористие къде е мекото на хляба, защото мъдреците във всички държаваи стискат парите и не вкарват достатъчно в защити и разделение на мрежите. Тук там някоя банка, може да е с високо ниво на защита, но всички останали са просто детски градини и разграднени дворове. Това е началото и само се сондира.

Си е тествал електромагнитното оръжие. Най-вероятно Израел.

Братчедите да не са брали жици?

Голяма част от Турция остана без ток, разследват и тероризъм Някаква реакция от страна на Местан няма ли да има? Да не вземе да обвини от трибуната на Парламента, че българи са замесени в спиране на тока в неговата родина.

чини ми се, че скоро САЩ ще му дръпнат нацяло шалтера на ердоган...

Нищо той си има вярна ханъма в лицето на Путляркин. Нали са братя манафи и азиатски педерасти.

Мисленето се отразява на бита. Средновековно мислене->...

за какво им е ток-мок!? той е като туитър-миутър, само кара жените да се хилят и да не носят дърва на гръб за битовите нужди в пещерата

Аварии стават навсякъде къде от лоша поддръжка къде от природни бедствия къде от тероризъм ако щете странното в случая е огромната територия която е засегната. Турция трябва да си стегне мрежата.

Ясно е, че "кибератаката" е дело на Путин! )))

Няма начин да е друг .

Ауу и какво стана, земетресения, изключване на тока в цели региони, падащи от "нищо" самолети. А честито де...

Ти пък... Сигурно депресиран турски електродиспечер е решил да се направи на интересен я пред бременната си приятелка,я пред хомосексуалния си партньор.

Тъпи , тъпи ама с Атомни централи . Ние като по-умни сме със слънчеви паркове дето правят ток по 26 часа в денонощието .

И кои са им ядрените централи викаш?! Щото едната щеше да е готова 2020-та...

И на тия тъпанари Рашките ще им строят Ядрени централи?

Който не може да се оправи сам, други го оправят. Който е оправен от руснаци, за дълго ги запомня.

Паисий

руснаците са ги оправяли турците няколко пъти - първо в Крим при Екатерина, после през 1878 г. и т.н. Щом трябва, пак ще ги оправят!