Охранители пребиха до смърт мъж в мол във Варна

52-годишен мъж е бил пребит до смърт в събота от трима охранители във варненски мол. Те са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Охранители пребиха до смърт мъж в мол във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случилото се е една много точна метафора на нашето подивяло, кошмарно примитивно общество. Всеки, които се различава от "традиционния стандрат" е обект на садистично третиране от страна на самопровъзгласилите се за "нормални" и "порядъчни". Парадоксалното в случая е, че човекът, както и повечето хора с психична болест, е искал именно да бъде възприеман като "нормален", да може да отиде да пие едно кафе в мола както всички други "пълноценни" граждани, без да събира насмешливите погледи и приказки зад гърба на околните. Заради което бива убит. А кажете ми сега, кой в случая е "нормалният" и кои са лудите?

Подсети ме 123 за тези бързи кредити, които ги рекламират непрекъснато. Създадени за да ограбват хората, заробващи ги за цял живот с безумни лихви и скрити договори, и всичко това под носа на държавата. Създадена верига бързи кредити и колекторски. Човек изпаднал в безизходица решил веднъж да се свърже с тях се сблъсква с такава наглост, че започва да съжалява, че все още в тази държава, където се извършва ограбване на хората с тези заеми.

До кога простите хора в тази държава ще правят свободно каквото си искат? :Х

докато има прости хора, които да търпят това!

Да почива в мир човека. Жалко за нас живите, какво ли още ще видим в държава, където няма морал, човечност, няма състрадателност към по-слабия. Високомерие, алчност на високо ниво, създават се закони за да богат богатите, а за слабите и беззащитните се сещат само по време на избори, за жалост случващо се в европейска държава.

Горкият човек, съболезнования а семейството. А тези убавци сега в затвора за 20 години и обезщетения поне 250 000 лева на близките.

Как се изродихме толкова. Да пребиеш до смърт човек само защото прилича бездомник и клошар (в случая дори не е, но това няма значени) Да не им развали пейзажа и реномето бой до смърт. Ужасно. И управата какво се прави съчувствали, все едно това отношение е без тяхно знание, напротив. Не им вярвам. Прото се погнусих не ми се стъпва в МОЛ като го прочетох това.

По принцип не обичам моловете и ги избягвам. Но след този случай, когато идвам в България и мина през Варна, ще се облека в парцали, ще си наема охрана и ще отида да се разходя из зловещия мол. Ще ми бъде много интересно как ще ме изгонят!!! А дотогава ще агитирам всичките си приятели и познати от Варна да не стъпват в това опасно място, че ако някой келеш реши, че са недостойни ги чака смърт чрез побой. Какъв срам!

Ами явно този мол е държан от мутри. Сега и управата, и "охранителите" трябва да бъдат съдени за убийство.

Хуманността, добрината и човечността вече са като полезните изкопаеми. Питам се, какво трябва да е направил човек, за да го пребиеш до смърт и с какво този нещастник е застрашил сигурността на мола.

Едва ли я е застрашил по какъвто и да е начин - просто келешите на по двадесетина години, които си играят на охранители, са решили да потренират, да не губят форма. Никъде не пише коя е фирмата, охраняваща въпросния мол, защото ако ми се наложи да посетя обект, охраняван от същата фирма, ще си имам едно наум за"кадрите", които наема; и най-вероятно ще избягвам всички охранявани от тях обекти. Надявам се да е някаква местна фирма, която не работи и в други големи градове.

humfry

И ръководството да не се прави, че не знае нищо по въпроса, защото никой не вярва...

humfry

Какво е това разтакаване и размотаване? Убили са човек тия изроди! Граждански съд и по бързата процедура. Само това ще избави тази държава, превърнала се в беззаконна кочина!

Тази трагедия звучи като сценарий от филм на ужасите. Просто е нереално, че в 21 век, в модерна, цивилизована, европейска страна един невинен мъж е пребит до смърт само защото някакви типове от охраната на един мол, не са харесали как изглежда. Но това е резултатът от 25 години политика на опростачаване на нацията; политика, която налага мутренски ценности и чалга култура! Нищо не може да върне горкия човек, но тези изверги трябва да получат най-суровото наказание предвидено в закона. Има още един престъпник - ръководството на мола, тези същите, които са се опитали да прикрият престъплението на служителите от охраната. Те не бива да се измъкват! ПОТРЕСЕНА СЪМ!

