Сбъркали швейцареца Лубиц с пилота Лубиц

Швейцарско издание разкри, че една от снимките на втория пилот на "Джърмънуингс" е всъщност на друг Андреас Лубиц.

Обратно в новината

Коментари - Сбъркали швейцареца Лубиц с пилота Лубиц | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

незнам кой с кого е сбъркан ,ама за мен тия двамата много си приличат и истината е че никога няма да разберем истината.А като си нямат лекари за луди,да вземат от наште от 4километър,докато не са полудяли и те

Интересно ми е на кой от двамата ,бившата приятелка е казала ,че той ще направи нещо за да го запомнят??

И на мен това ми е интересно...

И аз имам теория...аз мислай,че Любиц съвсем съзнателно е отишъл на работа този ден с една ясна цел-да разбие самолета в скалите,да отмъсти на компанията,живота,колегите,хората около него-149 човека.Сигурно предишния сектор не е бил пълен и са се спасили по едно чудо пътниците,но на връщане-Барселона-Дюселдорф,полета е бил пълен-144 седалки е капацитета на А320.Не е случайно и не е депресия причината-този човек трябва да има много по-сериозно психично разстройство,за да извърши такова безумие.Всичко е било планирано.Как мислиш,The Bad Wolf?

Набедения Лубиц да вземе по-добре да съди медиите, които са тиражирали снимката му. Това е могло да докара инфаркт на близките му...

Почна да става интересно двама, които външно доста си приличат, единият с "психически" проблеми...спомняте ли си как след 11.09.2001г. ни разправяха, че "извършители" били саудитски камикадзета, а всъщност се оказа, че доста от хората, чиито имена посочиха са живи и здрави и си живеят спокойно в Саудитска Арабия?

Преди години докато все още имаше СССР пътнически самолет на корейските авиолинии се разби в морето. Десет години по късно след разпада на съюза се оказа, че руснаците решили че това е шпионски самолет и го свалили. Така че кой знае каква е истината и кога ще се разбера. Същото като малоайзийският самолет.

има огромна разлика между ссср и нормалните държави точно заради това се разпадна ;)

Не казвам, че няма разлика, а просто че и тук може да има външна намеса и нещата се покриват. Както някога така и сега, така и за в бъдеще. Когато истината е неудобна тя не се казва.

Полет KAL 007 през 1983г. И да наистина е използван като стръв за шпионаж на СССР от страна на САЩ. Така е и сега - нарушиш ли държавната граница и откажеш ли да се подчиниш на изпратените прехващачи те свалят задължително!

Намериха останки от пилота та чак му измериха и ДНК простотии колкото си щеш.Жалко за хората.

Няма значение и единият и другият имат кретенско лице

Явно прилича на твоето!

Само едно не разбирам... Как всички приятели, съседи, "последната приятелка", която дава пространни интервюта, какво бил казал... как щяк да се прочуе... не видяха снимката? Господа журналисти и сие... Кой е малоумният?

Това журналист си е диагноза вече. Едно време се подразбираше будна гражданска съвест, днес - невежество и амбиции. Ето по руската казаха, че детето в куфар и майка му са намерени наблизо един от друг, до езерото Пасарел край Приморско! Да се смееш ли, да плачеш ли. Ей ги и тези, от "белите страни" - същите. За нашите да не говорим.

Иванова

точно... + от мен (за съжаление)

На снимката разпознавам Краси Аврамов - човекът Глас от Евровизия!

СМЕШНИ ЖУРНАЛЯ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ показвате своето невежество. Видеото е на човек летящ с ПЛАНЕР, не делтапланер. Ако не правите разлика, то мястото ви е във салон за разкрасяване, а не да пишете новини!

Нормално повечето журналя в днешно време ги взимат с основнни характеристики натегачи и дупедавци за да се усъществява пълен контрол върху тях какво питат, какво да пишат! Другите им характеристики са далеч по незначителни по важно е да си подлога

След като пуснаха няколко снимки на Лубиц, беше очевидно, че тази в ляво е на друг човек. Така или иначе, това май не е много важно, освен за самия него.

БATKO

Вече има начин България да се справи с лошите условия в психиатриите "4-ти км", "Карлуково" и т.н. Просто трябва да изпратим пациентите им на Луфтханза да ги назначи за пилоти. Ще си имат по две къщи, ще карат скъпи коли и делтапланери. Край на мизерията!

нищо не са сбъркали - няма начин да има двама души с еднакъв вид и имена, освен ,ако не са близнаци, и те пък са с различни имена.

