LIC33 към Борисов: Атакуват ни, а сме инструменти на мира

Дружеството LIC33, което направи сделка за 1 евро, изрази безпокойство за атаки от определени среди в България срещу компанията и фирмите, които е закупила.

Обратно в новината

Коментари - LIC33 към Борисов: Атакуват ни, а сме инструменти на мира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инструменти на мира, не ни трябва такъв КРАДЛИВ МИР.

Колко смешно!Бушона не си вярва че е бушон!Ами що регистрира офшорка и прехвърляния с василеви комбинации за ограбване на собственост!

Може и да са инструменти на мира. Но не им личи. За сега. :-)

Руската Ветебе, ръководена у нас от Милен Велчев, който е и акционер на Катебе, която практически е финансова пирамида. Но тя не би могла да се развива като такава, без намесата на финансовия министър. Сега Цветан Василев е говорител на тези руснаци, а целта е чрез подставени компании да променят и собствеността на банката и на фирмите, които притежава. Очевидно Путин е решил да си събере вересиите от нашите олигарси.

Тези хора са купувачите на правителството. Банкера им дава безплатно ( за 1 евро) своя дял да го оставят... спасява си кожата. Тези хора заграбват за други по позната схема. Сега ще стане една трапеза: 1 евро за банкера, другите за тези които са на масата. Нали печалбата на БТК е над 300 милиона за миналата година и не е изплатена... Грабят ни измекяри, като Каролев и другата по-мастита паплач.

С какви глупости се занимават българските институции и власт... Василев е частен собственик на акции. На кой ще ги прехвърли или продаде си е лично негова работа, която не влиза в юрисдикцията на ДАНС, Парламента или Борисов.

Споменаването на Каролев развали цялата статия... Абе има ли по-голяма фурнаджийска лопата от Каролев? Тоз друга работа няма ли освен да обикаля телевизиите по цял ден?

решихме да сберем едно евро и да праиме сделка с вас. Как ви се струва. И ние се бориме за мир и цоциализъм.

Аз вярвам в тези дружества и техния огромен потенциал, в служителите им и в Българските специалисти. Поемам ангажимент да заплатя цена от 900 милиона евро в дългове като стойност на 5 предприятия, която не намирам за висока. Не вярвам в LIC33 и Пиер Луврие и съм в състояние да заплатя 100% по висока цена за изброените предприятия. Готов съм да докажа произхода на 2 Евро цената за тях.

Толкова усилия, за да се срути банката, да мобилизираш прокуратура, съд, цяло правителство, ДАНС, жандармерия, БНБ, медии, телевизии да снимат опашки от вложители, специална методика за одиторските фирми, специален закон за временни синдици, и да подарят тези шест златни кокошки за жълти стотинки, на хора от улицата! Кажете ми, почтено ли е това!

А тези фирми и дружества кой ги е продал (като бяха държавни) на Цветанов, Пеевски и сие?

Винаги собствеността се продава от собственика. Щом собственик е бил държавата, продажбата е извършена от държавата! Ако аз продам държавна собственост, примерно пощата, сделката е нищожна!

представител на държавата и на каква цена?

Държавата е имала златна акция в тези дружества, която дава право на Държавата да налага вето върху решенията на собственикците. Кой и защо обезсили тези акции???? Строго секретно било. Защо???? Ето за златната акция на БТК от 30 септември 2013 г. за продажбата й във "Вива Телеком България", в който акционери са руската банка ВТБ и банкерът Цветан Василев. /от пресата/ По неофициална информация държавата се е съгласила на обезсилване на златната акция срещу изплатени вече от новия собственик на телекома 100 млн. долара. Срещу това ще бъдат вдигнати запорите от страна на транспортното ведомство върху продажбата на стотици имоти и прекратяването на всички съдебни претенции водени от страна на държавата срещу БТК. Спечеленото международно дело срещу собствениците на БТК беше заведено по искане на бившия финансов министър Симеон Дянков, който беше против обезсилването на златната акция, докато не бъде изпълнена т.нар. клоу-бек клауза от приватизационния договор, според която при последваща продажба на повече от 65 на сто от телекома за над 300 млн. евро да се платят на държавата 10 процента от постигнатата в сделката горница. Да започнат да говорят тези, които са продавали златни акции и защо???? Явно и в другите дружества е било същото.