Ти сама си отговорила на въпроса си, нито е модерна, нито е цивилизована, возим се в 30 годишни автобуси и 50 годишни влакове, а лекарите и учителите ни биват бити всеки ден от цигани и пияни комплексирани чалгари, няма едно заведение в което да не се пуши, а ти ми говориш за цивилизация !?

Алооооооооо! ДИРаджиите! Хубаво ме изтрихте, ама защо чак сега! Впрочем коментара ми е копнат от друг мой пост рано сутринта, който още си стои!!!! Не е нужно да падате толкова ниско!

Напротив, колега! На нормалните хора отдавна прави впечатление нивото на Дира и поръчките, които изпълнява. Дано го почетете, преди да ме изтрият, щото нещо съм им накърнил...А за подобни изроди като бургаските, правосъдната ни антисистема и как бихме могли съми да се оправим, съм писал много още преди години, но все ме трият и затова изключително рядко влизам в тоя форум...

Жалко за човечеца. Много хора ползват моловете просто да се поазходят и не всички са с парфюм, прическа и са си теглили контра. Не мисля и че разходка в миризливия мол трябва да е повод да си облечеш празнични дрехи. От друга страна много бих искал да видя гейоподобните натруфени фръцковци - охранители как се бият, сигурно със шамарченца от хлабава китчица.

Срам ме е! Срам ме е, че живея и дишам въздух с хора, които могат и да си помислят да ударят безпричинно човек. Срам ме е, че трима млади мъже, вероятно бащи или бъдещи бащи пребиват беззащитен човек, само защото не им харесва как изглежда. Срам ме е и се страхувам за децата си, защото утре някой самозабравил се смешник може да реши, че не харесва смеха им, цвета на очите им или на косите им...

Добре, че има кой да чисти боклука

Боклук, и теб ще изчистят.

Гнусни изроди. Тия охранителни фирми само разни нещастници наемат да си чешат егото. Аз имах преди няколко години проблем с едни такъв на едно такова публично място в София. Седях във въпросния мол и си поверявах имейла, по едно време мина един дивен селянин в униформа с палка и измуча нещо на диалект. Така и не го разбрах какво ми каза. След малко пак се появи и ми бутна чантата с палката. Започнах да се разправям с него, но видях, че не разбира, беше почивен ден, нямаше много народ и реших, че е по-добре да се омитам. Взех координатите на управителя, написах му един подробен имейл и да видиш как след два дена индивида беше наказан и глобен. Бях решена да подавам оплакване и в полицията ако управителя не беше реагирал. Не живея отдавна в България и този тип отношения ме травмира. Аз се отнасям добре с хората и искам и аз човешко отношение.

Към,,потърпевшите,, е това много нагло госпожа,, великата моладжийка софийска миньор колона,, охранителни изучава нещо на диалект-ти госпожа кажи майка ти от кое село е ма

Гнусни долни изроди! И убийците и собствениците на тъпия мол. Барабар с още по-простите ми клиентки, за които мол е нещо като свещено място. И купуват боклуци на безумни цени. Дано фалират всичките идиотски перачници за мръсни пари.

Имайки впредвид, че човешкият живот се оценява на 5 до 15 години според крайно неадекватния НПК на Република България, не е много странно увеличаващото се насилие..

След като човечеца е ходел редовно - явно са го предупредили да не идва и като са го видели отново са го пребили! Лошо е, че в тази България човешкия живот девалвира с ужасяващи темпове! Полиция и съдебна власт са тези, които могат да направят нещо, за да спрат процеса... а дано, ама...

Спрете да посещавате тези молове изобщо. Не купувайте нищо от магазини и търговци които се подвизават в моловете. От "Лафка" също. Те убиват дребния бизнес и оставят много хора без работа.

