Борисов потвърди, че се е срещал с Цветан Василев

Министър-председателят Бойко Борисов потвърди, че миналия юни се е срещал с банкера Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Борисов потвърди, че се е срещал с Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, кажи си! Защо задължаваше държавните фирми да си преместват сметките в КТБ? Защо пазеше с политически чадър КТБ? Защо се правеше реклама на КТБ точно през твоя премиерски мандат - най-добра банка на годината, най-добър банкер на годината? Защо пирамидата КТБ рязко се разрасна точно през твоя премиерски мандат? На кого възложи и как да управлява парите ти (зад граница)?...

Да, интересни въпроси задаваш но герберастките олигофрени са на гребена на вълната "Само Борисов и чалга". Никога няма да се запитат какво са обсъждали двамата в Банкя малко преди фалита на КТБ! Сигурно не са се събрали за да пушат пури и да си говорят за Бистришките Тигри! За пари са говорили, за много милиарди!

На някой нещо да не му е ясно вече?!??

Е как няма да се срещнат? Където парите, там и мафиотите.

Цв.Василев е идвал в гаража на Бойко да си зареди акумолатора на колата.

Дръжте здраво Бойко за...Шлифера !!!

Рекет на РЕКЕТЬОРА.

Ех, бедни ми Боко! Ако съвестта ти беше чиста щеше отдавна да кажеш за тази среща, за да нямат повод да те изнудват. А сега мънкаш, ама е късно, важното е че Василев пропя преди теб! И кой знае още какво има за казване!

Свършиха откраднатите пари, октопода се крие, виновни няма, ама може и да имааааааааааа, Нато Пентагон, Вашингтон и др са тук.

Разбира се, че ще се срещне... Собственикът на Четвъртата по големина Банка иска да се срещне с бъдещия Премиер. Такава среща просто не може да бъде отказана... Друга е работата, ако Василев бе поискал среща с Бялата Златка... Тогава щях да обявя Василев за луд... Е, не е луд... :-)

Копеле, абсолютно невъзможно е да имаш такова IQ! Ти просто си тъп! Много тъп!

След въвеждане на валутния борд, който дойде след фалити и хиперинфлация, се проведе масова приватизация с цел избягване на паразитиращите структури в икономиката. Да, ама част от тези структури останаха, други бяха запазени именно , за да покриват и обират социалното напрежение. Икономиката ни е на командно дишане по много причини, но една от тях са множеството паразитиращи структури. Цв.Василев е хрантутил политици и държавни предприятие, което е нередно, а от друга цена е забавял темповете на безработица в ключови отрасли. е, да ма липсват парички в повече,отколкото може да се приеме за нормално.

Ха-ха, на демократичната Европа протежетата :)

Аха,е че Борисов не спря да вика и да тика хората да си теглят парите, докато банката не попадна под специален надзор!Интересно какво са си говорили,да я фалират или да я запазят,щото и Веждито рева за париците,и Костов има там бол,но си ги прибрал!А Барека и той колко отмъкна!Всички ли са маскари?

Е как така - отначало отричаше, а сега - хоп! То той отричаше и за Петното, и за Гоце, ама гадните журналя взеха, че ги снимаха как влизат в дома му!? Явно има нещо не баш така, че нещо много кахърен ми се вижда на снимката...

За мен далеч по важно е Орешарски като се е срещал с Цв. Василев и Сергей Станишев какво са си говорили защото именно те управляваха страната тогава!

Тогава управляваше служебното правителство избрано от Боко и назначено от магарето му Роска.

Освен самия ЦВ , според мен МФ на РБ по онова време и банковия надзор са главните виновници да се случи катастрофата с ктб! Въпроса е сега кой къде и защо е сгрешил!

