Цацаров: Може да е опасно прокуратурата да разваля сделки

Сотир Цацаров призна, че трябва внимателно да се прецени, когато се дават права на прокуратурата да атакува сделки в ущърб на държавния или обществения интерес.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Може да е опасно прокуратурата да разваля сделки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такова нещо не се е случвало от Френската и Руската революции насам... Връх на българското израждане..

С извинението "национална сигурност" се подслушват всички граждани в страната. Сега с това извинение ще може да се заграби и управлява целия бизнес.

Пак ще ядем шамари от ЕК то.

Поредният умен, но ялов висш държавен чиновник

ЕЙ СВИНЬО ОЯДЕНА, ХВАЩАЙ СЕ ДА СИ ВЪРШИШ РАБОТАТА, ЧЕ ИНАЧЕ ТЕ ЧАКА ЯК БОЙ ПО ДЕБЕЛИЯ ГЪЗ!!! ...А МОЖЕ И ДА ТЕ ОБЕСИМ :)

Цацарка се с нас пак! Същите закани и мисловни излеяния, като на Борис Велчев и ... съответно същите резултати

Опасно събориха банката така, че сега има опасност да осъдят държавата. Опасна сделка опасно пречи на едни хора да си присвоят на опасния Василев имотите. опасните сделки е опасно да се развалят....

Охххххххххххххх Цаца, тебе нема ли кой да те отвлече бе. Ей тъй на за кеф..... Значи може и да я развалиш, може и да я развалиш, нямаш особен избор...

Не само е опасно. Вредно е! И ще е само в пиолза на герберите!

Е, как да не е опасно - всички взели комисионни за далаверите или ще трябва да ги връщат или ще се почне с убийства. Няма разваляне - няма доказателства, няма виновни, нека всичко си върви като сега - уволняват се и се мъмрят виновните, че ''пропуснали'' да защитят държавен интерес - то пак една държава, то пък едни интереси.

ОбъркАх се бе, хора - хелп!;о) 1. БТК отчита годишна печалба 335 милиона за миналата година! 2. Квесторите твърдят, че БТК НЕ ДЪЛЖИ пари към КТБ! 3. БТК е продадена за 1 евро?! Сринаха ми се всички разбирания за нормален бизнес;О))

И като точка 4-ри, новите собственици на БТК, ИСКАТ ДА ВРЪЩАТ ЕДНИ 900 МИЛИОНА ЕВРО ЗАЕМИ.

...пък управниците не ги искат и натискат цацката да разваля сделката;о)) Пък той се дърпа кат' ощипана мома! Сгънах отвсякъде...;о)))) Смрърдииииииии!

И кое не ти е ясно.БТК е собсвеност на Бромаг.Печалбата отива в Бромаг.Кредита обаче не погасява с пеалбата и дълга към КТБ се продава а 1 лв. а печалбата в джоба на Василев.

Иванов, нали БТК няма дълг към КТБ!

Чети специализираните разяснения на Ментата по този казус специално;о) Той е наясно с подобни схеми - може да му се вярва!

Пипи, сега разбирам, защо Омбудсмана каза, че не вярва на нищо, свързано с КТБ! Мистерията КТБ!

Мими, скъпа, никаква мистерия не е КТБ, а чист ПЛАДНЕШКИ грабеж! В ролята на крадците - мустакатия шмекер и бившата му дружка Прасан; В ролята на излъганите камилчета, платили 4 милиарда - всички останали, които ще ги изплащаме с лихвите!

Имам чувството, че прокуратурата защитава престъпниците и работи срещу даржавата - и не само тя. Срещу народа работи и голяма част от АДМИНИСТРАЦИЯТА И СЪДА.

На цял народ чувството е такова ,но сме мърди и не вземаме сопите.

Все още се чудя, тая прокуратура какво върши - по добре, да се разтурят някои служби, тъй като държавата няма никаква полза от тях. Само се харчат парите на народа.

Вчера имаще един многознайко, който обясняваше какво и как и защо ...

Прав е главният прокурор! За какво са и на прокуратурата нови правомощия, като тя и сегашните нито иска , нито може да изпълнява?

Да зададем въпросът така: Редно ли е да се дават каквито и да било специални правомощия на институции, които се ползват с 2 % обществено доверие?!

И то тези 2% доверие идват от работещите във въпросните институции. Само те си вярват, никoй друг.

понякога да ли..ш нечии то..и може да е опасно :))))

Моят закръглен съсед е прав този път. В неговия си стил, го казва - ОПАСНО е с такъв закон, прокуратурата ще стане маша в ръцете на управляващите /без значения кой управлява/. Това ще е още една стъпка по пътя който вървим към тоталитарна държава

Кой плаща екскурзията на ВСС в Щатите - link

Hе, махам се от тази държава! Tо и през комунизма го нямаше това нещо!!

социалисма. Комунизъм не е имало

социалиЗма

Aми, да им дадем права да ни правят и децата бе??..