@Dir

Тези така наречени "охранители" едва ли действат без одобрението на собствениците и управата на мола (особено след като не е първият случай), които без съмнение са си изпрали парите чрез него, както е и при всички други молове. Предлагам на варненци да бойкотират мола за минимум 1 месец а най-добре за една година. Това може и да напомни на мутрите, че печелят парите си на гърба на обикновеният българин, който заслужава човешко отношение.

модераторите на дира редовно се изживявяват в мола си, като тези "охранители".

Изродите убиици в Затвора за минимум 20 г. без обжалване . Мутренската охранителна фирма на Съд ,огромна глоба+Отнемане на Лиценза и Отнемане Правото на Собствениците да имат Пдобен бизнес ! ... Мола да бъде Осъден,Жестоко Глобен ,и вероятно затворен , да изплаща на Роднините кръвнина . ... ВСИЧКИ Мутренско-Охранителни фирми да минат през пълна Проверка от МВР ,за Психическа Годност на Работещите охранители+Проверка за минали Криминални прояви ! ...

Ако някой още се пита как се е зародил фашизма. Просто "хора" като тия 3-та го носят в себе си.

По-скоро се е зародил заради "хора" като тези тримата, и заради онези другите с "теслите" , с "резачките" и "особените етнически поздрави за 8ми Март"

Най-вероятно са обикновени дебили.Лошото е,че работят навсякъде,защото до това доведоха нивата на заплащане в България.

"Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" Бях написал призив да не се посещава този мол и, че вероятно са убили и истински клошари. ИНтересно или користно отношение на дирнишките модератори ?!

Нито едното, нито другото. просто дебили, които ако посетят мола ще трябва да ги пребият и тях..

Добре де "решили ,че е бездомник и няма работа там" и като е така не може ли просто да го изведат ,/ ако изобщо по някаква причина трябва да напусне/, защо трябва да го бият жестоко, нещо не е ясно. Как се е стигнало до бой. То така може да пребият всеки,: решават, че не трябва да е в Мола и хайде...

Истинското лице на определена група хора.

Проблемът е както в държавата, така и в ръководството на МОЛ-а, но най-вече в хората. Изкривена ценностна система, егоизъм и егоцентризъм, скотщина.. Липсата на морал, липсата на каквито и да било добродетели се шири сред по-голямата част от живеещите в България. И ми казвайте, че за това са виновни демокрацията и американските филми... Виновно е обществото, демек хората и единствено те. Демокрация има и във Финландия и в Швеция, и в Норвегия... но такова чудо, каквото е БГ... няма!!!

Прав си... преди време бях в Италия и гледам до входа на един магазин от типа на "Метро" седнал един оръфан емигрант от Тунис и продава китайски дранкулки необезпокояван от никой.

Абсолютно си прав даже с лека корекция че в истинските общества няма проблем с хора като този! Но в обществата където е имало комунизъм или някакъв тоталитаризъм хората са тотално озверели, бедни и злобни! И това основно се получава поради липсата на знание за Бог и вихрещ се хуманизъм иначе казано всеки за себе си си решава кое е правилно и кое не!

Нека сега ги съдят за предумишлено убийство , защото ако сте ТРИМА ... ОХРАНИТЕЛИ ... и биете някакъв невзрачен клошар ... Е какво друго е ?

Много по-лошо, брат.... Трима са убили психично болен човек, който е още по-безпомощен от клошара.

Просто спрете да посещавате този Мол И те ще разберат истината по най-болезнения начин.

Jeni

Проблемът не е мола-проблемът е в цялата държава-няма закони! Това се случва ежедневно на различни места!

Това някакъв заучен рефрен ли е?! Напротив ИМА закони! НО няма хора, които искат да ги спазват! От тези дето си хвърлят боклучето в градинката (има закон - по него глобата е 20лв), до тези, които трябва да гонят престъпниците, а ги мързи!

Коя е фирмата? Стига с тези простотии да не се дава гласност на това кой е престъпника, името на фирмата с престъпна дейност и т.н. и т.н. Затова сме на това дереже. А ако чакаме съдът да се произнесе ... има да чакаме, нали 25 години чакаме - по-лошо става, по- добре - НЕ!