не се изненадвам, че бойко въпреки престъплбенията ,който е извършил е отнвово премиер. имам колега , който без незнайно каква мотивация, гласува за бойко като луд . и не само той .жена му ,шуритата, бабата, кръсника, съседа от ляво и от дясно , и техните семейства ,всички гласуват под строй за бойко.как ли не съм го увещавал ,какви ли не разумни доводи съм изтъквал,стигали сме почти до бой, но той ,не -бойко ,та бойко.мисля си , ако колегата бе чел "новите дрехи на царя", би ли гласувал за бойко-абсурд.мисля си ,ако колегата, ,бабата, кръсника , съседа от ляво и от дясно и техните семейства ,ако въобще са чели нещо,дали биха гласували за бойко-със сигурност НЕ.навремето имаше девиз "велика суета "сега модерен е "велика простота"

червен тъпанар...само ти ли можеш да четеш...червената ти кратуна няма как да го разбере това

как пък реши, че съм червен- груба грешка. явно е ,че не познаваш хората. аз съм бяло зелено червен , за разлика от политиците и "тъпанари " като теб

И защо е мълчал досега?

Не знам дали ББ си вярва, ние не му вярваме.Просто вече се увлича да ни баламосва, без да си спомня какво е казал предишния път.На него все другите са му виновни, той е света вода ненапита.Само че народа помни.Чак пък толкова да му се е молил Цветан Василев, пък ББ нали си е милозлив/ и неуправляем/ , сърцето му се разтопило, и най накрая го приел.ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ.Не би следвало все пак да ни мисли за чак такива глупаци, вярно донякъде сме такива, след като той ни е премиер, за съжаление.

срещнали са се да поиграят шах и Борисов е победил с черните фигури. Мега нагъл простак е тази мутра. Цветанов, този пресеметливец, ще му се моли да се срещнат за да му се извини за една джабала около оградата. Борисов съвсем за шарани ни взима, да видим народа дали ще клъвне.

Срещата на двамата мошеници завършила с изгнание за единия и духане на супата за българския народ.

интересно къде е крадеца станишев обаче..

При МАЙКА ти !!!!

срещнали се и Цв. Василев му отказал да му препише бизнеса си безплатно и избягал в Сърбия !!

....по времето на "най-честият"министъ-председател КТБ е 4-ри пъти банка на годината,а оня дето много Му се молил да се срещнат /в гаража/,банкер на годината.Приза лично му се връчва от Цв.Цв.

Тато ряпа да яде! Лошо ни се пише с тоя простак, много лошо...

Борисов хубаво ги разтега всичките тия лакърдии и шменти капели. Вместо да ни омайва с красноречие, най-просто би било да изкара списък с тези, които окрадоха КТБ! Вече половин година Борисов отново е на власт и още не знае кои са те? Ако е съсела Станишев, никой нема да жали за него, че ще полежи зад решетките. Ако е Орешарски, нека си правят компания със Станишев в една килия. Обаче не! Борисов упорито мълчи! Защо мълчиш Борисов? Кого криеш?

симо

Себе си.

Бойко лакомо дупе кръв сере !

Бокооо валат си. За нищо не ставаш. Баси Боклука дето министър председател на България

Хитрец е ББ не е знаел за банката и уж го молил да се срещнат с Василев !

ДПС носи пряка отговорност за манипулираните протести организирани с цел присвояване на мажоритарна собственост на български дружества.

На калпав вълната му пречи Какво ти виновно ДПС

По вечерно време на тлъсти пържолки и червено отлежало!

ДПС имат свои "кадри" които следят интернет публикации и правят манипулативни, зловредни коментари срещу българското правителство

Аз не съм ксенофоб, но считам, че докато ДПС имат представители в парламента България ще има сериозни проблеми с етническите групи. ДПС умишлено създават етнически конфликт, защото този конфликт гарантира тяхното жалко съществуване

Просто на гости в Банкя отишъл Ц.Василев.Пили яли ,пури пушили и се веселили за 4 милиарда.Кой се уредил уредил,а който не се е, ще тегли той,децата и внуците му ярема на капитала.Лакомията за власт и богатство ,гъз затрива.

Я КАЖИ БЕ СВИНЬО МРЪСНА, ВАСИЛЕВ ЛИ ТИ Е СВРЪЗКАТА С КГБ ???

ама моля ви се. като доидат избори, отивате и масово гласувате не за костов, а за боико. после ревете, че боико е глупак или се прави на такъв и искате да бъде точен като костов

Меркантилността не е различието между Костов и Борисов,тя е сходството.Та казваш да държим на различията.