Лелеле, не е истина... Дано скоро не приемат, че и тиквата има право да разваля сделки. Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Така прокуратурата ще заработи като комисията на Златанов.

да ги праща в съда! да , ама не!!!

"Той увери, че ако законодателят даде такива права на прокуратурата, тя ще ги упражни единствено в националния интерес." Айде бе! И как точно ще ни "увериш", че "националния интерес" не съвпада например с бизнес-интереса на властваща към момента политикоикономическа групировка?! Защото в Бг си имаме от доста години вече една "партия", на която по й подхожда да й викат "корпорация"!

Е тук отговорът е ясен! Това, което е в интерес на модела КОЙ, съвпада с националния интерес

По слаба прокуратура България никога не е имала!

Цацаров: Може да е опасно прокуратурата да разваля сделки Не само опасно , но вредно др.Цацаров.Видяхме какво направихте с Костинброд и КТБ. Според мен най-безопасно ще бъде ако закрият прокуратурата в България и да ползваме румънски прокурори.

Ами така е,ще е опасна прокуратурата,ако започне да засяга и работодателя на Цацаров - Пеевски,както и едни други дето са се вкопчили във властта последните 20 години и преяждат с власт и крадене!!!! Сега им е добре на мафиотите,имат си прокуратура,съд и държава,но,ако вземе,че стане някакъв пробив и прокуратурата се обърне срещу тях...Страх лозе пази!!!

Тези, които защитавате идеята прокурор да може да се меси в сделки имайте предвид, че по закон ПРОКУРОРЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАНЕСЕНИ МАТЕРИАЛНИ ВРЕДИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ИМА ПРАВО ДА ДЕЙСТВА ПО ВЪТРЕШНО УБЕЖДЕНИЕ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА. Е сега ме убедете, че прокурорите са финансови гении, чиято интуиция им показва дали има печалба или не при сделка и са решили не да правят милиони като спекулират на борсата, а работят за едната заплата в прокуратурата.

сЕДИ цАЦАТА И СИ МИСЛИ. пО ЕДНО ВРЕМЕ се усеща че само си седи ! Пита се в задачката: -Защо трябва да мисли като агент сава го е измислил?:))) иЗВОД : -зАЩО И Е НА СВИНЯ ДА МИСЛИ !

На БНБ дадохме правомощия да контролира търговските банки и видяхме до къде е докарахме.

Бюлетиновия прокурор пак се прави, че мисли...мисли как са му поръчали от Сараите

къде се скри нашето министърче на кривосъдието? отдавна не ни е ръсил бисерчета, от които нищо не се хваща...

Тези дни само чета какво прокуратурата не иска да прави - не иска да проверява, не иска правомощия... Някак си ми се иска да видя какво прокуратурата може да прави - да обвинява подкупни, да организира и ръководи читави операции и наказателни производства срещу тези, които са решили да пресушат държавата. Ех... размечтах се и навлязох в жанра научна фантастика.

Цаца какво стана с костинбродските бюлетини... Как монипулира изборите и после нищо...

ВЕЛИК СИ ,АМА БАТЕ БОЙКО Е ПО добър от теб! и ПО велик!

Гаргамел

Да, така е... Ама и аз, аааа...

Сега няма кой да му даде 12 милиона, та да свърши някоя работа.

без правосъдни министерства и прокурори- народа сам ще се справя- око за око и...

да си разменим ролите- ние да съдим , а тези да ни плащат! струва ми се , че по-логично и справедливо !

Че то сега като има министерства и прокурори, правосъдието пак така се раздава - извън съда. От съда рядко виждаме правосъдие и затова сме в тази яма.

ако искаш да получиш правосъдие в бг , трябва да си приятел на тиквата,ставаш мафиот и правосъдито ще те обслужи !

Ако съдебната власт работи, повече правомощия са за добро. Ако обаче е корумпирана ( каквото мнение битува у нас), всяко ново правомощие може лесно да се превърне в уред в ръцете на някои порочен ум.

бих казал , че от дълго време управляващите се занимават само със собствените им проблеми и просто нямат време за проблемите на "лошия матреал"

Така е. Защо не вземат да се объркат и помислят, че ние ще се превърнем в техен проблем, ако не се вземат в ръце и не спрат да крадат.

нищо не правиш цаци, нищо! дудю7 и мая костинбродската поне свършиха една полезна работа като показаха на цял народ, че главният прокурор е слуга на сарайските интереси...

Да ама сега без да преувиличаваме Бате Бойко е на власт! -Бате къде е Мая? -Бате къде е Цацо? Бате къде е Съси? -Бате къде е Мищо ? Бате къде е Сидер ага Спи спокойно батювото : -Смачках ги като гниди! СПЕТЕ СПОКОЙНО БЪЛГАРИ!/за комундетата не се отнася/

Опасно става когато Цацата започне да пие Бирата.

По лошо : -Да лиже бирата/през запечатано шише/!