Протестиращи поискаха Веселин Вучков да остане министър

Десетки хора се събраха на площад "Независимост" в София, за да искат възстановяване на Веселин Вучков на поста министър на вътрешните работи.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи поискаха Веселин Вучков да остане министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протестиращи били,че откога "Протестна мрежа" са протестиращи,а не марионетки!Щом са замесени,работата е много гнила!

И протест организираха, смешници. Кой познава работата на министъра, че и протест организират. това само в България може да се случи. За всяко нещо, протест. Тези хора, не са ли на работа

В заглавието: "Стотици хора се събраха" По-долу в статията: "Цветелина Денкова, която бе сред двайсетте протестиращи, които се събраха пред президентството" ...ах журналяги :))

Този Вучков е много нежен за силовак...трябва си мъж за този пост, но пък те си избраха женица май...егати и силовото министерство, щом ще го управляват бикини!

двадесетте швестъра от "проституираща мрежа" се отразява нашироко и се преекспонира от средствата за масова дезинформация. В същото време нищо не се пише и не се показва от протестите против НАТО и американските бази, които се провеждат всяка неделя от 12:00 часа пред филиала на ЦРУ в София /т.нар. президентство/, след което се прави шествие до НС. Тези протести събират засега по няколкостотин човека, и са 20-30 пъти по-многобройни от гейпарада на "проституираща мрежа".

Ми що са против НАТО?Щото на Путя, НАТО му пречи в България ли!Нали си влиза и излиза в съседните държави когато няма НАТО,та ще е "хубаво"да му се освободи коридор и тук!То не че се цъфнали и вързали с НАТО,но когато Путин води война и агресивна пропаганда ,по добре си е да сме с НАТО!

Да тези платени клакьори от "Протесна мрежа", кавичките не са случайни..., вече са само стотина... Най яко платените...!!!!!! Но вече никой не ви вярва комунягииииииииииии... Защо опищяха света че ще ги обследват от НАП - ми ако са чисти да ги обследват... Но то онова змийче Цонева е от виден ченгеджийски род де..., а крушката знаем какво...

Стотици? Аз преброих 68, ама отдалече, да не им дигам бройката...

В текста пише "двадесетте", което е вярното число, даже бяха повече... Дир-а, оправете си заглавието...

Ти да видиш... Те искат, ама той не иска... А сега де... Смешници... :)

кои бяха тая мрежа? мекеретата-платени протестъри ли???

"протестна мрежа" поредния провален проект на посолството на САЩ.

Плевньо пак реши да преброи сополивата си чета и да покаже мускул пред Боко, с тихата подкрепа на Местан .

Някъде по- надолу в мненията четох че приканва Бойко Борисов-" Бойко бъди мъж". Това , обаче не може да се изпълнява, ако Б.Борисов сложи баба си за Военен или за Вътрешен Министър. Така че, дали ще върне Вучков, или ще сложи друг нов министър на Вътрешните работи, не знам, но трябва да е нормална кандидатура. Не като при ДПС и БСП- да си слагат роднините или хора платили подкупи. "" Дори, през 2009 г.,Б.Борисов приказваше за Сергей Станишев че краде с роднините си и разни други участници в партията му- БСП. Б.Борисов приказваше че Станишев крадял с " Батко и Братко". Е, тая Румяна Бъчварова, какво ще прави в Върешното Министерство ???.... Бойко Борисов играе футбол и разни Мутри явно постоянно гледат да го контузят, и затова и често му правят операции на крака. Та от тия Мутри, Бойко Борисов май съвсем се е комплексирал и вече не знае какво да прави и в правителството.

Вучков си подаде оставката, заявявайки че причините са по скоро лични. Протестна мрежа излиза да протестира срещу това? Ами да бяха причакали Вучков докато излиза от някой заден вход, както обичаха да правят с Орешарски, да му бяха хвърлили един здрав бой и най-строго предупреждение, че а не продължи да бъде министър още дълги, дълги години - а го чака още много кютек. По абсурдно нещо от Протестна мрежа скоро не се беше появявало в родината ни.

Pesh0

Нещо пак не схващам ? Какво искат протестна мрежа ? Как Бойко да го върне , като той сами си подава оставката ? Насила ? с бои и шамари ли ? Или нещо ми се губи ? Бойко и той май е недоволен от оставката ? За какво протестират ?

Бойко беше почнал да се разсейва за писанчев, лазаров и къмпъни, и ако не беше оставката на Вучков по време на ФБР шефа, щеше да замаже нещата. А Шеф на ФБР току тъй не идва по разните държави, имало си е сериозна причина, най-вероятно с някоя важна международна операция.

Каквото и да ви говорят,става дума за пари!Не се занимавайте с глупости!:-)

Абсолютно си прав! Ще добавя, че тук става дума за МНОГО пари ( 16 милиарда )!