размърдаите си мозъците, ако ги имате

Орешарски - бивш банков счетоводител, който познава механизма за пренасочване на ПП (банкови резерви и неразпределена печалба) Л. Местан - познава механизма за провокиране на стадно поведение сред етническите турци. Резултата: 1. Манипулация с платени протести срещу премиера Б.Б. 2. Борисов подава оставка 3. Злоупотреба с ликвидните капиталови средства на КТБ от управляващите ДПС и БСП 4. Преразпределение на богатството на политическо ниво (БСП и ДПС)

Пиши по два три пъти дикиш да хване ама едва ли Шорошите ще ти платят и за двата поста. И те не са глупави схванаха че сте боклуци и все по трудно ще отвързват кисиите

не се лекува, жалко.

Орешарски - бивш банков счетоводител, който познава механизма за пренасочване на ПП (банкови резерви и неразпределена печалба) Л. Местан - познава механизма за провокиране на стадно поведение сред етническите турци. Резултата: 1. Манипулация с платени протести срещу премиера Б.Б. 2. Борисов подава оставка 3. Злоупотреба с ликвидните капиталови средства на КТБ от управляващите ДПС и БСП 4. Преразпределение на богатството на политическо ниво (БСП и ДПС)

Какъв гении на банковата система в България си ти. Признай си че си ученик на Бойко Борисов

много си се разгонил асенчо, като глуха кучка си

Борисов има изключително изплашен вид на снимката. Очите му шарят безпомощно. Какво ли си мисли - ами ако сатне като в Румъния 20 години при бай Ставри не ми мърдат - и това рано или късно ще стане

Може всичко е купено от гробарите дето окрадоха България

Стрпашно смешен си Борисов банкера ти викал моля ти се моля ти се а ти бабаита не.Я си припомни лятото защо вдигна така изведнъж кръвното или ти е къса паметта.Ти за нищо не ставаш господин премиер ти си шута на народа.Време е вече да си вървиш от властта за втори път доказа че нищо не става от теб.

"управление" страната е за никъде. Оставка.

Лелее, Борисов пак влезе в сценарий, всичко са подредили с Цв.Василев, кой какво да каже , кого да обвиняват и т.н. !Но....забравили да си припомнят какво приказваше Борисов преди година ...преди две години ..Смях в залата !Да лъжеш и да забравиш какво си говорил !Бойкоо , как да ти вярва човек бе менто , как?

Тиквуня е най голямото нещастие за България. Бог да ни пази от герберасктата паплач

Ало, тролчетата, не разбрахте ли, че плюенето по бат Бойко винаги дава точно обратния ефект? Вижте си изборните резултати.

Освободените заложници не може лесно да бъдат излекувани от Стокхолмския синндром,избирателите на ГЕРБ също са трудни за лекуване.

Има,нема 10%,фалшификации,манипулации плюс белият вигвам.Нема лошо и ти да поогледаш.Лошото ще настъпи га съвсем ни прелее на 60-те %

Може всичко е купено от гробарите дето окрадоха България

''Няма да ми повярвате, но аз се заклевам''-Каква хубава самооценка!

Трябва помощ от медийте да спрат да излъчват всичко друго докато не се отиде към решаване на проблема и задържане на виновниците и ограбването на държавата.Eдно време по ефир две сложиха черни ленти и блокираха държавата да се премахне народната република и да дойдат конските демократи както сегашния майдан.При демокрацията всеки си кръде каквото и от който си иска включително и международните политически мафиоти.

долната мутра лъжец от снимката зяви преди години по телевизията че многократно е ходил и висял пред кабинета на цветан василев и е просил пари от него за предизборнита си пропаганда , но му е било винаги отказвано , нека се издирят от телевизиите тези негови гербундерски откровения

А съветника на Лукарски ,Каролев ,разправяше ,че тази банка нямало как да фалира ,а сега Каролев продължава да е съветник в правителството ,а народа си вика ,Бойко ще хване крадците.Ще ги хване ли ,еми нали ще трябва сам да влезне в затвора доброволно.