Подготовката на летците за гражданска авиация в България преди и сега е огромна. В Долна Митрополия нямаше специалност ГА. След като придобиваха право на пенсия като военни, определени години служба плюс брой летателни часове, можеха да отидат в гражданската. Това право те придобиваха най-много на 35-37 годишна възраст. Мъже със закалена психика, опит, инженерно образование. Сравнете как сега стават летци и къде и как се обучават - малко по-трудно от курсове да си караш частното самолетче. Те това е, абсолютна девалвация на всичко. И обърнете внимание подготовката по никакъв начин не зависеше от материалните възможности на кандидата. Към него имаше само изисквания. Ако, обаче, по някакви причини не завършиш висшето, връщаш по около 2000 лв. на година, за която държавата е харчила за теб. Не плащаш нищо, ако не покриваш високите изисквания при непрекъснатите медицински комисии.

подготовката за пилот се определя от това дали тате и ли баба ви има достатъчно пАре да плати 500 часа

затова тогава имахме пилоти, хора които наистина обичаха профецята си и можеха да летят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не лъжи склери

хе-хе! много супер-мозъци по този форум! колко "генiaлни"съмнения", колко генiaлни "открития" супер-мозъци??? хе-хе!

какво се смееш , нали споменах , че в BG се раждат само гении?а за доказателство , още нямаме луди пилоти, имаме обаче недостатъчно способни(питаи тиквата..)

Медийната пропаганда замазва нещо, което все още не е наречено с истинското му име, както и крещящите проблеми на развития свят. Копчето на предавателя трябва да се спре и да се мисли със сивото вещество...по-често.

Пропагандата чрез световните осведомителни агенции позиционира всичко, което господарите искат в главите на населението на планетата Земя! Харесва Ви, или не! Това е положението и с тази самолетна катастрофа! Това е, друго няма!

е я помислете реално,така и така сте решили да се самоубиете и с вас още 150 човека между които и деца,и искате името да ви се прочуе,ей го къде е париж на 30 минути път,ама не,той ще се разбие в алпите,пълни глупости,пак става дума за пари и то много пари,застрахователите са настръхнали и хоп пилота е луд

Очевидно си тъп путлераст, щом си мислиш че така лесно става. Първо ще го свалят, второ 30 минути са повече от 10. Трето самоубиец е, а не атентатор и там мисленето е друго.

когато взривиш самолет и си германец си самоубиец,но когато взривиш кола и си арабин си атентатор.ТЪПАНАР

Да, не било компютри, а било компоти. Правете си сметка колко е надеждна останалата информация!

portal

Хайде стига вече стадото е присапно, а на малцинството дето не се вързва просто го дразаните и наглеете...

като гледам точно оФчото стадо с конспирациите е доста активно, май не е приспано. и кво значи да се връзва някой, ако имаш някакви доказателства че лъжат, ги дай, ако нямаш си най-обикновен лаладжия.

portal

Глупости.. конспирации... най-елемнатрно избягване на големи застраховки и обезщетения... чак пък конспирации...

Луд бил пилотът, суисиден бил... Дрън-дрън... Щото иначе Луфхтханзата трябва да смени авиопарка си поне на тридесет процента! И може да пофалира малко...

Глупости на търкалета. Проверявайте си информацията, за да не излагате. Фамилията на другия човек НЕ е Лубиц. Започва с буквата Г. Объркването е станало по снимка и първо име, но фамилията не съвпада.

Тези двамата всъщност доста си приличат и визуално

Идеята е някой да не плати застраховките. Защото при вина на пилота застраховки НЯМА.

това е абсолютно невярно-при доказване на умишлена катастрофа от страна на пилота семействата на жертвите ще съдят авиокомпанията ,която е пряк виновник за това, че е допуснала човек,които е негоден за тази работа И от там обещетенията ще са много по-големи,отколкото ако беше станало поради технически дефект или пилотска грешка

Оттук насетне - всеки, който се казва Андрей евентуално Любенов да внимава! Че може и неговата снимка за обиколи света...

Kaкъв кратер искате след като самолътът се е ударил в твърда скала ?!? Нещо много конспирации се завихриха, просто е очевиден проблемът и не е свързан с техническа неизправност на самолета. А естетствено че самолет от Франция ще го съпроводи и ако се наложи може да го свали след като няма връзка със самолета и не е ясно какво точно се случва. Известно е също че кабината има авариен изход и ако Любиц наистина се е заключил по погрешка и е било свързано с повреда е щял да отвори от там или поне да каже нещо по интерекома ... толкоз за еврейския заговор.