Голям цирк! Лустрация - да обаче преди 25 години! Сомунистите и агентите на ДС вече отдавна са в пенсия или са...измрели. Номера който върти т.н. Протеснна мрежа е прозрачен до немай къде си - Борисов сега ще каже "ее.. добре да се върне Вучков.. прощавам му, но от сега нататък никакви ченгеджийски номера"! Това ще му даде правото да казва че е искал да запази Писанчев и Лазаров, но са го принудили да ги махне. ГОЛЯМ ЦИРК! БРАВО БОЙКО!

Не мога да понасям улицата да управлява. Не може няколко стотин човека да диктуват правителствени промени и решения. Бойко, бъди МЪЖ!

Ти си мъъъж.

Ха така 16 милиарда дълг може а нов министър и оставки не може и ОПААА ПРОТЕСТ!!!! Нямам думи !!!!!!!!

и за "дълга" имаше протест, не лъжи :)

След кото сам е решил да се оттегли е антиевропейско да се протестира. Унас има Закон за МВР синхронизиран с европейското законодаткелство.

Тази платена пародия на "Свободомислието" ме кара да изтръпвам от умиление. Нещастници скотоумни...

То бива бисери, то може, ама: "платена пародия на "Свободомислието" " "...изтръпвам от умиление" "Нещастници скотоумни" особено пък последното ..... що за човек би изрекъл подобно нещо ??!!

Двайсетина човека ... ето колко е протестна мрежа без 400 млн. на фондация "америка за България" ! И тези лицемери ще говорят за морал ? Дори да са прави - вече се изчерпаха, обикновени продажници !

На митинга против Бойко Борисов имаше нула човека. С плащане ги докарват до 50, ако не се развали автобусът.

Концепцията на отвореното общество е лъжовна и вредна концепция при сливане на неравностойни общества. Как да спасиш бедното общество, когато има чисто технологични и икономически срокове за забогатяване? Трябват примерно 10-15 години усилена работа, за да се поизравни стандартът. И вместо този процес да се организира, вкл. с някакъв тип ограничения срещу емиграция, вместо това, просто се отварят границите и народът изтича. Богатият получава на готово кадрите и уменията на бедния. А бедният дори се гневи на собствената си държава, че тя е виновна. А то тя е жертвата. Но не е само това. Дори да допуснем, че трябва да оставим хората свободно да се движат, и да не ги ограничаваме, дори да допуснем това, дори тогава няма всички да се изнесат. Ако обществото има ясна визия на къде върви и какво прави, много хора ще останат. Не всички хора се мотивират само от текущите разлики в доходите. Гледат се и други фактори. Гледат се дори чисто патриотични подбуди понякога. И обществото може да оцелее, макар и понесло тежки загуби като хора. Само че западната стратегия беше предвидила и това. Икономическата доходна помпа беше основния механизъм. Но за да не би случайно по други причини нещо да оцелее, и на негова база да се възроди държавата, та се взеха мерки всичко, което е възможно тук да се разруши.

За всички беше ясно,че Борисов не смее да се "освободи" от Лазаров и Писанчев.Това го е знаел и Вучков,който поднесе оставката си по начин,който принуди премиера да обяви смяната."Опровержението" на Местан потвърждава това.

Ами то и в самите Щати разликата примерно между Калифорния и Мисисипи е доста голяма. И си има сериозна вътрешна миграция.

Хайде сега, бягали хората, границите били отворени.. А едно време по БКП като бяха затворени и границите на селата и градовете, пак ревахте. Който иска - остава в БГ. Който иска "Бяла" държава - или се мести от село в града, или в друга държава, ако му е станал тесен града. И като гледам една голяма част от тия с белите държави се връщат след време. Въпрос на избор. Но не така трябва да стоят нещата с търгуването на стоките. След 20 години все повече хора започнаха да виждат, че част от идеите на комунизма, всъщност са пилезни за обществото.

Протеста е справедлив, но този път е без всякаква политическа подкрепа. Вероятно протестърите се чувстват доста неприятно употребени от някой властимащи.

Спонтанно изодзадзе?

Kато имам предвид досегашната успеваемост на "Протестна мрежа", вече съм изпълнен с опасения, че техният митинг в защита на Вучков със сигурност ще върне Цветан Цветанов като шеф на МВР. Щото едно време нямаше да връщат на власт Онуй, ама резултатът всички го знаем какъв е...

Не разбрах стотици хора ли са протестирали, както е озаглавена статията, или са били само 20, както е отразено по-долу в дописката. Ето я и нея: Стотици хора се събраха на площад "Независимост" в София, за да искат възстановяване на Веселин Вучков на поста министър на вътрешните работи. "Искаме възстановяването на Веселин Вучков на поста министър на вътрешните работи, отстраняването на председателя на ДАНС Владимир Писанчев и главния секретар на МВР Светлозар Лазаров", заяви Цветелина Денкова, която бе сред двайсетте протестиращи, които се събраха пред президентството на "Протест срещу управлението на КОЙ", организиран от "Протестна мрежа".