Евроатлантически ценности и демокрация сЪр(((

Извинявай... Но ти си ужасно неправ! За съжаление глупаците като теб край нямат.

В САЩ, Германия или която и да е друга силна държава няма да ги бавят повече от седмица и може и смъртна или доживотна да изкарат! Виж в бившите СОЦ държави не е ясно, в крайна сметка на тези места може и жертвата да излезе виновна! Та не знам къде са тия Евро ценности за които говориш но явно си доста неграмотен!

Токова и няма свестни момчета в умрялата ни държава за охранители, та навсякъде все рецидивисти от фитнес клубове назначават!? Иначе са въздух под налягане! Комплексари....

наще балгари сасе побаркали далуси бездомник или не сепаксме хора дано даидадат цял живот в затвора дагие срам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боже, колко страдание и агресия в нашия народ, каква е тази жестокост към един болен човек? Възмутително!

чета и не мога да повярвам.посред бял ден в търговски център!били са го на почивки!какво е това зверство?изгонете го ама трима човека да го убият от бои!?от бои!

БИЛИ СА ПЕТИМА!Били са само трима!Един от другите е бил Началника им!Това да биеш луд е все едно да биеш бебе!! И ТАКА 2 часа!

А защо да го изгонят? Нкъде да пише, че тъпите молове са смо за крале и кралици? Хайде де...

Фирма "Д.М. Секюрити Груп" ООД е създадена през 2004 година и е лицензирана за извършване на охранителна дейност с лиценз 526 от 28.02.05 г., по чл. 4 от Закона за частната охранителна дейност с лиценз за цялата страна. Основният ни предмет на дейност е: Охрана на физически лица и тяхното имущество

не е тази фирма

моля дир да изтрие следващи ми коментари ако е така. И се извинявам на засегнати. кат се мотате цял ден с името на фирмата..

като я знаеш пиши я.не е тая .а коя е?

ФИРМАТА!!!МОЛА!!ИМЕНАТА!

Делото е засекретено!

фирма "Джи Ем секюрити" Гранд Мол Варна Според една от информациите, които достигнаха до ХХХХ, буквално са го били на почивки. Цялата "беседа" е продължила два часа. Срещу охранителите Ангел, Красимир и Цветан е повдигнато обвинение за предумишлено убийство по хулигански подбуди.

И снимките и фамилиите на уродите и техните НАЧАЛНИЦИ!!!

Едно време нямаше охранители!Всички бяхме равни!Имаше само милиция - народна!Сега могат да те убият като куче защото приличаш на беден!

Хахахахахахахах егати глупоста! От това едно време има още хиляди хора на които не се знае къде им е свършил живота! Не смейте да приказвате такива глупости защото кръвта на хората зверски избивани по лагери, гори и полета ще ви държи отговорни! Ще ми възхваляват най-големия обир и обезкървяване на българския народ за цялата ни история!!!!

Нека всеки, който иска да изкаже своя протест срещу това , назобени охранители да размазват беззащитни хора , били те бездомници или болни просто да не влиза в този мол. Магазини колкото искаш , нека покажем , че не сме мърши и не може да ни избиват , защото смятат , че не сме подходящи за техния велик магазин. Бойкот докато затворят.

Къде точно в мола са го били? В тоалетната ли,фоайето ли......?

в България всеки живее с чувство за безнаказаност.

Коя е охранителната фирма, искам да ги наема да пребият до смърт един бивш работодател дето не ми е платил заплатата от Октомври миналата година?

Ега ти заглавието- ПРЕБИХА ДО СМЪРТ... ЗА ТОВА ИМА ЕДНА ДУМА -УБИХА!!! НЕГРАМОТНИЦИ!

напротив заглавието е много точно и описателно - с две думи се разбира, че човека е умрял от побой не от инфаркт или нещо друго.

Пожелавам на всички нормални да не посещават въпросния мол, в който болните хора се третират като отрепки, които могат да бъдат умъртвявани.Срам е станалото, за всички нас.