Игри гущерски...

"...Продавачът е продал окончателно. Законът е категоричен по този въпрос и позволете любезно да поканя Вашите екипи да се срещнат с моя, за да бъде българското правителство надлежно осведомено..." Значи Василев лъже най- безсрамно в интервюто. Окончателен договор за продажба има. Точка! Има договор за собственост срещу 900 хил. евро задължения на Мошеника - /съ/собственик на КТБ, които този фонд за управление приема и като ги продадат на много по-висока цена на тоз и онзи , ще върнат ЕВЕНТУАЛНО задълженията! Интересно Василев какво ще получи все пак? Много добре знае, че не струват толкова! Мафияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това е истинската дума!!!!!

Добро утро съграждани,както се казва.Добре,че фалира КТБ за да стане ясна, като бял ден схемата за всички, как и кои изкупиха държавата и кои са подлогите им/бсп,дпс,атака,бареков/.Как горката ни държава беше разграбена и сега разбойниците си взимат всичко за по 1 евро пред очите на всички, а имат наглостта и да се жалват.Боже няма ли кой да вземе калъчката и да поочисти малко,но това ще ревнат е недемократично ами да видим как е на запад и да го приложим. ПП:Държавата да се намеси решително и национализира всички тези предприятия те са наши.

Тия LIC33 къде се бутат. Хората такъв театър разиграха, за да съборят банката, че да присвоят имуществото на Цв. Василев, я LIC33 искат да им измъкнат кокала, тъкмо като го поднасят към устата си.

да и е срамота да си от демократична държава и да се продадеш на азиатското зло, хайде ние сме принудени от страх и алчност а ти

ЕДИН ОТ СЪДРУЖНИЦИТЕ В ТАЯ ФИРМА Е БИВШИЯ ВОЕНЕН АТАШЕ НА ФРАНЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ..... .... МОСЬ ПОСЛАНИКА-СЪДИЯ ДЬО КАВАЛ ЩЕ ДЪРПА УШИ - ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА ФРАНКИТЕ ОСВЕН ЧЕ СА ГАДНИ , ТЕХНИТЕ БАНКИ ДЪРЖАТ И 3-4 МИЛИАРДА ЕВРО БЪЛГАРСКИ ВЪНШЕН ДЪЛГ :)))

"инструменти на мира" - иска да каже маша руските олигарси-миротворци и Путлерчо.

Ех тъпльо, тия мърши са белгийци и французи, какво общо имат с Путин. Или ей така си плюеш , за да си изпълниш плана. Жалки сте...

Ето къде са отишли откраднатите кинти от КТБ. Сега с тях ще платят задълженията. Колко удобно. Тия московски кавали трябва да бъдат незабавно изхвърлени от България с шутове.

"Ние сме просто западни предприемачи, желаещи да решат сложна ситуация" Благородни хора!Искат да помогнат. И все западни!? Това братушките изобщо не ни бръснат!Западни, женени за рускини, живеещи в Москва, в сътрудничество с руски олигарси - престъпници, но западни. То, че българина не е чак толкова интелигентен, ама пък чак толкова!Братя "освободители" В България не живеят само другари с червени тухли четворки вместо глави...

нови грабители и поробители

А бе, вие искате ли инвеститори, или комунизъм искате? Който иска инвеститори, да маркира с "+". Останалите, с "-"

И то руски такива.

Винаги има руски пари. Олигарсите си държат заграбените милиарди в западни банки, където не ги питата откъде ги имат. И щом някой от тях бъде арестуван за корупция, западняците веднага скачат и го обявяват за демократ и репресиран.

Ще му го вземат на Цветан Василев имуществото, въпроса е кои ще го вземе българите като компенсация за изчезналите милярди или руснаците като плячка от бившата република.

Заглавието да се чете: НИЕ НЕ СМЕ ИНСТРУМЕНТИ НА МИРА, А ПУТИНСКИ МОШЕНИЦИ И СА НИ ПРАТИЛИ ДА ВИ ОРГРАБИМ ПО ВТОРИ КРЪГ, ЗАЩОТО ВОЙНАТА В ДОНБАС ИСКА СРЕДСТВА

И маДянков даваше на българите постна пица , ама сега руски алигарх му е баща и яде мешена скара.