Е ти вярваш ли, че за 13 минути диспечера на земята без да знае какво става, ще се свърже с най-близката ВВС база, ония ще пратят самолет и изтребителя ще достигне до пътническия самолет? За 13 минути ? А и свидетелите дето са видели самолета да лети ниско преди катастрофата не споменават нищо за изтребител. А ако е имало и той е щял да лети до пътническия самолет.

Защо да не вярвам, не е казано къде точно е бил миражът, може да е бил на километри от мястото. А ти имаш ли представа какви са нормативите за време при бойна тревога за достигане на някаква точка ?

Стига с този лубиц.1 во техник забелязал че на ербъза има малка пукнатина на стъклото не е информирал.2 ро френски мираж се е намирал близо до падналия самолет не се казва.3-то излитащи от базата Авиано в Италия, които са провеждали учение с изпитание на новото американско оръжие -премълчава се!!!!!!!!4-то По същото време, в което е станала ужасната катастрофа на германския самолет, радиолокационните граждански системи са замлъкнали според съобщения на авиодиспечерите. Известен факт е, че при излитане и кацане на американските бомбардировачи Б1 радиолокационните съоръжения излизат извън строя.-табу.......5то Известно е, че рязката промяна в магнитното поле води до блокаж в компютърните системи на самолета, включително и до блокиране на вратата на пилотската кабина, заключваща се електронно вседствие на провеждащото се военно учение на нато .ТАБУ ........6-то толкова тона да паднат на земята и да няма кратер дори от удара или взрива .....................А самолета е на малки частици нищо цяло дори и втората черна кутия .

АБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ - още преди 2 /два/ дни писах, че не им вярвам ВЪОБЩЕ. Лъжат отначало докрай, а истината сигурно е страшно неудобна. Най-вярното нещо в цялата история се публикува най-напред - ЧЕ МИНИСТРИТЕ СА ШОКИРАНИ ОТ ВИДА НА ОСТАНКИТЕ НА САМОЛЕТА И ЧЕ ТАКОВА НЕЩО ДОСЕГА НЕ СА ВИЖДАЛИ. Мир на праха на втория пилот и на всички загинали.

Къде го прочете тоя "добре известен факт" за радиолокационните съоръжения излизащи от строя при излитане и кацане? Каква е логиката да причиняват смущение при излитане и кацане ? При досег/отделя от земята излъчват мощно радиолъчение ли кво ? Системите им са способни да разпръскват това смущение само като са близко до земята ли? Каква е логиката? Стига сте вярвали на всяка простотия прочетена в сайтове, дето покрай тая новина съобщават, че няква родила октопод.

Някой чел недочел, бърка РЕБа на АУАКСа с разни други системи. Нека вярват. И аз не съм фен на омаскаряването на втория пилот, ама тая Световна конспирация дето я изкара този, направо изкърти мивката.

това сам ли го измисли, или цялата навалица дето сте в главата ти се включи. толкова тъпотии на 1 място скоро не бях срещал. та само не разбрахме кое от табутата свали самолета, или всички заедно

търси информирай се!!!!!!!!Америка и гей съюза не са всичко !!!!!!!!Има и китайски и руски и др.сайтове.Има и армии следящи какво се случва и радиолюбители следящи военни канали аре няма да те отварям.Гледай СНН.

Като гледам колко народ тук е изперкал, хапчетата явно не достигат.

Тъпи журналисти. Горкия човек. Да ги осъди.

Може и записа да е объркан.

Абе някой запита ли се как така Lufthaza не знаят кой им е пилот.До тук чух всякакви простотий но на никой не му прави впечатление че компанията не знае кой им е пилота, не знаят как изглежда и ред други несъответствия

лично , за мен това беше голямата поразия и за сега няма никакво обяснение !опитаха се да ни внушат , че хитрия любиц е надхитрил всички "специалисти"

Кой е този Простотий? Римски император? Гай Луций Простотий?

Ако беше Гай Луций Простотий, щеше с главна буква да се пише. Пък и щяхме да знаем тук, дали е е*ал майка си, или сестра си. Там, в правовата държава Рим, към която все се стремим и не стигаме, тия неща са си били официален протокол. А не като сега -престъпен състав. Значи все пак, най хубаво е каквото ни се хареса от където и да идва/ Е да, ама не на нас, а на докопалите се до власт. Така си е от как свят светува. Управители и пълнеж. Това е цивилизацията. Май Маркс ще се окаже прав, а? Дали да не го изучим и вкараме в оборот наново?

ДО ТОЗИ МОМЕНТ ЛУФТХАНЗА МЪЛЧИ КАТО Г--

Луфтханза не е разпространявала снимка на пилотите,нито информация за тях.Това че някакви журналисти са ровили във ФБ и не са дочели имената какво общо има с Луфтханза?