Простотията взе върх,герб ще управлява дълго!

Министерски съвет май ще стане един харем от кукли на конци със султан, който ще държи конците.Послушни, недосегаеми от закона хубавици, лесни във всяко едно отношение.Дошло е време май да се смени и името на държавата - на Феминистан. Боже, пази Родината ни.

Защо ли са се запенили, ами вождът умело внедрява европейския опит на родна почва. Има сигурно доста неадекватни или поне неясни европейски министри. Така например министърът на отбраната или войната да го кажем на Германия е едно приятна младолика какичка. Работила е няколко годинки като гинеколожка. Затова сигурно Германия е толкова тъпо провеждаща американска политика в Европа. ТОва ни чака и нас в България.

хахахах айде пак се започва... как ги играят горките "красиви и умни" и те всеки път се хващат - дано да взимат някой лев, ама надали вероятно само Генов взима. НПО-Шорош

Къде бяха тези протестиращи когато се изтегли 16 милиарда ?Не е по темата коментара ми,но явно пак са отпуснати пари за протестерите !!!

Денкова иска .......лустрация. олкова ли много българи останахме на тази територия( тъй като държава не съществува), че да се лустрираме. Кои ще бъдат лустрираните? Тези ли, които търпяхме несгодите на 25 годишния лъжовен преход на шепа търчелъжци? Кажи си думата Денкова........

А срещу кого протестират ???? Нали оставката беше доброволен акт ? Малоумна сган !

Комунисти, бесепари, ония Петна и Шамари, нинагеровци, лайнариотатакари и всякаква русофилска кал СА ПРОТЕСТИРАЛИ

Мануел

Татарино не лъжи. За една година ти се събират няколко големи провала. Ако Бойко не те вкара в панделата Шорошите ще разберат колко си некадърин и ще те отлюспят Тогава или в Татарстан там да правиш цветна революция или за дълго при бай Ставри в голямата килия с многото съкилийници

Срещу Батальоните на ГЕРБРБ .... Протестна Мрежа , е забранено да се Протестира .

Къде бяхте бе, умни и красиви при гласуването на 16 милиарда? Защо не ревахте както при гласуването на 1 милиард? Хайде сега доказвайте, че не сте ПРОДАЖНА МРЕЖА! - и на слепите е ясно.

Дрогарьо, какво означава двоен аршин? От това, което си написал е ясно, че не знаеш, какво е аршин, а още по-малко-двоен.

Двойна сопа за вас платени мекерете.

това което си написал е ЯСНО, че или имаш психично заболяване или си платен безмозъчен примат. Протестна мрежа проявявя, използва, ДВОЕН АРШИН! Когато държавата се заробва с 16000000000 дълг тези синковци са окей. Защо за тях 160000000000 не са повод да изразят гражданската си позиция? Защо приемат за нормално министърът да каже, че парите вечи са изхарчени и никой да не поиска отчет, обществено достъпен , къде са отишли тези пари? Тази протестна мрежа е поредната банда от платени примати и шмекери.

Професионалните протестиращи на нашия високо интелигентен Пинокио.ЕЙ,ще оставите дедо ми Сорос без една стотинка,майката ви да ... демократично-еврогейска!

ТЕЗИ ПЪК КОЙ ГИ ПИТА?

А къде няха тия протестиращи, когато се гласуваше дълга

А къде бяхте пицаджиите?

Мануел

Татарино жалък си . Сам остана . И колкото и да се стараеш не можеш да скриеш поредния си грандиозен провал. Шорош не дава безкрайно пари особено на некадърници като тебе

Ясно! Видях кои са били на този странен протест. Същите боклуци, които са против шистовия газ и за Газпром, против Бойко и за Путин, против войната с Русия и за окупацията ни от Восточната орда, против някакво Атлантическо споразумения и за Русия да окупира Света. Б О К Л У Ц И Къде е Мишо Шамара, оная идиотка и Петното?

Татарино не лъжи и тебе са те видели там. Патологията при тебе е огромна . Можеш само да лъжиш но за организатор си пълен боклук и жалко за парите на шорошите

Путиняк, явно за нищо друго не ставаш, освен да пишеш простотии! Асен Генов те отбичи. Месеци наред беше плач. НамЕри си нова утеха. Явно татарин, но защо и той те заряза? Какво го интересува форума, твоята несподелена любов?

Явно искаш да препишеш поредния си провал Не мислиш ли че провалите ти станаха много. Мисля че прокопитата ще си отворят очите и най после ще разберат некадърността ти.