Така се случва, когато парите са ти идеал. А парите са идеал най-вече на всеки западнофил.

руските подлоги работят като волнонаемни.

Ето прее ал си се!

Това звучи като секта.

Инструмент на мира с Руски паспорти!!!! Хайде у лево че няма да ви стане номера да храните олигарсите в Кремъл!!!

Тоя образ на снимката е с видими психични отклонения. Не му давайте да се качва на самолет.

Леике, ако си забравила да ти припомня, миналата година правителството на Партията и Фирмата изхвръкна като тапа от гъз. С други думи просто вече не са на власт и в скоро време ще подлежат на разфасоване и разпродаване подобно случващото се с имотите на мустакатия циганин. Така че престани да ни плашиш с разни чучоли които вече са част от близкото минало. Ориенталците нямат право да се месят в съдбините на една от наи старите европеиски държави.

Е викаш 500 години стигат, ама не...!

То и испанците са били поробени от арабите но не са мазохисти да позволяват сега да ги управлява арабска партия.

Никой не знае тези клоуни кого представляват, а Каролев от къде знае и е толкова сигурен. Има два варианта или знае много неща което означава , че е свързан по някакъв начин, или е пълна дупка, като повечето експертИ в БГ които просто си говорят глупости...хаха

Ами има само един начин да разберем колко са почтенни, като платят тези пари и стават собственици. Просто е!

Ти нали секи ден завърташ по милярд два та ги знаеш тея работи!

Сидеров знае кои са тези руснаци . Питай го.

Е,а пък наш Боко е ЦРУинструмент,така че всичко е точно.

имате страшен коз... Що не го изтипосате и да решите казуса.. Продажбата на БТК от ЦВЕТЕЛИНКА на ИРЛАНДСКИЯ МИЛИАРДЕР!!! За 1,2 МИЛИАРДА!!! Напвате и и са ровите да намерите информацийка - ОТ ПРОДАЖБАТА В ЕДНА ОТ ОФШОРНИТЕ ЗОНИ -ЛИХТЕНЩАЙН, остров МАН и т.н., във ХАЗНАТА ВЛЕЗНАХА НЕ ЕДНО, А ЦЕЛИ ДВЕ ЕВРА!!! И въф форума ша настане мълчание!!! П.П. щото МИЛИОНИТЕ дългове на БТК са точат и префърлят с натрупване и от таз продажба..

Руската мафия се опитва да влезне в България през задния вход....не че не са тука част от тях...

Е ти като трибун и рупор на демокрацията ще ги разкриеш и те ще избягат засрамени! Хахахаха

баш в ПАРАДНИЯ... ДЕ СЕГА ДЯНКОФФФФ ЦУНКА ДЖИДЖИ???? В МОСКВА В БОРДА НА ВТБ... ПЪК ВТБ бе миноритарен собственик в КТБ... И представи си - ШЕФ В БЪЛГАРИЯТА И БЕ МИЛЕНЧО ВЕЛЧЕВ... Пък от 1,03,2012 ВТБ БЕ СПОНСОР НА едни футБАЛЕРИНИ... А МУСТАКАТИЯ собственик на БАЛЕТА - пръв в списъка на едни ЦИЦАЛИ ОТ КТБ...

"Продавачът е продал окончателно. Законът е категоричен по този въпрос." Това е цитат, палячовци! Оттук нататък който иска, и му стиска, оспорва! Ограничения няма, съдилища има, дори и международни!

"Ние сме инструменти на мира" Тоя ме разсмя. Точно на такива никога не бих повярвал. Особенно когато става въпрос за много пари.....Приказки от този род не могат да се подхвърлят, когато говорим за милиони. Тука се работи само с факти...:))Палячо

Фактите са че водните и ел разпределителни смукачи ги изгониха откъде ли не само тук си стоят! Смешник

Докато подаряваха БТК /Виваком/, където работеха 30 000 човека, всички си бъркахте в носа. Днес там работят няколко стотин човека.