А всички големи западни медии го съобщиха като факт. Значи и те пускат непроверена информация като реална.

Журналя. Важно е да се пише , показва и да се продава някаква информация.

Последно! Кой кара самолета? И има ли пилот в него?

ако има пилот - защо не е нормален?дали германците не работят таино за" ид ", защото искат да правят конкуренция на с а щ ? маи , че избих вратата на кокпита..

Този не е нито швейцареца, нито пилота Лубиц. Това е българин от Швоге - Лубо Лудия!

Всеки божи ден по 4-5 новини свързани с Лубиц, и все едно и също - луд, самоубиец, психясъл, неудачник, болен, ослепяващ, егоист... . Сатанизирането му вече мина всякакви граници. Как да вярваш на "информацията" по случая?! Просто поредната лъжа на ГОЛЕМИТЕ!

свободните хора не вярват на всичко , което се пише !според мен, не е лошо , да се изчака края на анкетите ...

Все повече започва да личи, колко скалъпена е тази история. Истината за катастрофата никога няма да ни я кажат.

виновен е Путин и Русия. Тези писания за луди пилоти са си чиста хибридна война

Още ли не са открили доказателства, че е страдал от алкохолизъм, а като ученик е имал въшки ?

Със съжаление мога да констатирам, че всеки публикува това, което първо му дойде на ум. И не само като коментар. И новините и те ... Такива неща даже в "Работническо дело" не си позволяваха.

те не знаят кой е на снимката ,ама знаят ,че е разбил самолета.

Горд съм с моя народ - я колко авиационни специалисти имаме. Един нема да каже, че не е дотам компетентен. То и с футбола ни е така...

че , къде не сме големи специалисти?ако зададеш едно въпросче, възможно е да получиш повече от 1000експертизи... краино време , е светът да разбере , че в BG се раждат само гении !

Аиде стига с тези 150 загинали! Софтуерната Индустрия убива всеки час по 10 и осакатява по 1000 и никой не пише затова! Докога ще се занимаваме с дребното и ще пропускаме едрото, а?

се объркаха в лъжи, а уж ни "учат" на ценности: "За мъртвия-или добро, или нищо!"

Швейцареца ли е бил депресиран или германеца? Добре би било някой да каже на бегача да иде на доктор, защото тука специалистите разбраха по снимката му, че има нужда.

Вече е категорично ясно, че няма никаква умисъл ни у първи, ни у втори пилот - нито са били болни, нито психясали. Но понеже са мъртви, по-добре един от тях да го отнесе и близките на жертвите да не съдят самолетната компания. Отвсякъде в тези новини лъха на толкова много лъжи, че поне да се засрамят малко, да имат уважение към загиналите и да спрат!!!!!

Айде стига с тая латерна, че било по-добре да се набеди единия пилот, та компанията да не дава пари. Точно обратното - ако се докаже техническа грешка, компанията е задължена да изплати до 150 хиляди евро за всяка жертва. Ако обаче се докаже, че е виновен пилотът, таванът на обезщетенията теоретично е неограничен, т.е. таван няма. Това го съобщиха в централната новинарска емисия снощи. Сега къде е далаверата да изкарат пилота ненормален, а?

милионите не са нищо за фирмата в сравнение с недоверието на пътниците, техническа неизправност е много по - лошо от вариант някакъв луд да рабие самолета.

Паисий

и ти повярва? Браво!!! 150 хиляди евро е дребна сума. Поне по 1 милион ще плати авиокомпанията на загинал + че ще фалира заради "некадърност" да си води бизнеса и подбира пилотите. Акциите й се сриват и т.н..

За лумпените е ясно - самолетът е свален от укрите, а всичко друго е постановка на военните.

И - разбира се, втората черна кутия я няма, няма ги данните за състоянието и работата на техниката. За нас остава да приемем, че катастрофата е дело на побъркан злодей. А ако злодеят е друг и си е жив, здрав и дееспособен? Черна кутия ...

кое точно те учудва че я няма втората кутия. учудващото по скоро е че първата е в състояние, в което може да се свали информация от нея

Няма втора черна кутия факт, намерили са втора, но е оранжева и са я изхвърлили.

От всичките объркани обяснения,относно виновника за катастрофата на самолета,не стана ясно само, кого искат да спасят?

Е как не се знае - авиокомпанията, реномето на Луфхтханзата!

Че то кое е истина в социалните мрежи?

2-ри пилот въобще не е е имало и германският самолет е бил пълен с гърци и евреи :)))