Шабес гоите от "Простестна мрежа" на евреина Дьорд Шорош да се унищожават като хлебарки. Това е еврейска зараза. Изобщо не са наясно какво и как трябва да се случва в държавата, но получават заповеди от еврейското посолство на САЩ. Вероятно голяма част са платени, поради това, че в България има изобщо работни места, не говорим за оптимално заплатени.

Ей ,сега се о..ра работата.Абе какво казаха американците?Въх да му се не види,да не би да не сме превели правилно писмото?Щом лайняните са на площада сигурно е така.Море кога ще дойдем от село да ви подпукаме жалки олигофрени седерасти!

Не позволявайте на 100-200 високо платени протестиращи , работещи за ГЕРБ+РБ , и платени от чужбина-САЩ-Сорос , да дирижират политическият живот в България,мнението на Народа , ... В момента върви Театър на Грабителите ГЕРБРБ!!! Докато ви Отвличат Вниманието с Неистински неща ... ГЕРБРБ Ограбват и Правнуците ни , Заробват ни Политически и Военно в Опасни съюзи ... Бдете и Мислете като гласувате !!!

Независимата Съдебна ВЛАС е виновна за всичко които не се случва. Няма нито един убиец наказан както подобава, няма нито един крадец върнал някой лев, няма нито един юрист в затвора за калпавите ялови закони. Тези търтеи трябва да изгоним първо. Трябва ли да се намесваме вече ?

Тая мижетурка не можа да осигури безпосаност на екипите на спешната. Онзи ден ибиха зъбите на един шофьор на линейка в Орландовци. Да изчезва с първа космическа.

Кой издъни министър Вучков ??? Как е възможно точно в този ден да подава оставка ????? Позор !!!!

Има двама заподозрени - Костов и Путин.

А оня с шлифера???

Майтап си правиш, но не е за смях. Бъчварова е известна с любовното си отношение към имигрантите, това ще е главната ѝ грижа. Да ни пази Господ от такива като нея.

Споко, останаха има няма още 25г и ще се излекувате от комунистическото си робство.:)

Последно, започваме със "Стотици хора", а в текста се говори за "Цветелина Денкова, която бе сред двайсетте протестиращи" Тези ртака и не се научиха да лъжат като хората!

Зам.м-р председател на България Румяна Бъчварова обясни в София ,че програмни документи не са получени официално за завършване на проекта на ЮП.Обаче директора на Института по национална енергетика в Русия Сергей Правосудов подчерта ,че подобно обяснение клони към лукавство.Проекта в действителност отдавна е завършен.Политиците в България правят такива изявления единствено за своите избиратели,меко казано странни хора в очите на собствените си граждани,гласували за тях.В крайна сметка се оказа ,че страната се е отказала от проекта ,който е от полза на народа плюс това спестява зависимостта от ненадеждна транзитна страна.Казват ,че трябва да се даде на ЕК.Но това не е така.ЕК няма право да разреши или неразреши строителството на газопроводи.Тя определя правилата на експлоатация,когато тръбопровода е построен.Твърдението в София,че всичко да се направело по правилата на ЕС,това е опит за добро лице пред народа ,но всичко е построено на лукавство ,на измама.-От Риа Новости.По делата ще ги познаете.

Ей писна ми от тъпите ви ченгеджийски номера! Винаги когато политиците ни продават родината, ни баламосват с разни скандалчета. Тоя бил подал оставка, оня бил комунист, а другия бил човек на "Кой". И медиите тръбят ли тръбят за тази страшна драма. А междувременно в парламента разпродават майка България. Хоп 16 милиарда заемче, хоп наште военни под командване на НАТО и т.н.

Аз искам Тодор Живков за министър председател и лично другаря Георги Димитров за президент

И бай Добри Терпешев за вътрешен министър.

valentor

И Спас Бичев за главен оперативен

ПРоф.Вучков и този на простестерите рода ли са? Цел ден тука когато требе да реша нещо вие от блоговете ме занимавате с ченджензгийски номерца.Фанете ме за шлифера ...щото аз топки немам ,само една мутра ми е останала и голема уста. Ай де ,де . Граждани такива. Добре , че съм АЗ селянчето. Има да копате за картофи с мотики като у ТКЗС ..докато се закопате, щото БКП ви копа, СДС ви копа, НДСВ ви копа, ДПС ви копа, ДСБ ви копа , сега като се закопате на надробния камък ще ви сложим ГЕРБ.

...Защо забравиха един кадър от Симеоново с характерни татарско-хунско излъчване ...та той беше си нарочил креслото в МВР -то още преди изборите ....мисля,че още е в Парламента ...щеше да го напуска май...но прецени ,че ще остане гладен насред зима и си натиска задничето на банките ...скоро го зърнах по ТВ-то .... РОСКО,бе ...РОСКО !!!!

Двадесет човека искали възстановяване на Вучков на поста му. Каква смешка!