Атанаска Георгиева не призна вина за убийството на Алекс

Атанаска Георгиева отказа да се признае за виновна за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Атанаска Георгиева не призна вина за убийството на Алекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стаята е 3 х 2 метра, таванска стаичка, как ще скрие труп при обиска? Трупът вероятно се е появил след като Атанаска е задържана, примерно някой друг, който живее във входа, забелязал че са извели Атанаска и е донесъл телцето в стаята й. А тя че е луда и дрънка всякакви щуротии и измислици , е съвсем друг въпрос.

По-интересна е снимката в дясната си част....служителката на "Съдебна охрана"( а не полицайка, както много невежи си мислят!) дава доста храна за хора с по-развинтено сексуално въображение......ееех....мечтиииии

Тая била проститутка :) Е това е майтап сигурно :) Кой ще иска такава грозотия бе

Абсолютно безполезен боклук, не заслужава да живее.

Мисля, че тази жена лъже, а истината е че бедността и злобата са я накарали да убие детето, нищо чудното детето да я е провокирало с разглезеното си и нагло държание, богато и задоволено малко момиче, НО това и не и дава право да отнема живот, съвсем ясно, че и родителите на малката не са стока, но тази Атанаска направо ужасява с външния си вид и изобщо не казва истината...

момента, че тя беше казала да търсят детето в стаята й! А колкото до кучето, стига вече с това куче! Аз лично съм виждал как куче-обучен птичар на няколко пъти буквално прекрачва птицата и не я надушва или не й обръща внимание.Кучешка му работа!

Turnokopa

Абе тая стая да не е 100 декара Кучето не е намерило. То само ли е търсило? Детето как се е появило там? Полицай не са ли търсили или само са отворили вратата на кучето и после са си тръгнали с кученцето. Тази или и виновни или е грозна. Защо пренасяте темата!!! КАК ДЕТЕТО НЕ Е НАМЕРНО, А СЕ Е ПОЯВИЛО СЛЕД КАТО ЕВЕНТУАЛНИЯ ПРЕСТЪПНИК Е ЗАДЪРЖАН НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО. Това е важно.

пачаври за една година не можаха да измислят поне някоя по-правдоподобна версия!Тази с въпросния Антон Петров е прекалено съшита...за балами!

И майката на убийцата и Атанаска и дъщерята на Атанаска са пълни боклуци от няколко години живеят в Поморие

тъкмо влиза в пълната присъда

Две думи верни няма, от това,дето е казала тая!

Тежки хормонални отклонения показва външния й вид - ето защо нищо чудно няма в също така видимите с просто око психични отклонения. В добавка - ниският социален статус и духовна ограниченост още повече засилват последствията при тези отклонения.

... и точно, поради тези причини ... е много удобна за виновна. Какъв и е интереса ... по-богата, по-успешна, или по щастлива ... е щяла да стане ??? Не мога да си представя, че нормална, здрава/ психически и физически/ жена ... може да причини съзнателно смърт на невръстно дете!!!

Именно - точно затова само НЕнормална, НЕздрава/ психически и физически/ жена ...може да причини съзнателно смърт на дете!

имаше странни неща около този случай, правили обиск на стаята с полицейско куче и нямало труп, арестували красавицата от снимката и след няколко часа намерили трупа в стаята й. Отнякъде се е взел докато тя е арестувана?

Аз пък помня друго - въпросната Атанаска много подробно беше разказвала как детето идвало при нея, как я дразнело и т.н. докато накрая не и накипяло от обидите и го убила. Тоест обясняваше мотивите, обясняваше и начина по който го е убила! Какво по-голямо самопризнание от това.

Признанието не е достатъчно, за да бъде осъден някой.

как ще си признае. някой направи нещо и за около 1 месец да бъде осъден. то мотане, то бавене с години -докато научат престъпника какво да говори и как.

Тя има право да бъде считана за невинна до доказване на противното и дълг на съда е да прецени всички събрани доказателства и след това да отсъди едно строго наказание за това изключително грозно, просташко, низко и жестоко деяние. Виновникът уби едно невинно дете, родено в народ, който намалява и изчезва, в град, който руснаците са си заплюли за своя територия. След доказване на вината, аз не бих имал милост и сърце да пожаля виновника.

Ти да не си роднина на тази убийца ? Какъв измислен втори убиец - да протакат делото е целта, толкова ли си ограничен ? Естествено, че тя е убила детенцето - цяла нощ е била в тях, как пък не викна полиция тази пачавра ! Заслужава смъртна присъда - такива изроди не трябва да живеят !