Ха смешник, ние живеем в демократично общество. Всеки има право да изказва мнение, това че не харесва на друг-няма никакво значение - това е демокрацията. Ама че дрисльо , държи се като в детска градина. Като плюят постоянно по българите и България / другата България не тази на политиците / ние на кой да се оплачем а??? На който не му харесва марш от България, от такива " инвеститори" полза няма...

Смърди на водка, чер хайвер и калашници. Ще видим на къде ще избият нещата.

Към Ввввиски,хамбургер и ГМО.......

В България е пълно с руснаци, а жив американец се не мярка. Схвана ли разликата рубло ?

Какви добри и мили хора! (дори очите ми се насълзиха...)

Звучиш като вица за очния лекар и насълзените очи.

БТК - Разграбването започва 2. Не ревахте така, когато Владимир Грашнов ви клатеше... А сега оревахте света.... Дяловете във виваком са си частна собственост и акопоиска собственикът им ще си ги подари на Башар Асад. Глупаци сте...и глупаци ще си останете....

Не се ядосвай сестро.

Самото име на фирмата лик33 е като на чатър гамен в mirca.... правете си изводи за другото

"Южен бряг на северно море" по добре ли щеше да ти звучи, и повече доверие ли щеше да предизвика у теб?

определено.. това щеше покаже че барем са се замислили за името...а не какво ще налапат за 1 евро

Господин Дъо БАНАН?? Защо мълчите Господин Дъо БАНАН?? Мина ли сезонът на ябълките вече??

Въпрос: Какво значение има, кой ще е двлъжникът. Човек със 100% невъзможност да обслужи дълга, защото е преследван от интерпол или неизвестна група инвеститори деклариращи погасяването му? Отговор: В първият случай, ще последва изпълнителна процедура срещу компаниите и 100% фалит и еазпродаване. Във вторият, дългът евентуално би бил погасен и компаниите продадени в бистра среда без натиск. Търгуване с рискови активи е една цяла наука, която в българските соц. университети не е преподавана. Въпрос: Защо тези ще искат да покрият дълговете на дружествата към КТБ? Отговор: За пари. Подобни сделки генерират огромна печалба след спасяване на активите от изпълнителни процедури. Пример: ЧСИ са пълни с процедури за иззети жилища продавани на купувачи на скандални цени.

Когато купуваш фирми,потънали в корупционни схеми и то,преди да се произнесе правосъдието,това как се нарича?? Ако може,да ни изясниш,`щото в българските соц. Университети и това не се учеше.... В "демократичните",да не се нарича "честна,прозрачна" инвестиция направена от светила на честността а??

Значи ако Гад Зееви беше дошъл щяхте да му харижете Виваком и всички други фирми,но този еврогражданин,който ще плати всички задължения не може. Защо така г-да соросоиди от всички цветове?! Парите не миришат и все липсват в БГ. Гледайте интереса на БГ, а не вашия и на САЩ. Нямате доказателства,че Русия стои зад него, но дори да имате какво от това?!

Че и Тад Зееви щеше да изплати дълговете, между другото е погасил част от тях, за което ни и съдеше и осъди. Та какво гарантира, че тези ще изплащат каквото и да е? Що смяташ че няма да дорапродадат активите и да фалират с пасивите? Интересното е, че боклуци като тебе веднага започнаха да го защитатават щом зад него стоели руски пари и "инвеститори".

Гад Зееви-2

Боже каква простотия...демократична! Що не се сърдите на тия дето развързаха дружествата за жълти стотинки? Сега ще стоите лекоприведени и ще мълчите! Ръцете няма нужда да си вадите...отзад!

УФффф писна ми от некадърници и откровени предатели. Време е всичко под ножа...

Някакъв фантом се ангажира да плати 900 млн дългове на Виваком, за които ДЪРЖАВАТА Е СЪУЧАСТНИК, обаче той е проблемен, а не измамниците натрупали ги, ебати смешната държава! ( За простите - СЕКСА и ирландския МИЛИАРДЕР.) И що ли са и 900 милиона? Я до припомним НАГЛАТА КАЛИНКА ГОРАНЧО: "800 млн. лв. се намират в ПИБ. Не е редно да оказваме натиск върху банката да ги връща. Забранил съм на ПИБ да връщат пари на правителството. ТЕ ИСКАТ да ги върнат, НО АЗ НЕ ИСКАМ

Голяма смрад около тия LIK 33.